اکو 128 تهران راستی منامه چپی باکو
14:57
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اکو 128 تهران راستی منامه چپی باکو
14:57
Last edited by diligent68; 16-06-2010 at 14:00.
کی میگه اینجا نمیشه انتقاد کرد؟دوستان پینگ بالای شاتل که دیگه ربطی به شب و روز نداره که... واسه این ایشالا به ما اجازه غر زدن میدن؟
خود من توی اوج انتقادها (یعنی بهمن سال قبل) رفتم سراغ شاتل!
اتفاقا اینجا فضایی وجود داره که تعریف نمیشه کرد ، هر چند شاتل چیزی برای تعریف کردن نداره!![]()
آقا مهدی گل. منظور من شما نبودی.
منظورم اونایی بود که از کل ادبیات فارسی فقط یاد گرفتن بگن هر چقدر پول بدی همون قدر آش میگیری.
Last edited by mojtaba-civil; 16-06-2010 at 14:49.
با این حرفت که صد در صد موافقم . من دارم الان پول 128 میدم و خطم روی 2 مگ بسته شده . بسته شده که شده. حق ندارم سرعتم شبا روی 15-20 باشه ؟ شبا بهشون زنگ میزنم میگم سرعتم روی 1 کیلوبایت میچرخه و سایت باز نمیشه ولی پینگ هم خوبه . میگه اینا اصلا مهم نیست . شما برو این لینک رو ( لینک اپرای همیشگی که شبا میدن) رو دانلود کن ببین سرعتت چنده . سرعتم میره روی 100 . خوب چی بگم دیگه به این عوضی ها
واقعا یه مشت نفهم عوضی رو گذاشتن که جواب ملت رو بدن . جالب اینجاست که بعدش هم قطع میکنه میره . الان 6 ماهه که سرعتم همین جوریه شبا . فقط توی این 6 ماه یه هفته تونستم با سرعت 60 دانلود کنم . تموم که شد عمرا اگه شاتل وایستم
اونهایی هم که میگن سرعت شاتل واسه ما خوبه و هر چقدر پول میدی همونقدر اش میخوری بدونن که شاتل به بعضی ها کمتر آش میده که به بعضی ها بیشتر آش برسه .
Last edited by Gregar; 16-06-2010 at 16:02.
مثلا ما اکو 512 داریم ؟!!!
شما تا حالا دروغ نگفتی؟
به منم همینو گفت رفتم دیدم دانلود میره رو ۶۰ بعد اومدم بهش گفتم سرعت بزور میشه ۸کیلو
خلاصه اونشب کلی مخشو کارگرفتمهی لینک داد گفتم نشد اینم خرابه
اخرش گفت درست میکنم براتون جاتون خالی بعد یه مدت ۱ گیگ دانلود کردم شبانه
تازه کلی هم مسخرش کردم بهم گفت تو مشکل نداری فقط اومدی اذیتم کنی
پینگ منو ببینید:
اخه این چه سرعتیه؟
سرعت هلو پوسیده
[![]()
Last edited by mohsentanha; 16-06-2010 at 19:38.
سلام
منو بی طرف فرض کنین.
واسه شرکتی مثل شاتل صرفه با اینه که شبا سرعتو محدود کنه بعد بیاد چند گیگ خسارت بده یا اینکه محدود نکنه و خسارتم نده؟! دلیلتونم بگین
تو هم حوصله داری نصفه شبی حال طرف رو گرفتی . در کل اینا یه مشت ادم هرزه و دروغ گو اند
استغفرالله
اینا دروغ میگن دیگه
بقیه جاها هم بهتر نیست
هر سرویسی مشکل داره اینا اینجوری دزدی میکنن
کلا علاقهمند به دزدی هستند
این دیگه چیه؟پینگت چقدر نجومیه.
فکر کنم تو رکورد دار پینگ باشی.
ایول خوب سر کارش گذاشتی![]()
هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)