سلام دوستان انگار روی فیبر نوری بیشتر از 2 مگ نمیدن من گفتم 8 مگ یا 16 مگ میخام گفتن نویز داره مگه فیبر هم نویز داره ؟
سلام دوستان انگار روی فیبر نوری بیشتر از 2 مگ نمیدن من گفتم 8 مگ یا 16 مگ میخام گفتن نویز داره مگه فیبر هم نویز داره ؟
چرت و پرت میگن اینها آپلینکشون ضعیفه میگن 2 مگ بیشتر نمیدیم. مشخصات خطت رو بگذار تا بهت بگم.
نشد زنگ بزن 195 شکایت کن. اول مشخصات خط رو بده.
حذف شود ...
Last edited by Tombstone1; 13-05-2018 at 23:53.
این که نوری نیست
نویز داخلی داری وگرنه تا 6 مگ بیشتر خطت نمیکشه.
من رفتم شرکتهای دیگه بخرم گفتن چون فیبر شده نمیتونیم خدمات ارائه کنیم
از کجا می دونستن فیبر شده تا نامه دایری نره مرکز خط فیبر نمیشه .
شما یه زنگ بزن 2020 وصل شو پشتیبان بگو می خوام بدونم خطم onu هست یا نه.
سلام دوستان
خط تلفن خونهی من به اسم همسر سابق صاحب خونه ام هست و به علت اختلافاتی که با هم دارن ایشون در دسترس نیست. چند سال پیش که میخواستم ثبت نام اولیه کنم خیلی دردسر کشیدم و نهایت چون صاحب خونم خودش کارمند دولت هست با 2020 تماس گرفتو با زبون بازی! کارای راه اندازی رو انجام داد. الان پلن 2 مگ 8 گیگِ پس پرداخت که از اول بوده رو دارم. الان میخوام 16 مگ پیش پرداخت بگیرم، میخوام ببینم وقتی با 2020 برای تغییر پلن تماس میگیرم چه سوالاتی ازم میکنن؟ میخوام خودم رو صاحب خط عنوان کنم که دیگه به مشکلات دفعه قبلی بر نخورم. چه مشخصاتی از ایشون رو دم دست داشته باشم؟ کد ملی، تاریخ تولد، نام پدر...؟
(خط چون فیبر هست فعلا تنها گزینه مخابرات هست)
ممنون
من که همین چند وقت پیش از مخابرات سرویس گرفتم شماره رو دادم گفت به نام ؟ جواب دادم گفت اسم کوچک اونم گفتم گفته درستهحالا شما که سرویس رو داری خیلی نباید گیر بدن
من که همین چند وقت پیش از مخابرات سرویس گرفتم شماره رو دادم گفت به نام ؟ جواب دادم گفت اسم کوچک اونم گفتم گفته درستهحالا شما که سرویس رو داری خیلی نباید گیر بدن
با همون خط تماس بگیرید بگید فلان اشتراک هستم دیگه کاری ندارن که صاحب خط کیه همه چیز رو قبلا گرفتن دیگه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)