تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2081 از 2199 اولاول ... 10811581198120312071207720782079208020812082208320842085209121312181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,801 به 20,810 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس چرا کسی به من زنگ نزد با وجود اینکه واسه منم نوشته شکایت شما به موفقیت ثبت شد و در دست برسسی هست!! :(
    شاید شما دیرتر ما شکایت رو ثبت کردید. یکی دیگه پر کنید تو هر دو تا لینک .فقط وقتی تماس گرفتن بشون بگید واسه مورد کم فروشی و همین عدم تعهد به قرار داد تماس گرفتین ؟

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من کاری ندارم که کیفیت بعد این تغییرات چطوری میشه. اما اکثر شما فقط به فکر خودتون هستید. شب ۲ میشه، میندازید رو دانلود،میگیرید می خوابید، اما بقیه که واسه دانلود نمی گیرن اصلا ساعت ۲ به بعد نه می تونن گیم بزنن، نه می تونن درست حسابی پیج بالا بیارن. اشکمون در میاد که یه پیج بیاد بالا. بازم می گم منظور من این نیست که بعد این تغییرات سرعت درست میشه، اما خداییش من که تو اهوازم ساعت ۲ به بعد هیچ کاری نمی تونم بکنم.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
    خود مبین نت سرعت را شب ها میاره پایین که کسی زیاد دونلود نکنه.

3. 3 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت الماس شده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه عمر سرعت افتضاحشونو تحمل کردیم، قطع و وصل شدنای مکررو تحمل کردیم، خارج شدن از شبکه رو موقع برف و بارون و ابری بودن هوا تحمل کردیم، پشتیبانی ضعیف و انتظارهای طولانی پشت خط برای ارتباط با پشتیبانی رو تحمل کردیم ولی این محدود کردن مصرف شبانه واقعا دزدی و خیانت بزرگیه خداوکیلی همه برید شکایت کنید انصافا بیچارمون کردند باور کنید دارند سلاخیمون میکنند آخه مگه ما قرارداد نبسته بودیم پس به چه حقی دارند این بلا رو سرمون میارند

5. 8 کاربر از الماس شده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سلام.منم تازه 3 روزه که متوجه شدم چه اتفاقاتی افتاده.اونم از اونجا که تقریبا یک هفته مونده بود طرحم تموم بشه ناگهان با اون صفحه سبز لعنتی اتمام اعتبار مواجه شدم و از اونجا که قبلا یک گیگ هدیه رو گرفته بودم میدونستم این ماه تازه ترافیک اضافه هم میارم.(سرعت 512...4 گیگ دارم) ولی وقتی دیدم کپ کرده بودم و وقتی رفتم تو صفحه مشترکین دیدم در عرض 3 روز 1 گیگابایت حجم ازم کم شده. تا اینکه زنگیدم به پشتیبانی و اونم بهم گفت 3تا 7 شده.بهش گفتم پس چرا اطلاع ندادین گفن بهتون ایمیل کردیم(دروغگو) منم فکر کردم ایمیلو چک نکردم ندیدیم نگو اصلا این خبرا نبوده.بعد یکراست اومدم اینجا و وقتی این درد مشترک رو با بچه های مبین دیدم کمی اروم شدم.تو صفحه خود سایتشون هم رفتم و یک ایمیل هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم و بهشون گفتم شما دزدی اشکار کردین.اونام یک ایمیل بهم دادن که همون مطلبی بود که تو وبلاگشون گذاشته بودن.
    خلاصه منم تصمیم گرفتم نتم رو عوض کنم. وقتی به شرکتای دیگه زنگ زدم تازه فهمیدم مبین چقدررر گرون میده.دززززد.مال حروم خور
    الان سرعت 1 مگابیت در شاتل و اسیاتک 20/900 و تو پارس انلاین 19/700 هست با حجم 4 گیگ .اما این دزدا میدن 30 هزار تومن. ببینین چقدر اختلافه.سرعتای بیشتر که تفاوت بیشتر هم میشه.
    تازه این پرروها یک گیگ رو میدن 10 هزار تومن اما اونا میدن 3/600!!!!
    تازه بماند فرت و فرت هدیه های مفتی که به مشتریاشون میدن.

7. 8 کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من توی این چند ماه که دزد نت گرفتم همش با دانلود منیجر IDA دانلود میزدم به خاطر محیط خوب و راحتی که داره ، سرعتم تا 250 میرفت.
    الان چند شب هست با نسخه جدید IDM دانلود میزنم، سرعتم 280 الی 320 !!!
    اگه همین 4 ساعت رو نگه داره شبی 3 گیگ میزنم .
    حجم شبانت تموم نشده؟ یا اصلا دروغه همچین چیزی وجود نداره؟! فقط ساعتشو کم کردنو ملتو ترسوندن که دانلود نزنن.

Sent from my GT-I9300

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

حجم شبانت تموم نشده؟ یا اصلا دروغه همچین چیزی وجود نداره؟! فقط ساعتشو کم کردنو ملتو ترسوندن که دانلود نزنن.

Sent from my GT-I9300
    نه چیزی کم نشده ، اصلا بین حجم مصرف شده شبانه و روزانه تفکیکی نیست الان ، فعلا حرفش رو زدن ولی خب هر لحظه ممکنه مثل اون دو ساعت که کم کردن اجراش کنن.

10. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خخخخخ
    اومدم ببینم اوضاع مبین نت چطوره !!! وقتی اون نامه دوست عزیز به مبین نت رو دیدم کلا آمار همه چی اومد دستم
    درود به غیرتت دوست عزیز

12. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرعت من 4 روزه بالای 100 نمیره :| شکایت کردیم درست بشه نگو فهمیدن زدن سرعت رو کم کردن خخخخخخخخخخ
    پینگ هم که ا ماشالله الان بعد از چند ساعت تونستم فروم رو باز کنم :|

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ما آخرشم نفهمیدیم در حال حاضر شب دانلود بزنیم یا نه من تا 1 سال دیگه با این حرومزاده ها درگیرم...قبل این قضیه تغییر شبانه 1 ساله بستم الان مثه چی پشیمونم...نه میتونستم adsl بگیرم نه gprs نیازمو برطرف میکنه....الانم میترسم دانلود زیادی بزنم چند وقت دیگه بگن شبنات تموم شد حالا 1 سال بدون دانلود بمونم.

Sent from my GT-I9300

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

کاش این شرکت ، به اصطلاح شرکت ، حداقلش یک طرح خوش قیمت میداشت ، الان شرکتهای adsl با 20 تومن ماهی سرعت 1 مگ با 3 گیگ ترافیک میدن اونم با دانلود شبانه همه چی ok

این مبین زرت میاد سرعت 128 رو میده ماهی 20 تومن اونم با سرعت افتظاح و بدون دانلود شبانه ، به اصطلاح دانلود شبانه ..

من که همون 6 - 7 ماه پیش خودمو با Adsl راحت کردم و خدا رو شکر راضیم ، راحت دانلود میکنم ، الانم یه اینترنت معمولی میخاستم که بتونم برای کاراهای معمولی ازش استفاده کنم
    کاش حداقلش این مبین خاک بر سر یه طرح درست و حسابی ارزون قیمت میداشت ، باز میرفتم طرفش ، آخه آدم زورش میاد برای سرعت 128 ماهی 20 تومن بده به این دز*د
    همشم sms میفرسته بیا شارژ کن ،
    خوب دیوانه حداقل یه طرح ارزون بزار تا کسی بیاد طرفت ، زبان نفهم ، عین خ*ر میمونن ، اصلا هیچی حالیشون نیست
    دو تا مودم مونده رودستم ، آدم نمیدونه چیکار بکنه با این نفهم دز*د

طرح نوروزی هم بخوره توی سرتون یه طرح ارزون قیمت همیشگی بزار گشنه ها

این مبین نت منو یاد "قل مراد" میندازه

Last edited by *Forgotten*; 13-03-2014 at 06:07.

16. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •