تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2081 از 4751 اولاول ... 1081158119812031207120772078207920802081208220832084208520912131218125813081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,801 به 20,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه citrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دقیقا همینطوره چون سرعتش خوبه همینجور داره تعریف میکنه. من پول آش 512 رو دادم دوست دارم هر وقت دلم خواست بخورم نه فقط روزها. جریان دزدی هم عین حقیقت میمونه کدوم دزدی تو روز میره دزدی کنه؟ خوب شاتل هم مثل بقیه دزدها تو شب دزدی میکنه.
    حتما دوباره سرعت آرت 1 رو بردند رو 1 مگ که انقدر طرفداری میکنه. شاید هم وعده دادن بهشون.
    اما میرسیم سر سرویس اقتصادی. یعنی سرویسی ترافیکش به جای گیگی 3000 تومان 9000 تومان بود که حالا رضایت مشتری جلب شده به 5000 تومان. راستی adsl مثلا قراره ارزون بشه نگران نباشید شاتل جلوتر ترافیکها رو ارزونتر کرد دیگه شما سراغش رو نگیرید. جریان 2 سال پیشه که به جای اینکه 2000 تومان آبونمان رو از سرویسها کم کنه. هر سرویس رو 1 گیگ اضافه کرد.
    دوسته من حرف شما درسته ! اما شب قضیه فرق داره ! چون همه شب میزنن دانلود به خاطر همین سرعت رو میارن پایین ! در صورتی که شما همون شب از یک سری سایتها مثل رپیدشیر مثلاً با 10 دانلود میکنی اما یه سری با 60 ! شما اگه خوب واقعاً سرعت بالا میخواید به نظر من اکو 512 شاتل به درد نمیخوره ! از یه شرکت دیگه بگیرید به نظر من . چون ما هرچقد اعتراض کنیم فایده نداره !

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اگه کسی از سرویسش راضیه، کس دیگه رو مواخذه نکنه که چرا از سرویست راضی نیستی و نباید ایراد بگیری.
    اینجا تاپیک شاتل هستش و مسلما انتقاد هم باید توش بشه.
    در ضمن اونایی که میگن بچه ها دارن ایراد الکی میگیرن فکر کنم خیلی زود فراموش کردن که شاتل تو همین خرداد ماه به خاطر سرویس دهی بد به اکو، چند گیگ ترافیک رایگان به کاربرای اکو داد. پس حتما یه خبرایی هست.
    اینو هم همه میدونن که شرکت شبا سرعت دانلود رو محدود میکنه وگرنه باید بین سرعت دانلود من که اکو 512 دارم و یکی که اکو 128 داره یه تفاوتی باشه.
    Last edited by mojtaba-civil; 16-06-2010 at 11:45.

3. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوسته من حرف شما درسته ! اما شب قضیه فرق داره ! چون همه شب میزنن دانلود به خاطر همین سرعت رو میارن پایین ! در صورتی که شما همون شب از یک سری سایتها مثل رپیدشیر مثلاً با 10 دانلود میکنی اما یه سری با 60 ! شما اگه خوب واقعاً سرعت بالا میخواید به نظر من اکو 512 شاتل به درد نمیخوره ! از یه شرکت دیگه بگیرید به نظر من . چون ما هرچقد اعتراض کنیم فایده نداره !
    چرا خیلی فایده داره حداقلش اینه اگر وقتی من می خواستم سرویس بگیرم افراد ناراضی عیب این شرکت رو می گفتند هیچ وقت حماقت نمی کردم از این شرکت بگیرم متاسفانه اون موقع یک عده بودن می گفتند ما از مشهد داریم با اکو 128 شبی 4 گیگ میگیریم. هیچ کس نبود اعتراض بکنه از شاتل .
    اتفاقا وقتی از یک سرور خوب دانلود میکنی و از بقیه سرورها سرعت پایین هست مشخص هست که دارند دزدی می کنند وگرنه همه سرورها باید سرعتش بالا می بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1.این ماه پول قبض تلفن اومده ولی تو سایت شاتل زده که خودشون هزینه آبونمان رو به عهده می گیرند!ما دو خط تلفن داریم و نمی دونم این 1000 تومان رو بایستی بدم یا خودشون می دهند؟اگه خودشون می دن پس چرا قبض اومده؟
    2.من در حال حاضر با اکو 128 دوروبر 800 تا یک گیگ دانلود شبانه دارم.می خوام ببینم برای بقیه عزیزان از این مقدار بالاتره یا پایین تر؟
    با تشکر از وقتی که می گذارید!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1.این ماه پول قبض تلفن اومده ولی تو سایت شاتل زده که خودشون هزینه آبونمان رو به عهده می گیرند!ما دو خط تلفن داریم و نمی دونم این 1000 تومان رو بایستی بدم یا خودشون می دهند؟اگه خودشون می دن پس چرا قبض اومده؟
    اون حداقل کارکرد خط هست که 1000 تومانه. ربطی به adsl نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی از سرویسش راضیه، کس دیگه رو مواخذه نکنه که چرا از سرویست راضی نیستی و نباید ایراد بگیری.
    و همینطور برعکسش!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما که نمیگیم شما چرا راضی هستین. میگیم چرا وقتی ما انتقاد میکنیم سریع ضرب المثل هر چقدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری رو یاد آور میشن و میگن که نباید ایراد بگیری.
    تو پست قبلیم گفتم، اینجا هم میگم. اینجا تاپیک کاربرای شاتله، انتقاد از سرویس داخل این تاپیک یه چیز طبیعیه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ما که نمیگیم شما چرا راضی هستین. میگیم چرا وقتی ما انتقاد میکنیم سریع ضرب المثل هر چقدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری رو یاد آور میشن و میگن که نباید ایراد بگیری.
    تو پست قبلیم گفتم، اینجا هم میگم. اینجا تاپیک کاربرای شاتله، انتقاد از سرویس داخل این تاپیک یه چیز طبیعیه.
    خب منم نگفتم که راضی هستم
    من فقط میگم علاوه بر اون چیزی که شما گفتی ، اگه برعکسش هم وجود داشت کسی نباید مواخذه کنه که چرا طرف از سرویسش راضیه !
    همین!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینجا تاپیک کاربرای شاتله، انتقاد از سرویس داخل این تاپیک یه چیز طبیعیه.
    بدبختی اینجاست طرف میترسه انتقاد کنه که مبادا مثلا تو فکرش شاتل بفهمه و سرویسش رو بدتر کنه یا اینکه 4 نفر از طرفدارهاش بریزن سرش. اگر منتقد اینجا بود که من و شما الان شاتل نمی یومدیم.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب منم نگفتم که راضی هستم
    من فقط میگم علاوه بر اون چیزی که شما گفتی ، اگه برعکسش هم وجود داشت کسی نباید مواخذه کنه که چرا طرف از سرویسش راضیه !
    همین!
    100% موافقم.

بدبختی اینجاست طرف میترسه انتقاد کنه که مبادا مثلا تو فکرش شاتل بفهمه و سرویسش رو بدتر کنه یا اینکه 4 نفر از طرفدارهاش بریزن سرش. اگر منتقد اینجا بود که من و شما الان شاتل نمی یومدیم.
    خود منم تازه شاتل گرفتم. جالب اینجاست که قبلا هر چی صفحات شاتل رو میخوندم مثل الان خیلی توش از سرویس شاتل ایراد نمیگرفتن ، همون روزی که قرارداد رو با شاتل بستم یه دفعه دیدم تو این تاپیک چند نفر دارن میگن سرویس اشکال داره و شبانه افتضاحه و... . دیگه کار از کار گذشته بود. پول رو هم به شاتل داده بودم.

سرعت دانلود شبانه برای اکو512 چرا باید زیر 10 بشه؟
    چند روز پیش این تاپیکی که شما لینکش رو جای امضا گذاشتی رو هم یه نگاه انداختم، دیدم اونجا هم بعضیا اینجور حرف میزدن و ظاهرا به خاطر هماهنگ نشدن بچه ها اون تاپیک بی ثمر موند.

دوستان پینگ بالای شاتل که دیگه ربطی به شب و روز نداره که... واسه این ایشالا به ما اجازه غر زدن میدن؟
    من تازه شاتل گرفتم و نمیدونم قبلا چه جوری بوده. تو این مدت کوتاه پینگ حدود 400 بوده. البته تا یکی دو هفته پیش پینگ صبا شدیدا بالا رفت و حتی از 1000 هم گذشت ولی الان ظاهرا حدود 150-100 شده.

بچه ها تست سرعت بگذارین و نوع سرویستون و ساعت تست و شهرتون رو هم بنویسین تا ببینیم برای بچه هایی که آرت دارن و پول بیشتری واسه آش خوردن دادن پینگ چه جوریه و از لحاظ پینگ هم آرت رو یه مقایسه ای با اکو بکنیم...

فقط لطف کنین و همه سرور منامه بحرین (Manama) رو انتخاب کنید و سرعت رو بر حسب کیلوبایت در ثانیه تنظیم کنید.

اکو 512، ساعت 14:38 ، اهواز:

Last edited by mojtaba-civil; 16-06-2010 at 14:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •