دوستان وضعیت اینترنت مخابرات چطوره؟
خسته شدم از بس که از این شرکت و اون شرکت سرویس گرفتم.
در حال حاظر سرویس نامحدود ارائه میده یا نه؟
اگه نامحدود ارائه میده وضعیتش چطوره؟ مثل شاتل نباشه که بعد از مدتی سرعت به کل افت شدید داشته باشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان وضعیت اینترنت مخابرات چطوره؟
خسته شدم از بس که از این شرکت و اون شرکت سرویس گرفتم.
در حال حاظر سرویس نامحدود ارائه میده یا نه؟
اگه نامحدود ارائه میده وضعیتش چطوره؟ مثل شاتل نباشه که بعد از مدتی سرعت به کل افت شدید داشته باشه.
مخابرات نامحدود نداره فعلا
من یه مگ گرفتم، آره سرعتش همین حدوده
امروز برام زده 1 گیگ ترافیک رزرو، مال همه اینجوریه؟ به مناسبت عید، عیدی دادند؟؟؟
اندیشه زخم کرده سند رو رایگان کرده
پارس ، آسیاتک ، صبانت و خیلی های دیگه هم رایگانه ، بعد مخابرات که خودش به اینا پهنای باند میفروشه مال خودش پولیه خیلی جالبه
اندیشه سرعت 8 مگش تازه سند به 512 میرسه زیر 1 مگ سند 256 ، 2 مگ تازه میرسه به 384
سرعت به این پاینیی باید مجانی باشه
البته بقیه هم سرعت زیادی نمیدن حداکثر سرعت سند خطوط ای دی اس ال 1 مگابیت هست و طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات بیشتر از این هم نمیتونن بدن که والا نصف اینم نمیدن
به ما كوفت كه ندادن هيچي حجم كم شده ي خودمونم پس نميدن! حالا انگار دارن آپولو هوا مي كنن 2-3 گيگ ميخوان بريزن به حساب!تا اطلاع ثانوي مخابرات نياين كه اوضاع خرابه!
امروزم به مناسبت عید به نظرم 1 گیگ حجم دادن ( مخابرات )
البته من که استفاده نکردم ، نمیدوونم میپره یا میمونه
دوستان من اندیشه ی 128 دارم و 6 گیگ تضمین شدم تموم شده بود و سرعتم شده بود 15 تا الان دوباره تمدید کردم اما سرعتم همون 15 تا مونده و برنگشته بالا
مودم رو خاموش روشن کن
همه ی این دردسرها یک طرف ، این کانکت شدن به نت بعد ساعت یک به طرف . رسما از ساعت یک تا دو هر شب کارمه ، صد بار باید مودم خاموش و روشن کرد (هم مودم به فنا بره هم اعصاب ما خراب میشه) تا به نت وصل شیم و پینگ بگیریم . حالا ما بیکاریم این موقع شب می تونیم بیدار بمونیم و از این کارا بکنیم . طرف روش داره سیستمش سرعت ساعت معیین روشن میشه و خودکار به نت وصل میشه و دانلود می کنه .اون باید چی کار کنه !!!!
دیگه شورشو در آوردن با این نوع سرویس دادن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)