سلام دوستان من یه سوال داشتم ..؟
اگه یکی تو نیروی دریایی ارتش باشه میتونه انتقالی بگیره نیروی زمینی ...؟
اگه آره چطوری ؟
سلام دوستان من یه سوال داشتم ..؟
اگه یکی تو نیروی دریایی ارتش باشه میتونه انتقالی بگیره نیروی زمینی ...؟
اگه آره چطوری ؟
خیلی خیلی سخت .
به این صورت هم میشه که مثلا یکی وضعش خیلی حاده و حتما باید تو شهر خودش خدمت کنه و اون شهر نیرو دریایی نداره
طرف دو تا زن و دوتا بچه داره تو نیرو دریایی بندرعباسه میخواد انتقالی بگیره واسه زاهدان .
زاهدانم نیرو دریایی نداره یعنی کلا تو سیستان و بلوچستان فقط چابهار نیرو دریایی داره اما بندر و چابهار راهشون یه اندازست و فرقی نمیکنه ..!
اقا انگار دیروز تو اخبار در مورد بخشش اضافه خدمت دفترچه ای چیزی گفتن قضیه چی بوده ؟
اگه این که گفتی جدی بود طرف خودش برا خودش مشکل درست کردهو این از اون مواردی هست که کسی ترجبشو نداشته
.
پس بهتر یه تیر تو تاریکی بندازه شاید شد !![]()
حالا اونو یه کاری میکنیم ..!
چند تا سوال دیگه دارم اول کل جریانشو واستون میگم بعد سوالارو میگم ممنون میشم همشو جواب بدین ..:
این رفیق ما اعزامی هشتادو هفته دو تا فرار داره به خاطر همون مشکلات زندگیش آخرین فرارشم سال 89 بوده تا حالا ..!
قبل از فرارشم منتقل شده یه گردان دیگه که اون گردان بعد از فرارش کلا از بندر جمع کرده رفته چابهار ..!
سر جمع 11 ماه خدمت کرده نه مرخصی گرفته نه اضاف خورده البته بجز فراراش ..!
حالا :
1 اضافاش بخشیده میشن ..؟
2 جریمه فرار آخرش چیه ؟
3 پروندش تو بایگانی بندره اما گردانش الان چابهاره الان بره خودشو معرفی کنه کجا خدمت میکنه ؟
4 زمانی که اونجا خدمت میکرده خدمتش 17 ماه بوده الان که بره همون 17 ماه یا بیشتر ..؟
5 به نظر شما کلا چقد خدمت دیگه داره ؟
ممنون میشم همشونو جواب بدین میبینید که کلا اوضاش پیچیدست ..!![]()
با سلام
کسی میدونه تفاوت بین امریه و سرباز سازندگی چیه؟ کدامیک بهتر است؟
در دوران خدمت امکان مسافرت به کشورهایی مثل عربستان وجود دارد؟
با سپاس
کلا سوالت عوض شد!
اول انتقالی بود حالا شد فرار
1. کامل نه ولی شاید تو یگانش یه تخفیفاتی بدن
2. چیزی که معمولا در نظر میگیرن یه جریمه حدود 500 هزار تومن هست با اضافه خدمت که دادگاه نظام مشخص میکنه و شاید بازداشت و شاید خدمت در مناطق دور از خانه ( اینا نهایتش هست )
3. جاش مشخص نیست ولی هیچ وقت از ارتش خارج نیست ( ارگان در زمان خدمت قبلی )
4. اون به خاطر مناطق بد آب و هوا بوده و الانم با توجه به نوع منطقه حداقل ( بدون اضاف ) باید کل خدمتش ( قبلی و آینده ) 20 ماه باشه که اضافه دادگاه هم میاد روش
5. اضاف خدمت فرار فکر کنم بین 3 تا 6 ماه هست که با قانون الان و در مناطق عادی حداقل باید 13 ماه دیگه خدمت کنه. ( اگه دقیق تر دوستان میدونن راهنمایی کنن)
برا دومی ، اگه زیارتی باشه به راحتی میشه ولی مسافرت یه مقدار دوندگی و ضمانت و ... لازم داره.
با سلام به همه دوستان اول یه نصیحت برا کسایی که میخوان تازه پذیرش بگیرن:
اصلا و ابدا برا پذیرش سمت سپاه امنیت(انصار و ولی امر و....) نرید چون فوق لیسانس و ستوان 2 هم مثل سرباز صفر 24 به 24 پست وایمیسند و گیرشم زیاده!!!!!
یه سوالم از دوستان ما که اعزام 92 هستیم سال 93 کسری ها رو کم کنن شامل حال ما هم میشه؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)