دوستان برید به صفحه مشترکین نظر سنجی گذاشتن من که همش رو خیر زدم در اخر هم یه متن براشون نوشتم شما هم برید
![]()
دوستان برید به صفحه مشترکین نظر سنجی گذاشتن من که همش رو خیر زدم در اخر هم یه متن براشون نوشتم شما هم برید
![]()
یعنی هر کس توی خود مبیننت شکایت کرده بهش زنگ زدن؟ من فقط به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم و دیگه شکایت دزد رو به خود دزده نکردم.
این سرشماره مخصوص تهران هست که من هر وقت شماره اصلی اشغال باشه با این به پشتیبانی زنگ میزنم.
امیدوارم خداوند جزای این کاراشون رو بده.
شکایت به سازمان تنظیم انجام شد.
واقعا چقدر این شرکت مزخرف هست. اگر گزینهی دیگه ای داشتم همین الان بدون اینکه طرحم تموم بشه می رفتم.
Last edited by SoluS; 12-03-2014 at 21:56.
سلام
امروز با من تماس گرفت خانومه اعصابشم صفر بود! شناسه اشتراکم رو خواست، منم خیلی خشک و جدی یه چند دقیقه معطلش کردم (حفظ نبودم رفتم از سیستم ببینم) و بعد بهش گفتم!
خود سازمان تنظیم مقررات شکایت رو فرستاده مبین نت. اونا هم مثلا دارن رسیدگی می کنن... خدا عاقبتمون رو بخیر کنه :|
واسه من ک چیزی نیومده .فک کنم نظر شمارو ک خوندن ،حصاب کار دسشون اومده و بیخیال نظرسنجی شدن![]()
پس چرا کسی به من زنگ نزد با وجود اینکه واسه منم نوشته شکایت شما به موفقیت ثبت شد و در دست برسسی هست!! :(
خیلی عجیبه اینا شناسه اشتراک به چ کارشون میاد ؟
شایدم اسامی شاکی ها رو تنظیم مقررات فرستاده برای مبین نت .. اینم داره چک می کنه کدومشون واقعا مشترک مبین نت هستند یهو یکی الکی نرفته باشه شکایت کنه !
من فقط به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم و کسی هم به من زنگ نزده. شاید اگه به خود مبیننت شکایت میکردم بهم زنگ میزدن.
دقیقا همین میتونه باشه .چون تو سازمان رادیویی که همه ما شکایت کردیم شناسه و مشخصات مودم رو ازمون نگرفت و اینا دارن چک میکنن که مطمئن بشن شکایت ها ماله مشترکین مبین نت هست یا نه. فکر کنم دهنشونو سرویس کردیم
تا اینا باشن دیگه کلا برداری نکنن . امیدوارم نتیجه بده
درود بر شرفتوای چقدر باحال نوشتی دمت گرم من پوکیدم از خنده
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)