ايول به آدم چيز فهم
محمد در اين كه جمله ات حرف حسابه شكي توش نيست.
و حرف حساب جواب هم چي؟... نداره.
من هم كاملا حرفت رو قبول دارم مجتبي خيلي دور برداشته بود!
ايول به آدم چيز فهم
محمد در اين كه جمله ات حرف حسابه شكي توش نيست.
و حرف حساب جواب هم چي؟... نداره.
من هم كاملا حرفت رو قبول دارم مجتبي خيلي دور برداشته بود!
/جام اتحاديه (اتصالات) امارات/
بازماندن حريفان استقلال و صبا از ديدار نهايي
تيمهاي فوتبال الجزيره و الاهلي حريفان تيمهاي استقلال و سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا از رسيدن به ديدار نهايي مسابقات جام اتحاديه فوتبال امارات بازماندند.
به گزارش ايسنا؛ درديدار برگشت بازيهاي نيمه نهايي جام اتحاديه فوتبال امارات موسوم به اتصالات، تيمهاي حاضر در اين مرحله بدون حضور ملي پوشان خود به ميدان رفتند.
در شهر العين تيم الجزيره که در بازي رفت با نتيجه 4 بر يک مغلوب العين شده بود اينبار هم نتوانست نتيجهاي به جز شکست را در العين بدست آورد.
در اين ديدار حريف تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا با گل دقيقه 69 اندريه دياز برزيلي يک بر صفر مغلوب العين شد تا در مجموع با شکست 5 بر يک از راهيابي به فينال بازماند.
در دومين ديداردر ابوظبي نيز تيم الاهلي حريف صبا با حضور ميلاد ميداودي با گل دقيقه 22 بري برزيلي مقابل الوحده به برتري رسيد اما با توجه به شکست 3 بر يک در ديدار رفت در دبي اين تيم در مجموع با شکست 3 بر 2 از رسيدن به ديدار فينال بازماند.
مسابقات فوتبال جام اتحاديه فوتبال امارات ( اتصالات ) با حضور دوازده تيم ليگ برتري امسال به شيوه اي جديد و در سه گروه انجام ميشود.
تيمهاي اماراتي امسال علاوه بر مسابقات ليگ برتر درجامهاي اتحاديه يا اتصالات و جام حذفي يا جام رييس دولت اين کشور نيز شرکت ميکنند.
مرد دو هزار چهره رو دیدید ؟ دم مدیری گرم داره میره که بپردازه به قضیه افشین قطبی و هدایتی.... چه برنامه ای بشود... از فردا شب حتما خیلی جالب خواهد شد.
آره خیلی جالب میشه.
مخصوصا اسم تیمشون که خیلی هم بهشون میاد![]()
به گزارش شبکه ایران؛ پس از برکناری علی دایی از سرمربیگری تیم ملی محافل مختلف خبری در گمانه زنی های متعدد به بررسی گرینه های هدایت تیم ملی پرداختند و اسامی مختلفی را در این خصوص مطرح کردند که نام امیر قلعه نویی نیز در این بین مطرح شد.
این در حالی است که امیر فلعه نویی در گفت و گو با شبکه ایران شدیدا این مطلب را تکذیب کرد و گفت:" به هیچ وجه به تیم ملی برنمی گردم و در استقلال باقی می مانم تا این تیم را در آسیا قهرمان کنم."
خلاصه بی خیال با یه برد خوب جلو ملوان دوباره می شیم استقلال![]()
مرسی از لطفت... آره بهونه دستشون ندیم خیلی بهتره، ظاهرا دنبال بهانه می گردن!
پیش بینی ها رو کسی ثبت می کنه پیش بینی کنیم؟!![]()
خداکنه دوباره نخواد مربی تیم ملی بشه باز تیم توی کورس قهرمانی رها کنه
نه عزیز از موقعی که عماد و محمود و علیرضا نیستن کسی پیش بینی ثبت نمی کنهپیش بینی ها رو کسی ثبت می کنه پیش بینی کنیم؟!![]()
دوستان پیش بینی کنن من ثبتشون میکنم![]()
Last edited by jamshidjap; 01-04-2009 at 20:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)