آرکید بدون هارد یعنی سر و صدایی مثل جارو برقی و داغ شدن کنسول و کم شدن طول عمرش .
ولی چرا انقدر توی ایران گرونه ؟ ارکید همش 120 یورو قیمتشه .
آرکید بدون هارد یعنی سر و صدایی مثل جارو برقی و داغ شدن کنسول و کم شدن طول عمرش .
ولی چرا انقدر توی ایران گرونه ؟ ارکید همش 120 یورو قیمتشه .
خوبیش اینه که فلگ فقط تو لایو میشه ! همون شناسایی خودمون که یکی از کد های داشبورد رو عوض میکنن تا زمان بن شدن تابلو باشه طرف رو درجا بن کنننه محمد !! اونطور که من شنیدم , اگه کنسول روی LT باشه و بازی NFS یا AC رو توی کنسول بزاریم, فلگ میشیم.البته اینا همش درحالیه که داشبورد جدید رو ریخته باشیم قبلش.![]()
از آقا میثم بپرسی جوابتو کامل میده . در ضمن اگه میخوای خیالت حالا حالاها راحت بشه برو اسلیم 250 گیگ بگیر که بعد از عید امپراطور کنسولها میشه ( اینجوری که بوش میاد) این سایتشونه قیمتها هر چند روز آپدیت میشه :
منم مثل شما قصد خرید دارم که به زودی مشتری آقا میثم خواهیم شد !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
از همه دوستان ممنون ......
مثل اینکه قیمت آرکید خیلی رفته بالا ...... 295 تومن برام خیلی پول هست .....
حالا به نظر دوستان میاد پایین ؟؟؟
بله پایین میاد
ولی بازم میگم الیت بخر پشیمون نمیشی
الان 385 تومنه تا 340 پایین میاد(یه ماه دیگه حدودا)
حالا فردا،پس فردا برم توپخونه یه قیمت بگیرم ......
اگه زیر 260 بود که میگیرم اگه بالاتر بود صبر می کنم تا بیاد پایین
از همتون ممنون
روی LCD hd720p سازگار هست ؟؟؟
چون من full hd ندارم ....![]()
روی تلویزیون های معمولی هم میتونی بازی کنی چه برسه به lcd .
ولی هر چی رزولیشن بیشتر کیفیت بیشتر.
دوستان اگر کسی اطلاعی داره از بازار LCD ها یه سوال داشتم
الان یه LCD 32 اینج تو رنج قیمت 500-600ت یه چیز تاپ برا کنسول و... چی پیدا میشه؟ مدل رو بگین لطفا
فول اچ دی و...
یکی از اساتید اتصال xbox رو به crt for pc برای من شرح بده .....
ممنون
در جدید ترین داشبورد که اومده(همین که الان خودمون داریم), حتی اگه به لایو هم وصل نشی, فلگ میشی ! وقتی که به لایو وصل بشی اون موقع بن میشی !
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)