سلام به همگي . داتك يك ماهه كه پرتهاي ترنت رو بسته . به من كه گفتن ديگه بازش نميكنند . لطفا راهنماييم كنيد چي كار كنم . من از adsl 256kb استفاده ميكنم . دو ساله دانلودم رو 25kb هست ولي يك ماهه از 0 و 1 بالا تر نرفته .
سلام به همگي . داتك يك ماهه كه پرتهاي ترنت رو بسته . به من كه گفتن ديگه بازش نميكنند . لطفا راهنماييم كنيد چي كار كنم . من از adsl 256kb استفاده ميكنم . دو ساله دانلودم رو 25kb هست ولي يك ماهه از 0 و 1 بالا تر نرفته .
این هش مقدار حجمی که طی انتقال از اینترنت پس از چک کردن نرم افزار برای سالم بودن ان حجم است که وقتی سالم نباشه دوباره درخواست میده تا بگیره و قبلی رو هش می کنه
اول از همه تو فایروال و روتر تنظیم کردی؟
اگر بسته باشه باید رندم پورت بزنی تا پورت هایی که باز موندن رو استفاده کنی.
(
ممنون از جوابت zed2 جان . اره رندم پرتها رو انتخاب كردم ولي متسفانه به نتيجه نرسيدم . در مورد تنظيمات روتر و فايروال هم چيزي نمي دونم مربوط به من ميشه يا isp ؟
فکر کنم تا حدودی بدونم مشکل شما چیه.
اول از همه رندوم پورت رو تو نرم افزار بردار یک پورت ثابت بده بعد هم برو فایروال و روتر مودم adsl رو بر اساس مدلش پیدا کن و انجام بده
این لینک هم برو بخش اخرش برای تنظیمات روتر و فایروال است که می تونی ازش استفاده کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من دانلود میکنم اصلا هیچی سرعت ندارم با --- دارم این کار رو میکنم اینجوریه تازه. آخه آی اس پی ها میگن پورت رو بستن
همه پورت هارو نمی تونن ببندن چون انوقت دیگر نمیشه از اینترنت استفاده کرد.باید دونبال پورت های باز باشی)البته بعد از تنظیمات)
با سلام
راستش حجم این تاپیک که زیاد هست یکی که می دونه بهم بگه چطوری سرعت دانلودم رو ببرم بالا ! من DSL512 دارم نامحدود هم هست توی سایت Demonid هم عضو هستم یکی راهنماییم کنه !
با تشکر
اصلا دونبال این روش ها تو ترکر های خصوصی نباش که بن میشی و احتمال اینکه ip هایی که استفاده کردی بره تو لیست سیاه هم زیاده.
در حالت عادی رو ترکر های عمومی بعضی نرم افزار های تورنت دستکاری شده (و خارج کردن از حالت استاندارد )می تونن با گول زدن نرم افزار های دیگر( موقع ارتباط ) و ترکر در ضمینه بالا بردن رتبه کار کنن که معمولا هم ترکر ها بعد از یک مدت اینها رو تو لیست سیاه می زارن.
با سلام خدمت دوستان
من تازه افتادم تو خط تورنتدنبال مطلب ميگشتم رسيدم به اين تاپيك ايول دمتون گرم خيلي با حاله
اما اينهمه صفحه رو خوندن عمر نوح ميخوادپيشنهاد ميدم از اساتيد و مديران كه يه جمع بندي براي ما تازه واردا داشته باشن تا ما هم بتونيم از ماحصل اين تجربيات عزيزان استفاده كنيم
باتشكر![]()
کلا پست اول همه چیز هست.
به همین زودیا هم من میخواهم یه لست جامع بزنم .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)