تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 400 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه RezaMehranfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018

پيش فرض

مطمعن هستید از فریمور 196 هست؟؟
    بنده نصب کردم اما مشکلی نداشت و باز برگشتم به فریمور 195 بنظر بنده فریمور 195 که آخرین نسخه ویرایش شده اش توی انجمن هست بهترین نسخه هست

داره خودمونی میشه Hamid1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام . امکان داره این قسمت رو کمی باز کنید و با تصویر یا یه راهنمایی بگید بعد از استراخ فایل nvram که به صورت nv.bin هستش حالا توسط این برنامه چگونه شروع به ادیت اون کنیم . با تشکر . دوستان یاد بدند اونوقت ماله هر دو تا مودم b612 , fd-m60 رو استخراج و ادیت و اینجا میزارم .
    نوشتن Imei
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشتن سریال
    کد:
    برای خوندن Imei و سریال هم از دستور پایین استفاده کنید سلول 0 برای Imei و سلول 6 برای سریال هست که با اجرای دستور با x به عنوان فایل تو مسیر جاریتون کپی میشه و با d تو همون کنسول پرینت میکنه

کد:
    بقیه دستورات رو استفاده نکردم که پایین میزارم دوستان هر کدوم رو استفاده کردن با یه مثال بنویسن که همه کامنداش رو با توضیح بچه ها داشته باشن
    کد:
    هر کی بدردش خورد یه دعا منو بکنه

3. 7 کاربر از Hamid1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز زمانی که imei مودم سرجاش هست پس تعویض nvram چه تاثیری داره؟الان مودم روشن میشه وارد پنل میشم و تمام قسمتها از جمله وایفای و لن و غیره سالمه فقط سیم کارت نمیخونه میشه سخت افزار اسیب دیده باشه؟میتونه زمان اتصال کوتاه برای انلاک باعث این مشکل و خرابی سخت افزار شده باشه؟

- - - Updated - - -
    همیشه تو کار عیب یابی اول میریم سراغ نرم افزار و میان افزار و بعدا میرسیم به سخت افزار . در ضمن یکی از علت شایع شناسایی نشدن سیم کارت و شبکه و انتن دهی در موبایل و مودم همین nvram هستش .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خودم من هم خیلی بعید میدونم سخت افزاری باشه چرا که تا قبل از انلاک مودم سیم کارت رو میخوند و مشکلی نداشت و ما کاری با سخت افزار نکردیم فقط اتصال کوتاه برقرار و مودم رو انلاک کردم بعد از انلاک هر سیمکارتی وار کردم نخوند!البته فریمور ورژن 192 ایرانسل رو زدم ولی درست نشد و فریمور 196 ایرانسل رو ندارم البته یکی از دوستان فروم فریمور 197 گلوبال رو اپلود کردن که زدم با اون هم سیم کارت رو نخوند!اگر دوستان فروم فریمور 196 ایرانسل رو دارن لطفا اپلود کنند
    متسفانه هنوز ایرانسل به صورت افلاین ورژن 196 خودش رو منتشر نکرده .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

7. 9 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

از وقتی همراه اول نت شبانه رایگانشو برداشت دیگه آنلاک کردن این مودم ارزشی نداره نمیدونم اینهمه زور زدن برای آنلاک کردنش از کجا میاد.ایرانسلم که هم سرعتش از سیمکارتای دیگه بالاتره هم پینگش پایینتره هم سیم تی دی ش طرحاش خیلی به صرفه تره.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نوشتن Imei
    کد:
    نوشتن سریال
    کد:
    برای خوندن Imei و سریال هم از دستور پایین استفاده کنید سلول 0 برای Imei و سلول 6 برای سریال هست که با اجرای دستور با x به عنوان فایل تو مسیر جاریتون کپی میشه و با d تو همون کنسول پرینت میکنه

کد:
    بقیه دستورات رو استفاده نکردم که پایین میزارم دوستان هر کدوم رو استفاده کردن با یه مثال بنویسن که همه کامنداش رو با توضیح بچه ها داشته باشن
    کد:
    هر کی بدردش خورد یه دعا منو بکنه
    واقعا دستتون درد نکنه . من nvram بکاپ گرفتم از مودم fd-m60 و ویرایش هم کردم و داخل تاپیک خودش برا استفاده عمومی قرار دادم . فقط یک مشکل دارم اونم اینکه بکاپ مودم tfi-60 رو نمیتونم ویرایش کنم یعنی با دستور :

balong-nvtool -i 102031510006016 nv.bin

balong-nvtool -s 10203151000601612345 nv.bin

هیچ تغییری در فایل nvram صورت نمیپذیره ! در حالی که ماله مودم fd-m60 راحت با این دستورها ویرایش شد .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از وقتی همراه اول نت شبانه رایگانشو برداشت دیگه آنلاک کردن این مودم ارزشی نداره نمیدونم اینهمه زور زدن برای آنلاک کردنش از کجا میاد.ایرانسلم که هم سرعتش از سیمکارتای دیگه بالاتره هم پینگش پایینتره هم سیم تی دی ش طرحاش خیلی به صرفه تره.
    قرار نیست همیشه اپراتورها نت رایگان بدن . یه دوره میدن و بعد جمع میکنن و طرح های دیگه ای میدن . الانم بسته های نامحدود شبانه همراه اول از نظر حجم و قیمت خیلی عالی هستن و به صرفه . در ضمن زور زدن لازم نیست . بغیر از ورژن 196 مبین نت الباقی راحت و بدون دردسر انلاک میشه و دست کسی که روش انلاک رو عمومی کرده درد نکنه .

11. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا دستتون درد نکنه . من nvram بکاپ گرفتم از مودم fd-m60 و ویرایش هم کردم و داخل تاپیک خودش برا استفاده عمومی قرار دادم . فقط یک مشکل دارم اونم اینکه بکاپ مودم tfi-60 رو نمیتونم ویرایش کنم یعنی با دستور :

balong-nvtool -i 102031510006016 nv.bin

balong-nvtool -s 10203151000601612345 nv.bin

هیچ تغییری در فایل nvram صورت نمیپذیره ! در حالی که ماله مودم fd-m60 راحت با این دستورها ویرایش شد .
    منم همین مشکلو دارم کسی راهشو بلـــــــده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منم همین مشکلو دارم کسی راهشو بلـــــــده؟
    بله نمیشه کسی بلده راهنمایی کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •