مطمعن هستید از فریمور 196 هست؟؟
بنده نصب کردم اما مشکلی نداشت و باز برگشتم به فریمور 195 بنظر بنده فریمور 195 که آخرین نسخه ویرایش شده اش توی انجمن هست بهترین نسخه هست
مطمعن هستید از فریمور 196 هست؟؟
بنده نصب کردم اما مشکلی نداشت و باز برگشتم به فریمور 195 بنظر بنده فریمور 195 که آخرین نسخه ویرایش شده اش توی انجمن هست بهترین نسخه هست
نوشتن Imei
نوشتن سریالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای خوندن Imei و سریال هم از دستور پایین استفاده کنید سلول 0 برای Imei و سلول 6 برای سریال هست که با اجرای دستور با x به عنوان فایل تو مسیر جاریتون کپی میشه و با d تو همون کنسول پرینت میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه دستورات رو استفاده نکردم که پایین میزارم دوستان هر کدوم رو استفاده کردن با یه مثال بنویسن که همه کامنداش رو با توضیح بچه ها داشته باشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کی بدردش خورد یه دعا منو بکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه تو کار عیب یابی اول میریم سراغ نرم افزار و میان افزار و بعدا میرسیم به سخت افزار . در ضمن یکی از علت شایع شناسایی نشدن سیم کارت و شبکه و انتن دهی در موبایل و مودم همین nvram هستش .
متسفانه هنوز ایرانسل به صورت افلاین ورژن 196 خودش رو منتشر نکرده .
از وقتی همراه اول نت شبانه رایگانشو برداشت دیگه آنلاک کردن این مودم ارزشی نداره نمیدونم اینهمه زور زدن برای آنلاک کردنش از کجا میاد.ایرانسلم که هم سرعتش از سیمکارتای دیگه بالاتره هم پینگش پایینتره هم سیم تی دی ش طرحاش خیلی به صرفه تره.
واقعا دستتون درد نکنه . من nvram بکاپ گرفتم از مودم fd-m60 و ویرایش هم کردم و داخل تاپیک خودش برا استفاده عمومی قرار دادم . فقط یک مشکل دارم اونم اینکه بکاپ مودم tfi-60 رو نمیتونم ویرایش کنم یعنی با دستور :
balong-nvtool -i 102031510006016 nv.bin
balong-nvtool -s 10203151000601612345 nv.bin
هیچ تغییری در فایل nvram صورت نمیپذیره ! در حالی که ماله مودم fd-m60 راحت با این دستورها ویرایش شد .
قرار نیست همیشه اپراتورها نت رایگان بدن . یه دوره میدن و بعد جمع میکنن و طرح های دیگه ای میدن . الانم بسته های نامحدود شبانه همراه اول از نظر حجم و قیمت خیلی عالی هستن و به صرفه . در ضمن زور زدن لازم نیست . بغیر از ورژن 196 مبین نت الباقی راحت و بدون دردسر انلاک میشه و دست کسی که روش انلاک رو عمومی کرده درد نکنه .
منم همین مشکلو دارم کسی راهشو بلـــــــده؟
بله نمیشه کسی بلده راهنمایی کنه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)