تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 452 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان

مودم من پشتش زده Model: WLTXFSR-104GN

این مدل میشه سیم کارت دیگه ای روش انداخت؟

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از چند روز قطع و وصل شدن و چندین بار زنگ زدن به شرکت دیروز بهم اعلام کردن مودمم خرابه باید برم مطهری بدم تعویضش کنن. این دومین باره که به این نتیجه رسیدن. امیدوارم این یکی مودم رو راحت عوض کنن و مشکل حل بشه. دفعه قبلی که برام تعویض زده بودن تازه یک هفته بود مودم رو گرفته بودم، با وجودی که کارشناسشون گفته بود اون آقایی که تو تخت طاووس بود داشت بازی در میاورد و عوض نمیکرد. میگفت سالمه. حالا ببینیم این دفعه چکار میکنن. ده روزه همه اش قطع و وصل میشم.
    مودم اولم 3100 بود که کیفیت سیگنالش خیلی خوب بود ولی شانس من خراب بود، اونو دادم تعویض یکی دیگه از یه مدل دیگه دادن بهم که از روز اول اصلا جالب نبود. باید نزدیک به مودم می موندی که قطع نشی. الان هم که دیگه کلا قطع میشه نتش و چراغ سیگنال از یکی بالاتر نمیره.
    من قبل از LT چندین سال وایمکس مبین نت داشتم، مودمش هواوی بود فکر کنم، خدایی اصلا اذیتم نکرد ولی دوبار تعویض این مودم تو یک سال یه ذره آزار دهنده است. کیفیت نت مبین نت خوبه امیدوارم کیفیت مودمش رو هم ببره بالاتر.

- - - Updated - - -
    Last edited by ksjvk; 14-05-2018 at 09:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بعد از چند روز قطع و وصل شدن و چندین بار زنگ زدن به شرکت دیروز بهم اعلام کردن مودمم خرابه باید برم مطهری بدم تعویضش کنن. این دومین باره که به این نتیجه رسیدن. امیدوارم این یکی مودم رو راحت عوض کنن و مشکل حل بشه. دفعه قبلی که برام تعویض زده بودن تازه یک هفته بود مودم رو گرفته بودم، با وجودی که کارشناسشون گفته بود اون آقایی که تو تخت طاووس بود داشت بازی در میاورد و عوض نمیکرد. میگفت سالمه. حالا ببینیم این دفعه چکار میکنن. ده روزه همه اش قطع و وصل میشم.
    مودم اولم 3100 بود که کیفیت سیگنالش خیلی خوب بود ولی شانس من خراب بود، اونو دادم تعویض یکی دیگه از یه مدل دیگه دادن بهم که از روز اول اصلا جالب نبود. باید نزدیک به مودم می موندی که قطع نشی. الان هم که دیگه کلا قطع میشه نتش و چراغ سیگنال از یکی بالاتر نمیره.
    من قبل از LT چندین سال وایمکس مبین نت داشتم، مودمش هواوی بود فکر کنم، خدایی اصلا اذیتم نکرد ولی دوبار تعویض این مودم تو یک سال یه ذره آزار دهنده است. کیفیت نت مبین نت خوبه امیدوارم کیفیت مودمش رو هم ببره بالاتر.

- - - Updated - - -

سعي كنيد مودم b612 هواوي ازشون بكيريد
    اين مودم كت ٦ هست و حتي انلاك هم ميشه و مي تونيد بقيه سيم كارت ها رو هم روش بگذاريد
    اگر خواستن باز ٣١٠٠ بدهند كلا ازشون نگيريد و ازشون بخواهيد كه ١١٠ هزار تومني كه قراره بابت پس دادن مودم بدهند رو به شما پرداخت كنن ، اگر اين رو بگيد احتمالا قبول كنن كه مودم b612 بهتون بدهند
    Last edited by CasT!el; 14-05-2018 at 14:29.

4. این کاربر از CasT!el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اين مودم كت ٦ هست و حتي انلاك هم ميشه و مي تونيد بقيه سيم كارت ها رو هم روش بگذاريد
    اگر خواستن باز ٣١٠٠ بدهند كلا ازشون نگيريد و ازشون بخواهيد كه ١١٠ هزار تومني كه قراره بابت پس دادن مودم بدهند رو به شما پرداخت كنن ، اگر اين رو بگيد احتمالا قبول كنن كه مودم b612 بهتون بدهند

این همون TF-i60 ایرانسله ؟
    پایش جدا میشه از زیرش ؟
    Last edited by mahan999; 15-05-2018 at 00:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این همون TF-i60 ایرانسله ؟
    پایش جدا میشه از زیرش ؟
    در واقع بايد گفت tfi60 همون b612 هواوي هست
    اسم رسمي مودم b612 هست كه مبين نت اسم رو تغيير نداده ولي ايرانسل اسم رو عوض كرده
    من هر دو مودم رو خريدم كه بعدا ايرانسلش رو فروختم چون كيفيت ساخت مودم مبين نت خيلي بهتر بود به نظر من و قيمتش هم ارزون تر هست
    پايه اش هم جدا نميشه چون روميزي هست
    الان هم انلاكش كردم و سيم كارت همه اپراتورها رو ساپورت ميكنه

7. این کاربر از CasT!el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

در واقع بايد گفت tfi60 همون b612 هواوي هست
    اسم رسمي مودم b612 هست كه مبين نت اسم رو تغيير نداده ولي ايرانسل اسم رو عوض كرده
    من هر دو مودم رو خريدم كه بعدا ايرانسلش رو فروختم چون كيفيت ساخت مودم مبين نت خيلي بهتر بود به نظر من و قيمتش هم ارزون تر هست
    پايه اش هم جدا نميشه چون روميزي هست
    الان هم انلاكش كردم و سيم كارت همه اپراتورها رو ساپورت ميكنه
    این مودم از 4.5 G داخل ایران ساپورت نمیکنه درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این مودم از 4.5 G داخل ایران ساپورت نمیکنه درسته ؟
    فعلا تو اكثر جاهاي ايران قادر به تجميع نيست ولي اگر اپراتور ها سيستم هاشون و دكل هاشون رو ارتقا بدن اين مودم قادر هست باندهاي نت رو تجميع كنه و 4.5G بشه و سرعت زياد بشه

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابت راهنمایی تون واقعا ممنونم دوست عزیز. همین مودمی که شما گفتید رو گرفتم.
    در مقایسه با مدلهای airmaster 3000 و 3100 که قبلا بهم داده بودن این مودم عالیه. مشکل قطعی ندارم دیگه و سرعت بالاتری دارم الان، در ضمن برد وایرلسش هم خیلی خوب شده من با مدل 3000 از این اتاق به اون اتاق وایرلسم می رفت. الان عالیه. در ضمن رسیورم هم با این مدل برای شیرینگ کانال های کارتی مطابقت بیشتری داره و اصلا قطع نمیشه، با مودم قبلی قطع میشد.
    کلا راضی ام ازش

11. این کاربر از ksjvk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    متاسفانه ۱۰ روزه که سرعت به زیر ۱۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرده
    پینگ فقط عالیه

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    متاسفانه ۱۰ روزه که سرعت به زیر ۱۰ کیلوبایت کاهش پیدا کرده
    پینگ فقط عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •