تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 848 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان پروفایل گیم رو روی چه دان استریمی فعال میکن ؟
    با پروفایل گیم پینگ داخل و خارج هر کدوم چقدر کم میشه؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    تا جایی که از کامنتای دوستان تو این تاپیک یادمه، پارس‌آنلاین سرعت پروفایل گیم رو روی 4مگابیت می‌بست. ولی یه زنگ به فروشش بزنی احتمالن دقیقش رو بهت می‌گن.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان پروفایل گیم رو روی چه دان استریمی فعال میکن ؟
    با پروفایل گیم پینگ داخل و خارج هر کدوم چقدر کم میشه؟

دیروز که خطم 9مگ بسته شده بود پروفایل گیم هم روش فعال کردن.

4. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دیروز که خطم 9مگ بسته شده بود پروفایل گیم هم روش فعال کردن.
    الان که روی 16 هست پینگش چقدر فرق کرده ؟ خیلی بدتر شده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یادش بخیر
    چند وقته نیومدم تاپیک ؟
    وضعیت پارس چجوریه ؟
    این که چند وقته نیومدی تاپیک پارس‌آنلاین رو من خبر ندارم.
    اما وضعیت کنونی پارس:
    سرعت شبانه خوبه. اما دوره سرویس شبانه رایگان دیگه به سر اومده.
    سروعت روزانه هم فکر کنم قبل از ساعت‌های اوج مصرف خوب باشه. (خونه نیستم اون ساعت‌ها و نمی‌تونم نظر قطعی بدم. اما چون شبانه هنوز خوبه حدس می‌زنم صبح‌ها هم بد نباشه.) اما عصرها و شب‌ها چند وقتیه که چنگی به دل نمی‌زنه. دانلود از سرورهای خارجی تو همین ساعت‌ها به شدت نوسان پیدا می‌کنه. یعنی بعد از چند ثانیه تا حداکثر 1 دقیقه، سرعت دانلود سرویس 2مگ حجمی من با پروفایل 12مگ، از 700 - 800 کیلوبایت می‌رسه به زیر 100 کیلوبایت و حتی کمتر. یعنی اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی، باید مرتب، دگمه Pause دانلود IDM رو بزنی، یه 20 - 30 ثانیه‌ای صبر کنی و دوباره Start رو بزنی تا فایل به موقع دانلود بشه. وگرنه دانلود یه فایل 200 مگابایتی به جای 4 - 5 دقیقه ممکنه نیم ساعت طول بکشه.

پینگ هم تو همین ساعت‌ها اضافه می‌شه. اما بازم به نظرم قابل قبوله.

از همه بدتر اینه که کل ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌های رایگانی که داشتم دیگه عملن غیرقابل استفاده شدن تو پارس‌آنلاین. در حالی که با همین‌ها رو روی اینترنت محل کارم (که از یه شرکت دیگه است) مشکلی ندارم.

تو با این عصرتلکام حال می‌کنی؟

من که الآن چند وقته دنبال یه جایگزین برای پارس‌آنلاین می‌گردم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم شبانه معقول چیزی پیدا نکردم. تازه مشکل اساسی اینه که مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) کلن به قدری شلوغه که هیچ شرکتی پورت خالی نداره. حتی آسیاتک.
    Last edited by bilmazlar; 18-10-2015 at 13:53.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان که روی 16 هست پینگش چقدر فرق کرده ؟ خیلی بدتر شده ؟

پینگ داخلی از 11 اومده رو 32
    +
    snr خط هم شده 5.9! در صورتی که با صبانت رو 16مگ snr بین 10-13 بود.
    دوستان باتجربه کسی میدونه میکرو فیلتر یا خرید مودم جدید تاثیری در افزایش snr داره یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پارسال که مشترک پارس انلاین بودم سرعتش در مرکز ما داغون بود و حداکثر 3-4مگ سرعت میداد.
    اما الان خداروشکر خیلی خوب شده. چه سرور داخلی چه سرور خارجی.

سرور امریکا:

10. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پینگ داخلی از 11 اومده رو 32
    +
    snr خط هم شده 5.9! در صورتی که با صبانت رو 16مگ snr بین 10-13 بود.
    دوستان باتجربه کسی میدونه میکرو فیلتر یا خرید مودم جدید تاثیری در افزایش snr داره یا خیر؟
    میکروفیلتر فقط برای تفکیک امواج سیگنال پایین صوت از امواج سیگنال بالای دیتاست و تأثیر روی کارکرد مودم نداره. میکروفیلتر در ضمن فقط برای حذف نویز روی دستگاه‌های تلفن و فکس و عدم قطع ارتباط اینترنت adsl هنگام استفاده از دستگاه تلفن، استفاده می‌شه.

اما دستگاه مودم با تجهیزات و قطعات قوی‌تر و باکیفیت‌تر (لزومن جدید یا قدیمی مهم نیست) می‌تونه تا حدی روی snr تأثیر بذاره. اما نه اون اندازه که مثلن 5.9 رو به 13 برسونه. به نظرم تجهیزات خود ISP مهم‌تره تو این تفاوتی که شما داری.

12. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

این که چند وقته نیومدی تاپیک پارس‌آنلاین رو من خبر ندارم.
    اما وضعیت کنونی پارس:
    سرعت شبانه خوبه. اما دوره سرویس شبانه رایگان دیگه به سر اومده.
    سروعت روزانه هم فکر کنم قبل از ساعت‌های اوج مصرف خوب باشه. (خونه نیستم اون ساعت‌ها و نمی‌تونم نظر قطعی بدم. اما چون شبانه هنوز خوبه حدس می‌زنم صبح‌ها هم بد نباشه.) اما عصرها و شب‌ها چند وقتیه که چنگی به دل نمی‌زنه. دانلود از سرورهای خارجی تو همین ساعت‌ها به شدت نوسان پیدا می‌کنه. یعنی بعد از چند ثانیه تا حداکثر 1 دقیقه، سرعت دانلود سرویس 2مگ حجمی من با پروفایل 12مگ، از 700 - 800 کیلوبایت می‌رسه به زیر 100 کیلوبایت و حتی کمتر. یعنی اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی، باید مرتب، دگمه Pause دانلود IDM رو بزنی، یه 20 - 30 ثانیه‌ای صبر کنی و دوباره Start رو بزنی تا فایل به موقع دانلود بشه. وگرنه دانلود یه فایل 200 مگابایتی به جای 4 - 5 دقیقه ممکنه نیم ساعت طول بکشه.

پینگ هم تو همین ساعت‌ها اضافه می‌شه. اما بازم به نظرم قابل قبوله.

از همه بدتر اینه که کل ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌های رایگانی که داشتم دیگه عملن غیرقابل استفاده شدن تو پارس‌آنلاین. در حالی که با همین‌ها رو روی اینترنت محل کارم (که از یه شرکت دیگه است) مشکلی ندارم.

تو با این عصرتلکام حال می‌کنی؟

من که الآن چند وقته دنبال یه جایگزین برای پارس‌آنلاین می‌گردم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم شبانه معقول چیزی پیدا نکردم. تازه مشکل اساسی اینه که مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) کلن به قدری شلوغه که هیچ شرکتی پورت خالی نداره. حتی آسیاتک.
    والا من که زیاد دانلود نمی کنم و فقط واسه شبانه رفتم عصرتلکام وگرنه دل خوشی ندارم ، یعنی پارس شبانه بذاره ، درجا میام پارس
    واسه سرور های خارجی ، می تونی ریموت کنی تو اپلودسنتر هایی مثل اپلودبوی یا فور اپلود ، با سرور ایران بگیری
    من زمانی که پارس بودم این کار رو مدام انجام میدادم و همیشه سرعتم روی 1.8 فیکس بود

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

پارسال که مشترک پارس انلاین بودم سرعتش در مرکز ما داغون بود و حداکثر 3-4مگ سرعت میداد.
    اما الان خداروشکر خیلی خوب شده. چه سرور داخلی چه سرور خارجی.

سرور امریکا:

اقا مهدی که استاد عوض کردن ISP هاست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا من که زیاد دانلود نمی کنم و فقط واسه شبانه رفتم عصرتلکام وگرنه دل خوشی ندارم ، یعنی پارس شبانه بذاره ، درجا میام پارس
    واسه سرور های خارجی ، می تونی ریموت کنی تو اپلودسنتر هایی مثل اپلودبوی یا فور اپلود ، با سرور ایران بگیری
    من زمانی که پارس بودم این کار رو مدام انجام میدادم و همیشه سرعتم روی 1.8 فیکس بود
    داش بهنام. شبانه که واسه دانلوده. یعنی استفاده دیگه‌ای هم ازش می‌شه کرد؟ یعنی من اگه اهل دانلود نباشم که دنبال سرویس شبانه‌دار نمی‌گردم که. به همین پارس‌آنلاین (به جز ف.ی.ل.ت.ر.شکنش) راضیم. اما مشکل همین دانلود شبانه است که ته کشیده.

سرورهای خارجی رو هم مِن بابِ مثال از کیفیت کنونی پارس‌آنلاین - اونم فی الواقع تو ساعات روزانه غیررایگان - عارض شدم. وگرنه منم مثل خودت اهل دلم. یعنی ریموت جهانی و ایرانی رو همه جوره پیگیرم.

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •