چند گیگ بگیر تا دم محدود شروع شد؟
چند گیگ بگیر تا دم محدود شروع شد؟
2 تا 3 هفته طول میکشه که از محدودیت در بیای و همچنین سیستم بهت حساس شده و از این به بعد سریع تر از قبل محدودت میکنه...
ولی اگه سرویستو ارتقا بدی ، در همون لحظه از محدودیت در میای و مشکلی نخواهی داشت؛ سرویست چیه؟!
اینم ضمن پستت بگم که همه ی سرویسا سرعتشون روی 5-6 کیلوبایت محدود نمیشه ها!!!!
به عنوان مثال : سرویس 8 مگ ، سرعت شبانه،نهایت تا 128 کیلوبایت محدود میشه و سرویس 4 مگ ، نهایت تا 64 کیلوبایت محدود میشه و الی آخر...
جدی 2 تا 3 هفته؟! خیلی زیاده که...
سرویسم ART 3 نامحدود هست، اگه به فرض ART 2 بگیرم حل میشه؟ یا حتما باید ART4 باشه
واسه شما که نامحدود داری ، واقعاااااا عذاب آوره، چون در تمام طول روز سرعتت کمه!!!
باید به آرت 4 ارتقا بدی؛ چرا که اگه بخوای به آرت 2 تبدیل کنی ، پولتو پس نمیدن و باید هزینه آرت 2 رو کامل پرداخت کنی ولی اگه به آرت 4 ارتقا بدی ، فقط باید ما به تفاوت آرت 3 و 4 رو بدی...
سلام
من تازه از شاتل سرویس گرفتم و برای شروع سرویس ECO-256/256 یک ماهه گرفتم
خیلی سرعت پایینه
با این سرویس حداکثر سرعتی که در Transfer Rate در IDM میده چند باید باشه؟خیلی برای من سرعت میره بالا 80 هست.
اما یکی از دوستان سرویس ECO 128 را داره سرعت دانلودش دیدم تا بالای 200 کیلوبایت هم میرسه
نمی دونم خطم مشکل داره.تلفن که خش خش داره اگه خط نویز داشته باشه تاثیر رو سرعت داره؟نیاز هست که اسپلیتر استفاده کنم؟
راحت با 3G ایرانسل و رایتل از طریق اسکایپ تماس تصویری بدون قطعی داشتم اما الآن با این سرویس اصلاً نمی تونم تماس داشته باشم
این هم نتایج تست
برای داشتن یه سرعت دانلود بین 300 تا 400 کیلو چه سرویسی بهتره؟مصرف هم بالاست 2 روز 600 مگ مصرف داشتم.بهتر نیست برم سراغ ART
Last edited by وین رونی; 29-06-2015 at 23:59.
من سرویسمو ارتقا دادم به art 4 محدودیت سرعتم برداشته شد، اما حالا پینگم رفته بالا عجیبه![]()
اگه مسیرتون یکی باشه با قبل از محدودیت عجیبه
ولی در غیر اینصورت عجیب نیست چون مسیر های مختلف از لحاظ پینگ تفاوت دارن
Last edited by mehryar1973; 30-06-2015 at 19:55.
چند گیگ روی ارت یک مصرف میشه کرد ؟ دانلود مداوم نه فقط مصرف . من روزی 500 مگ اینا مصرفمه شاید بعضی روزا بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)