اسم نرم افزاره چی هست؟و فرقش با اون نرم افزار اوپن سیگنال چیه؟
اسم نرم افزاره چی هست؟و فرقش با اون نرم افزار اوپن سیگنال چیه؟
اسمش چیه این اپ؟
اینجور نرم افزار ها اینجر ادا ها زیاد دارن
اپن سیگنال زیاد بگیر نگیر داره ولی من از این خیلی خوشم اومد
خیلی سریع دکل رو پیدا کرد
اسمش تو عکسهست
Signal finder
==============
گوگل پلی رو تو لپ تاپ باز کرده بودم و یه سره داشتم نصب میکردم !! از اونطرف گوشی رو با وای وصل کرده بودم داشت دانلود میکرد !! فکر کنم یه 20 تا نرم افزار اینجوری نصب کردم که این جواب داد
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by fanoostalaei; 24-08-2014 at 20:07.
پس یعنی برای وبگردی و پیج بازکردن سرعتش از وایرلس و ADSL بیشتره درسته ؟
بله هم خود ایرانسل گفت هم من روزهای اول گفتم دوستان گفتن نه نمیشه بدون منبع!!. نسل 4 واقعی باید سیمکارت عوض بشه البته اگر اینا نسل 4 واقعی بیارن!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
من هم این رو همون موقع گفتم که وصل نمیشه !! و باید سیم کارت داشت !! ولی من هم تا حالا فقط یه بار بیشتر وصل نشدم که فوقش 10 دقیقه بشه
========
یه چیز رو در مورد این نرم افزار های دکل یاب بگم !! والا من جای دقیقه همه BTS های اطرافمون رو میدونم ولی تو این نرم افزار های یکم اینور اونور تر میزنه !! مثلا الان با اینکه میدونم به BTS محلمون وصلم ولی من رو زده به اونی که 600 متر اون طرف تره ولی آنتنم 90 درصده !!! (البته روی HSPA)
Last edited by fanoostalaei; 24-08-2014 at 20:27.
دوستان ایرانسل گفته به دلیل زیرساخت نامناسب و پهنای باند پایین کشور امکان ارائه ی lte استاندارد وجود نداره و ایرانسل برای نسل چهارم خودش از روش hotspot استفاده کرده و همون پهنای باند کلی خودش رو اختصاص داده، ضمنا فکر کنم دوستمون که از lte استفاده کرده، سیم کارتش مینی یا میکرو بوده که با سایر سیم کارت ها باید فرق داشته باشه
من سیم کارتم معیوب شده بود و چند هفته پیش از دفتر ایرانسل تبریز دادم برام تعویض کردن و سیم کارت مینی جدید دادن !! با پلمپ
فرمایش شما صحیحه دوست عزیز ولی در این مورد شرکتهای pap مثل ایرانسل و شاتل مقصر نیستند و گرون فروشی از جانب زیرساخت و بعد مخابراته. خواهشا این دو مقوله رو از هم جدا کنید. هر خط کمتر از 10 میلیون تومان (و حتی ممکنه خیلی کمتر از این باشه) وارد کشور میشه ولی با قیمت 42 میلیون تومن به شرکتهای اینترنتی فروخته میشه! کاملا مشخصه مشکل از کجاست!
حالا چجوری میشه بین دکلها جابه جا شد؟ فکر کنم تو یکی از این 200 صفحه یکی توضیح داده بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)