تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 266 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام.من این مدل لب تاب دارم ولی از وقتی درایور کارت گرافیک ابدیت کردم بازی رو high performance اجرا نمیکنه؟ ویندوز 8.1 x64 هست..ویندوز عوض کردم درایور خودش نصب کردم بازی اجرا میکنه ولی وقتی میخوام با windows photo viewer عکس باز کنم حالت ارور com surrogate میده که انگار چیزی فعال نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.
    ذوستان من تازگی ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما در قسمت Action Center این مشکل رو میگیره:
    Compatibility issue between your power management system and Windows

Your power management system isn't compatible with this version of Windows.
    The model name of your power management system is Lenovo ACPI-Compliant Virtual Power Controller.

امتحان کردم مثلا وقتی در Power Plan زمان Sleep رو تغییر میدم تاثیری نداره و همون به صورت Default عمل میکنه. اخرین درایور Energy Managment رو هم نصب کردم اما تاثیری نداره.
    کسی راه حلی داره؟

3. این کاربر از terminator_ah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad.bmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    یه مشکلی دارم اگه امکانش هست لطف کنید کمکم کنید.
    من لپ تاپ z510 دارم و روش ویندوز 8.1 نصب کردم.تمام درایورها رو هم نصب کردم.اما در قسمت action center اروری مختص به مدیریت انرژی به این صورت هست.درایور مختص بهش رو هم نصب کردم اما باز هم این ارور پا بر جا هستش.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم مثل ایشون z510 رو وزن کردم 2.4 کیلو بود نه 2.2. کسی z410 رو تا حالا وزن کرده؟
    z410 رو وزن گرفتم دو کیلو بود و سر انجام بعد سه ماه z410 خریدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید خودم
    من چند روزیه که لپ تاپ مدل 410 رو خریدم...
    درایورهاش مال 8 64 بیت بود...من رفتم تمام درایورهای 8.1 64 رو از سایت لنوو دان کردم...
    حالا وقتی INTEL CHIPSET DRIVER FOR WINDOWS 8.1 (64-BIT رو که از سایت لنوو گرفتم نصب میکنم و دستگاه ریست میکنه دیگه بالا نمیاد و یعنی در مرحله ای آخر بالا اومدن قفل میکنه....

ولی در صورتی که 8 64 بیت نصب میکنم همه درایور هاش که توی جعبه بود نصب میشه...و کامل همه چی درست کار میکنه...

اول فکر کردم که من ناقص دانلود کردم ... چند بار این درایور رو دانلود کردم ولی باز همینجوری قفل میکنه....

دوستان خودم کسی هست این مشکل رو داشته باشه...؟؟

آیا لپ تاپم مشکل داره...؟؟؟
    دوستان من چند روزی میشه این دستگاه رو خریدم...خیلی نگرانم که ایا مشکلی داره یا نه....

دوستان اگه کسی میتونه کمکی کنه خیلی ممنون میشم

داره خودمونی میشه milad.bmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

سلام دوستان.سوال داشتم اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
    من الان یک ماه و اندی میشه ک لپ تاپ z510 دارم.الان چند وقتی هست که هنگام کار کردن با لپ تاپ صداهایی از هارد به گوشم میرسه.باید بگم که به دلایلی تو این مدت نزدیک به 9 یا 10 بار ویندوز عوض کردم.میخواستم بدونم ممکنه این نصب کردن زیاد ویندوز رو هارد تاثیر گذاشته باشه؟؟ و ایا این صدا که از هارد به گوش میرسه نرمال و عادیه؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

خرت خرت میکنه؟بعضی صداها مال هده و تا حدودی طبیعیه،
    ولی کلا لنوو هارد خوبی روی لپتاپاش ننداخته!خیلی ها هاردشون مشکل دار شده.
    در کل لنوو سیاستش اینه که تا جای ممکن از سر و ته محصولاتش بزنه!حالا میخواد هارد اشغال باشه یا ال سی دی و....توی تبلتهاش هم ببینی همینطوریه!ال سی دی های اشغالی میندازه روشون.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خرت خرت میکنه؟بعضی صداها مال هده و تا حدودی طبیعیه،
    ولی کلا لنوو هارد خوبی روی لپتاپاش ننداخته!خیلی ها هاردشون مشکل دار شده.
    در کل لنوو سیاستش اینه که تا جای ممکن از سر و ته محصولاتش بزنه!حالا میخواد هارد اشغال باشه یا ال سی دی و....توی تبلتهاش هم ببینی همینطوریه!ال سی دی های اشغالی میندازه روشون.
    اون هاردی که شما میگید فقط در لپتاپ های لنوو بکار نرفته و خیلی برندهای دیگه دیدم که همین هارد رو استفاده کردن مثل ایسوس، دل و ...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید خودم
    من چند روزیه که لپ تاپ مدل 410 رو خریدم...
    درایورهاش مال 8 64 بیت بود...من رفتم تمام درایورهای 8.1 64 رو از سایت لنوو دان کردم...
    حالا وقتی INTEL CHIPSET DRIVER FOR WINDOWS 8.1 (64-BIT رو که از سایت لنوو گرفتم نصب میکنم و دستگاه ریست میکنه دیگه بالا نمیاد و یعنی در مرحله ای آخر بالا اومدن قفل میکنه....

ولی در صورتی که 8 64 بیت نصب میکنم همه درایور هاش که توی جعبه بود نصب میشه...و کامل همه چی درست کار میکنه...

اول فکر کردم که من ناقص دانلود کردم ... چند بار این درایور رو دانلود کردم ولی باز همینجوری قفل میکنه....

دوستان خودم کسی هست این مشکل رو داشته باشه...؟؟

آیا لپ تاپم مشکل داره...؟؟؟
    دوستان من چند روزی میشه این دستگاه رو خریدم...خیلی نگرانم که ایا مشکلی داره یا نه....

دوستان اگه کسی میتونه کمکی کنه خیلی ممنون میشم
    من هم با یکی از درایورهای intel برای ویندوز 8.1 مشکل داشتم. اصلا نصبش هم نکردم. هیچ مشکلی هم پیش نیامده.

شما هم نگران نباش. این اشکال سخت افزاری نیست.

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام منم شکل صدای هارد z510 رو دارم هاردشم western هستش.از چند نفر پرسیدم گفتند عادیه نظرتون چیه؟
    راستی بهترین ویندوز واس این چیه؟ من windows 8.1 enterprise oem نصب کردم روش خوبه این؟
    Last edited by mahdiplayer; 05-10-2014 at 13:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •