تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 278 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

در این شکی نیست که برای بازی کنسول بهتره و شما یه ps4 بگیری تا 10 سال دیگه میتونی بازی کنی چون کنسول هر 6-7 سال یک بار میاد مثل گوشی و لبتاپ نیست که هر روز بیاد تو بازار ولی مسئله اینه که ایا واقعا در روز همش میخواید بازی کنید ؟؟؟ بنده و دوستان دیگه دنبال لبتاپ هستیم به این دلیل که میتونی بازی کنی با هاش و اگر هم خسته شدی فیلم ببینی و بگردی کنی و...... و رو بازی هم که تاکید می کنیم به خاطر در روز 2 ساعت هست چون دیگه اگه دبیرستانی باشید وقت کنکور هست و باید درس خوند دیگه نمیشه از لبتاپ استفاده کرد چه برسه کنسول که وقتی روشنش کنی دیگه خدا میدونه کی خاموش میشه اگه هم بزرگتر هستید در مقطع دانشگاه تحصیل می کنید که کلا همون روزی 2 ساعت هم به زور بازی می کنید پس الکی نرید پول به کنسولی بدید که فقط میشه بازی کرد باهاش و بعد از چند روز بازی دلتون رو میزنه و وقتتون رو بیهوده تلف میکنه

2. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوست عزیز کنسول خیلی بهتر است. اگر هفته ای 6،7 ساعت بازی می کنید لپ تاپ مناسب است. همین بازی watch dogs رو روی لپ تاپم نصب کردم و روی تنظیمات ultra افت فریم داره، حالا دو سال دیگه فکر کنم بازی ها رو روی medium به زور اجرا کنه.
    اجباری هم نیست که رو الترا اجرا کنیم مگه میخوایم چیکار کنیم ؟؟ 2 ساعت نهایتا 3 ساعت میخوایم بازی کنیم اونم رو medium بسه . بار ها گفتم لبتاپ برای بازی نیست چون زود خراب میشه اگه بخوای روزی 7 ساعت باهاش بازی کنی باید بری کنسول یا یه سیستم گیمینگ جمع کنی که به صرفه تر هم هست من و اقای qazmlp این لبتاپ رو تا اخر ماه می خریم هیچ دودلی هم نداریم y50 از نظر برند جالب کار نکرده بنابراین این لبتاپ با این بدنه و صفحه نمایش رو من با هیچ چیز دیگه عوض نمیکنم

4. 3 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

حالا دیگه خیلی دو دل شدم...یک دل نه صد دل....دو دل نشدم 2 ملیارد دل با توان دو ملیارد دل شدم.......روزی دو ساعت خوبه.......ولی آدم دلش میخواد watch dogs رو رو اولترا بازی کنه........
    اصلا امسال شاید کنسول بگیرم سال بعد لپ تاپ.....فعل برای سال بد یه 2 و 500 یا 600 جمع کردم با عیدیو تولد و ........پولش در میاد....در ضمن شاید مدل جدید ایسوس هم بیادتا سال آینده.....
    همه ی اینارو چه لپ تاپ چه کنسول و......هر چی دیگه ادم یه مدت کار کنه خسته میشه
    حالا من بازم تحقیق میکنم...................آخه ادم 4 تومنو که از جوب در نیاورده زحمت کشیدهبعدش آدم بگیره...حالش گرفته میشه
    لپ تاپ ها یه مذیتی دارن کنسول ها یه مذیتی......حالا....در دو عالم خریت موندم کدوم رو بگیرم.....گرچه من زیاد بازی نمیکنم ولی بازم یه مشکلاتی هست.......من زیاد بازی نصب میکنم.....
    حالا موندم کدومو بگیرم......از یه طرف کنسول از یه طرف لپ تاپ.......باید ببینم اگه asus n550jk تونست واچ داگز رو رو های نه رو نرمال بره (خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی نرم) شاید لپ تاپ خریدم

6. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اجباری هم نیست که رو الترا اجرا کنیم مگه میخوایم چیکار کنیم ؟؟ 2 ساعت نهایتا 3 ساعت میخوایم بازی کنیم اونم رو medium بسه . بار ها گفتم لبتاپ برای بازی نیست چون زود خراب میشه اگه بخوای روزی 7 ساعت باهاش بازی کنی باید بری کنسول یا یه سیستم گیمینگ جمع کنی که به صرفه تر هم هست من و اقای qazmlp این لبتاپ رو تا اخر ماه می خریم هیچ دودلی هم نداریم y50 از نظر برند جالب کار نکرده بنابراین این لبتاپ با این بدنه و صفحه نمایش رو من با هیچ چیز دیگه عوض نمیکنم
    دوست عزیز طرف صحبت من با آقای wrath of god بود که تاکید روی ultra داشت، وگرنه لپ تاپ اصلا برای بازی ساخته نشده است. من همین بازی رو برای تست نصب کردم، نه حال و حوصله دارم و نه وقت. تازه سن و سالی از من گذشته است. اگر قصد کسی از خرید لپ تاپ بازی کردن است حتی 2 ساعت در روز سخت در اشتباه است. به خاطر اینکه فشاری که بازی به لپ تاپ وارد می کند هیچ نرم افزاری وارد نمی کند و صرف مدت کوتاهی باعث خرابی لپ تاپ می شود. برای بازی فقط کنسول و pc خوب است.
    دوستان اینقدر سریع جبهه نگیرید. سلایق متفاوت است و به سلایق هم احترام بزارید

8. این کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوست عزیز طرف صحبت من با آقای wrath of god بود که تاکید روی ultra داشت، وگرنه لپ تاپ اصلا برای بازی ساخته نشده است. من همین بازی رو برای تست نصب کردم، نه حال و حوصله دارم و نه وقت. تازه سن و سالی از من گذشته است. اگر قصد کسی از خرید لپ تاپ بازی کردن است حتی 2 ساعت در روز سخت در اشتباه است. به خاطر اینکه فشاری که بازی به لپ تاپ وارد می کند هیچ نرم افزاری وارد نمی کند و صرف مدت کوتاهی باعث خرابی لپ تاپ می شود. برای بازی فقط کنسول و pc خوب است.
    دوستان اینقدر سریع جبهه نگیرید. سلایق متفاوت است و به سلایق هم احترام بزارید
    ببخشید اگه تند صحبت کردم منظوری نداشتم . بله شما درست میگید ولی من میخوام دوستمون اشتباه نکنه به همین دلیل براش توضیح دادم و توضیح میدم شما مگه چه قدر می خوای بازی کنی به خدا قسم درس ها اینقدر زیاده که من روزی 2 ساعت پای سیستم نیستم تو طول مدرسه الان که خرداده فرق میکنه تابستونا هم که 50 هزار تا کلاس من میرم شما رو نمی دونم ولی در کل اگه شما کنسول بگیری صبح تا شب می شینی بازی میکنی ولی اگه لب تاپ بگیری به خاطر اینکه بهش فشار هم نیاد میزاریش کنار و میری کار دیگه ای میکنی مثلا تو تابستون میری شنا یا کلاس زبان و.... در کل مزیت کنسول فقط بازی هست که بدبخت میکنه ادمو ولی لب تاپ نه حالا میل خودت دیگه من کاری ندارم من نظرم رو گفتم خوددانی

10. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اصلا نوت بوک برا بازی های خفن نیست........من اوج بازی که با این jv میکنم dota2 هست روی الترا......................................ن وت بوک اصلا برا گیم شاخ بدرد نمیخوره حتی سری gaming چون با نصف هزینه سری گیم میشه pc بست 3برابر قویتر از اون.سری گیم هم چون سنگینه جابه جا کردنش سخته پس pc خیلی خِیِـــــــــــــلی بهتره........................................ .............ولی هرکاری کنین من میگم فقط کنسول برا بازی بهترینه.....من خودم سگا داشتم ps2 داشتم الانم xbox 360 ذارم.....لذتی که بازی با کنسول داره pc نداره...................به نظر من نوت بوک یا pc برا بازی استراتجیک مثل وارکرافت آنلاین حال میده و بس

12. این کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

تکراری
    کامنت اصلی در پایین
    Last edited by AF021; 27-05-2014 at 21:33.

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

منم با نظر دوستان موافقم نوت بوک مخصوصا سری مولتی مدیا و نه گیمینگ (چون سری گیمینگ ظاهر خوبی ندارند و قطر زیادی دارند ولی به جاش کولینگ پر سر و صدا ولی بسیار قوی دارند) اصلا مناسب بازی های روز نیست...من خودم به شخصه فقط بازی های ژانر RPG انلاین و افلاین نصب میکنم به اقتضای سن و سال و علاقه شخصیم ...
    سری JK که در مقابل JV از گرافیک قوی تری برخوردار هستند طبق سایت خارجی دمای گرافیکشون در کارهای گرافیکی 10 الی 12 درجه بالاتر از سری 750 است حال یک مثال ساده از تجربه شخصیم میزنم تا بیشتر به عمق فاجعه پی ببرید (اگر فکر میکنید سیستم کولینگ N550 معجزه میکنه) تنها بازی گرافیکی موجود در لپ تاپ من ASSASSIN CREED IV که بعد از 40 دقیقه بازی کردن با روشن بودن قوی ترین Coolpad موجود در بازار دمای لپ تاپ به 72 الی 75 درجه میرسه که من بیشتر از 1 ساعت وجدانم اجازه نمیده در بازی بمونم و سطح خارجی لپ تاپ بالای کیبورد در حد انفجار گرم میشه حال به این دما 10 درجه را بابته گرافیک قوی تر اضافه کنید....
    در کل اگر بیشتر از 6 7 ساعت در هفته (نه در روز) بازی میکنید قید خرید یک لپ تاپ مولتی مدیا را بزنید یا بیشتر هزینه کنید و سری گیم بگیرید با کولینگ قوی تر و البته ظاهر زشت و زمخت تر یا کنسول تهیه کنید یا یک PC بخرید با اون 4 میلیون بی زبون
    Last edited by AF021; 27-05-2014 at 21:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

پس اینجوری من میرم یه jk میگیرم ولی سیستمم هم ارتقا میدم یا یه x box 360 میخرم حالا کدوم؟؟

یه ایکس باکس چنده الان ؟؟ ایا مدل مختلفی دارند ؟؟؟ من از کنسول زیاد سر در نمیارم چطوریاست ؟؟اگه برم یه ایکس باکس بگیرم بهتره یا برم pc رو ارتقا بدم ؟؟ کدوم بیشتر بازی جواب میده ؟؟؟

داره خودمونی میشه یه انسان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس اینجوری من میرم یه jk میگیرم ولی سیستمم هم ارتقا میدم یا یه x box 360 میخرم حالا کدوم؟؟

یه ایکس باکس چنده الان ؟؟ ایا مدل مختلفی دارند ؟؟؟ من از کنسول زیاد سر در نمیارم چطوریاست ؟؟اگه برم یه ایکس باکس بگیرم بهتره یا برم pc رو ارتقا بدم ؟؟ کدوم بیشتر بازی جواب میده ؟؟؟
    سلام
    به نظره من اول باید ببینی میخوای با لب تابت چیکار کنی(هدف خریدت از لب تاب چیه او نارو تو یه کاغذ بنویس )بعدش اینکه بری سراغ کنسول ها که الان 2 مدل جدید از دو شرکت معروف مثل ،پلی استیشن 4(سونی)و ایکس باکس 1(ماکروسافت)،مثلا اگه بازی می خوای زیاد انجام بدی بو رو سراغ کنسول یا لب تاب گیم ،من نمیدونم چقدر میخوای هزینه کنی ولی اگه لب تاب بیشتر برای بازی میخوای برو همون لب تاب گیم بخر که قیمتش حدود6 به بالا (در رابطه با کنسول ها (برو سایت های مثل زومیت و دیجی کالا که نقدو بررسی (تو خو همین انجمن هم یه بخش کنسول هست که میتونی اونجا هم با دیگر کابران مشورت کنی شاید کسی رو پیدا کنی که مشکل خوتو داشته باشه بیشتر کمک میکنه)این کالا ها رو کامل گذاشتن ،مثلا اگه دوست داری مولتی مدیا در کنار بازی داشته باشی ایکس باکس 1 برات خوبه قیمتش 3 ماه پیش 1میلیون وخرده بود (که کینکت داره و بازی بدون دسته رو تجربه میکنی که خیلی هیجان داره،البته باید مراقب باشی اونو تو ی اتاق خلوت بزاری و به اینترنت وصل نکنی (ومسائل امنیتی رو رعایت کنی چون یه دوربین داره که ازتو درآخر بازی ،فیلم برداری میکنه که این چیزارو از کسی که میخوای بخری یا کسانی که خریدند باید بپرسی،اگه پولداری، میخوای هم یه لب تاب ارزون بخر وهم یه کنسول خوب(مثلا یه لب تاب الترا با اون کارای لازم بخر بعد برو یه ایکس باکس 1 بگیرو از بازی لذت ببر)در کل هر وسیله رو برای کاری ساختند شما نمیتونید از یه(مثلا موتور معمولی توقع کارایی مثل موتور کراس رو داشته باشید)
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •