تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 249 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دو تا بازیکن فولاد باید اخراج میشدن! یکی با لقد اومد تو زانو و یک ام با آرنج زد! اشتباه داوری جزوی از داوری است!!

2. 2 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

همسترينگ عاليشاه پاره شد

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: MRI انجام شده روي پاي عاليشاه نشان از پار‌گي همسترينگ دارد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: MRI انجام شده روي پاي عاليشاه نشان از پاره‌گي همسترينگ دارد. اين پارگي در همان عضله ولي در بخش ديگري از آن روي داده و ارتباطي به آسيب‌ديدگي قبلي وي ندارد. البته از نظر پزشکي يک قانون است که احتمال بروز اين آسيب‌ديدگي در عضله‌اي که قبلا دچار آن بوده تا مدتي بالا خواهد بود.

البته پارگي عضله همسترينگ عاليشاه تفاوت ديگري هم با آسيب ديدگي قبلي وي دارد. دفعات قبل پاره‌گي کامل بود اما اينبار اتصال در بخش‌هايي وجود دارد و پاره‌گي بريده بريده است و خفيف‌تر محسوب مي‌شود.کادر پزشکي پرسپوليس با اعلام اينکه عاليشاه در بازي با سپاهان حضور ندارد، عنوان کرد که اين بازيکن بايد چند هفته‌اي برنامه‌هاي درماني از جمله فيزيوتراپي را دنبال کند.

* با پيش بيني کادر پزشکي پرسپوليس مبني بر اينکه مهرداد پولادي امروز از نظر تنفس مشکل نخواهد داشت، اعلام کرد؛ وي از امروز با وجود دردي که خواهد داشت، تمرينات را از سر مي‌گيرد.

بنابر اعلام کادر پزشکي تيم، درد ناشي از ضربه وارده ممکن است تا چند روز ديگر همراه بازيکن باشد اما با توجه به روند طي شده به نظر مي‌رسد که عوارض ديگر مانند مشکل تنفس تا امروز برطرف شده باشد. پولادي قبل از تمرين معاينه مي‌شود و بسته به شرايطي که دارد، تمرينات را به صورت اختصاصي يا با تيم آغاز مي‌کند تا براي بازي با سپاهان آماده شود. کادر پزشکي پرسپوليس همچنين درباره آخرين وضعيت مهرداد کفشگري اعلام کرد: او تمرينات خود را با آتل و به شکل دويدن آغاز کرده است و طبق برنامه قرار است از هفته بعد اندک اندک به جريان تمرينات گروهي باز گردد.

* بازيکنان پرسپوليس براي تمرين امروز بايد تا ساعت 14:30 در درفشي‌فر حاضر شوند و تمرين از ساعت 15 آغاز خواهد شد. بنابر اعلام مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس، درهاي تمرين امروز باز خواهد بود و تمرين پشت‌ درهاي بسته، طبق برنامه هميشگي از دو روز قبل از بازي و طي روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه انجام خواهد شد.

گفتني است؛ تيم فوتبال پرسپوليس از هفته بيست و پنجم مسابقات ليگ برتر فوتبال (جام خليج فارس) روز جمعه از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي به مصاف سپاهان مي‌رود.

4. 3 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دایی: تاوان حرف‌هایم را پس می‌دهم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بعد از حرف حقی که ما زدیم هجمه‌های زیادی علیه ما به راه افتاد و من تاوان آن را می‌دهم.

به گزارش فارس، علی دایی بعد از تمرین امروز تیمش در جمع خبرنگاران درخصوص بازی پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان و مسائل داوری این بازی گفت: قبل از اینکه بخواهم صحبت‌هایم را شروع کنم باید مسائلی را عنوان کنم؛ مسائلی مثل مشکلات داوری. مشکلات داوری در همه‌جای دنیا وجود دارد و نمونه بارز آن می‌توانم کشور آلمان را مثال بزنم اما آیا در آلمان کمیته داوران و دپارتمان داوری‌شان جبهه می‌گیرند؟! این مسائل از روز روشن‌تر بود و اتفاقاتی که افتاد به همه خیلی چیزها را ثابت کرد. اینکه جو سنگینی علیه ما به راه انداختند و چطور در خیلی از بازی‌ها مثل آب خوردن حق ما پایمال می‌شود. آن‌وقت می‌خواهند حرف هم نزنیم.

وی ادامه داد: در بازی با فولاد در لیگ برتر بازیکن فولاد در دقیقه 89 توپ را با دست نگه می‌دارد و همان توپ را گل می‌کند و هیچ اتفاقی‌هم نمی‌افتد و یا در جام حذفی در بازی مقابل همین تیم که بازی حساسی است به راحتی حق ما را پایمال می‌کند. پرسپولیس 30، 40 میلیون هوادار دارد و به راحتی حق آنها ضایع می‌شود اگر نگاه کنید در دو صحنه داور بازی بازیکنان فولاد را اخراج نکرد در این بازی به این مهمی تصمیات نادرست همه‌چیز را خراب کرد. همه دیدند که در دو صحنه داور می‌توانست بازیکنان فولاد را اخراج کند. من خودم یک صحنه دارم که در آن عبدالله کرمی در پشت 18 قدم توپ را با دست می‌گیرد و داور می‌توانست او را هم اخراج کند. این تصمیمات به ما ضرر می‌زند. خودم را کاری ندارم اما هواداران ما چه گناهی دارند که با یک سوت اشتباه همه‌چیز به ضررشان تمام می‌شود؟! زحمات ما با این تصمیمات داوری به هدر می‌رود. چنین مسائلی که به ضرر ما باشد تحمل کردنش سخت است.

سرمربی پرسپولیس افزود: تا کی این وضعیت قرار است ادامه داشته باشد؟ حرف حق زدن آیا این همه تبعات دارد؟! فکر نمی‌کنم در دین ما چنین چیزی وجود داشته باشد. شما ببینید بعد از صحبت‌های حق ما چه هجمه‌هایی علیه ما به راه افتاد. من در بازی با فولاد هم هیچ حرفی نزدم اما 2 میلیون تومان من را جریمه کردند. چرا؟! آن وقت کمیته انضباطی می‌گوید اگر جریمه کمتر از فلان مقدار باشد حق اعتراض نداریم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه شاید از او اعتراض دارند در حین برگزاری بازی‌های تیمش از روی نیمکت بلند نشود و اعتراض نکند اظهار داشت: مگر می‌شود اعتراض نکرد و فقط روی نیمکت نشست؟! شما بازی یوونتوس و لاتزیو را ببینید. سرمربی یوونتوس چقدر اعتراض کرد؟! در فوتبال گاهی اتفاقاتی می‌افتد که نابودکننده است. مگر ما آدم‌آهنی هستیم. داور وسط بازی با فولاد پزشک ما را تهدید به اخراج می‌کند. من کاری به این حرف‌ها ندارم اما شما به چند صحنه حساس نگاه کنید که نه آوانتاژ می‌دادند و نه نمی‌دادند. صحنه‌های 50-50 را که کنار هم قرار می‌دهیم تصمیمات داور برای ما عجیب است من کاری به داور بازی ندارم چراکه ما خودمان موقعیت داشتیم و می‌توانستیم ببریم اما در بازی حساس اخراج یک بازیکن خیلی تاثیر دارد. اینها پدر من را درآوردند! این فوتبال بود؟! در صحنه‌هایی که داور اخراج نمی‌کند و یا در صحنه‌های دیگر چطور می‌شود حق را گرفت؟

وی تأکید: متاسفانه هیچ‌کس با این چیزها برخورد نمی‌کند. اگر قانون هست باید برای همه یکسان باشد. در بازی با فولاد خوزستان به من بطری می‌زنند علی دایی 2 میلیون تومان جریمه می شود، چون یدالله سلیمانی ناظر آن مسابقه است! او چون با من مشکل دارد این می‌شود. از موقعی که بحث محسن قهرمانی را مطرح کردم عده ای علیه من جبهه گرفتند. باید بدانیم که عملکرد یک داور به خودش مربوط است و این بحث در مورد همه نیست.

دایی افزود: ما چیزی که دیدیم و فکر کردیم به فوتبال کمک می کند بیان کنیم. ذات فوتبال و انسان‌هایی که در آن کار می کنند اکثرا سالم هستند اگر می خواهیم در جامعه خراب کار کنیم چیز دیگری است. من نمی توانم به تنهایی چیزی را تغییر دهم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد صحبت‌های امروز کاظم امانی خاطرنشان کرد: این مصاحبه را نخواندم. تنها دلخوشی ما سال قبل حضور امثال آقای امانی بود که فوتبال را می فهمید. او جزو معدود افرادی بود که فوتبالی بود و می توانستیم با او حرف بزنیم جز امانی و فلاح سرپرست ابتدای فصل ما کسی دیگر فوتبالی نبود. خیلی از مسائل را به امانی می گفتم و او خیلی لطف داشت. سال قبل ما با یک نفر می توانستیم حرف بزنیم که فوتبال حالیش بود.

وی در مورد حضور هواداران خاطرنشان کرد: مطمئنا باید بیایند. تمام بازی‌های ما حساس است اگر هوادار باشد می تواند خیلی کمک کند. با کمک هواداران می توانیم این 6 بازی را موفق شویم. کار نشد ندارد. مشکلات زیادی داریم که از ماه قبل شروع شده است. چند روز است تمرین می کنیم یک مسئول اینجا نیست. نمی دانم چه خبر است؟ خیلی وقت است که تنها هستیم. تنها نمی توانیم کار کنیم امیدواریم مدیریت کمک کند و همچنین هواداران تا بتوانیم موفق شویم.

سرمربی پرسپولیس در مورد حمایت‌های علی پروین اظهارداشت: من دنبال چه حمایتی هستم. همیشه کارم را کردم. علی پروین لطف دارد. کسی می تواند بیاید که یک چیز داده باشد و چیزی بخواهد ببخشید تا الان چیزی گرفته‌ایم و دریافت کرده‌ایم؟ ایشان هم دوست دارد تیم آرامش داشته باشد و موفق باشد. جا دارد از زحمات سردار رویانیان تشکر کنم. باید ممنون کسی بود که یک روز در این تیم زحمت کشیده است چه برسد به افرادی که آبروی خود را گذاشتند. مسئولان باید وارد گود شوند با حرف نمی شود. متاسفانه چند سال است که اسم را یدک می کشیم مثل آب خوردن حق هوادار را می‌خورند اما خبری نیست. خیلی از تیم ها در فدراسیون آدم دارند بعضی اوقات شک می کنم کارمند فدراسیون هستند برخی آقایان همیشه در فدراسیون هستند اما ما این افراد را نداریم. در همین بازی می شده خیلی چیزها فهمید. متاسفانه فقط اسم پرسپولیس را یدک می کشیم. باید با 30 میلیون هوادار در زمین و بیرون آنقدر بزرگ و قوی باشیم و آدم داشته باشیم تا کسی نتواند مشکل درست کند.

6. 4 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

8. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مهدویکیا: قهرمانی که هیچ؛ سهمیه آسیایی گرفتن هم برای پرسپولیس سخت شده!

ورزش > لیگ برتر - مهدی مهدوی کیا نگران شرایط پرسپولیس در جدول رده بندی لیگ برتر است.
    در حالی که همه طرفداران تیم قرمزپوش در این فصل امید زیادی به کسب قهرمانی در یک جام داشتند این مهم تاکنون در پرسپولیس دیده نشده. مهدوی‌کیا در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرورشی با افسوس از حذف پرسپولیس در جام‌حذفی، جدیدترین حرف‌هایش را به خبرآنلاین می‌زند.
    *بازی پرسپولیس و فولاد را دیدید، درخصوص حذف پرسپولیس در اهواز چه نظری دارید؟
    بالاخره جام‌حذفی جامی بود که پرسپولیسی‌ها امید زیادی به قهرمانی در آن داشتند که متأسفانه این اتفاق نیفتاد اما صرف نظر از این مسائل امسال فولاد مستحق قهرمانی در هر دو جام ایران است و به دلیل سبک بازی و زیبایی و طراوت خاصی که در بازی فولاد وجود دارد من باید به حسین فرکی تبریک بگویم.
    *فکر می‌کنید فولاد برابر پرسپولیس در جام‌حذفی مستحق برد بود؟
    به نظرم فولاد بهتر و روانتر از پرسپولیس بازی کرد و به هدفش هم رسید.
    *ضعف پرسپولیس در عدم نتیجه‌گیری در لیگ و جام‌حذفی را در چه موضوعی می‌دانید؟
    من از پرسپولیس دور هستم به همین دلیل نمی‌توانم راجع به مسائل درونی این تیم حرف بزنم اما اعتقاد دارم پرسپولیس در این فصل و خصوصاً در چهار دیدار قبلی‌اش در لیگ به یک‌باره امتیازات حساسی را از دست داد و با صدر فاصله گرفت. این در حالی بود که بسیاری از هواداران پرسپولیس امید بسیاری داشتند (و دارند) که تیم‌شان امسال یک جام کسب ‌کند.
    *شما شانس چه تیمی را بیشتر می‌دانید؟
    من شانس فولاد را برای قهرمانی بیشتر می‌دانم چون این تیم هم شایسته‌تر و هم نوع فوتبالش از نگاه من تحسین‌برانگیزتر است و اتفاقی در مکان دوم آن هم با تفاضل گل کمتر قرار نگرفته است.
    *شانس قهرمانی پرسپولیس را چقدر می‌دانید؟
    اگر پرسپولیس 6 بازی پایانی‌اش را ببرد قهرمان می‌شود. در واقع پرسپولیس اگر قهرمانی می‌خواهد راهی جز این برایش باقی نمانده است.
    *در مورد دربی حساس ایران که بین پرسپولیس و سپاهان برگزار می‌شود چه نظری دارید؟
    سپاهان تیم خیلی خوبی است که ماهرانه در حال چسباندن و نزدیک کردن خودش به صدر است.
    *مسائل بازی رفت چه تأثیری در بازی برگشت خواهد گذاشت و آیا بازی را از روال منطقی و عادی‌اش خارج نخواهد کرد؟
    مسائل بازی رفت تمام شد و به نظرم آن اتفاقات در بازی برگشت هیچ تأثیری بر کار دو تیم نخواهد گذاشت چون دو تیم حرفه‌ای هستند.
    *به نظر شما بازی خوبی از مهره‌های پرسپولیس گرفته می‌شود؟
    این وظیفه من نیست که در مورد آن حرف بزنم اما معتقدم پرسپولیس در همه پست‌ها پتانسیل خوبی دارد و هیچ کمبود و کم و کسری برای شکست سپاهان ندارد.
    *پرسپولیس واقعاً می‌تواند 6 بازی باقی مانده‌اش را ببرد؟
    این کار سخت است اما نشدنی هم نیست. پرسپولیس بعد از، از دست دادن جام‌حذفی حالا همه امیدش به لیگ است الان هم اوضاع به گونه‌ای است که قهرمانی و سهمیه پرسپولیس در لیگ به خطر افتاده پس باید پرسپولیس برنده شود و سپاهان و 5 دیدار دیگرش را ببرد.
    *در مورد استقلال چه نظری دارید و چقدر شانس برای قهرمانی این تیم قائل هستید؟
    استقلال در نیم‌فصل دوم مشکلات زیادی داشته و چند مهره شاخص خودش را از دست داده است اما قلعه‌نویی نشان داده مربی کاربلدی است به همین دلیل من استقلال را مدعی هر دو جام می‌بینم اما همان‌طور که گفتم معتقدم فولاد از همه تیم‌ها برای قهرمانی شایسته‌تر است. من براساس فوتبالی که از فولاد دیدم حرف می‌زنم و می‌گویم شایسته قهرمانی است.
    *بعضی از بازیکنان پرسپولیس معتقدند مشکل آنها فنی نیست و مشکلات مالی و برخی از مسائل حاشیه‌ای را در نتایج اخیرشان دخیل می‌دانند!
    اگر مسائل و مشکلات صرفاً مالی باشد که این امر در فوتبال ایران طبیعی است و اصلاً اگر آنها جای بازیکنان داماش بودند چه می‌شد. من فکر می‌کنم پرسپولیس در چهار هفته سرنوشت‌ساز لیگ در حساس‌ترین مقطع امتیازات بدی را از دست داد که این تیم را از صدر به پایین آورد.
    *در مورد رفتن رویانیان چه نظری دارید؟
    این هم از مسائل خاص فوتبال ایران است که تا مدیری بعد از دو سال و اندی راه و چاه کار در فوتبال دستش می‌آید او را کنار می‌گذارند. آقای رویانیان در ابتدا که وارد فوتبال شد چیز زیادی از فوتبال نمی‌دانست اما بعد از دو سال و اندی کار که به بسیاری از مسائل اشراف کامل پیدا کرد او را کنار گذاشتند. من اعتقاد دارم نباید این اتفاق می‌افتاد و کنار گذاشتن رویانیان نشان از ضعف مدیریتی است.
    *در مورد حضور علی پروین به عنوان مدیرعامل پرسپولیس چه نظری دارید؟
    به هر حال من در این خصوص تصمیم‌گیرنده نیستم هرچند امیدوارم تغییر و تحولات اخیر بتواند هواداران پرسپولیس را از نگرانی خارج کند چون آنها روی قهرمانی در یک جام حساب کرده بودند، موضوعی که امیدوارم امسال هواداران پرسپولیس به آن برسند.

10. 3 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

جدول لیگ هفتم در هفته بیست و هفتم. پرسپولیس 4-1 در اهواز مغلوب استقلال اهواز شد و کسر 6امتیاز به دلیل شکایت بازیکن خارجی به فیفا باعث شد تمامی هواداران نا امید از کسب جام شوند. اما حمایت ها و همدلی ها باعث قهرمانی سرخ ها شد. حالا دوباره سپاهان و شاید تکرار تاریخ برای پرسپولیس...

12. 7 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خیلـــــــــــــی دلگیرم ازش
    علی کریمی درباره دایی:یک آقایی بود که دوست داشت همه توپها به او ختم بشود / شاید ارزوی خداحافظی با پیراهن پرسپولیس را به گور ببرم

یادی از آقای هاشمی نسب کنیم که وقتی من بی اسم و رسم و بی سر و صدا از لیگ دو به پرسپولیس آمدم چپ و راست ما را در تمرینات می زد
    سایت گل - علی کریمی ستاره سابق پرسپولیس ، در مصاحبه ای با برنامه ورزش از نگاه دو ابراز امیدواری کرد آروزی خداحافظی با پیراهن پرسپولیس را به گور نبرد .
    به گزارش گل ، در ابتدای صحبت های خود گفت: همیشه دوست داشتم با پیراهن پرسپولیس خداحافظی کنم و امیدوارم این آرزو را با خود به گور نبرم!
    هافبک سابق پرسپولیس ادامه داد: خدارا شکر می کنم که در جایگاهی هستم که مردم به من لطف دارند.این موضوع هم به خاطر دعاهای پدر و مادرم و مردم بوده است اما این روزها متاسفانه کسانی وارد فوتبال شده اند که ساده ترین اطلاعات را درباره این رشته ندارند.اتفاقی که برای مهدوی کیا افتاد برای من و امثال من هم می افتد.به خاطر این بود که همان شب بعد از خداحافظی مهدوی کیا تصمیم احساسی گرفتم و بعد از مشورت با مشاورانم دوباره به میادین برگشتم.
    کریمی در صحبت های خود تاکید کرد: کسانی که حتی 10 بازی فوتبال را هم ندیده اند پا به این ورزش گذاشته و به نظر من با این کار جنایت می کنند.همانطور که وقتی می بازند پاسخگوی مردم نیستند.اینگونه آدمها هنگامی که می روند تازه قیافه حق به جانب می گیرند و بر سر مردم منت می گذارند.
    او در خصوص اختلافاتش با باشگاه پرسپولیس گفت:پارسال در حالی که من در لیست 18 نفره بازی با سپاهان نبودم وقتی تیم باخت من را اخراج کردند! بعدا عنوان کردند که من در دیدار با داماش داد و بیداد کردم؛ اما برای خود من هم سوال بود که اگر من در بازی با داماش داد و بیداد کردم چرا بعد از همان بازی من را اخراج نکردند؟ ما بعد از بازی با داماش با استقلال بازی داشتیم و بعد از آن با نفت تهران و بعد با سپاهان، آقایان گذاشتند بازی با استقلال تمام شود و یک هفته بعد هم با نفت بازی کردیم تازه یادشان افتاد که من به خاطر بازی با داماش باید اخراج شوم!
    کریمی در خصوص اینکه اگر روزی مربی شود و یک بازیکن مثل کریمی داشته باشد با او چه برخوردی می کند گفت:از او به بهترین شکل استفاده می کنم.شاید اختلاف سلیقه وجود داشته باشد اما انصافا در زمین تاثیری ندارد چون بازیکنان در زمین برای کمک به یکدیگر تلاش می کنند.اینکه می گویند بازیکنان کم کاری می کنند تا یک مربی یا مدیر را زمین بزنند اصلا صحت ندارد.
    وی در خصوص شایعاتی که پیرامون پاس ندادن وی به علی دایی مطرح شده بود گفت: خیلی ها از این حرف ها زدند ولی به هرحال بعضی ها روی پاس و ها و پنالتی های ما آقای گل جهان شدند. از سال 2001 تمام کار هجومی روی دوش این آقا بود ولی انسان باید انصاف داشته باشد و گذشته را فراموش نکند. من با کسی مشکلی نداشتم .
    او همچنین گفت : من آن موقع جوان بودم. سال 98 که به تیم ملی دعوت شدم ، یک آقایی بود که دوست داشت همه توپها در تیم ملی به او ختم شود. همین آقا در بازی با اردن که مسابقه حساسی هم بود ( مقدماتی جام جهانی 2002) به خاطر یک پاس از الفاظ کاملا نامناسبی استفاده کرد . البته اگر بازیکنی هست که در سه بازی به او پاس نمی رسد باید این اشکال را در شکل بازی خودش پیدا کند!
    کریمی سپس درباره جو بدی که برای بازیکنان جدید در تیم ملی ایجاد می شود اشاره کرد و گفت:وقتی بازیکن جدیدی به تیم ملی می آید ، شرایط خوب نیست و آن بازیکن تک می افتد. البته باید به پیشکسوت احترام گذاشت ولی نه اینکه اینگونه شود، خدا را شکر که من از این کارها انجام نمی دهم.حالا که این حرف ها را زدم یادی از آقای هاشمی نسب کنیم که وقتی من بی اسم و رسم و بی سر و صدا از لیگ دو به پرسپولیس آمدم بالا و پایین و چپ و راست ما را در تمرینات می زد!
    کریمی در اواخر مصاحبه درباره پیکان گوجه ای رنگ استیشنش هم گفت : من یک پیکان استیشن گوجه ای داشتم که با آن اصلا به تمرین نمی رفتم چون خجالت می کشیدم . یک روز خیلی دیر شده بود و من برای آنکه زودتر برسم با ماشین به تمرین رفتم. من و اسماعیل حلالی با هم به تمرین رسیدیم و اسی بعد از تمرین در رختکن برایم دست گرفت و گفت این چه ماشینی است که سوار می شوی در همان لحطه گل محمدی در رختکن گفت اتفاقا برنده علی است . الان می رود آزادی و برای کرج مسافر می زند و یک کاسبی هم می کند..
    او در نهایت تک جمله ای تلخ به زبان آورد . کریمی درباره اینکه به چه کسی کارت قرمز می دهد گفت: من به خودم کارت قرمز می دهم چون آنطور که باید و شاید از محبت و حمایت مردم استفاده نکردم.شاید زمان این اجازه را به من ندهد ولی دوست دارم محبت مردم را جبران کنم. مردم شماره هشتی را می خواهند که دریبل بزند و خوب بازی کند.اگر زمانی این فرصت نصیبم شد مطمئن باشید برای شاد کردن دل مرد بازی می کنم.

14. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

علی کریمی یکی از اسطوره های بزرگ و فراموش نشدنی باشگاهه
    همیشه حرفاشو قبول دارم و براش احترام قائلم نمیگم همه حرفاش درسته ولی خوب خیلی هم بیراه نگفته
    در کل هشت فقط کریمی

16. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

عباسزاده بازم گلزنی کرد و حیف که از اول فصل بهش بازی نداد دایی، حیف!!

18. 5 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

وای چه حالی کردم تا اینجای کار 2-0 جلوییم اونا هم 10 نفر شدن چه ضربه سری زد عباس زاده و چه اشتباهی کرد این خلیل زاده که خودشو با مالدینی اشتباه گرفته بود تو برنامه 90
    بردن سپاهان خیلی میچسبه تو ازادی

20. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •