تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 302 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فابیو کوئنترائو ۲۶ ساله شد. تولدت مبارک

2. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    سایت رئال،10 گل برتر کریس رو توی این فصل گذاشته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حمایت اعجوبه پرتغالی رئال مادرید از فرزندان سوریه
    رونالدو: جهانیان از کودکان سوریه حمایت کنند؛ آنها نیازمند آینده‌ای بهتر هستند

مرد سال فوتبال جهان از پرتغال خواهان توجه جهانیان به نیازهای کودکان سوریه شد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کریستیانو رونالدو در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیسبوک از هوادارانش و بطور کلی مردم جهان خواست به آنچه در سوریه روی می‌دهد توجه کرده و به خصوص وضعیت هولناک کودکان سوریه‌ای را مدنظر قرار دهند. وی نوشت: احمد یک نوجوان رانده شده سوریه‌ای است که دلش می‌خواهد بازیکن فوتبال شود. از کودکان آنجا حمایت کنید همان کاری که من در مورد احمد می‌کنم. او افزود: با حمایت شما کودکان سوریه از آینده‌ای بهتر برخوردار خواهند شد.
    در واکنش به این خواسته اعجوبه پرتغالی،‌ علاقمندانش نیز با نوشتن جملات به عنوان کامنت، به حمایت از خواست وی حمایت کردند.
    یک کاربر از مراکش نوشت: به عنوان یک هوادار عرب، مایلم از شما از صمیم قلب بابت توجه و همراهی به فرزندان سوریه تشکر کنم.
    فرد دیگری از ترکیه نوشت: رونالدو، همین دلیلی است که چرا ما شما را دوست داریم. به خاطر حمایت از سوریه‌ای‌ها از شما تشکر می‌کنم. فردی خوش قلب هستید. ان‌شاءالله که خداوند همیشه نگهدار شما باشد.

6. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آربلوا جام جهاني را از دست داد

رسانه‌هاي اسپانيايي از غيبت آربلوا مدافع ملي پوش رئال مادريد در جام جهاني 2014 به علت آسيب ديدگي خبر دادند اين در حالي است که خود او اطمينان دارد که به اين رقابت‌ها خواهد رسيد.

آلوارو آربلوا مدافع رئال مادريد چند روز پيش در تمرين اين تيم آسيب ديد. شبکه تلويزيوني ديونسا سنترال اسپانيا آسيب ديدگي اين بازيکن را جدي دانست و اعلام کرد که او جام جهاني را نيز از دست خواهد داد.

به گزارش ايسنا، اين شبکه اسپانيايي خبر داد: آسيب ديدگي آربلوا جدي است. او دو تا سه ماه نمي تواند تيمش را همراهي کند و به احتمال زياد جام جهاني را هم از دست خواهد داد.

هر چند اين شبکه اسپانيايي از احتمال زياد غيبت آربلوا در جام جهاني برزيل خبر داد اما خود اين مدافع ملي پوش نظر ديگري دارد. او گفت: اطمينان دارم که مي توانم در فينال ليگ قهرمانان اروپا براي رئال مادريد چنانچه به ديدار نهايي صعود کند حضور يابم. تلاش مي‌کنم تا هر چه سريعتر خود را از اين آسيب ديدگي رها کنم. مي‌خواهم به رئال مادريد براي کسب دهمين قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا کمک کنم. گذشته از اين جام جهاني 2014 در راه است. اگر کادر فني تيم ملي اسپانيا مرا به اردو دعوت کنند تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم انجام خواهم داد. آسيب ديدگيم دردآور نيست اما در حال حاضر نمي‌توانم در تمرينات رئال شرکت کنم.

رئال مادريد با هدايت کارلو آنچلوتي در فصل جاري رقابت‌هاي ليگا نتايج بسيار خوبي کسب کرده است و با 67 امتياز در صدر جدول رده‌بندي قرار دارد و با تيم دوم چهار امتياز اختلاف دارد. اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا هم عملکرد خوبي داشته است و در دور رفت يک هشتم نهايي با نتيجه پرگل شش بر يک شالکه را از پيش رو برداشت تا صعودش را تا حدود بسيار زيادي به دور بعد نهايي کند.

//////

2 تا 3 ماه مصدومیت !!!!!!

بازم این مصدومیت ها شروع شد !!!

8. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اشتباه از ورزش 3 بود !!!

بیچاره نمیدونه بارسا با آتلتیکو رقابت تنگاتنگی واسه جایگاه دوم دارن واسه همین رده بندی رو اشتباه زده !!

اول فصل هم بارسایی ها گفتن فقط آتلتیکو تنها رقیبشون هست حق داشتن
    چون واقعا تنها رقیب واسه جایگاه دوم بارسا هست
    رقابت هم خیلی تنگا تنگه واسه جایگاه دوم !!
    Last edited by wooooow; 14-03-2014 at 12:40.

11. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اشتباه از ورزش 3 بود !!!

بیچاره نمیدونه بارسا با آتلتیکو رقابت تنگاتنگی واسه جایگاه دوم دارن واسه همین رده بندی رو اشتباه زده !!
    اشتباه از ورزش 3 نیست
    خواننده باید عاقل باشه دوست من شمایی که خبر میذاری باید دقت کنی!

13. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تازه حساب کنید این آمار مربوط به یک فصل کامل هم نیست!!

15. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

حرکتي قابل تقدير از کريستيانو رونالدو

کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا تمام هزينه هاي عمل جراحي مغز يک نوزاد 10 ماهه را پرداخت کرد.

اين نوزاد دهه ماهه اسپانيايي اريک اورتيز کروز نام دارد که از بدو تولد به نوعي ناهنجاري مغزي به نام ديسپلازي قشر مغز مبتلا بوده است.

به نقل از ايرنا و به گزارش روزنامه آاس چاپ اسپانيا، خانواده و آشنايان اين نوزاد در تلاش براي جمع کردن پول براي پرداخت هزينه هاي عمل وي، از رونالدو خواستند که يک جفت کفش و يکي از پيراهن هايش را به آنها بدهد تا با به حراج گذاشتنشان، بخشي از هزينه ها را تأمين کنند.

اما رونالدو در عوض تصميم گرفت پا پيش بگذارد و کل مبلغ 83 هزار دلار اين عمل جراحي را متقبل شود.

رونالدو تقريبا هفته اي 461 هزار دلار دستمزد مي گيرد بنابراين پولي که او بابت عمل جراحي اين نوزاد 10 ماهه پرداخت کرده، با وجود اينکه زياد هم برايش سنگين نبوده ولي حرکتي قابل تقدير از يک شخصيت برجسته و مشهور ورزشي به شمار مي رود.

//////

سلطان اینه !!!

17. 7 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مهم نیست شیر باشیم یا غزال، فقط باید بدویم

آنچلوتی: از حرف‌های دی‌ماریا تعجب کردم

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید اعلام کرد از صحبت‌های دی‌ماریا درخصوص بازی نکردن در دیدار مقابل مالاگا تعجب کرده است.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کارلو آنچلوتی پیش از دیدار امشب تیمش مقابل مالاگا در هفته بیست و هشتم رقابت‌های لالیگا اظهار داشت:‌ نمی‌ترسم از اینکه بازیکنانم خیالشان راحت باشد؛ من به آنها اطمینان دارم و به شخصیتشان اعتماد دارم. همه آنها می‌دانند که این بازی مقابل مالاگا به اندازه بازی هفته آینده مهم است. خیال آنها راحت نیست و سخت تمرین می‌کنند.
    وی ادامه داد: آربلوا را در این بازی در اختیار نداریم. باید مثل زمانی که خدیرا را از دست دادیم، راه حلی برای این موضوع پیدا کنیم. ناچو را در دفاع راست امتحان کرده‌ایم؛ او توانایی این را دارد که در آن قسمت بازی کند. سرخیو راموس نیز در دفاع راست بازی کرده است و این دو راه حل برای ما است.
    سرمربی رئال مادرید خاطرنشان کرد: باید خودمان را خیلی خوب برای این بازی آماده کنیم زیرا آنها اخیرا عالی بازی کرده‌اند. مالاگا پیشرفت کرده است. بازیکنان من می‌دانند که لیگ تا روز آخر به پایان نمی‌رسد. ایسکو باید در موقعیت‌های مختلف بازی کند. او باید بیشتر دفاع کند. من با او صحبت کردم و به او گفتم که شرایطش مثل سیدورف است. او از این مقایسه خوشش آمد و من می‌دانم که ایسکو اگر بیشتر در نقش دفاعی بازی کند، می‌تواند به تیم کمک کند. دی‌ماریا تنها در تیم ملی آرژانتین در این پست بازی می‌کرد و واقعا عالی هماهنگ شده است.
    وی اضافه کرد: خیلی راحت می‌شود تمرکز را از دست داد. درباره کلاسیکو صحبت نمی‌کنیم. فقط به بازی با مالاگا فکر می‌کنیم و پس از آن هم شالکه. هر روز با خسه صحبت می‌کنم. او شرایطش را درک می‌کند. او کمک بزرگی برای ما بوده است و در ادامه همین طور خواهد بود. نمی‌دانم چقدر فرصت به او داده خواهد شد و خسه چیزی از ما نمی‌خواهد. به بازیکنان گفته‌ام که همه آنها باید آماده باشند زیرا شاید آنها را یک دقیقه به میدان بفرستم اما آن 60 ثانیه می‌تواند مهم‌ترین لحظه تمام فصلشان باشد. آنها این را می‌فهمند و برای بازی آماده هستند.
    آنچلوتی گفت: نمی‌دانم دی ماریا چه گفته است اما تعجب کردم که از من خواست برای این بازی نیمکت‌نشین باشم؛ بازی با مالاگا مهم‌ترین مسابقه است. قوی‌ترین تیمم را به میدان می‌فرستم بدون اینکه نگران باشم چه کسی یک اخطار تا محرومیت فاصله دارد. می‌دانم که آیا دی‌ماریا مقابل مالاگا بازی می‌کند یا نه اما چیزی به او نگفته‌ام. اگر نتواند مقابل بارسا به میدان برود، یک نفر دیگر را به بازی می‌فرستم.
    وی تأکید کرد: یک فلسفه خوب داریم. افسانه‌ای درباره شیر و غزال وجود دارد. هر صبح در آفریقا یک غزال از خواب بیدار می‌شود و می‌داند که یا باید از شیر سریع‌تر بدود یا کشته خواهد شد. هر صبح در آفریقا شیری از خواب بیدار می‌شود و می‌داند که باید از کندترین غزال سریع‌تر بدود یا از گرسنگی تلف خواهد شد. مهم نیست که شما غزال باشید یا شیر. وقتی خورشید بالا می‌آید، بهتر است بدوید. بازیکنان من باید این را بفهمند.

19. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •