این خط خیلی عالیه
شاید اسپلیتر مشکل داره
ولی شخصا مشکل پینگ داشتم با تنظیم MTU پینگ داخلی شده 37
شما MTU داخل مودمت رو تغییر بده و تست کن . برای خط من با 1300 پینگ خوب شد
این خط خیلی عالیه
شاید اسپلیتر مشکل داره
ولی شخصا مشکل پینگ داشتم با تنظیم MTU پینگ داخلی شده 37
شما MTU داخل مودمت رو تغییر بده و تست کن . برای خط من با 1300 پینگ خوب شد
چه مودمی با snr 0.2 هم قطعی نداشتین؟
یکی از بهترین مارکهایی که همیشه دوست داشتم SMC و یکی هم با یه مودم بود که تا حالا نداشتم !!!
فردا براتون عکس هاش رو قرار میدم
Last edited by fanoostalaei; 18-03-2014 at 02:25.
SMC یک شرکت تایوانی هست و تولیداتش بد نیست ولی زیاد روی مودم هاش مانور نمیده و با بازار پیش نمیره
من فکر میکنم این مودم ها میزان SNR رو اشتباه محاسبه کنن چون با SNR 0.2 باید لینک بپره
هر چند اگه هم لینک نپره با این SNR سرعت باید در حد بایت باشه که در این حالت خود کاربر میره و مودم ریستارت میکنه
سرعت من تقریبا همیشه روی 4 مگ بسته میشه و اون مودم دومی هم 4 مگ بوده!! در ضمن من 2 تا خط دارم که از اون نویز خفن داشتن!!
در ضمن از شرکت هم زنگ زده بودم تا از این قضیه مطمئن بشم که اون ها هم حرف من رو تاید کرده بودن
ویرایش:
اون مودم دومی هواوی بود که البته با اون 1.2 بود اس ان ار ولی در هر حال خیلی عدد کمیه !!! ولی با اون وجود سرعت تا 4 مگ بود و بدون تایم اوت
![]()
Last edited by fanoostalaei; 18-03-2014 at 02:37.
SNR اپلودش پایین بوده به همین دلیل لینک نرفته . معمولا لینک برای کم بودن SNR دانلود میره که برای شما 8.8 هست و متوسط هست
ولی اپلودش به شدت پایین بوده و تو تست هایی هم که گرفتید بخوبی عمق فاجعه مشخصه سرعت اپلود در حد 0 هست
جالب تر اینکه طبق تستی که گرفتید سال 2012 شما با این وضع خط سرعتت از 70% مشترکین ایران بیشتر بوده![]()
سلام
کیفیت خط من خوب نیست و SNR دان استریم معمولا روی 6 یا 7 هست و با اینکه روی 8 مگ بسته شده اما بین 6 تا 7 مگ میتونم بگیرم از خطم.
حالا مشکلی که هست اینه که وقتی تلفن خونه زنگ میخوره، در زمانیکه داره زنگ میخوره پکت لاست به 100% میرسه (اینترنت قطع نمیشه). دقت کنید که فقط وقتی که داره زنگ میخوره، نه وقتی که دارم صحبت میکنم. همینکه گوشی رو بر میدارم درست میشه. حتی امتحان کردم و تلفن رو جدا کردم و مودم رو مستقیم وصل کردم هم همین مشکل بود. با دو تا اسپلیتر مختلف هم تست کردم باز هم همینطوره.
میخواستم ببینم دلیل این مشکل چیه و راه حلی داره؟ به پشتیبانی زنگ زدم گفتن بخاطر کیفیت پایین خطه.
اسپلیتر رو تعویض کنید چون وقتی تلفن زنگ میخوره نویز خطت بالاتر میره به خاطر همین این مشکل رو دارین.یه سیم مستقیم بیار برای مودم بدون اسپلیتر و رو تلفن هم اسپلیتر جدید بزار با سیم جدا.
خط شما هم رو همون 6.6مگ بسته شده نه 8 مگ
MTU و TSS رو تغییر دادم، الان سایت های خارجی رو مثل جت باز میکنه، سایتای داحلی رو مثل حلزون. ولی سرعت دانلود و کیفیت خط و اینا فرقی نکرده
گفتم بدون اسپلیتر و بدون اتصال تلفن هم این اتفاق میفته پس مال اسپلیتر نیست و گفتم که گاهی ۷ مگ هم میگیرم پس روی ۶.۶ بسته نشده. فقط میخوام بدونم ممکنه از طرف مخابرات باشه یا مشکل از نویز خطه؟
الان مودم رو خاموش و روشن کردم شد این:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
Last edited by behrad66; 18-03-2014 at 11:04.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)