دوستان لطف کنن دیگه اغراق نکنن...حالا محکم هست اما نه دیگه اینجوری...واسه من یه بار افتاد دوربینش خیلی کمه کم لق می زنه البته واقعا کم...اما به هر صورت دیگه....کلا دوربینش خیلی مراقبت می خواد![]()
دوستان لطف کنن دیگه اغراق نکنن...حالا محکم هست اما نه دیگه اینجوری...واسه من یه بار افتاد دوربینش خیلی کمه کم لق می زنه البته واقعا کم...اما به هر صورت دیگه....کلا دوربینش خیلی مراقبت می خواد![]()
قاب کیریستال که روی سوراخ لنز رو نمیپوشونه. !![]()
[QUOTE=nakhordemast;943019]حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!
وست عزیز این شیوه ی درستی از مقایسه نیست...شرایط این 2 تا عکی کاملا متفاوت هستن...عکی دوستمون تو شب یا حایی با نور کم گرفته شده...اما مال شما تو روز بوده...زمانی که شما بدون هیچ تنظیمه خاصی این عکس رو گرفتین
اون اولی که گفتم درپوش داشت و می تونستی برداری و بگذاریش که این کاملا یه محافظ لنز محسوب می شه...منظورم از کاور کریستالی هم خاصیت جلوگیریش از ضربه خوردن بود نه چیزایی مثل خط افتادن
آقا اون دوستمون میگفت که تنها رم های به درد بخور و اصلی همین قهوه ای ها هستن(حدود 10-16 صفحه پیش)
دوست عزیز شما اگه لطف کنید با هم همکاری کنیم به نتیجه ی بهتری می رسیم...منم کوچیک همه تاپیک زدم تا امثال نکات شما تو اون جا گیرند تا همه بهتر ازش استفاده کنن نه اینکه یه تاپیک با یه موضوع محدود بزنید شما ...چون فقط یه نکته ی خاص هست بعد 4 روز می ره تو صفحه ی 10ام!!!تاپیک و خیلی از دوستان دیگه از خوندنش محروم می شن...اینجوری تو ذوق شما هم نمی خوره![]()
باهات سر فرصت تو پیام خصوصی بیشتر گپ می زنم
فقط در جواب اون دوست قبلیمون هم بگم که چشم همین امشب کار توضیحات نحوه ی بهتر از دوربین رو تموم می کنم تو تاپیک مخصوصش می گذارم همین تاپیکی که ادرسشو تو پستهای قیلیم ذکر کردم
به این امید که اینجا فقط شاهد بحث های تخصصی 810 باشیم نه سوالات کلی و بدون جستجو!!!
سال نو همگی مبارک[/QUOTE]
ما در خدمتیم آقا
[QUOTE=mostafa_khan;947534]با شما موافقم .
اون اولی که گفتم درپوش داشت و می تونستی برداری و بگذاریش که این کاملا یه محافظ لنز محسوب می شه...منظورم از کاور کریستالی هم خاصیت جلوگیریش از ضربه خوردن بود نه چیزایی مثل خط افتادن
يعني همه جاش نوشته و من هر جا پرسيدم چيز بهتري نداشتن !!!
29 تومان . آقا سرم كلاه رفته ؟؟
آقايون يعني هيچ كاريش نميشه كرد ؟؟
پس رم خوب 2 گيگ چي هست ؟؟
بله تائید می شه
مرسی دوست عزیز اشالله یه کم این روزا سرمون خلوت شه مزاحم شما هم می شم
دوستان ببخشید این توضیحات دوربین هر جی بیدار موندم تموم نشدامروزم که اینقدر بالا پایین رفتیم دیگه نایی نمونده واسمون...قول که تا فردا شب همه ی توضیحاتشو میگذارم...اصلا امیدوارم این همه وقت میگذارم اخر سر به دردتون بخوره
![]()
در هر صورت...شب همگی خوش![]()
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)