تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 427 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

w810=گوشکوب ظریف و زیبا ...
    دوستان لطف کنن دیگه اغراق نکنن...حالا محکم هست اما نه دیگه اینجوری...واسه من یه بار افتاد دوربینش خیلی کمه کم لق می زنه البته واقعا کم...اما به هر صورت دیگه....کلا دوربینش خیلی مراقبت می خواد

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عکس یه کاور رو دیدم که به درد محافظت از لنز می خورد اما هنوز نمونش رو تو ایران ندیدم
    تنها راه فعلا قابهای کریستال هستن
    قاب کیریستال که روی سوراخ لنز رو نمیپوشونه. !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=nakhordemast;943019]حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!
    وست عزیز این شیوه ی درستی از مقایسه نیست...شرایط این 2 تا عکی کاملا متفاوت هستن...عکی دوستمون تو شب یا حایی با نور کم گرفته شده...اما مال شما تو روز بوده...زمانی که شما بدون هیچ تنظیمه خاصی این عکس رو گرفتین

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

قاب کیریستال که روی سوراخ لنز رو نمیپوشونه. !
    اون اولی که گفتم درپوش داشت و می تونستی برداری و بگذاریش که این کاملا یه محافظ لنز محسوب می شه...منظورم از کاور کریستالی هم خاصیت جلوگیریش از ضربه خوردن بود نه چیزایی مثل خط افتادن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل از رمه نه از گوشی
    این رم هایه قهوه ای از بی کیفیت ترین رم ها هستن
    آقا اون دوستمون میگفت که تنها رم های به درد بخور و اصلی همین قهوه ای ها هستن (حدود 10-16 صفحه پیش)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بعد دیگه هیچ حسی برای نوشتن پست آموزشی ندارم . حسابی خورد تو ذوقم
    دوست عزیز شما اگه لطف کنید با هم همکاری کنیم به نتیجه ی بهتری می رسیم...منم کوچیک همه تاپیک زدم تا امثال نکات شما تو اون جا گیرند تا همه بهتر ازش استفاده کنن نه اینکه یه تاپیک با یه موضوع محدود بزنید شما ...چون فقط یه نکته ی خاص هست بعد 4 روز می ره تو صفحه ی 10ام!!!تاپیک و خیلی از دوستان دیگه از خوندنش محروم می شن...اینجوری تو ذوق شما هم نمی خوره
    باهات سر فرصت تو پیام خصوصی بیشتر گپ می زنم
    فقط در جواب اون دوست قبلیمون هم بگم که چشم همین امشب کار توضیحات نحوه ی بهتر از دوربین رو تموم می کنم تو تاپیک مخصوصش می گذارم همین تاپیکی که ادرسشو تو پستهای قیلیم ذکر کردم
    به این امید که اینجا فقط شاهد بحث های تخصصی 810 باشیم نه سوالات کلی و بدون جستجو!!!
    سال نو همگی مبارک[/QUOTE]

ما در خدمتیم آقا

[QUOTE=mostafa_khan;947534]
    حالا اینو ببین . با همین 810 فینقیلی گرفتم. قابل توجه دوستانی که عکاسی بلد نیستن!!!!
    وست عزیز این شیوه ی درستی از مقایسه نیست...شرایط این 2 تا عکی کاملا متفاوت هستن...عکی دوستمون تو شب یا حایی با نور کم گرفته شده...اما مال شما تو روز بوده...زمانی که شما بدون هیچ تنظیمه خاصی این عکس رو گرفتین
    با شما موافقم .

اون اولی که گفتم درپوش داشت و می تونستی برداری و بگذاریش که این کاملا یه محافظ لنز محسوب می شه...منظورم از کاور کریستالی هم خاصیت جلوگیریش از ضربه خوردن بود نه چیزایی مثل خط افتادن

واقعا . من مدتهاست دنبال یه همچین چیزی میگردم که درپوش داشته باشه اما ندیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل از رمه نه از گوشی
    این رم هایه قهوه ای از بی کیفیت ترین رم ها هستن

آقا من تو همين تاپيك خوندم كه همه دوستان توصيه كرده بودن كه از اين نوع بگيريد !!!!!!!!
    sony قهوه اي high speed و رو خودش هم هك شده made in japan .
    يعني همه جاش نوشته و من هر جا پرسيدم چيز بهتري نداشتن !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینجا چقدر بچه ها اکتیون ! حال کردم کلی . منم میخام بعد عید اگه بشه 1 w810 بگیرم . اگه ریجسترش گیر بیاد

چند گرفتی شما اینو ؟

29 تومان . آقا سرم كلاه رفته ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام و عيد همگي مبارك !
    من يهram 2 gig گرفتم (قهوه اي sony)
    موقع عكس يا فيلم گرفتن و يا كپي كردن هر چيزي رويه ram (با خود گوشي) گوشيم هنگ ميكنه !!
    ولي 1.5 گيگ موزيك ريختم روش و راهت ميتونم گوش بدم
    مگه w810 رم 2 گيگ رو ساپورت نميكنه !!؟؟؟
    تو مشخصات گوشي كه هست .
    مشكل از چي ميتونه باشه !!؟؟

آقايون يعني هيچ كاريش نميشه كرد ؟؟
    پس رم خوب 2 گيگ چي هست ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا اون دوستمون میگفت که تنها رم های به درد بخور و اصلی همین قهوه ای ها هستن (حدود 10-16 صفحه پیش)
    بله تائید می شه
    مرسی دوست عزیز اشالله یه کم این روزا سرمون خلوت شه مزاحم شما هم می شم
    دوستان ببخشید این توضیحات دوربین هر جی بیدار موندم تموم نشد امروزم که اینقدر بالا پایین رفتیم دیگه نایی نمونده واسمون...قول که تا فردا شب همه ی توضیحاتشو میگذارم...اصلا امیدوارم این همه وقت میگذارم اخر سر به دردتون بخوره
    در هر صورت...شب همگی خوش
    شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •