میشه دوست عزیز. من الان همزمان دو تا کریر میرم جلو
میشه دوست عزیز. من الان همزمان دو تا کریر میرم جلو
کدوم آپدیت ؟؟؟ من بازی رو که حجمش 6.8 گیگ هست دانلود کردم، فایلهای rar رو اکسترکت کردم،بعد کرک ورژن3 رو ریختم و تمام
اما بعد از اینکه پچ مدینگوی رو ریختم بازی به فنا رفت کلا و موقعی که میخاد بازی شروع شه میپره بیرون
از اول دارم دانلود می کنم، فرداصبح تست می کنم ببینم مشکل کارت قرمز در کریر وجود داره یا نه
ضمن اینکه من بازی رو بدون هیچ لگ و افت فریمی راحت اجرا میکردم ولی اون پچ زد همه چیو داغون کرد
یعنی پچ مدینگو رو نریزم
کسی تونسته شوک راست رو فعال کنه؟
Last edited by saeedsh7j; 13-10-2013 at 23:18.
اقا تو دمو یووتیچ بازیکن منچستر سیتی چهرش استار هد بود ولی الان تو نسخه ی اصلی چهرش جنریکه و ساخته نشده
نه، یوتیچ تو دمو هم جنریک هست.
والا واسه من که زد داغون کرد بازی رو ، همه منو ها و بخش ها و ... درست هستن
ولی وقتی میخواد مسابقه شروع بشه یهو بازی بسته میشه
به نظرم الان زوده که پچ مدینگ وی رو بریزین . فعلا باگ های همین کرک رو دریابید تا بعد نوبت مودینگ وی برسه .
این پچ به غیر درست کردن نقل و انتقالات کار دیگه ای هم انجام میده؟
سلام
دوستان عزیز من یه PES باز قدیمی هستم که امسال به دلیل تغییرات نه چندان جالب نسخه 2014 میخوام FIFA 2014 رو تست کنم
راستش من خیلی با فیفا آشنایی ندارم ممنون میشم بنده رو راهنمای کنید
الان سا یت پی سی . دانلود لینک این نسخه رو گذاشته و گفته کرک نسخه 2 تست شده و از این حرفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میرسه کرک کردن فیفا کلا یه پروسه ای هست برای خودش ؟!!! چون چند بار تو این تاپیک اومدهمش حرف از کرک بود؟!! و اگر فیفا کرک نشه یعنی حتی اجازه بازی رو هم نمیده؟!!!
تو سایت پی . سی . دانلود در مورد فیفا این رو گفته
یعنی این نسخه به صورت پرتابل هست؟!!! بعد انوقت نسخه Setup و قابل نصب شدن هم وجود داره ؟!!!!!
بعد الان کرک نسخه 2 SKIDROW کار میکنه و میشه باهاش بازی کرد
بعد این FIFA.14.Update هم مثل پچ های pesedit هست که هر چند وقت یه بار برای آپدیت نقل انتقالات میاد؟!!!
و در آخر حجم: 6500 مگابایت
و این که اگر دوستان از این سایت دانلود کردن و این نسخه بدون مشکل هست اطلاع بدن ماهم دانلود کنیم
Last edited by shahin666; 14-10-2013 at 01:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)