از کجا دادا؟ چن میگن؟ من با قیمتاشون گیج شدم.
از کجا دادا؟ چن میگن؟ من با قیمتاشون گیج شدم.
خوب من میخوام از digikala بگیرم
البته خیلیها میگن دی جی کالا گرون میده
خودتون میدونید سایتهای زیادی میفروشن و قیمتها هم تقریبا یکسان هست
شما میتونید از مغازه ها شهرتون قیمت بگیرین برای من خرید از این سایت بصرفه تر بود ون تخفیف داشتم![]()
Last edited by aziz.m; 04-08-2013 at 15:03.
البته همین الان نگاه کردم
مثل اینکه موجودی تمام کرد قیمت زده بود 2550000 باید بفکر خرید از یک جا دیگه باشم ارزون پیدا کردی بگو منم بگیرم
سلام.دوست عزیز مشکل از ویندوز 7 نیست که نت فریم ورک 305 نصب نمیشه.در کل در ویندوز 8 نت فریم ورک 3.5 نصب نمیشه.اگه نتونستین نصبش کنید در ویندوز 8; به من بگین تا من بگم چیکار کنید.
سلام تقریبا میشه گفت صد صفحه از تاپیک رو خوندم واقعا لذت بردم تو هیچ ریوییویی اینطور نمیشه اطلاعات کسب کرد اما یه سوال lion عزیز
z500 با i3 و گرافیک 740 هم هست به نظرتون این خوبه یا i5 با گرافیک 635؟الیته در کل.ممنون میشم راهنمایی کنید .![]()
من برای راحتی خودم ویندوز محصولات گردو رو نصب کردم که دات نت نصب بود.ولی اگه خواستید می تونید نصب کنید.برای این کار باید دی وی دی ویندوز رو داشته باشید.بعد تو Command prompt باید دستور زیر رو وارد کنید.دقت کنید تو دستور باید مشخص کنید درایو DVD شما کدوم درایو هست.مثلا درایور F
1-کلید win+x رو بزنید.
2-از منو باز شده گزینه Command Prompt admin رو انتخاب کنید.دقت کنید دو تا هست .admin رو باید انتخاب کنید.
3-بعد کد زیر رو باید وارد کنید.نکته مهم اینه که تو قسمت مربوطه که با قرمز مشخص می کنم درایو DVD rom رو مشخص کنید:
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
من میخواستم بین دو کانفیگ با گرافیک های 635 و 740 تصمیم گیری و خرید کنم شما کدوم رو ترجیح میدین ؟؟ این لپ تاپ برای کار های سنگین و بازی های روز مشکلی نداره ؟
مرسی بابت راهنمایی این همون آپدیت هستش دیگه (نصب ورژن بالاتر بایوس)منم همین کارو کردم . تاثیرات آپدیت بایوس 1-کاهش 10-20 درجه ای دما CPU 2- افزایش 1 ساعت عمر باطری لنوو متشکریم
یه سوال من آپدیت بایوس رو انجام دادم حالا اگه بخوام ویندوز عوض کنم آپدیت از بین نمیره ؟؟
سلام
از اون جایی که 740 جدید تره مقداری قوی تره و ظاهرا مصرفش کمتر 100% 740 رو بگیرید بازی هم تمام بازی های مطرح و روز رو در بدترین صورت رو کیفیت متوسط روون اجرا میکنه. منجمله farcry 3 ,.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)