تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 624 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

این دستگاه پروویژن hd هست یا full hd???

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تا1080i رو پخش ميكنه اما 1080p رو نه.(البته 1080p رو هم پخش ميكنه اما به صورت 1080i )

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

x vision usb گیرنده ی دیجیتال است

یعنی نیازی به آنتن نداره

و تو محیط بسته هم تصاویر را باکیفیت دیجیتال پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

x vision usb گیرنده ی دیجیتال است

یعنی نیازی به آنتن نداره

و تو محیط بسته هم تصاویر را باکیفیت دیجیتال پخش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    نیاز به آنتن داره همراهش هم یک آنتن کوچک به اندازه مداد است کنار پنجره مشکلی ندارد و به خوبی می گیرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یک RF Modulator خوب دارم که نیازی به آن ندارم اگر می خواهید پیغام بدهید.

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر بخواهیم برای ال سی دی که قاعدتا ستاپ باکس تصویر شفافی را برای آن باید بفرستد، مدلی را انتخاب کنیم، کدامیک مناسب تر است؟

چند سوال دیگر:

1. آیا منوهای بلو سنس از پروویژن زیباتر است؟

2. آیا دیر عمل کردن دستورات داده شده توسط ریموت کنترل در پروویژن در مارک بلو سنس هم وجود دارد یا بلو سنس سریع عمل می کند؟

3. آیا در هنگام نشان دادن طولانی مدت برنامه های تلویزیون در روان بودن تصاویر بلو سنس تیک و وقفه ایجاد نمی شود؟

4. آیا کنترل بلو سنس مانند پروویژن بردش آنقدر کم است و از زوایای کناری نمی توان با آن کار کرد؟ یا کنترل بلوسنس از پروویژن عملکرد بهتری دارد؟

5. در حال حاضر آیا برای آنهایی که قصد تهیه ستاپ باکس دیجیتال برای ال سی دی دارند، فقط دو مارک پروویژن و بلو سنس قابل اعتنا هستند؟

6. آیا مدیا پلیر بلوسنس از لحاظ سریع عمل کردن از مدیا پلیر پروویژن بهتر است؟

7. فرق دو مدل T7 و +T7 پروویژن غیر از شکل ظاهری در چیست؟ منوها و کارایی ها تفاوتی کرده؟

8. شما اگر قرار باشد برای ال سی دی، گیرنده دیجیتالی را پیشنهاد کنید، چه مارکی را معرفی می فرمایید که خود از آن احساس رضایت می کنید؟

متشکرم. ببخشید سوالاتم انقدر زیاد شدند.

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

کسی میدون این گیرنده ها تو استان قزوین هم جواب میده یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اگر بخواهیم برای ال سی دی که قاعدتا ستاپ باکس تصویر شفافی را برای آن باید بفرستد، مدلی را انتخاب کنیم، کدامیک مناسب تر است؟

چند سوال دیگر:

1. آیا منوهای بلو سنس از پروویژن زیباتر است؟

2. آیا دیر عمل کردن دستورات داده شده توسط ریموت کنترل در پروویژن در مارک بلو سنس هم وجود دارد یا بلو سنس سریع عمل می کند؟

3. آیا در هنگام نشان دادن طولانی مدت برنامه های تلویزیون در روان بودن تصاویر بلو سنس تیک و وقفه ایجاد نمی شود؟

4. آیا کنترل بلو سنس مانند پروویژن بردش آنقدر کم است و از زوایای کناری نمی توان با آن کار کرد؟ یا کنترل بلوسنس از پروویژن عملکرد بهتری دارد؟

5. در حال حاضر آیا برای آنهایی که قصد تهیه ستاپ باکس دیجیتال برای ال سی دی دارند، فقط دو مارک پروویژن و بلو سنس قابل اعتنا هستند؟

6. آیا مدیا پلیر بلوسنس از لحاظ سریع عمل کردن از مدیا پلیر پروویژن بهتر است؟

7. فرق دو مدل T7 و +T7 پروویژن غیر از شکل ظاهری در چیست؟ منوها و کارایی ها تفاوتی کرده؟

8. شما اگر قرار باشد برای ال سی دی، گیرنده دیجیتالی را پیشنهاد کنید، چه مارکی را معرفی می فرمایید که خود از آن احساس رضایت می کنید؟

متشکرم. ببخشید سوالاتم انقدر زیاد شدند.

سلام
    من پروویژن رو ندیدم اما خودم بلوسنس دارم.
    1- بلوسنس بدک نیست پروویژن رو ندیدم.
    2- تو بلوسنس کنترل تاخیر نداره اما اگه منظورتون اینه که مثلا میزنین کانال 2 چند لحظه طول می کشه تا صفحه سیاه شه و بره کانال 2 این واسه اینه که اگه مثلا میخواین کانال 23 بزنین فرصت واسه زدن دکمه 3 روی کنترل رو هم داشته باشین. اگه دکمه 2 رو زدین و بعد ok رو رو ریموت بزنین این تاخیر حذف میشه.
    3- نه مشکل نداره خونه ما 12 ساعتی هر روز پشت هم روشنه.
    4- برد کنترل بلوسنس خوبه زاویه اش هم زیاده و هیچ مشکلی من باهاش ندارم.
    5- نه خیلی مارک های دیگه هم هست اما تو اونایی که تاییدیه تکتا دارن اینا قابل توجه هستن. یک سری پلایر های HD هم هستن که تیونر ----T دارن مثلا نواترون NTR 83 که حدود 280 تومنه که به نظر من واسه اونایی که اولویت گیرنده دیجیتال دارند نمی صرفه.در کل حق انتخاب شمابیشتر از 6- 7تا هست.
    6- من مشکلی با پلیر بلوسنس نداشتم از لحاظ سرعت.
    7- من قبل از اینکه بخرم زیاد تحقیق کردم یکبار هم واسه این موضوع به فولاد رایانه زنگ زدم کارشناسشون گفت اون دو تا با هم جز شکل ظاهری فرقی ندارن.
    8- احساس رضایت کردم که خریدم دیگه! منم برای LCD می خواستم البته. اما توجه داشته باش کیفیت خود LCD هم بی تاثیر نیست. مثلا به من می گفتن خروجی HDMI تصویر رو شارپ می کنه اما من به Sony 40x350 که دارم وصل کردم همچین احساسی نکردم. برای امتحان از خروجی اسکارت بلوسنس با مبدلی که رو خود دستگاه بود از AV به LCD دادم تصویر خیلی بلور بود اصلا باهاش حال نکردم. به نظر من کیفیت خروجی HDMI بلوسنس خوبه و بهتر از خروجی اسکارتشه واسه LCD.

در ضمن firmware جدید بلوسنس رو سایت شرکت ایرانیش گذاشته واسه دانلود. زنگ زدم شرکتش گفتن یک سری تغییرات فونت داره و تغییر خاص ساختاری نسبت به نسخه 2 نداره البته.
    Last edited by fumed; 07-09-2010 at 10:33.

10. این کاربر از fumed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با رد شدن موتور سیگنال میره ؟چطور رفع بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •