تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك براتون مفيد بوده؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ميشه گفت مفيد بوده

38 35.85%
  • سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست

11 10.38%
  • بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)

57 53.77%
صفحه 208 از 475 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4747

نام تاپيک: اصفهاني ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

hp هم خوبه ... الان رتبه اول جهان توی فروش لپ تاپ را داره ... دل ارزان هست ولی بیشتر برای مصارف خانگی مناسبه .... ایسوس کولاکه ولی خوب قیمتش هم بالاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من اعلام امادگي ميكنم از هر نظر.....
    درود اقا امین

من پیش نویس ایین نامه ی میتینگ را می نویسم اگه اصلاح لازم داشت کمک کنید:

یه نفر به عنوان هماهنگ کننده ی قرار اعلام امادگی میکنه بعد کسایی که مایل به شرکت هستند شماره ی موبایلشون به همراه اسم کوچیکشون را با پیام خصوصی به این فرد میدند و هماهنگ کننده هم متعاقبا همین کار را انجام میده ....

سپس تعداد که به یه حد نصاب رسید(توافقی) هماهنگ کننده روز و محل میتینگ را با SMS به بچه ها اعلام میکنه;وهیچ حرفی هم نباید در این زمینه در انجمن زده بشه... فقط با SMS .

پیشنهاد میکنم هماهنگ کننده کسی باشه که بیشترین پست را تو این تاپیک داده و به نظر من مهندس امین بهترین گزینس البته اگه قبول زحمت بفرمایند!....البته ممکنه هماهنگ کننده مجبور باشه تا 50 پیامک هم بفرسته !!!

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

درود اقا امین

من پیش نویس ایین نامه ی میتینگ را می نویسم اگه اصلاح لازم داشت کمک کنید:

یه نفر به عنوان هماهنگ کننده ی قرار اعلام امادگی میکنه بعد کسایی که مایل به شرکت هستند شماره ی موبایلشون به همراه اسم کوچیکشون را با پیام خصوصی به این فرد میدند و هماهنگ کننده هم متعاقبا همین کار را انجام میده ....

سپس تعداد که به یه حد نصاب رسید(توافقی) هماهنگ کننده روز و محل میتینگ را با SMS به بچه ها اعلام میکنه;وهیچ حرفی هم نباید در این زمینه در انجمن زده بشه... فقط با SMS .

پیشنهاد میکنم هماهنگ کننده کسی باشه که بیشترین پست را تو این تاپیک داده و به نظر من مهندس امین بهترین گزینس البته اگه قبول زحمت بفرمایند!....البته ممکنه هماهنگ کننده مجبور باشه تا 50 پیامک هم بفرسته !!!
    سلام عزيز..........

مرسي از لطفت.........

من با اين قوانين كه شما گذاشتيد هيچ مشكلي ندارم بايد ببينيم نظر بقيه دوستان چيه......

در ضمن من در مقابل مژگان (ASALBANOO)كه تعداد پستاش برابر با تعداد پستهاي من به توان 2 است،جسارتي نميكنم........ ايشون بالاخره هرچي باشه اوساي ما هستند.....

اگه ايشون قبول زحمت نكردند و دوستان ديگه هم با بنده موافق بودند من مشكلي ندارم و در خدمت شما هستم......

بايد ببينيم نظر دوستان ديگه چيه.......

ممنون از لطفت...........

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

گول دل و فراوونیو تبلیغات الکیش رو نخور جوون... ایسوس حرف نداره (البته برای حرفه ای ها)

خوب اين نظر شماست..........

من هم توي پست قبليم اشتباهي به جاي ASUS نوشتم DELL

DELL هم چند مدل داره كه بايد ببينيم استفاده طرف چيه؟مدل هايي از قبيل:XPS,PRECITION,LATITUDE,VOSTRO,INSPIRON

PRESISION=WORKSTATION/HI PERFORMANCE

LATITULE=BUSINESS/PROFESSIONLA

XPS=GAME/MULTIMEDIA

VOSTRO=OFFICE USE

INSPIRON=HOME USE

علاوه بر DELL برند HP هم ميتونه گزينه خيلي مناسبي باشه

مثلا يكي براش تصوير مهمه،يكي براش انواع پورت مهمه،يكي سرعت مهمه،يكي عمر باطري و............

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesaremehraboun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ISFAHAN

14

آقایون و خانومای گرام ، ما حدود 6 ماه پیش گفتیم یه میتینگ بزاریم هیچکس استقبال نکرد ،میتونید یه سر به پست های قدیم بزنید و ببینین، الانم خودتون رو خسته نکنید هیچکس نمیاد ، اگه هم استقبال شد و رفتین جای ما هم خالی کنین چون من دیگه نمیتونم بیام !!!

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام عزيز..........

مرسي از لطفت.........

من با اين قوانين كه شما گذاشتيد هيچ مشكلي ندارم بايد ببينيم نظر بقيه دوستان چيه......

در ضمن من در مقابل مژگان (ASALBANOO)كه تعداد پستاش برابر با تعداد پستهاي من به توان 2 است،جسارتي نميكنم........ ايشون بالاخره هرچي باشه اوساي ما هستند.....

اگه ايشون قبول زحمت نكردند و دوستان ديگه هم با بنده موافق بودند من مشكلي ندارم و در خدمت شما هستم......

بايد ببينيم نظر دوستان ديگه چيه.......

ممنون از لطفت...........
    سلام
    خواهش می کنم امین جان
    خودتون قبول زحمت بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

خوب اين نظر شماست..........

من هم توي پست قبليم اشتباهي به جاي ASUS نوشتم DELL

DELL هم چند مدل داره كه بايد ببينيم استفاده طرف چيه؟مدل هايي از قبيل:XPS,PRECITION,LATITUDE,VOSTRO,INSPIRON

PRESISION=WORKSTATION/HI PERFORMANCE

LATITULE=BUSINESS/PROFESSIONLA

XPS=GAME/MULTIMEDIA

VOSTRO=OFFICE USE

INSPIRON=HOME USE

علاوه بر DELL برند HP هم ميتونه گزينه خيلي مناسبي باشه

مثلا يكي براش تصوير مهمه،يكي براش انواع پورت مهمه،يكي سرعت مهمه،يكي عمر باطري و............

کاملا باهات موافقم ............ کلا تو هر خریدی اصل اول تعیین نیاز و انتظارات از اون وسیله هست

به شخصه با دل سری LATITUDE خیلی حال می کنم .... چون هم قیمت مناسبی داره وهم امکاناتش عالیه .... توی کیفیت تصویر هم تا اونجایی که من لپ تاپ ها را دیدم سونی محشره

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم امین جان
    خودتون قبول زحمت بفرمایید.

افتخاريست..........

حالا اميدواريم كه استقبال بشه از اين نظر دوستمون SEDEH (شرمنده،من اسمتون را نميدونم)

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کاملا باهات موافقم ............ کلا تو هر خریدی اصل اول تعیین نیاز و انتظارات از اون وسیله هست

به شخصه با دل سری LATITUDE خیلی حال می کنم .... چون هم قیمت مناسبی داره وهم امکاناتش عالیه .... توی کیفیت تصویر هم تا اونجایی که من لپ تاپ ها را دیدم سونی محشره
    بله امكانات سري LATITUTE واقعا عالي هست،چون اپ تاپ صنعتي است و اكثر پورت ها را هم داره........

در مورد كيفيت تصوير هم سوني خوبه ولي سوني نسبت به قيمتش نمي ارزه،من توي كيفيت تصوير HP را ارجح ميدونم........واقعا كيفيت عالي داره........

اگه نباشه جاش خالی می مونه mndst's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان, بحثهای تخصصی رو در زیرشاخه مخصوص به خودش دنبال کنید, تاپیک داره منحرف می شه....

البته من دقیقا نمی دونم کی در مسیر صحیح بوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •