تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 457 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اون Hips هم ظاهرا درجات مختلف داره. مثل سیف مود یا ترینینگ مود که بسته به انتخاب تعداد گیر هاش کم و زیاد میشه و لازم نیست حتما خاموش باشه. ولی بحث منم اینه که یک چیزایی بدیهی هست و لازم نیست 100 تا سوال کنه ازت! حالا غیر از اعصاب خودت ، اگه کسی دیگه پشت سیستم بشینه و اشتباه یک گزینه رو بزنه که دیگه بدتر.
    بحث فریز شدن و حتی هنگ کردن!! خود کومودو رو هم که من داشتم تو ویندوز 8 . من سالها پیش که کومودو فقط فایروال داشت در کنار آنتی ویروس ازش استفاده میکردم ولی الان که با چندین سیستم کار دارم از حوصله و صبر من خارجه دیگه.

2. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام!
    چی کار کنم تا کومودو اینقدر به هم گیر نده{برایه همین کارش یکی از دوستانم از این سوییت دست کشید و من هم از این دست کشیدم}!؟
    اگه میشد مثل نود کنی این آنتی رو {از لحاظ سوال نکردن و سرش تو کار خودش بودن} خیلی خوب میشد!!!؟
    راستی من وین8 دارم مشکل هنوز داره یانه؟؟
    بعد دو سه رو مشکل حل میشه تازه مشکل از نود بود که زیاد گیر نمی داد.

4. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام!
    چی کار کنم تا کومودو اینقدر به هم گیر نده{برایه همین کارش یکی از دوستانم از این سوییت دست کشید و من هم از این دست کشیدم}!؟
    اگه میشد مثل نود کنی این آنتی رو {از لحاظ سوال نکردن و سرش تو کار خودش بودن} خیلی خوب میشد!!!؟
    راستی من وین8 دارم مشکل هنوز داره یانه؟؟
    درود :
    شما فایروال و اچ آی پی اس نود32 رو روی اینتراکتیو (یا سکوریتی پلیسی) بذار ببین پیغامهاش بیشتر و گیج کننده تر از کومودو هست یا نه؟؟
    در ضمن قدرت کومودو فقط به اچ آی پی اس و رفتار شناسیش نیست...
    اچ آی پی اس رو روی حالت کامپیوتر پاک بذار همینطور فایروال رو روی حالت امن...

6. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما حرف های منو متوجه نمیشی نگاه کن کمودو یک قابلیت اضافه داره بنام hips که وقتی نصب میکنی غیر فعال هست و وقتی این قابلیت توسط کاربر فعال بشه کمودو گیر میده (گیر نمیده چون خودت این قابلیتش رو فعال کردی که هر اتفاقی درون کامپیوتر میفته باید از شما اجازه بگیره ) واینجوری میشه که سوال های زیادی از شما پرسیده میشه
    زبان فارسیش ؟!!! مگه مشگلی داره ؟ (بنظر من ترجمش عالیه )
    حرف شما رو فهمیدم فقط با این جمله یکم حال نکردم{
    کسایی که گیر رو دوست دارند و حرفه ای هستند از این قابلیت استفاده کنند}البته من زیاد کاره ای نیستم فقط بلد سر بحثی رو باز کنم و بعد کش اش بدم ولی خوب چیز هایه خیلی زیادی تویه این بحث ها پیدا میشه!
    من کی گفتم زبان فارسی اش بد هست!؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون بابت کمک ولی من اصلا اعصابم خورد نیست و خیلی هم با صبرم.... کسیم نمیاد دست بزنه!
    درود :
    شما فایروال و اچ آی پی اس نود32 رو روی اینتراکتیو (یا سکوریتی پلیسی) بذار ببین پیغامهاش بیشتر و گیج کننده تر از کومودو هست یا نه؟؟
    در ضمن قدرت کومودو فقط به اچ آی پی اس و رفتار شناسیش نیست...
    اچ آی پی اس رو روی حالت کامپیوتر پاک بذار همینطور فایروال رو روی حالت امن...

مثل اونه!
    میدونم من فقط گفتم بیشتر{برایه همین هاست که معروفه}
    فایروال که ایرادی نداره روی حالت پرسوال و hips هم ایرادی نداره روی حالت کامپیوتر امن!

خیلی ممنون از کمک همگی!

Last edited by ali.reihani; 12-08-2013 at 22:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

سلام

دوستان من تازه این برنامه رو نصب کردم. متاسفانه وقتی داشت ازم درباره برنامه Kerio سوال می‌کرد من مثل اینکه تمام مجوزها رو بهش ندادم و این باعث شده که نتونم از اون برنامه استفاده کنم.چه طور میشه که تمام تنظیمات قبلی در مورد این برنامه رو به طور کلی خنثی کنم و دوباره بهش تمام دسترسی های لازم رو بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

چند روزی نبودم و الان که رسیدم دوست داشتم یه پست بدم....یه کمی دل تنگ دوستان شدم.... خواستم صحبتی بکنیم... موضوع حرفم را هم بزاریم همان موضوع گفتگوی دوستان.> گیر دادن.

نگاه اول به واژه گیر دادن

این یه واژه خالی است
    در نگاه اول این عمل (گیر دادن) اصلا خوب نیست... هیچکی خوشش نمیاد... وقتی کسی از ته قلب و احساسش به من میگه : آقا این کومودو چرا اینجوریه؟ خیلی گیر میده.... اعصاب رفیقمو خورد کرده.... اعصاب منو خورد کرده... آقا ارامش واسه ما نذاشته...یه کم صداشو بلندتر میکنه و میگه آقاااااا این کومودو از جون ما چی میخواد؟ .... اونوقت من در برابرش یه کم سکوت میکنم... و بعد به ارامی میپرسم: خیلی اذیتت میکنه؟ ......اون هم فقط سرشو به سمت پایین تکون میده..( یعنی بله) .. بعد سعی میکنم به نرمی بگم: پاکش کن... میپرسه: چی نصب کنم؟... میگم عشقتو نصب کن.... همونی که الان دوستش داری!... بهش میگم: چرا چیزی رو که دوست داری را نصب نمیکنی؟... از زندگیت لذت ببر؛

==

نگاه دوم به واژه گیر دادن

یک فلسفه پشتش خوابیده

آقا فلسفه اینکه یه محصولی گیر میده چیه؟... بهش میگم مستقیم رفتی سر اصل مطلب ها؟؟... میخنده!... میگه الان گیر دادنش برام مهم نیست، میخوام بدونم فلسفه این کار چیه که برایندش و حاصلش میشه گیر دادن؟ میگه یه گام میخوام برم قبل از گیر دادن!...میگم: اوکی، سوال خوبیه!!.... میگم: خیلی اسونه،... سوال؟ لِولِ امنیتی که واسه خودت تعریف کردی چنده؟ میگه نمیدونم فرض بگیر بالاترین درصدشو.. یه چیزی مثل 100 درصد یا مثلا 99 درصد... میگم: خوبه، پس با این درصد فقط باید بزاری برنامه "امن" روی سیستمت اجرا بشه... بنابراین اینجا نیازی به متدی هست که شدیداً به فایلها حساس باشه، طبقه بندی بکنه.. امن، مخرب، ناشناخته.... میگه دوتای اول را میدونم، ولی سومی چه فایلیه؟ میگم اونیه که در حال حاضر نمیدونیم امن هست یا مخرب...میگم از دل همون سومی گزیده میشی... فکر میکنه و میگه: اره، درسته!

میگه پس گیر دادن واسه اینه؟ میگم یه جورهایی اره.... میگه آخه خیلی از فایلهای گروه سوم امن هستند... چند تا شاید مخرب باشند، آقا می ارزه این روش را انتخاب کنیم؟... میگم خودت گفتی 99 درصد!.... میگه اگر نگم 99 درصد چی؟ مثلا بگم 70 درصد؟ میگم اونجوری روی فایلهای گروه سوم کنترلی نداری.....بعد دوستم با خودش فکر میکنه....>

حرف آخرم براش این بود: میدونی وقتی بری روی 80 یا 70 باید چه تنظیمی انتخاب کنی؟..... میگه آره روی 99 گروه ناشناخته ها وارد بازی میشن.... و روی 70 از بازی خارج میشن... متوجه شدم... تنظیمشو یاد میگیرم!.... گفتم از عالم تنظیمات بپر بیرون!

حالا اونه که باید انتخاب کنه....البته نه یک محصول ... یا یک تنظیم و پیکربندی خاص را.... بلکه سطح امنیت خود را!.. این عالم محل انتخابه...

میگه پس کومودو خوبه؟... میخندم و میگم: محصول خاصی مد نظرم نیست... من از یک نوع حفاظت صحبت کردم.

===

سلام
    دوستان من تازه این برنامه رو نصب کردم. متاسفانه وقتی داشت ازم درباره برنامه Kerio سوال می‌کرد من مثل اینکه تمام مجوزها رو بهش ندادم و این باعث شده که نتونم از اون برنامه استفاده کنم.چه طور میشه که تمام تنظیمات قبلی در مورد این برنامه رو به طور کلی خنثی کنم و دوباره بهش تمام دسترسی های لازم رو بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    فکر میکنم کومودو این ابزار را امن میدونست... از قسمت اعتبار سنجی وارد لیست فایلهای امن شو و ببین اونجاست؟ اگر اونجا بود مشکل از بخش حفاظت و سوالاتش نبوده.... پس باید در تنظیمات فایروال دنبال جواب باشی... در غیر این صورت> یعنی سوال پرسیدن HIPS باید لیست قوانین برنامه در HIPS را کنترل کنی.... قانون مجاز را بهش بده.

10. 14 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ف ی ل ت ر نت

پيش فرض

اول از همه بگم با سبک توضیح جناب Jadda خیلی حال کردم...
    بنابراین اینجا نیازی به متدی هست که شدیداً به فایلها حساس باشه، طبقه بندی بکنه.. امن، مخرب، ناشناخته....
    خوب من اینو قبول دارم ولی چرا واسه یه فایل یا برنامه امن باز هم باید سوال بپرسه؟!! خوب اگه امنه بزار کارشو بکنه... من توی این چند روز به کلی برنامه که اصلا اسمشونم نشنیده بودم فقط واسه این که خود کومودو امن تشخیصش میداد اجازه میدادم... (البته شاید واسه آماتور بودنمه) حالا نمیشد خودش به اینا مجوز بده؟!!!
    * فقط یه بار به معنی واقعی گیر دادن رسیدم که برنامه سا- ی ف.ون رو باز کردم و فک کنم به بیشتر از 20 تا سوال جواب دادم تا بیخیال بشه

خوشبختانه تا حالا فقط سه تا سوال واسم پیش اومده:
    واسه یه فایل که میخوام قانون تعین کنم فرق تعین قانون با تعین یک قانون سفارشی چیه؟!!
    توی تنظیمات فایروال اون گزینه ی " تنظیم کردن میزان نمایش تعداد پیغام ها " دقیقا چیکار میکنه؟
    قضیه این برنامه ها که میخوان به explorer.exe دسترسی پیدا کنه (یا یه کاری شبیه همین) چیه؟ دقیقا میخواد چیکار کنه؟! کومودو به عنوان ناشناس تشخیصشون میده و من هم کلا نمیشناسمشون حالا باید باهاشون چیکار کنم؟!!!
    پیشاپیش ممنون

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

امروز کومودو رو نصب کردم ویندوزم به فنا رفت( ویندوز 8)
    اول آپدیتش کردم بعد سیستم رو ریست کردم
    بازی fifa 13 رو که اجرا کردم یه شونصدتا سوال پرسید منم همه رو allow زدم بعد از اون بازی اجرا شد ولی یهو صفحه سیاه شد و کلا سیستم هنگ کرد
    بعد از ریست دستی سیستم همه چیز ویندوزم بهم ریخت کلا محیط مترو نمیاد و به دسکتاپ هم نمیشه رفت
    در ضمن قبل از این نود 32 داشتم و fifa 13 به راحتی اجرا میشد
    حالا من چیکار کنم تا برنامه های ویندوزم پاک نشه؟ یعنی نمیخوام دوباره از نو ویندوز نصب کنم
    چطور میشه به safe mode رفت؟هرچی f8 رو زدم جواب نداد
    لطفا همه کمک کنن

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شاید اشتباه باشه ولی میشه با کومودو کاری کرد که دیگه ای پی ما معلوم نباشه مثلا در بعضی سایت ها می نویسه ادرس ای پی شما فلان میشه کاری کرد؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1-اول از همه بگم با سبک توضیح جناب Jadda خیلی حال کردم...

2-خوب من اینو قبول دارم ولی چرا واسه یه فایل یا برنامه امن باز هم باید سوال بپرسه؟!! خوب اگه امنه بزار کارشو بکنه... من توی این چند روز به کلی برنامه که اصلا اسمشونم نشنیده بودم فقط واسه این که خود کومودو امن تشخیصش میداد اجازه میدادم... (البته شاید واسه آماتور بودنمه) حالا نمیشد خودش به اینا مجوز بده؟!!!
    * فقط یه بار به معنی واقعی گیر دادن رسیدم که برنامه سا- ی ف.ون رو باز کردم و فک کنم به بیشتر از 20 تا سوال جواب دادم تا بیخیال بشه

خوشبختانه تا حالا فقط سه تا سوال واسم پیش اومده:
    3-واسه یه فایل که میخوام قانون تعین کنم فرق تعین قانون با تعین یک قانون سفارشی چیه؟!!
    4-توی تنظیمات فایروال اون گزینه ی " تنظیم کردن میزان نمایش تعداد پیغام ها " دقیقا چیکار میکنه؟
    5-قضیه این برنامه ها که میخوان به explorer.exe دسترسی پیدا کنه (یا یه کاری شبیه همین) چیه؟ دقیقا میخواد چیکار کنه؟! کومودو به عنوان ناشناس تشخیصشون میده و من هم کلا نمیشناسمشون حالا باید باهاشون چیکار کنم؟!!!
    پیشاپیش ممنون
    سلام

1- لطف دارید.... اینم یه روش توضیح هست.... خیلی با فضای انجمن سنخیت نداره.... ولی من از گذشته تا الان گاهی ازش استفاده کردم. مفاهیم همونه فقط سبک بیان عوض میشه...این روش باعث تصویر سازی ذهنی شما میشه... مثل یک داستان کوتاه است. اما جان کلام تغییری نمیکنه ... این باده همان است اگر جام عوض شد.

2- اگر فایل برای شما آشناست و امن هست تعجب برانگیزه که چرا کومودو به یه فایل امن هم گاهی گیر میده و سوال میپرسه. به دلیل اینکه برنامه هنوز وارد لیست سفید شرکت کومودو نشده.... کلی فایل در جهان وجود داره که در لیست آنالیز کومودو قرار داره... اگه تمام فایلهای امن در لیست امن این شرکت ثبت شده باشند که دیگه چیزی به عنوان فایل ناشناخته وجود نداره.... همین که میگیم فایل ناشناخته یعنی هنوز فایلهای زیادی هستند که مجوز وردو به لیست سفید/سیاه کوموذو را پیدا نکردند و پشت در موندند.... البته الان لیست سفید کومودو خیلی بهتر نسبت به سالهای قبل شده.... ...البته هیجوقت کامل نمیشه... اصلا غیر معقول هست همه فایلهای امن را بشناسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- قانونی که براش میزارید از قبل تعریف شده است... ولی قانون سفارشی را خودتون میسازید و ویرایش میکنید و دستکاری میکنید و سفارسی هست.... به سوالات هم که پاسخ میدی اگر تیک گزینه به خاطر داشتن را بزنید قانون سفارشی ساخته میشه برای اون فایل.

4- سادش اینه: سوالات بیشتر میشه.... چون حساسیت بیشتر میشه... وقتی کم باشه فقط اعلام میکنه برنامه میخواد به شبکه وصل بشه... وقتی زیاد باشه به پورت و آی-پی و غیره هم حساس میشه و هر بار با تغیییر پورت یا آی-پی در مورد همون پورت مقصد یا آدرس مقصد سوال میپرسه.... قوانینی که ساخته میشه با جزییات بیشتر هست.

5- یه پروسه سیستمی بسیار مهم با اختیارات ممتاز هست که دسترسی یک مخرب به اون پروسه،، خطرناک هست. چون بعد از دسترسی، مخرب میتونه خرابکاریهای خطرناکتری را اعمال بکنه... در این موارد به فایل توجه کن....

بازی fifa 13 رو که اجرا کردم یه شونصدتا سوال پرسید منم همه رو allow زدم بعد از اون بازی اجرا شد ولی یهو صفحه سیاه شد و کلا سیستم هنگ کرد
    به علت کرک کردن بازی فیفا بوده.... هر برنامه امنی که دستکاری بشه از لحاظ کومودو از امن بودن ساقط میشه... میتونستید برنامه را وارد لیست امن بکنید....

به دوستان توصیه میکنم با تنظیمات پیشفرض کار کنند.... HIPS خاموشه و سوالی پرسیده نمیشه.

چطور میشه به safe mode رفت؟هرچی f8 رو زدم جواب نداد
    در RUN تایپ کن msconfig و اینتر کن و از پنجره باز شده وارد تب Boot شو و از قسمت Boot Optins تیک گزینه Safe Boot را بزن و OK کن و سیستم را ریستارت کن....

شاید اشتباه باشه ولی میشه با کومودو کاری کرد که دیگه ای پی ما معلوم نباشه مثلا در بعضی سایت ها می نویسه ادرس ای پی شما فلان میشه کاری کرد؟
    خیر
    Last edited by Jadda; 13-08-2013 at 18:31.

15. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •