تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 223 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2224

نام تاپيک: Fedora

داره خودمونی میشه DHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام....
    ببخشید می خواستم بدونم کسی با پیجین کار کرده؟؟؟
    بذارید این طوری توضیح بدم...
    وقتی که آدی یک نفر عکس نداره...و اون برای اولین بار یه عکس برای آیدی خودش انتخاب می کنه... عکس تویه پیجین قرار میگیره... ولی وقتی برای بار دوم عکس رو عوض می کنه... دیگه اون عکس تغییر نمیکنه.....یعنی عکس اول باقی می مونه....
    ممنون میشم که توضیح بدید...
    با تشکر....
    سلام
    برا من که اینجوری نیست! یه خورده باش ور برو ببین چی میشه!؟

موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام به تمامی دوستان

دوستان من می خوام از نرم افزار هام بک آپ بگیرم و یه وقت اگه فدورا خراب شد یا خواست پاکش کنم
    دیگه نرم برنامه ها رو از اول نصب کنم چه نرم افزارهایی که از طریق add or remove یا yum نصب شدند؟

در ضمن من و parted , fstool ,partimage رو هم دارم ولی کار کردن باهاشون رو بلد نیستم؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من حدود یک سال پیش فدورا رو تو ی فضای مجزای پارتیشن نشده که بعد موقع نصب فدورا پارتیشن بندیش کردم نصب کردم ولی بعد از اینکه یه ویندوز جدید نصب کردم دیگه به فدورا دسترسی نداشتم و یه درایو جدید توی درایوام به اسم I
    ظاهر شده که نه میتونم فرمتش کنم و نه سایزش رو ببینم هیچ کاری نمیتونم باهاش بکنم.
    این درایو چیه ؟
    یعنی همونه که لینوکس توش نصب شده؟؟
    من الان باید پی کار کنم بازم میخواستم فدورا رو نصب کنم ولی فضای خالی ندارم .
    با تشکر

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به طور معمول پارتیشن‌های لینوکس در ویندوز قابل مشاهده نیست
    شما سیستمتو با یک livecd بوت کن
    توی این livecdها معمولا نرم‌افزارهای پارتیشن بندی به نام gparted یا qtparted وجود داره که تقریبا همه نوع فرمتی رو بهت نشون می‌دن
    با اونها می‌تونید پارتیشن‌های هارد دیسک رو بررسی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به طور معمول پارتیشن‌های لینوکس در ویندوز قابل مشاهده نیست
    شما سیستمتو با یک livecd بوت کن
    توی این livecdها معمولا نرم‌افزارهای پارتیشن بندی به نام gparted یا qtparted وجود داره که تقریبا همه نوع فرمتی رو بهت نشون می‌دن
    با اونها می‌تونید پارتیشن‌های هارد دیسک رو بررسی کنید
    خیلی ممنون از توضیحتون ولی من الان livecd ندارم. و خریدنش هم این جا یکم مشکل.

ولی یه نکته ای من این قسمت رو خوندم که اقای Ahmad-Ra توضیح داده بودند..(فکر میکنم فدورا هنوز وجود داره و گرنه همچین درایوی نشون نمیداد!؟)

راهنمای ترمیم مدیر بوت گراب با استفاده از دیسک عمومی فدورا

در این راهنما نحوه ترمیم مدیر بوت گراب را بدون احتیاج به وارد کردن دستورات شل و استفاده از دیسک های زنده یاد میگیرید.

مقدمه کوتاه :
    در اکثر توزیع های کنونی لینوکس برای راحتی کاربران در صورت داشتن چند سیستم عامل مختلف مدیر بوتی به نام گراب ( Grub) در نظر گرفته شده تا کاربران بتوانند از میان سیستم عامل های موجود در سیستم خود به راحتی یکی را انتخاب کنند.
    درصدی از افراد تازه وارد در دنیای لینوکس معمولا به سیستم عامل قبلی خود مانند MS Windows احتیاج دارند و بنابر این هم سیستم عامل لینوکس را نگهداری میکنند هم ویندوز را. به دلایل مختلفی اگر چنانچه مجبور به نصب مجدد ویندوز شوند( با توجه به داشتن لینوکس از قبل) ویندوز بوت اصلی سیستم را(MBR) را بازنویسی کرده و تنظیمات گراب از بین میرود و کاربر مثل قبل قادر به انتخاب سیستم عامل مختلف نخواهد بود.
    این مقاله به منظور ترمیم مدیر بوت گراب برای کاربر های توزیع فدورا روش این کار را در اختیار شما قرار میدهد.

روش کار:
    1. سیستم خود را یکبار Reboot کرده وارد تنظیمات بایوس سیستم شوید و First boot device خود را روی cd-rom تنظیم کنید.
    2. حال دی وی دی توزیع خود را داخل دستگاه بگذارید و منتظر شوید تا بوت شود سپس در صفحه جدید باز شده Install or upgrade را انتخاب کنید تا صفحه گرافیکی نصب فدورا نمایان شود.
    3. صفحه های موجود را Next کرده تا به صفحه ای برسید که حاوی دو آپشن یعنی Install fedora و Upgrade fedora باشد.
    4. دراین مرحله تیک را روی دومین آپشن یعنی Upgrade fedora زده و کلید Next را فشار دهید و در صفحه بعدی بسته ها برای نصب را هم به تنظیماتش کاری نداشته باشید و Next کنید.
    5. در این مرحله فدورا سیستم مدیر بوت گراب پاک شده را شناسایی میکند و در این مرحله ۲ انتخاب دیگر میدهد. آپگرید فدورا بدون نصب مدیر بوت گراب و گزینه دوم یعنی فقط نصب مدیر بوت گراب. توجه کنید فقط نصب مدیر بوت گراب را انتخاب کنید.
    6. بنا بر این گزینه دوم را تیک زده و Next کنید.
    7. این مرحله Image گذاری سیستم شروع میشه و در مدتی کمتر از 10 ثانیه گراب نصب خواهد شد و دی وی دی بیرون می آید و در صفحه از شما درخواست میشود که گزینه Reboot را فشار دهید. این کار را انجام دهید تا سیستم یکبار راه اندازی شود.

کار به اتمام رسید و مدیر بوت گراب نصب شد.
    من این قسمت رو خوندم ولی بعد از رفتن به مرحله 2 وبعد از تنظیم زبان و ساعت و پسورد یهصفحه ای میاد که گزینه هاش به این طریق

use entir drive

Replace excisting linux system

Shrink current system

Use free space

Create custom layout

و گزینه ای به اسم upgradeنداره الان من این جا باید چی کار کنم؟
    Last edited by ninjavb; 04-07-2011 at 19:35.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فدورا ندارم و در مورد اونی که می‌گی هم اطلاعی ندارم
    اما اگر یه لایو سی دی داشته باشی هر کاری می‌تونی راحت انجام بدی
    می‌تونی دانلود کنی
    اگر اینترنت خوب داری دیسک زنده فدورا رو دانلود کن - می‌تونی فدورای قبلی رو برگردونی و اصلا می‌تونی همینو نصب کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر سرعت اینترنتت پایینه دیسک زنده gparted رو بگیر که 130m هستش و خیلی هم کاربرد داره و می‌تونی براحتی فدورای قبلی رو برگردونی:
    کد:
    اگر دیگه سرعت اینترنتت خیلی افتضاحه یه دیسک زنده هست به اسم tiny core که خیلی حجمش کمه (حدود 10m) اما برگردوندن فدورای قبلی یخورده سخت تر می‌شه:
    کد:
    البته می‌تونی هر کدوم از اینها رو که خواستی رو سیستمت نصب کنی
    این است قدرت گنو/لینوکس

7. 2 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحتون ولی من الان livecd ندارم. و خریدنش هم این جا یکم مشکل.

ولی یه نکته ای من این قسمت رو خوندم که اقای Ahmad-Ra توضیح داده بودند..(فکر میکنم فدورا هنوز وجود داره و گرنه همچین درایوی نشون نمیداد!؟)

من این قسمت رو خوندم ولی بعد از رفتن به مرحله 2 وبعد از تنظیم زبان و ساعت و پسورد یهصفحه ای میاد که گزینه هاش به این طریق

use entir drive

Replace excisting linux system

Shrink current system

Use free space

Create custom layout

و گزینه ای به اسم upgradeنداره الان من این جا باید چی کار کنم؟
    Replace excisting linux system رو بزن
    یا راه مطمئن تر اینکه Create custom layout رو بزن، توی صفحه ای که میاد همه پارتیشنهات رو میتونی بررسی کنی و پارتیشنی که لینوکس روش هست رو خیلی راحت می تونی پیدا کنی و اگه خواستی حذفش کنی و مجددا ایجادش کنی

9. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. یه سری از مفاهیم برا من واقعأ مبهمه! خواهش میکنم منو روشن کنید!
    من الآن ویندوز ایکس پی دارم و میخوام فدورا 14 رو هم نصبش کنم و همچنین میخوام موقع استارت آپ، ازم سوال کنه که توی کدوم سیستم عامل(یعنی فدورا یا ایکس پی) میخوام برم. حالا باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. یه سری از مفاهیم برا من واقعأ مبهمه! خواهش میکنم منو روشن کنید!
    من الآن ویندوز ایکس پی دارم و میخوام فدورا 14 رو هم نصبش کنم و همچنین میخوام موقع استارت آپ، ازم سوال کنه که توی کدوم سیستم عامل(یعنی فدورا یا ایکس پی) میخوام برم. حالا باید چیکار کنم؟
    این رو لینوکس موقع نصب اتوماتیک انجام میده

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من با دستور yum خواستم بسته kernel-PAE-devel رو از رو دی وی دی نصب کنم که فکر کنم نصبم شد ولی این ارور اخری دیگه چیه؟
    کد:

public key not found یعنی چی؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by ninjavb; 10-07-2011 at 19:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •