تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 208 از 328 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یادم میاد یک جایی یکی از همین روحانی ها گفته بود بیش از 70 دخترها بدون باکرگی به خانه بخت میرن . البته من از ملاک این آمارگیری خبر ندارم و راست و دروغش بماند ولی مقدار اونقدری هم که شما فکر میکنین کم نیست .

همونطور که گفتم این نوع حساسیت جزئی از کلیشه هایی هست که ملت ما بخوبی اسیرش شده . شما هر چقدر هم زرنگ باشی بالاخره خیلی ها هم هستن که زرنگ تر از شما باشن .

در ضمن قرار نیست طرفین از همدیگه مچ گیری کنن .هر چیزی که در گذشته اتفاق افتاده باید در پس پرده گذشته بمونه نه این که دنبال این باشیم که از همدیگه آتو بگیریم .

الان با عمل های جراحی و بکارت های ساعتی میشه خیلی راحت دهن خیلی ها رو بست و خیالشون رو راحت کرد که خانومشون باکره بوده . اینطوریه که کلیشه ها برای طرفین به هدف تبدیل میشه .
    کدوم اخوند احمقی همچین اماری داره !!!! 70 درصد...یعنی از 10 تا دختر فامیل 7 تاشون رابطه جنسی داشتن و باکره نیستند !!!!

گذشته افراد خیلی مهمه.تا اونجایی که بشه آیندشون رو هم باهاش تا حدودی سنجید...بحث آتو نیست.بحث شناخته...وگرنه منم بلدم تو دوران آشنایی برای ازدواج کلی ژست بگیرم و نقش بازی کنم...الان یکی بیاد بگه من تا پارسال دزدی میکردم شما چه نگاهی بهش دارید...باهاش معامله میکیند؟؟؟ یا اینکه کمی سعی میکنید محتاطانه باهاش رفتار کنید...پسری که رابطه جنسی فراوان داشته بعد زا ازدواج هم تقریبا همونطور میمونه.پسری که با یه نگاه تحریک میشد تو دوران مجردیش تو دوران متاهلیشم تا حدودی همونطور یمونه.نمونشو فراوان دیدم

یکی از آشناهای ما میگفت تو روابط جنسی با همسرش به راحتی متوحه میشید که قبلا رابطه داشته یا نه...دحتر و پسری که این کاره هستند به راحتی قابل تشخیصند

2. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اصلن باید ادم احمق باشه که دنبال این باشه همسرش رابطه جنسی داشته یا نه!! این یعنی ی شروع غلط
    دیگه هم دو طرف تا دنبال این چیزا باشن ب هم نمیتونن اعتماد کنن
    چه بسا افتاب مهتاب ندیده هایی بودن بعد ازدواج..؟؟
    اصولا در ی جامعه اسلامی ی زن به عنوام برده مرد و تامین کننده نیاز جنسیشه تا ادم باشه گرچه الان زن هم داریم فراوون دنبال تامین مالی و کمبود هاش از شوهر ک جای تاسف داره...
    این نظر من بود حالا مدیر با پست من حال نمیکنه پاک کنه!! :| من که میدونم دلیلشم میگه بحث دینی نمیدونم بحث سیاسیه مگه!!!!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    Last edited by ArashMiniStar; 20-05-2015 at 15:41.

4. 6 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان طوری از بکارت صحبت می کنند که گویی این یک تکه گوشت که دلیل تکاملیش جلوگیری از عفونت سیستم تولید مثل زنانه بوده الان معیاری برای زندگی موفق و ازواج مناسب و ... است !! این مسئله شخصا برای من اینقدر بی اهمیت هست که حتی ارزش پرسیدن و 20 ثانیه مکالمه با طرف مقابل رو هم نداره.

و می رسیم به این:

يعنی چی باید وجود داشته باشه!!!
    الان شما اگر مذکر باشید بین دختر باکره و دختری که باکره نیست کدوم رو انتخاب میکنی برای ازدواج
    طبق اون جمله بالا حتما گزینه دوم
    تلویزیون نو هم از کار کرده بهتره. ماشین نو هم بهتره. خونه نو که دیگه چه بهتر!

تا وقتی دید "خرید و فروش کالا" به ازدواج داشته باشیم بکارت هم مسئله بسیار مهمی خواهد بود. چه کسی هست که کالای دسته دوم رو به نو ترجیح بده؟ مشخصه هیچ کس.

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ارتباطش به اینکه "چرا ازدواج میکنم/نمیکنم" رو هم درک نمیکنم. یعنی شما میگی یک فرد که هیچ مال و اموال و کار دارای درآمد مناسب و غیره ای نداره، بره یک نفر دیگه رو هم به خودش اضافه کنه، زجر بکشن و احتمالاً در آینده بچه هایی پس بندازن که توان حمایت مالی برای تأمین سلامت روانی و فکریشون و تحصیلاتشون رو ندارن؟!
    ارتباطش این بود که من با وجود مخالفت اطرافیا که میگفتن اول کار پردرآمد و .... مهیا کن بعد ازدواج کن، تصمیمم رو گرفتم و با حقوق کم و سختی و تلاش زیاد ازدواج کردم ، یعنی من ترجیح دادم به جای این که هر روز بهانه بیارم که چرا اینقدر اوضاع داغون هست، تصمیم گرفتم خودم تلاش کنم و شروع کردم، الان هم خداروشکر از نظر مالی مشکلی ندارم و به 8-9 نفر هم حقوق میدم
    قصدم فقط ارائه تجربه ای بود که طی کردم
    Last edited by mehran_pqqp; 20-05-2015 at 16:25.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کدوم اخوند احمقی همچین اماری داره !!!! 70 درصد...یعنی از 10 تا دختر فامیل 7 تاشون رابطه جنسی داشتن و باکره نیستند !!!!

گذشته افراد خیلی مهمه.تا اونجایی که بشه آیندشون رو هم باهاش تا حدودی سنجید...بحث آتو نیست.بحث شناخته...وگرنه منم بلدم تو دوران آشنایی برای ازدواج کلی ژست بگیرم و نقش بازی کنم...الان یکی بیاد بگه من تا پارسال دزدی میکردم شما چه نگاهی بهش دارید...باهاش معامله میکیند؟؟؟ یا اینکه کمی سعی میکنید محتاطانه باهاش رفتار کنید...پسری که رابطه جنسی فراوان داشته بعد زا ازدواج هم تقریبا همونطور میمونه.پسری که با یه نگاه تحریک میشد تو دوران مجردیش تو دوران متاهلیشم تا حدودی همونطور یمونه.نمونشو فراوان دیدم

یکی از آشناهای ما میگفت تو روابط جنسی با همسرش به راحتی متوحه میشید که قبلا رابطه داشته یا نه...دحتر و پسری که این کاره هستند به راحتی قابل تشخیصند
    خب دقیقا قضیه اینه که چرا باید به کسی که رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته به چشم دزد سابقه دار نگاه کنین که میخواین باهاش معامله کنین؟
    بله پسر یا دختری که رابطه جنسی زیاد و افراطی بی قید و شرطی قبل از ازدواج داشته به احتمال زیاد نمیتونه بعد از ازدواج طور دیگه ای رفتار کنه ولی کسی که روابط جنسی درست و در حد معقولی داشته چطور؟
    منظورم از درست و در حد معقول یعنی با یک نفر در کنار تعهد و صمیمیت اما بدون قانونی که این دو نفر رو به هم مربوط کنه. چیزی که اصلا تعریفی ازش تو کشور ما نیست بجاش تعاریف دیگه تا دلتون بخواد هست!
    چرا باید به رابطه جنسی قبل از ازدواج به چشم سابقه بد یک نفر نگاه کرد؟
    نیاز جنسی یک نیاز پایه است و باید بحثش از ازدواج جدا باشه. یه آدم چه ازدواج کنه چه نکنه نیازی داره که باید بهش برسه.
    نمیشه به یک دختر یا پسر 16 ساله که نیاز جنسی داره ولی به بلوغ فکری نرسیده و حتی اگه رسیده تمایلی به ازدواج نداره, به زور تعهد سنگین ازدواج رو برای براورده شدن نیاز جنسیشون تحمیل کرد!!

8. 16 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ارتباطش این بود که من با وجود مخالفت اطرافیا که میگفتن اول کار پردرآمد و .... مهیا کن بعد ازدواج کن، تصمیمم رو گرفتم و با حقوق کم و سختی و تلاش زیاد ازدواج کردم ، یعنی من ترجیح دادم به جای این که هر روز بهانه بیارم که چرا اینقدر اوضاع داغون هست، تصمیم گرفتم خودم تلاش کنم و شروع کردم، الان هم خداروشکر از نظر مالی مشکلی ندارم و به 8-9 نفر هم حقوق میدم
    قصدم فقط ارائه تجربه ای بود که طی کردم
    خوشحالم که شما تونستید به موفقیت برسید ولی آیا فکر نمی کنید بهتر بود اول به این موفقیت ها برسید و از نظر مالی تامین باشید و سپس اقدام به ازدواج کنید و این سختی ها رو هم نداشته باشید؟ این که "یه جایی دستتون رو میگیره" حرف کاملا بی منطقی هست که نمیشه بهش بسنده کرد و گفت : یا علی خدا بزرگه حالا ازدواج کنیم تا بعد خداا کریمه "

متاسفانه این مدل دیدگاه های بی اساس باعث و بانی خیلی از طلاق ها هست ، کاری به مسائل مذهبی و خدا ندارم به نظر من فرد باید با تلاش و زحمت خود با شناخت از خود و طرف مقابل و ارزیابی بسیاری از موارد دیگر اعم از وضعیت مالی، فرهنگی، اجتماعی و ... پیش بره ، نه بر اساس " یکی یه جا دستمون رو میگیره " .

البته نباید ذهنیت و رویکرد طرفین رو نادیده گرفت، ممکنه هر دو همچین ذهنیتی داشته باشن ، که ذهنیت حاکم ازدواج های سنتی هست، در این صورت خب همانند ازدواج های چند ده سال پیش ممکنه جواب بده ... ولی در کل من موافق نیستم.

واقعا نمیشه اسم این رو گذاشت استدلال و روش حساب باز کرد، به نظر من صرفا یه کلیشه هست و کاملا رد.

یعنی چی باید وجود داشته باشه!!!
    الان شما اگر مذکر باشید بین دختر باکره و دختری که باکره نیست کدوم رو انتخاب میکنی برای ازدواج
    طبق اون جمله بالا حتما گزینه دوم

محتوای مخفی: ... 
    Last edited by mjorh; 20-05-2015 at 20:16.

10. 10 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این ایده که میگن خدا میده ی چیز مسخره از نظر من
    چند تا بچه پس میندازن میگن خدا خودش درست میکنه! بابا این بچه مگه فقط با نون و بدبختی قراره بزرگ بشه تفریح میخواد، تحصیلات، مهمتر ازدواج ک نمیدونم با پول کی میخواد خونه بگیره با این وضع قیمت و حقوق ها؟ باز دختر میگی ی جهیزیه ولی خونه و ماشین و هزینه های عروسی ووو شوخی نیس اکثرا هم رو دوش مرده
    خوب شما که اینقدر بچه میارین میگین خدا میده خداوکیلی فکرشو کردین که اگه نداد چی میشه؟؟؟ اصلن از کجا میده به ما هم بگین :|

12. 6 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

باز دختر میگی ی جهیزیه
    شما یا زن نگرفتی که انگار نگرفتی یا خواهر ازدواج نکرده نداشتی یا نداری یا کلا ندیدی که جهیزیه خریدن خودش نزدیک به 30 40 میلیون میشه اگه بخوای آبرو مندانه باشی
    درسته مخارج پسر زیاد تره ولی اینطوری هم نیست فکر کنی یک دختر میخوای عروس کنی خوب یک وام ازدواج کارت رو راه میندازه !
    ===
    معذرت از همه بحثتون رو ادامه بدید این زنگ تفریح بود

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

به نظرم جدی ترین مشکل ازدواج در ایران اینه که علاوه بر سطح مطالعه کم در جامعه ، همه فکر می کنند عالم همه چیز هستند !
    عمدتا از موضع خودشون کوتاه نمیان ، هرکسی سعی داره سبک فکری خودش رو به هرترتیبی اثبات کنه برای بقیه . سیستمی که علاوه بر اینکه توش آموزش صحیح داده نمیشه ، مردم خودشون هم پیگیر یاد گرفتن نیستن و بدتر روی مواضعشون ثابتن و با همه چیز به شکل آزمون و خطار برخورد می کنن!
    جوونا مدام رویا پروری می کنن از تجربه بقیه درس نمیگرن و همیشه میگن حساب ما از بقیه جداست و این اتفاقات برای ما نمی افته
    مقایسه مقایسه مقایسه ، مقایسه از هر نوعش بدترین کار ممکن و یک اشتباه محضه ... ولی مدام آدما در حال مقایسه کردن همه چیز با همدیگن !
    داشتن ادعا هم ، چیزی هست که موج میزنه در هر لایه از جامعه ، اونم در سیستمی که مردمش کاری نیستن و به شدت تنبلی می کنن و مهم تر از اون اینکه هنوز نقش روانشناس و روانپزشک در جامعه خوب جا نیفتاده ! به طرف میگم به یه روانشناس خوب مراجعه کن میگه من دیوانم ؟!
    جالب اینه که ادعاهایی که گاها مطرح میشه هیچ تناسبی با فرهنگ عمومی جامعه و رفتار خود شخص نداره ! به عنوان مثال طرف میگه من زندگیم به خودم مربوطه نمی خوام هیچکس دخالت کنه و نظر بده ، بعد خودش در مورد زندگی همه نظر میده ، قضاوت و دخالت می کنه و ...
    اصولا در سیستمی که به هزار و یک دلیل ، افسردگی توش زیاده و امید و انگیزه کمه ، باید نقش روانشناس های ماهر از هر نوعش ، پررنگ تر باشه ، که نیست!

به نظرم مهم ترین مساله در ازدواج تطابق فکری دو نفر و سطح انتظاراتشون از همدیگست. از هر قشری که باشن مهم نیست. سطح فکری و دیدگاهشون به زندگی باید نزدیک به هم باشه و در همون راستا هم قدم بردارند . باید واقع بینانی به توقعاتشون نگاه کنند و به این نکته توجه کنند که معیارهاشون بر حسب زمان متفاوت میشه! واقع بین باشن! سعی نکنن ذات همدیگرو تغییر بدن ، چیزی که ناشدنیه !

خوب زندگی کردن ، هم برای مرد و هم برای زن ، سیاست های خاص خودشو می خواد ، راه و روش داره ، دو طرف باید یاد بگیرن ترفند زندگی کردن رو

یه ازدواج درست نه تنها برای هیچ چیز مانع ایجاد نمی کنه بلکه تبدیل به مهمترین عاملی میشه که می تونه انسان رو به چیزی فراتر از اهدافش برسونه
    Last edited by SIMON137; 21-05-2015 at 16:37.

15. 5 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شما یا زن نگرفتی که انگار نگرفتی یا خواهر ازدواج نکرده نداشتی یا نداری یا کلا ندیدی که جهیزیه خریدن خودش نزدیک به 30 40 میلیون میشه اگه بخوای آبرو مندانه باشی
    درسته مخارج پسر زیاد تره ولی اینطوری هم نیست فکر کنی یک دختر میخوای عروس کنی خوب یک وام ازدواج کارت رو راه میندازه !
    ===
    معذرت از همه بحثتون رو ادامه بدید این زنگ تفریح بود
    نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم
    بخوام بحثو ادامه بدم تاپیک بهم میخوره پس به تایید کردن حرف شما افاقه میکنم[emoji2]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •