تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 720 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

گفتم عزیز جان که نشد که 3d شو ببینم که در این موردش نظر بدم و کما اینکه نظر هم ندادم .
    من Vt20 ندارم که بخوام ازش یکطرفه تعریف کنم ، من V20 دارم .
    در مورد ایراداتشم نوشتم میتونین خودتون برین از نزدیک چک کنین .
    در مورد 3 بعدیه سامسونگ ( که البته بدک نیست ) باید بگم اوون مدلی که دیدم D6960 بیشتر برجسته نمایی بود تا 3 بعدی اینو من نمیگم دوستانی که دیدن هم تایید میکنن .(قصد کل کل با یرندای دیگه نیست ، چیزی که دیده شده گفته میشه )
    St30 بله از نظر قیمتی بله بصرفه هست
    نظر هر کسی هم محترمه . شما با توجه به قیمتش اوونو ترجیح میدی که میگی میارزه ، من هم کیفیت و هم اصل بودنش برام مهمه . و اگر قرار باشه بین VT و ST یکی انتخلب کنم قطعا VT خواهد بود .
    بنده کیفیت سه بعدی پلاسماهای سامسونگ مورد نظرم بود نه ال ای دیهای آن که تجربه خودم از ال ای دی های سه بعدی سامسونگ زیاد جالب نبود البته کیفیت سه بعدی مدلهای 2011 بیشتر از مدلهای 2010 هست ولی به نظر این بنده حقیر تصویر از نظر عمق با پلاسما قابلیت رقابت نداشت.

2. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

گفتم که :
    1- نظرم کاملا شخصیه
    2- با توجه به اینکه خود پانی مانوور خاصی رو سریهای V میده والبته کیفیت خوبی هم دارن
    3- بازم گفتم که متاسفانه نشد 3D مدل St30 رو ببینم ولی با توجه به رفلکسه زیاد ، مشکل با زاویه دید Vertical داره
    4- بر خلاف Vt20 ژاپن مادر زاد نیست و مثل اینکه تایوانه یا ...
    در نتیجه به شخصه ترجیح میدم بیشتر پول بدم ولی یه جنسه ننه بابا دار بخرم که 100 البته ژاپن هم باشه ( نظر کاملا شخصیه به کسی از دوستان بر نخوره )
    رفلکس st30 تقریبا زیاد هست ولی من وقتی با vt20 خودم مقایسه میکنم خیلی هم بیشتر از vt20 نیست ولی در عوض فیلتر مشکی ای که برای مکانهای پر نور دارد خیلی قویتر از vt20 هست و مشکی آن در مکانهای پرنور کاملا مشکی باقی میماند. از نظر زاویه دید عمودی هم st30 فقط از بالا که به آن نگاه شود مشکل دارد و از چپ و راست و پائین بدون مشکل هست که در ریویوهای سایتهای اینترنتی هم به آن اشاره شده بود دلیلش هم این هست که شما فیلتر کنتراست نور را از بالا بلاک میکند بنابراین رفلکشن پنل هم از روبرو کمتر هست من کاملا همه این موارد را امروز تست کردم برایتنس تصویر st30 هم از پلاسماهای دیگر بالاتر هست.

4. 4 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

55 اینچش تو گناوه هست بدون گارانتی ولی من پولش رو ندارم. خواهشا اگه کسی خبری از 42 داره خبر بده بخریم.
    اگه شماره فروشنده هم کسی میخواد بگه براش بفرستم

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفلکس st30 تقریبا زیاد هست ولی من وقتی با vt20 خودم مقایسه میکنم خیلی هم بیشتر از vt20 نیست ولی در عوض فیلتر مشکی ای که برای مکانهای پر نور دارد خیلی قویتر از vt20 هست و مشکی آن در مکانهای پرنور کاملا مشکی باقی میماند. از نظر زاویه دید عمودی هم st30 فقط از بالا که به آن نگاه شود مشکل دارد و از چپ و راست و پائین بدون مشکل هست که در ریویوهای سایتهای اینترنتی هم به آن اشاره شده بود دلیلش هم این هست که شما فیلتر کنتراست نور را از بالا بلاک میکند بنابراین رفلکشن پنل هم از روبرو کمتر هست من کاملا همه این موارد را امروز تست کردم برایتنس تصویر st30 هم از پلاسماهای دیگر بالاتر هست.

خوبه بالاخره داریم به یه توافقاتی میرسیم
    بله در مورد فیلترش هم واقعا خوبه بطوری که وقتی TV خاموش هم هست بر خلاف پلاسماهای دیگه که صفحه ای تقریبا خاکستری دارند به خاطر فسفر ، ولی این مدل کاملا مشکیه ، البته تو زمان خاموشی که بدردی نمیخوره ولی نشون میده که توو نور زیاد و روشن بودن چی کارس .
    ولی کماکان با مسئله زاویه عمودیش مشکل دارم دقیقا عین اینه که وقتی داری با مونیتور Lcdت کار میکنی و از جولوش بلند میشی کل صفحه Wash Out میشه .
    امیدوارم که این داستان در مورد Vt30 صادق نباشه .

7. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

55 اینچش تو گناوه هست بدون گارانتی ولی من پولش رو ندارم. خواهشا اگه کسی خبری از 42 داره خبر بده بخریم.
    اگه شماره فروشنده هم کسی میخواد بگه براش بفرستم
    مطمئنی؟
    آخه 55 فقط تو سریهای آمریکا هست. برای آسیا و اروپا 42 و 50 و 65 هست.
    حالا قیمت چند بوده؟

9. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

والا من با یارو که صحبت کردم میگفت دارم فکر کنم گفت 50 اینچ (ببخشید) منظورم اینه
    که تو سایزه بالا اینجا تو گناوه هست. ولی من سایز پایین می خوام

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

والا من با یارو که صحبت کردم میگفت دارم فکر کنم گفت 50 اینچ (ببخشید) منظورم اینه
    که تو سایزه بالا اینجا تو گناوه هست. ولی من سایز پایین می خوام
    قیمت نگرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نظرتون چیه؟(البته درسته که دقیقا معلوم نیست که رو چه مودی و چطور کالیبره شده.ولی خوب دوستان نظرشونو بگن )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

13. این کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بلافاصله که جواب تلفنم رو بده قیمتو میذارم رو سایت

15. این کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نظرتون چیه؟(البته درسته که دقیقا معلوم نیست که رو چه مودی و چطور کالیبره شده.ولی خوب دوستان نظرشونو بگن )

کد:
    کد:
    nx720 روی بک لایت 3 به گفته این سایت 12 دلار در سال برق مصرف میکنه برای مدل 46 اینچ که بک لایت 3 برای ال ای دی یعنی مرگ !!! حسابشو بکن با اون کنتراست و مشکل موشن بلور دیگه برایتنسم ازش بگیری بشینی با تی وی سیاه سفید فیلم ببینی سنگین تری.
    قیمت مدل 40 اینچ این تی وی تو ایران 2300 تا 2400 هست
    قیمت مدل 42 اینچ st30 تو ایران 1850 تا 1900 هست
    با تفاوت قیمت حدود 400 هزار تومن اگر st30 بخری مصرف برقش تو ایران 15 سال مجانیه با کیفیت تصویر خیلی بالاتر و دو اینچ بزرگتر.

17. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •