تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 301 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقای رویانیان شما نمیخواد نگران باشی به امید خدا داماشم میبریم که با اقتدار کامل قهرمان شیم
    این بابا به تیم خودش رحم نکرد و دیشب مدام آمار قهرمانی های پرسپولیس توی 11 سال اخیر که 4 قهرمانی بوده رو زد تو سر پرسپولیس که بار رو از روی دوش خودش برداره
    وقتی اینجوری راجع به تیم خودش حرف میزنه معلومه میخواد قهرمانی ما رو لوس کنه اما 100% یه آدم فوتبالی میفهمه حق ما قهرمانی بوده یا نه و کسی پشیزی واسه حرفهای این آقا و امثال ایشون ارزش قائل نمیشه چون فوتبالی نیست
    حرفهای این آقا ارزش فکر کردن هم نداره
    راستی اینا که 5 قهرمانی دارن چرا گفتن 4 تا؟ جام ولایت رو حساب نکردن ؟

2. 8 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سریا دارن از آقا فرهاد بابت تیکه ی Can u speak english که به مهدی امیرآبادی گفته انتقاد میکنن و میگن بی شخصیتی بوده.
    محض اطلاعتون از زمانی که امیرآبادی توی سایپا و فرهاد توی بهمن بود،این دو نفر خیلی با هم صمیمی بودن و این یه شوخی بین دوتا دوسته و به شما ربطی نداره که بین دو تا دوست چی میگذره! یه سری هم که میگن فرهاد امیرآبادی رو خراب کرد! فرهاد هرگز همچین قصدی نداشته و اتفاقا اگر رفیق نبودند همچین حرفی نمیزد.ضمنا مهدی امیرآبادی هم اونقدری برای ما زحمت کشیده که الآن صحبتی ضدش نکنیم و هنوز برامون همون مهدی دوست داشتنیه

4. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض حاجيلو: استقلال فعلي مجموعه‌ کاملي است

مهدوي‌کيا و تنهايي‌اش را ديدم و ياد خودم افتادم
    حاجيلو: استقلال فعلي مجموعه‌ کاملي است

پيشکسوت استقلال، تيم فعلي آبي‌ها را مجموعه‌اي کامل دانست.

اصغر حاجيلو با ابراز خرسندي از قهرماني استقلال گفت: آوردن امير قلعه‌نويي به استقلال کار بزرگي بود که فتح‌الله‌زاده انجام داد. اين قهرماني دل مردم را شاد کرد؛ هرچند از شکست پرسپوليس برابر تماشاگران خودش بسيار ناراحت شدم. وقتي شرايط مهدوي‌کيا و تنهايي‌اش را ديدم ياد خودم افتادم. خيلي ناراحت شدم وقتي که ديدم، مهدوي‌کيا به تنهايي دور زمين مي‌دويد.

به گزارش ايسنا ، او افزود: فتح‌الله‌زاده نشان داد که بدون پول هم مي‌شود، مديريت کرد. به اين نتيجه رسيده‌ام که او وقتي که پول ندارد، حواسش جمع‌تر است. فتح‌الله‌زاده مي‌داند که در زمان کم‌پولي چه کسي را به عنوان سرمربي به تيم بياورد. او قلعه‌نويي را آورد که بتواند حاشيه‌ها را هم جمع کند. با کمترين هزينه در آسيا و ليگ، بهترين نتايج را گرفت. کار سختي بود اما باشگاه با آوردن بازيکنان و کادرفني مناسب يک پازل قهرماني چيد.

پيشکسوت استقلال در ادامه باز هم به تمجيد از مديريت فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نويي پرداخت و افزود: قلعه‌نويي به خوبي حاشيه‌ها را جمع کرد. او وضعيتي ايجاد کرد تا فرهاد مجيدي به استقلال بيايد و به اين ترتيب جواب حاشيه‌سازان را داد. همان‌طور که ديديد اين هوشياري امير باعث شد تا فرهاد به استقلال کمک کند و زمينه‌ساز قهرماني استقلال شود. وقتي که مي‌بينيد افرادي از کيلومترها آن‌طرف‌تر دل‌شان براي تيم استقلال مي‌تپد و با اين قهرماني خوشحال مي‌شوند، حس خوبي به شما دست مي‌دهد.

او در پاسخ به اين سوال که نظرش درباره جدايي احتمالي قلعه‌نويي از استقلال چيست، اظهار کرد: مطمئنم اين صحبت حقيقت ندارد. قلعه‌نويي را مي‌شناسم. اگر بخواهد براي پيشرفت به خارج از کشور برود، چيز ديگري است اما به طور قطع او در ايران تنها در استقلال خواهد بود. قلعه‌نويي براي پول به جايي نمي‌رود. او استقلال را در بي‌پولي هدايت کرد و حتما کارش را در آسيا به سرانجام خواهد رساند.

حاجيلو ادامه داد: همين حضور نکونام در استقلال از نکات مثبت قلعه‌نويي و فتح‌الله‌زاده بود. نکونام بازيکن بسيار تاثيرگذاري است و ضدحملات حريف را به خوبي خنثي مي‌کند. استقلال فعلي يک مجموعه کامل است. فقط فردي مثل امير است که مي‌تواند با قول به بازيکنان آنها را آرام کند اما قطعا اين مسئله هميشگي نخواهد بود. شما سپاهان را ببينيد. اين تيم نتيجه مديريتش را مي‌گيرد. اگر آقاي رحيمي از اين تيم برود و آقاي ايکس به اين تيم بيايد، هيچ اتفاق خاصي نمي‌افتد؛ چرا که مديريت کار خودش را مي‌کند.

او در پاسخ به اين سوال که به نظرش کدام‌يک از خطوط استقلال براي فصل بعد بيشتر بايد تقويت شوند، گفت: فکر مي‌کنم اگر اسکلت اصلي استقلال که 13 بازيکن هستند، حفظ شود، خيلي از مسائل حل مي‌شود. با اين حال فکر مي‌کنم در هافبک نفوذي به‌خصوص جناح چپ، استقلال نياز به تقويت دارد که با برطرف کردن اين ضعف حتما توانايي قهرماني در آسيا را دارد.

پيشکسوت استقلال در پايان در پاسخ به شايعه خداحافظي مجيدي از فوتبال واکنش نشان داد و بيان کرد: خدا نکند که اين گونه باشد. او تا 40 سالگي قادر به بازي است. وجود مجيدي يک نعمت است و اميدوارم در مجموعه استقلال باقي بماند؛ چرا که مانند يک جوان بازي مي‌کند و به هيچ وجه از لحاظ بدني کم نمي‌آورد.

ماجدي: با حداقل‌ها به حداکثر رسيديم

سرپرست استقلال مي‌گويد استقلال با وجود کمبودهاي بسيار، موفق به کسب جام قهرماني در ليگ برتر شده است.

ميرشاد ماجدي با تبريک قهرماني به هواداران استقلال گفت: بايد از همه بازيکنان و کادر فني که براي اين قهرماني متحد شده بودند تشکر کنيم. امسال با حداقل‌ها به حداکثر رسيديم. اگر جامعه ورزش ما را ياري کند حتما در آسيا هم حرفي براي گفتن خواهيم داشت.

به گزارش ايسنا ، او در پاسخ به اين سوال که وضعيت امير قلعه‌نويي براي فصل بعد در استقلال چگونه است اظهار کرد: ايشان يک سري اهداف و نظراتي دارند که بايد تحقق يابد. اينکه ايشان با نبود امکانات تيم را بگيرد و قهرمان کند نمي‌شود. آقاي قلعه‌نويي توقعاتي دارد که اگر حل شود مطمئنا خودش علاقه‌مند‌تر خواهد بود که در استقلال بماند و سومين قهرماني استقلال را در آسيا کسب کند.

ماجدي در توضيح اين توقعات بيان کرد: اين توقعات شامل يک سري مسئوليت‌ها و مشکلات مالي است. تيم از لحاظ مالي سال سختي را پشت سر گذاشت و اين مسئله بسيار آزار دهنده بود.

سرپرست استقلال در ادامه از علاقه شخصي‌اش به قهرماني پرسپوليس در جام حذفي صحبت کرد و افزود: به شخصه علاقه‌مند بودم تا پرسپوليس قهرمان جام حذفي شود. حضور پرسپوليس با هوادارانش در آسيا اتفاق خوبي بود. سپاهان به علت کسب رتبه دوم در ليگ برتر سهميه آسيايي را در اختيار داشت. به هر حال حيف شد و پرسپوليس موفق به قهرماني نشد ولي اعتقاد دارم اين شکست از ارزش‌هاي پرسپوليس چيزي کم نمي‌کند. ايشان کارهاي زيربنايي زيادي انجام داد و اميدوارم اين شکست موجب نشود از هدف‌شان عقب‌نشيني کنند.

او در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه آيا جدايي مجيدي از استقلال و خداحافظي‌اش صحت دارد به ايسنا گفت: من چنين چيزي را نشنيده‌ام. در حال حاضر همه هم‌قسم شده‌ايم تا بين 8 تيم برتر آسيا باشيم. با پايان دو بازي‌مان برابر الشباب بايد استراحت خوبي بکنيم و با آرامش خاطر سال بعد را آغاز کنيم.

ماجدي در پايان درباره برنامه‌اش براي سال آتي گفت: فعلا که در استقلال هستيم ولي شرايط سال بعد را نمي‌دانم چرا که اساسا فردا هم قابل پيش‌بيني نيست.

حريف استقلال فيناليست شد

تيم فوتبال الشباب با پيروزي مقابل الوحده به فينال مسابقات پرزيدنت کاپ امارات راه يافت.

از مرحله نيمه نهايي مسابقات پرزيدنت کاپ امارات، الشباب حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مقابل الوحده به ميدان رفت و با نتيجه 2 بر صفر به برتري رسيد.

به گزارش فارس، الشباب با اين پيروزي به فينال مسابقات راه يافت و بايد در اين مرحله به مصاف الاهلي برود.

الاهلي موفق شده بود يک‌‌شنبه شب العين را با نتيجه 2 بر يک مغلوب کند.

استقلال ايران در مرحله يک‌هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در دو ديدار رفت و برگشت به مصاف الشباب امارات خواهد رفت.

پورحيدري: قهرماني استقلال شاهکار بود

مدير فني استقلال با تمجيد از قلعه‌نويي قهرماني آبي‌ها در ليگ برتر را شاهکار خواند.

منصور پورحيدري درباره قهرماني استقلال گفت: بدون تعصب مي‌گويم که استقلال مي‌توانست يک يا دو هفته زودتر قهرماني‌اش را جشن بگيرد. استقلال در اين فصل مشکلات و کمبودهايي داشت که البته با وجود اين مشکلات درايت کادر فني و در راس آن امير قلعه‌نويي ميل به قهرماني در بازيکنان ايجاد شد. مسائل مالي نسبت به گذشته بيشتر بود اما همين ميل خواستن بود که باعث قهرماني استقلال شد. من اين قهرماني را به همه هواداران استقلال، قلعه‌نويي، فتح‌الله‌زاده و آبي‌هاي خوزستاني تبريک مي‌گويم.

به گزارش ايسنا ، مديرفني استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا صحت دارد امير قلعه‌نويي چندان تمايلي به حضور در استقلال براي فصل آتي ندارد اظهار کرد: من به قلعه‌نويي حق مي‌دهم. با کمبودهاي زياد و فشار زيادي که بر رويش بود سال سختي را گذراند. اين قهرماني شاهکاري بود که انجام شد. با اين شرايط انصافا نمي‌توان ادامه داد. ما الان آسيا را در پيش داريم. بايد به کارمان ادامه دهيم، با وجود آن که خستگي ما را اذيت کرده است. من که چندان در اين فصل درگير نبودم خيلي اذيت شدم. مطمئنا امير هم سال سختي را گذرانده است. با اين حال حتما با قلعه‌نويي صحبت مي‌کنم چرا که دوست دارم اين گروه حفظ شود.

او در پاسخ به اين سوال که براي تقويت استقلال براي فصل بعد چه برنامه‌اي وجود دارد، به ايسنا گفت: اول بايد در نظر بگيريم که با مسجل شدن قهرماني استقلال شايد قلعه‌نويي به بازيکنان اصلي‌اش استراحت دهد تا با تمام قوا و آمادگي کامل به امارات برويم و برابر الشباب صف‌آرايي کنيم. براي فصل بعد هم اول بايد ببينيم آقاي قلعه‌نويي در استقلال باقي مي‌ماند يا خير چرا که اين مسئله از اختيارات ايشان است ولي من هم موافقم استقلال بايد در بعضي از خطوط تقويت شود. با اين حال همه چيز در اين رابطه بر عهده قلعه‌نويي است.

پورحيدري در پاسخ به اين سوال که آيا خداحافظي فرهاد مجيدي از استقلال صحت دارد، بيان کرد: من چنين چيزي را نشنيده‌ام. اين از مسائلي است که به خود فرهاد مجيدي ارتباط دارد. مجيدي بازيکن بسيار بزرگي است و از پشکسوتان موثر در استقلال است. او قابل احترام است و ما همه او را دوست داريم. نمي‌دانم اين صحبت‌ها از کجا مطرح مي‌شود.

او درباره برنامه خودش براي فصل بعد گفت: اگر مديريت استقلال من را بخواهد که هستم، اگر هم قرار باشد استراحت کنم همين کار را مي‌کنم. واقعا وضعيت آينده‌ام مشخص نيست.

مدير فني استقلال در پايان با تمجيد از هواداران استقلال افزود: لازم مي‌دانم بار ديگر به هواداران استقلال تبريک بگويم. آن‌ها در اين فصل در قهرماني ما نقش بسزايي داشتند. البته اين مسئله را هم بگويم که از شکست پرسپوليس برابر سپاهان ناراحت شدم. رويانيان در پرسپوليس زحمات زيادي مي‌کشد ولي اي کاش کمي حرفه‌اي تر کار مي‌کردند و قهرماني جام حذفي را جشن مي‌گرفتند. با اين حال چيزي نشده و ان‌شاءالله سال بعد نتايج بهتري را کسب خواهند کرد.

بيک‌زاده: من و نکونام سيبل استقلال بوديم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: امسال من و جواد نکونام سيبل استقلال شده بوديم و عده‌اي مي‌خواستند ما را خراب کنند.

هاشم بيک‌زاده من چه در نيم فصل اول و چه در نيم فصل دوم با تمام وجودم براي تيم استقلال بازي کردم ولي متاسفانه يک سري هواداران در مورد من نامهرباني کردند. آنها نمي‌دانستند من دارم با تمام وجود براي تيمم بازي مي‌کنم. اما خدا را شکر توانستيم عنوان قهرماني را به دست بياوريم و آنها را خوشحال کنيم.

به گزارش فارس ، بيک‌زاده در خصوص اينکه در ابتداي فصل او و جواد نکونام دوران بسيار سختي را پشت سر گذاشته‌اند، گفت:‌دقيقا همين طور است؛ من و نکونام سيبل شديم و هر کسي هر چه مي‌خواست به ما گفت. اين در حالي بود که ما بازي‌هاي خوبي انجام داديم. جا دارد از امير قلعه‌نويي تشکر کنم که پشت سر ما ايستاد و از ما حمايت کرد. او اين روزها را مي‌ديد و به توانايي‌هاي ما ايمان داشت. من هم خوشحالم توانستم براي تيمم مثمر ثمر باشم. گل بزنم، گل‌سازي کنم در نهايت قهرمان شديم. امير قلعه‌نويي با ديد بزرگش اين روزها را مي‌ديد اما بعضي از تماشاگران با ما نامهرباني کردند. اما من اين قهرماني را تقديم به آنها مي‌کنم همان‌هايي که با من نامهربان بودند.

وي افزود: بالاخره هواداران در سرما و گرما به ورزشگاه آمده و دوست دارم تيم نتيجه بگيرد. در اين بين اگر فراز و نشيبي به وجود آمد اما باز هم بايد احترام هواداران حفظ شود. ما هم اميدواريم بتوانيم با پشت سر گذاشتن الشباب به جمع 8 تيم برتر آسيا دست يابيم و هواداران بيشتر خوشحال شوند.

هافبک تيم استقلال در خصوص آينده اين تيم گفت: به نظرم اسکلت تيم بايد حفظ شود تا بتوانيم در آسيا هم حرفي براي گفتن داشته باشيم. البته هواداران بايد بدانند من و جواد نکونام سختي‌هاي زيادي را در فصل گذشته متحمل شديم. شعار روي سکوها، بي‌پولي و در کنار آن نامهرباني‌هايي که انجام شد، اينها موضوعات تلخي بود که در طول فصلي که گذشت با آن گريبانگير بودم.

بيک‌زاده خاطرنشان کرد: بايد بگويم ما در همان نيم فصل اول با کسب 31 اميتاز قهرمان ليگ برتر شديم آن هم در حالي که فقط 11 بازيکن در تيم وجود داشت. گاها سه دروازه‌بان روي نيمکت قرار مي‌داديم يا 3-4 بازيکن جوان در ترکيب 13-14 نفره تيم قرار مي‌گرفتيم. اما با اين حال با سختي‌ها و فشردگي‌هايي که داشتيم توانستيم با جمع‌آوري امتيازات لازم در نيم فصل اول خود را به قهرماني نزديک کنيم.

هافبک استقلال ادامه داد: عده‌اي با قصد و غرض مي‌خواستند به استقلال ضربه بزنند و در اين بين من و جواد نکونام که 8 سال در اسپانيا بازي کرده و کاپيتان تيم ملي است را کوبيدند و به شدت تحت فشار قرار دادند اما ما در نهايت توانستيم شايستگي‌هاي خود را نشان دهيم و تيم قهرمان شد و به نظرم اين قهرماني پاداش نامهرباني‌هايي بود که در طول فصل و به خصوص اوايل فصل کشيديم و آن را خدا به ما داد. بايد گفت روسياهي به ذغال ماند.

بيک‌زاده در خصوص اينکه قراردادش را با تيم استقلال تمديد خواهد کرد،‌ گفت: من براي فصل اينده تصميمي نگرفته‌ام. بايد بگويم من امسال تاکنون 40 درصد از قراردادم را گرفته‌ام و هنوز 60 درصد آن باقي مانده با همه اين سختي‌ها هواداران با من بد کردند. اکنون هم هيچي براي تمديد قراردادم مشخص نيست. بازي باقيمانده هم بگذرد و جشن قهرماني را با هواداران بگيرم و بعد از آن با جمع‌بندي شرايط تصميم قطعي را خواهم گرفت.

وي افزود: من 4 قهرماني ليگ برتر و يک قهرماني جام برتر را به دست آورده‌ام و اين طور که مي‌گفتند بازيکن ضعيفي نبودم سه سال در تيم استقلال بودم و دو قهرماني و يک نائب قهرماني را در زمان صمد مرفاوي به دست آوردم در سپاهان قهرمان ليگ برتر شدم. اين خود نشان مي‌دهد من بازيکن ضعيفي نبوده و نيستم. فقط مي‌توانم بگويم امسال هم با وجود تمام نامهرباني‌هايي که به من شد در آخر فصل ثابت کردم از چه توانايي‌هايي برخوردارم و آنها که بايد توانايي‌هاي من را مي‌ديدند.
    Last edited by kasra_khan2003; 07-05-2013 at 15:01. دليل: ادغام پست ها

6. 4 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آشتي‌کنان رحمتي و نکونام رسمي شد

دروازه‌بان و هافبک استقلال در تمرين امروز اين تيم به صورت رسمي با يکديگر آشتي کردند.

جواد نکونام و مهدي رحمتي در تمرين امروز استقلال به طور علني آشتي کردند و دست در دست يکديگر به سمت هواداران رفتند. مدتي بود حاشيه قهر اين دو بازيکن شنيده مي‌شد که در اردوي امارات استقلالي‌ها اعلام شد اين دو بازيکن اختلافات را کنار گذاشته و با يکديگر آشتي کردند.

نکونام و رحمتي در تمرين امروز استقلال که از ساعت17:30 دقيقه در کمپ مرحوم ناصر حجازي برگزار شد به صورت رسمي با يکديگر آشتي کردند و عکس يادگاري نيز انداختند.

FarsNews

8. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی جباری : مدیرعاملی که فوتبال بازی نکرده در مورد پنالتی استقلال نظر ندهد .
    ..................

10. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ایشالله جمعه استادیوم رو می ترکونیم و جام و بالای سر می بریم .............

کسی خبر نداره که در های استادیوم ساعت چند باز می شه؟؟؟؟

12. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشالله جمعه استادیوم رو می ترکونیم و جام و بالای سر می بریم .............

کسی خبر نداره که در های استادیوم ساعت چند باز می شه؟؟؟؟
    1 روز قبل معلوم میشه این چیزا....
    من که تا 3 کلاس دارم دانشگاه!!باید مستقیم از دانشگاه برم استادیوم...

14. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدايي قلعه‌نويي از استقلال قطعي شد

معاون اجرايي باشگاه استقلال از جدايي امير قلعه‌نويي بعد از ديدار مقابل الشباب امارات از جمع آبي‌پوشان خبر داد.

اين روزها شايعات فراواني مبني عدم تمديد قرارداد امير قلعه نويي با آبي پوشان به گوش مي رسد که به نظر مي رسد اين اتفاق در حال رخ دادن است و سرمربي کنوني استقلال از اين تيم جدا خواهد شد.

امير عرب معاون اجرايي باشگاه استقلال با اعلام خبر جدايي امير قلعه نويي گفت: وي چند پيشنهاد داخلي و خارجي دارد و 2 - 3 تيم از کشورهاي خليج فارس براي استخدام وي با او تماس گرفتند از سوي ديگر مي دانم که قلعه نويي پيشنهادهاي فراواني از تيم هاي ديگر دارد و او قطعا از استقلال جدا خواهد شد.

به گزارش فارس به گفته علي فتح الله زاده قرارداد قلعه نويي با استقلال 2 ساله است اما به نظر مي رسد سرمربي استقلال تصميمش را براي جدايي از استقلال گرفته است.

ورزش3
    بدبخت شدیم رفت

16. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این خبر رو بزار برا اونایی که همه فن حریفن ! برای اونایی که از هیچی سر در نمیارن تو همه چی هم دخالت میکنن ! هر مربی میاد ایراد میگیرن بهش ! برای اینا همون فرهاد مجیدی خوبه ! از اون موقع که اومد تیمو برد تو حاشیه ! بر اونایی لعنت که با شعاراشون همه چیز خراب کردن !

18. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

البته قلعه نویی عادت کرده همیشه اول فصل یکم بازار گرمی میکنه من زیاد به این خبر اعتقاد ندارم

مخصوصا اینکه عرب این مصاحبه را انجام داده

20. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •