تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 308 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اظهار نظر روز : "یک معجزه"

"این یک معجزه است. هدف از این عمل جراحی نجات دادن زندگی او بود، هیچ کسی حتی به بهبودی کامل و بازگشتش به ورزش فکر نمیکرد. بازگشت به سلامتی کامل و نورمال در 90% عمل ها اتفاق می افتد اما این مورد استثنایی بود."

-صحبت های دکتر خوان کارلوس گارسیا، رئیس بخش پیوند در بیمارستان بارسلونا و یکی از پزشکانی که در رابطه با بیماری آبیدال با وی در ارتباط بود. او از بهبود کامل او نه تنها متعجب نیست، بلکه فکر میکند اریک میتواند دو فصل دیگر نیز بازی کند.

FCBarca.ir

2. 14 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مهندس :من خیلی قوی و سریع نیستم ، یا حتی خیلی با استعداد.من یک بازیکن خیابانی هستم .بدون هم تیمی ها و بدون فضا من هیچی نیستم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیترهای روزنامه الموندو-9 آوریل

مسی و 11 تا بازیکن دیگر
    مسی امروز در تست های بیشتری قرار میگیرد و بازی را احتمالا از روی نیمکت آغاز خواهد کرد (مسی امروز توی تمرینات گروهی شرکت کرده)

تیتو بین سونگ و آدریانو شک دارد

تیاگو سیلوا:من نمی توانم درهای بارسا را بر روی خود ببندم

اولین هتریک دوران بازیگری سسک

کلید موفقیت تیم در بازی مقابل مایورکا ارتباط بین سسک و سانچز بود. در زیر آمار و حقایق مربوط به بازی را مشاهده می‌کنیم.

• سه گل سسک اولین هت تریک وی در بازیهای رسمی به عنوان یک بازیکن حرفه ای می باشد.

• همچنین این بازیکن کاتالانی بعد از تاریخ 25 اکتبر 2009 که کیتا مقابل زاراگوزا هتریک کرد، اولین بازیکنی (به جز مسی) بود که توانست این کار را تکرار کند.

• سسک در مقایسه با فصل اول حضورش که 15 گل و 17 پاس گل داشت، تا به اینجا 12 گل زده و 10 پاس گل داده است.

• در بازی شنبه شب، الکسیس همچنین موفق شد که برای دومین بار در این فصل در یک بازی دو گٔل به ثمر برساند. او اولین بار در برد 5-0 مقابل کوردوبا در 10 آوریل 2010 و در دیدار جام حذفی موفق به انجام چنین امری شده بود.

• الکسیس همچنین توانست برای اولین بار دو پاس گل به هم تیمیهای خود بدهد.

• برترین گلزنان تیم در این فصل مسی (57)، ویا (14) و سسک (12) هستند. بیشترین پاس گل‌ها را نیز اینیستا(16) ،مسی (14) و سسک (10) داده‌اند.

• تیم در حال حاضر موفق شده است در 48 بازی حداقل یک گل به ثمر برساند.

• دلوفئو زمانی‌ که به عنوان یار جانشین در نیمه دوم به بازی آمد، اولین بازی رسمی برای تیم اول را در دیدار مقابل مایورکا انجام داد.

• بارسا در این دیدار 72% مالکیت توپ را در اختیار داشت. آن‌ها 69 بار موفق به باز پس گیری توپ شدند و 79 بار آن را از دست دادند. در حالی‌ که مایورکا 64 بار موفق به باز پس گیری توپ شد و 88 بار آن را از دست داد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir
    Last edited by runner; 09-04-2013 at 20:47. دليل: افزودن خبر

4. 14 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز ابرا از اون بازیکنایی نیست که بتونه به تنهایی نتیجه رو عوض کنه تا براش موقعیت ایجاد نشه نمیتونه کاری کنه یا بهتره بگیم شاید تموم کننده خوبی باشه!!!
    البته این بحث و کش ندیم چون پس فردا همه چیز مشخص میشه!!!

حالا چرا تهدید میکنی؟

به قول ارسطو آخ آخ آخ بعد حذف کلی میخندیم.

پس بازی رفت شوهر عمه بکام بود که نتیجه بازی رو عوض کرد عایا؟

با نرسیدن مسی به نظرم PSG امکان صعودش زیاده.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

حالا چرا تهدید میکنی؟

به قول ارسطو آخ آخ آخ بعد حذف کلی میخندیم.

نه عزیز طرفدارای میلان که 2-0 بارسارو تو بازی رفت برده بود خیلی با اعتماد به نفس بالاتر و مطمئن از صعود صحبت میکردن آخرش 4تا خوردن!

پاریس که جای خود دارد!!

همونطور که تو متن به دقت نخوندین گفتم ابرا تموم کننده خوبی هست اونم شاید ابرا به تنهایی نتیجرو عوض نکرد!!
    تازه اونم تو یه موقعیت که 1 متر تو آفساید بود!!!

مسی هم در صورت نیاز میاد تو بازی زیاد به دلتون صابون نمالید!!
    شما با این همه برد بارسا بدونه مسی باز احساس میکنی بدون مسی بارسا میبازه؟
    Last edited by runner; 09-04-2013 at 21:38.

7. 13 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نمیدونستیم
    ینی اشتارک شوهر عمه بکهامه؟
    Last edited by Hatek; 09-04-2013 at 23:19.

9. 11 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آبیدال: «می خواهم برای بک یا دو سال دیگر به بازی کردن ادامه دهم»

آبیدال پس از حضور دوباره در برابر مایورکا، از خانواده‌اش و تمام کسانی که به او کمک کردند تشکر کرد: «بدون آن ها نمی توانستم این کار را عملی کنم» . آبیدال در صحبت با برنامه ال مارکادور در بارسا تی وی گفت: «فوتبال زندگی من است و من نمی خواهم بدون بازی کردن دوباره آن را به پایان برسانم. نمی خواهم این گونه آن را ترک کنم و برای بازگشت جنگیده ام» .

اریک آبیدال، شنبه شب با بازگشت خود به فوتبال پس از گذشت بیش از یک سال مبارزه با بیماری خود و پیوند کبد در کانون توجه قرار داشت. آبیدال از تمام کسانی که به وی کمک کرده بودند تشکر کرد و توضیح داد: «بدون خانواده‌ ام و تمام کسانی که به من کمک کردند، هرگز نمی توانستم آن را انجام دهم».

او تشکر ویژه‌ای از پسر عمویش که کبد خود را به آبیدال اهدا کرد داشت: «او مهم‌ترین فرد است. او هرگز در بیمارستان نیوده است و او آن کار را برای من انجام داد. من در اینجا در مقابل دوربین هستم، اما او مهم‌ترین فرد است» .

روحیه جنگندگی

«هنگامی که آن ها به من گفتند که شرایط من بدتر شده است، همان ذهنیتی را داشتم که بار اول داشتم. باید ادامه می دادم و آن را پشت سر می گذاشتم و حالا درمان شده ام و برگشته ام. فوتبال زندگی من است و من نمی خواهم بدون بازی کردن دوباره آن را به پایان برسانم. من نمی خواهم این گونه آن را ترک کنم و برای بازگشت جنگیده ام» . آبیدال افزود: «هدف من این است که پایان دوران بازیگری ام با بازی کردن همراه باشد و اگر احساس کنم که می توان همچنان ادامه دهم، می خواهم برای یک یا دو سال دیگر بازی کنم» .

آبیدال نیز پذیرفته است که او می تواند الگویی برای مردمی که در وضعیت مشابهی قرار دارند باشد و او به آنها توصیه کرد: «اجازه ندهید تا بیماری شما را شکست دهد» .

این روز، روز من است

آبیدال دلتنگ هم تیمی‌های خود شده بود: «بیش از یک خانواده هستیم و می خواستم با بازگشت خود به تیم کمک کنم» . زمانی که تیتو از او پرسید که آیا او آماده بازی هست یا خیر، او گفت: «این روز من است. او از من پرسید چرا که او فرصت دیدن تمرینات من را نداشت و نمی دانست که شرایط من چه طور است. من فقط به او گفتم که می توانم برای چند دقیقه بازی کنم» .

آبیدال نیز پیام تیتو در تابستان در زمان معرفی وی به تیم، را یاد آور شد. زمانی تیتو به او گفت: «اگر قوی هستی و می خواهی که باز گردی، ما تا زمانی که لازم باشد صبر می کنیم. مبارزه تو قدرت ما است» . او در ادامه اذعان کرد: «آنها کمک واقعی برای من بودند چون تیتو گفت که می تواند تا زمان بهبودم صبر کند» . او همچنین از مربی خود جوانجو برا تشکر کرد، کسی که به او گفته بود: «تو باید موفق شوی. ما به تو احتیاج داریم تا باز گردی و به تیم کمک کنی» .

احترام از طرف الکسیس

الکسیس بعد از به ثمر رساندن گل دومش به سمت نیمکت دوید و آبیدال را در آغوش گرفت تا گل خود را به آبیدال تقدیم کند. این فرانسوی توضیح داد: «من می دانستم که این روز، روز الکسیس و سسک خواهد بود. بعد از همه تلاش‌هایی‌ که انجام دادند، آنها شایسته آن نیز بودند» .

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir

11. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کاریکاتور روز اسپورت 10 آوریل 2013

یوفا اشتارک را در یخچال می گذارد (* فک کنم منظورش اینکه ازش نگهداری و حمایت میکنه)

حالا وقت قرار دادن آنچلوتی در ماشین لباسشویی است تا یک فِر (چرخیدن داخل لباسشویی) فوتبال خوب و صحیح بُخورد

fcbarca.ir

روزنامه اسپورت 10 آوریل 2013

مسی تمایل به بازی کردن دارد .
    او دیروز در تمرینات شرکت کرد و احساس خوبی داشت
    بارسا - پاریس سنت ژرمن 23.15 به وقت ایران

ویلانووا امروز در مورد ترکیب نهایی تصمیم خواهد گرفت .
    ممکن است ویا را به علت مصدومیت در اختیار نداشته باشد.

رئال 2 - 3 گالاتاسرای
    مادرید با وحشت صعود کرد.

روزنامه الموندو 10 آوریل 2013

باید بازی رفت (2-2) به دست فراموشی سپرده شود و بازیکنان ریسک نکنند .

مانند بازی با میلان . (با روحیه و قدرت فراوان)

مصدومیت مسی بهبود یافته است و او در لیست حضور دارد.

بارسا به دنبال این است که با پیروزی در بازی امشب برای ششمین بارِ متوالی در نیمه نهایی حضور داشته باشد.

رورا : باید به گونه ای بازی کرد که انگار در فینال بازی می کنیم .

آنچلوتی: بودن یا نبودن مسی تاثیری در نحوه ی بازی ما نخواهد داشت

fcbarca.ir

13. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

امشب مثلا بازی داریما هیچکس نیست
    اینم یه خبر تا پستمون اسپم نشه

معمولا در دیدارهای رفت و برگشتی، نتیجه 2-2 در دور رفت و در خانه ی حریف یک نتیجه ی مناسب به شمار می رود. این قضیه به طور ویژه در مورد بارسلونا صادق است که از مجموع هشت باری که این نتیجه ی را در دور رفت به دست آورده، هفت بار موفق به صعود به مرحله ی بعد شده و تنها یک بار از صعود باز مانده است.

آخرین باری که بارسا دیدار رفت را با نتیجه ی دو -دو در خانه ی حریف پشت سر گذاشت، در بازی برگشت حریفش (آرسنال) را در سال 2010 با حساب چهار بر یک در هم کوبید.

نتایج بارسا در این خصوص به شرح زیر است:

1955-58 Sel.Londres Copa de Ferias (Final) 2-2 y 6-0
    1959-60 CDNA Sofía Copa Europa (1/16) 2-2 y 6-2
    1960-61 Real Madrid Copa Europa (1/8) 2-2 y 2-1
    1968-69 Colonia Recopa (1/2) 2-2 y 4-1
    1976-77 Os Belenenses Copa UEFA (1/32) 2-2 y 3-2
    1977-78 Aston Villa Copa UEFA (1/4) 2-2 y 2-1
    1995-96 BAYERN MÚNICH Copa UEFA (1/2) 2-2 y 1-2
    2009-10 Arsenal Liga Campeones (1/4) 2-2 y 4-1

15. 8 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

طرفداری - در آستانه دیدار حساس امشب بارسا در مقابل پاري‌سن‌ژرمن ، آندرس اینیستا در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی به سوالات خبر نگاران پاسخ داد.

آندرس اينيستا در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل پاري‌سن‌ژرمن در دور برگشت مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: "مقابل تيم بسيار قدرتمندي بازي مي‌کنيم. براي رسيدن به نيمه‌نهايي به ميدان مي‌رويم. نتيجه دور رفت خوب بود. متأسفانه چند بازيکن را از دست داده‌ايم و از اين موضوع خوشحال نيستيم اما تيم مثل يک بازي فينال به مصاف سن‌ژرمن مي‌رود."

وي ادامه داد: "بازي با ميلان براي ما بازي مرگ و زندگي بود زيرا در دور رفت نتيجه بسيار بدي گرفته بوديم. آن ديدار مي‌تواند الگويي براي اين مسابقه باشد. بازي مقابل سن‌ژرمن را بسيار جدي مي‌گيريم و بسيار مهم است که چه تعداد گل بزنيم. بايد با همان جنگندگي و انگيزه بازي با ميلان در اين ديدار به ميدان برويم زيرا سن‌ژرمن زندگي را براي حريفش سخت مي‌کند. اما شرايط متفاوت است."

هافبک بارسلونا در خصوص بازگشت اريک آبيدال به زمين خاطرنشان کرد: "ديدن بازگشت اريک آبيدال به زمين باورنکردني بود. بازگشت او مو را به تنمان سيخ کرد. لحظه منحصر به فردي بود."

اينيستا در پاسخ به خبرنگاري که از او پرسيد آيا بارسا به مسي وابسته است، گفت: "فردا خواهيم ديد. همه چيز به اين بستگي دارد که مسي چگونه باشد و مصدوميتش در چه حدي باشد. آنها تصميم خواهند گرفت که او مي‌تواند بازي کند يا خير اما شکي نيست که تيم به مسي وابسته است زيرا يکي از بازيکنان اصلي ما است."

طرفداری - متس هوملز، مدافع جوان بوروسیا دورتموند از بازی و زندگی در دورتموند بسیار خوشحال است و احساس رضایت می کند اما در عین حال از علاقه خود برای بازی در بارسلونا سخن می گوید.

هوملز که با نمایش های درخشان خود در چند فصل گذشته در ترکیب تیم بوروسیا دورتموند به یکی از ارکان اصلی تیم ملی فوتبال آلمان هم تبدیل شده در 24 سالگی یکی از مدافعین نامدار اروپا است که تیم های سرشناسی نظیر بارسلونا، رئال مادرید، منچستر یونایتد و اینتر میلان برا جذب او ابراز تمایل کرده اند.

هوملز در مصاحبه ای که با اسپورت بیلد داشت گفت:" من و پدرم 99.9% از پیشنهاد باشگاه هایی که خواهان من هستند را رد خواهیم کرد. هر چند بارسلونا یکی از دو یا سه باشگاهی است که می تواند مرا برای یک انتقال تابستانی مجاب کند."

هوملز که محصول آکادمی فوتبال بایرن مونیخ است در تابستان 2009 و در ازای تنها پنج میلیون یورو از بایرن مونیخ به دورتموند منتقل شد و با حمایت های یورگن کلوپ از بازیکنان جوان تبدیل به یکی از بهترین مدافعان میانی حال حاضر دنیای فوتبال شده است.

طرفداری - سرمربي ايتاليايي پاري‌سن‌ژرمن معتقد است که تيمش بدون حضور مسي همان شيوه را به کار مي‌بندد که در حضور او بازي مي‌کرد.

کارلو آنچلوتي پيش از ديدار تيمش مقابل بارسلونا در دور برگشت مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در نيوکمپ اظهار داشت: "نمي‌دانم مسي بازي مي‌کند يا خير؛ اين مشکل ما نيست. استراتژي ما بدون مسي هم همان است. براي صعود شانس داريم و براي رسيدن به آن تمام تلاش‌مان را انجام مي‌دهيم."

وي ادامه داد: "اعتماد به نفس داشتن و نشان دادن شخصيت تيم براي بازي در يک ميدان بسيار سخت چيزي است که به آن نياز داريم. شب بسيار هيجان‌انگيز و جالبي خواهد بود."

سرمربي پاري‌سن‌ژرمن خاطرنشان کرد:" شانس کمي براي پيروزي داريم اما شانس داريم. در دور رفت نشان داديم که مي‌توانيم مقابل يک تيم فوق‌العاده خوب بازي کنيم و مي‌خواهيم اين کار را تکرار کنيم."

وي افزود: "نبايد به اشتباهات‌مان فکر کنيم بلکه بايد به کارهاي خوبي که در بازي قبل انجام داديم، توجه کنيم. دفاع و حمله عالي، صبور و منسجم بودن تمام چيزهايي است که بايد در اين بازي از خود نشان دهيم."

آنچلوتي گفت: "هيچ مشکلي در بازگشت زلاتان ايبراهيموويچ به نيوکمپ نيست. او يک سال اينجا بازي کرد و کارش را خوب انجام داد. نمي‌دانم که آيا هواداران بارسا با اين مسئله مشکلي دارند يا خير."

19. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •