رفیق ، حریف شما قوی نیست بلکه شما ضعیفید
من سوپر استار بارسا بر میدارم حداقل با اختلاف 5-4 گل تیمای قدر میبرم هیچ وقت هم نمیبازم
شما هر وقت تونستی سوپر استار تیمای قوی رو حداقل با دو سه گل اختلاف ببری بازیت خوبه
رفیق ، حریف شما قوی نیست بلکه شما ضعیفید
من سوپر استار بارسا بر میدارم حداقل با اختلاف 5-4 گل تیمای قدر میبرم هیچ وقت هم نمیبازم
شما هر وقت تونستی سوپر استار تیمای قوی رو حداقل با دو سه گل اختلاف ببری بازیت خوبه
ببین جانم هوش مصنوعی زمین تا آسمون با هوش انسانی فرق میکنه. شما شاید بیکار باشی دم به دقیقه با cpu بازی کنی تمام ضعف ها و سبکهاش مثل باگ(مثلا 99 روی دریبل ضعیف بود، pro evolusion soccer 2001 روی "یک دو" ، یا از آخریا 2010 روی ایستگاهی زمینی یا 2011 روی سانتر تند و تیز زمینی و حتی کرنر باگ داشتند) دستت میاد و هوش مصنوعی برخلاف انسان نمیتونه ضعفهاش رو پوشش بده ولی من شاید چند ماه یکبار با کامپیوتر تکی بازی کنم. بیشتر بازی من با انسان هست و مطمئنم اگر خودمو مثل بازی خور هایی مثل شما به بازی با کامپیوتر عادت بدم خیلی راحت میتونم روی این درجه بازی کنم. شما شک نکن اگر با من رو در رو بازی کنی آبکشی
تازه اگر منظورت از اون نتایج تخیلی توی شرایط پیش فرض بازی دوستانه باشه و نه کاپ هایی که توی بازی هست و بازیکنها تخیلی میشن و پیشرفت میکنن.
Last edited by PC; 26-03-2013 at 11:59.
فایلی که دانلود کردی رو کپی کن توی پوشه dt0c.img توی kitserver ، این مسیر:
E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img\dt0c.img(درایوی که بازی رو تو اون نصب کردی!)
نشد
من فیس نیانگ (میلان) رو دانلود کردم
توش 2 تا فایل هست
یکی : Niang_face.bin
یکی : Niang_hair.bin
اینا رو تو dt0c کپی کردم ولی نشد
اسمش یه مشکلی نداره ؟؟
نباید مثل بقیه چیزایی که تو dt0c هست باشه اسمش ؟؟؟
تو این مسیر کپی کنید فایل ها رو :
E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\GDB\faces\Serie A\Milan
سلام يه سوالي داشتم
من چند وقت پيش pes 2013 رو نصب كرده بودم و مسترليگ رو تا سال 2020 بازي كردم و سيو شده
الان ميخوام ويندوز7 رو پاك كنم دوباره نصبش كنم
خواستم بدونم راهي هست كه مسترليگ و گل هارو سيو كنم ؟
يعني وقتي ويندوز جديد رو زدم و pes 213 رو نصب كردم دوباره از همون سال 2020 ادامشو بازي كنم
ُسلام اره به راحتی
از این پوشه :
C:\Users\Your User\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\save
بکاپ بگیر
دوستان این رقمی که نشونه قدرت بازیکنه ( مثلا مسی شده 101 یا رونالدو که 95 ـه فکر کنم ) اگه جابجا کنیم تاثیری هم در بازیشون داره ؟
مثلا من روبینیو تو پست ss شده 85 ولی تو پست LMF که میزارمش میشه 91 خب این چه تاثیری داره مثلا ؟
و دو چیز دیگه ، دو بازیکن cf دارم میخوام تو بازی باشن اگه یکی رو تغییرش بدم به ss قدرتش خیلی کم میشه ، این یعنی بی مصرفه ؟
هر بازیکن تو یه پست قدرت هایی داره که اگه تو اون پست باشه براش فعال میشه ، خب اگه غیرفعال باشه یعنی کار نمیکنه ؟ تاثیری محسوسی هم داره ؟
بله که تاثیر داره ... شاید شما به وضوح تاثیرات بین 101 تا 95 رو متوجه نشین اما اگه میخوای بفهمی که این اعداد تاثیری داره یا نه مثلا رونالدو رو بیار رو 70 .....دوستان این رقمی که نشونه قدرت بازیکنه ( مثلا مسی شده 101 یا رونالدو که 95 ـه فکر کنم ) اگه جابجا کنیم تاثیری هم در بازیشون داره ؟
خب هر چی عدد بیشتر باشه یعنی پست تخصیش داره بازی میکنه و 100% کارائیش بیشتر میشه ....مثلا من روبینیو تو پست ss شده 85 ولی تو پست LMF که میزارمش میشه 91 خب این چه تاثیری داره مثلا ؟
آره درسته ... یعنی قدرت و کارئیش کم میشه ...دو بازیکن cf دارم میخوام تو بازی باشن اگه یکی رو تغییرش بدم به ss قدرتش خیلی کم میشه ، این یعنی بی مصرفه ؟
آره درسته .... هربازیکنی رو باید تو پست تخصصی خودش بازی بدی تا متوجه کارائی هاش بشی ....هر بازیکن تو یه پست قدرت هایی داره که اگه تو اون پست باشه براش فعال میشه ، خب اگه غیرفعال باشه یعنی کار نمیکنه ؟ تاثیری محسوسی هم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)