تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 251 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نه عزیز، بالاخره هر کسی یه بازی از دستش در میره 5-6 تا میخوره. چند تا بازی هم به همون شخصی که ازش 6 تا خوردی ممکنه 7 تا بزنی. اون طبیعیه! ولی من بازی این رفیقم رو مثل کف دستم میشناسم از همون 99. امکان نداره بتونه با روشهای معمول که شما هم گفتی اینطور دفاع کنه. مطمئنم یه شگرد خاصی داره که دو ماهه پیداش کرده. برید دنبالش کشفش میکنید. من که وقتش رو ندارم چون برخلاف شماها حرفه ای بازی نمیکنم. نهایتا هفته ای 3-4 ساعت.
    با سوپراستار(بارسا-رئال) هم بازی میکنم معمولا توی 10 تا دست 4-5 تا میبازم، 4-3 تا مساوی(وقت اضافه) ، 2 تا هم می برم. ولی باورتون نمیشه گل زدن به این رفیقم از سوپراستار هم سختتر شده برام. در صورتیکه قبلا فرط و فرط بهش گل میزدم.
    رفیق ، حریف شما قوی نیست بلکه شما ضعیفید
    من سوپر استار بارسا بر میدارم حداقل با اختلاف 5-4 گل تیمای قدر میبرم هیچ وقت هم نمیبازم
    شما هر وقت تونستی سوپر استار تیمای قوی رو حداقل با دو سه گل اختلاف ببری بازیت خوبه

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رفیق ، حریف شما قوی نیست بلکه شما ضعیفید
    من سوپر استار بارسا بر میدارم حداقل با اختلاف 5-4 گل تیمای قدر میبرم هیچ وقت هم نمیبازم
    شما هر وقت تونستی سوپر استار تیمای قوی رو حداقل با دو سه گل اختلاف ببری بازیت خوبه
    ببین جانم هوش مصنوعی زمین تا آسمون با هوش انسانی فرق میکنه. شما شاید بیکار باشی دم به دقیقه با cpu بازی کنی تمام ضعف ها و سبکهاش مثل باگ(مثلا 99 روی دریبل ضعیف بود، pro evolusion soccer 2001 روی "یک دو" ، یا از آخریا 2010 روی ایستگاهی زمینی یا 2011 روی سانتر تند و تیز زمینی و حتی کرنر باگ داشتند) دستت میاد و هوش مصنوعی برخلاف انسان نمیتونه ضعفهاش رو پوشش بده ولی من شاید چند ماه یکبار با کامپیوتر تکی بازی کنم. بیشتر بازی من با انسان هست و مطمئنم اگر خودمو مثل بازی خور هایی مثل شما به بازی با کامپیوتر عادت بدم خیلی راحت میتونم روی این درجه بازی کنم. شما شک نکن اگر با من رو در رو بازی کنی آبکشی
    تازه اگر منظورت از اون نتایج تخیلی توی شرایط پیش فرض بازی دوستانه باشه و نه کاپ هایی که توی بازی هست و بازیکنها تخیلی میشن و پیشرفت میکنن.
    Last edited by P‌C; 26-03-2013 at 11:59.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام؛ من یه فیس دانلود کردم چطوری وارد بازی کنمش ؟؟
    الان پس ادیت هم نصبه
    فایلی که دانلود کردی رو کپی کن توی پوشه dt0c.img توی kitserver ، این مسیر:
    E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img\dt0c.img(درایوی که بازی رو تو اون نصب کردی!)

4. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

فایلی که دانلود کردی رو کپی کن توی پوشه dt0c.img توی kitserver ، این مسیر:
    E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img\dt0c.img(درایوی که بازی رو تو اون نصب کردی!)
    نشد
    من فیس نیانگ (میلان) رو دانلود کردم
    توش 2 تا فایل هست
    یکی : Niang_face.bin
    یکی : Niang_hair.bin
    اینا رو تو dt0c کپی کردم ولی نشد
    اسمش یه مشکلی نداره ؟؟
    نباید مثل بقیه چیزایی که تو dt0c هست باشه اسمش ؟؟؟

6. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نشد
    من فیس نیانگ (میلان) رو دانلود کردم
    توش 2 تا فایل هست
    یکی : Niang_face.bin
    یکی : Niang_hair.bin
    اینا رو تو dt0c کپی کردم ولی نشد
    اسمش یه مشکلی نداره ؟؟
    نباید مثل بقیه چیزایی که تو dt0c هست باشه اسمش ؟؟؟
    تو این مسیر کپی کنید فایل ها رو :
    E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\GDB\faces\Serie A\Milan

9. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام يه سوالي داشتم
    من چند وقت پيش pes 2013 رو نصب كرده بودم و مسترليگ رو تا سال 2020 بازي كردم و سيو شده

الان ميخوام ويندوز7 رو پاك كنم دوباره نصبش كنم
    خواستم بدونم راهي هست كه مسترليگ و گل هارو سيو كنم ؟
    يعني وقتي ويندوز جديد رو زدم و pes 213 رو نصب كردم دوباره از همون سال 2020 ادامشو بازي كنم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام يه سوالي داشتم
    من چند وقت پيش pes 2013 رو نصب كرده بودم و مسترليگ رو تا سال 2020 بازي كردم و سيو شده

الان ميخوام ويندوز7 رو پاك كنم دوباره نصبش كنم
    خواستم بدونم راهي هست كه مسترليگ و گل هارو سيو كنم ؟
    يعني وقتي ويندوز جديد رو زدم و pes 213 رو نصب كردم دوباره از همون سال 2020 ادامشو بازي كنم
    ُسلام اره به راحتی
    از این پوشه :
    C:\Users\Your User\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\save
    بکاپ بگیر

12. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان این رقمی که نشونه قدرت بازیکنه ( مثلا مسی شده 101 یا رونالدو که 95 ـه فکر کنم ) اگه جابجا کنیم تاثیری هم در بازیشون داره ؟
    مثلا من روبینیو تو پست ss شده 85 ولی تو پست LMF که میزارمش میشه 91 خب این چه تاثیری داره مثلا ؟
    و دو چیز دیگه ، دو بازیکن cf دارم میخوام تو بازی باشن اگه یکی رو تغییرش بدم به ss قدرتش خیلی کم میشه ، این یعنی بی مصرفه ؟
    هر بازیکن تو یه پست قدرت هایی داره که اگه تو اون پست باشه براش فعال میشه ، خب اگه غیرفعال باشه یعنی کار نمیکنه ؟ تاثیری محسوسی هم داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان این رقمی که نشونه قدرت بازیکنه ( مثلا مسی شده 101 یا رونالدو که 95 ـه فکر کنم ) اگه جابجا کنیم تاثیری هم در بازیشون داره ؟
    بله که تاثیر داره ... شاید شما به وضوح تاثیرات بین 101 تا 95 رو متوجه نشین اما اگه میخوای بفهمی که این اعداد تاثیری داره یا نه مثلا رونالدو رو بیار رو 70 .....

مثلا من روبینیو تو پست ss شده 85 ولی تو پست LMF که میزارمش میشه 91 خب این چه تاثیری داره مثلا ؟
    خب هر چی عدد بیشتر باشه یعنی پست تخصیش داره بازی میکنه و 100% کارائیش بیشتر میشه ....

دو بازیکن cf دارم میخوام تو بازی باشن اگه یکی رو تغییرش بدم به ss قدرتش خیلی کم میشه ، این یعنی بی مصرفه ؟
    آره درسته ... یعنی قدرت و کارئیش کم میشه ...

هر بازیکن تو یه پست قدرت هایی داره که اگه تو اون پست باشه براش فعال میشه ، خب اگه غیرفعال باشه یعنی کار نمیکنه ؟ تاثیری محسوسی هم داره ؟
    آره درسته .... هربازیکنی رو باید تو پست تخصصی خودش بازی بدی تا متوجه کارائی هاش بشی ....

15. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •