تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 1421 اولاول ... 1081581982042052062072082092102112122182583087081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام آقا maskot چطوری هم محلیه بابلیه ما.آقایون شما نباید سرویستون رو تغییر میدادین.من گفتم که صبر کنید خرید ترافیک هم درست میشه.که شد.نگاه کنید طراحی یک سایت زمان میخواد.به خاطر فشار مخابرات شرکت مجبور شد که همزمان که سرویسو ارائه میده به تکمیل طراحیش بپردازه.درسته این شرکت از اونجایی که میشناسمش کند و ضعیفه اما اونم برا گرفتن پولش از مخابرات زرنگتره.
    ممنون کجای بابل ساکنی ؟
    راستی اسم شرکتی که داره با مخابرات برا طراحی سایت همکاری می کنه چیه؟

2. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

واسه من یه مگ بود تازه اونم با کلی پارتی بازی گرفتم.نگاه کنید یه مگ و دو مگ نمیدادن.تازه اونم فقط به استاد دانشگاه و کله خرا.همه جا واسه هر سرویسی که حالا مخابرات ارائه میده سرعت همینه.یه خرده صبر کنید اونم درست میشه.درضمن خود کادنتیا هم یه سرویس جداگانه میدن.که واسه یه مدت رایگانه و اگه خوشتون اومد میتونید تمدید کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه.آقا maskot هم همیشه حرفای خوبی میزنه.آخر نگفتی خونت کجای کشاورزه؟

4. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام من رفتم مخابرات خیلی صحبت کردم
    و آخرش اینجوری شد که گفتن حد اکثر تا شنبه درست میشه

و اینم گفتن این همه کارا برای رفت و برگشت مسیر هست تا دیگه اینترنت قطع نشه
    Last edited by bahman_0121; 28-11-2012 at 12:27.

6. 6 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من سرویسمو قبل این تغییرات شارژ کردم 25 اذر تموم میشه برا همین تا این ماه بسر نرسه جایی نمیرم اگه قراره تغییری هم اتفاق بیفته دیگه انجام میشه اگه نه هم از مخابرات نمیرم و سرویس 1 مگ رو می گیرم الان تمام isp ها دچار مشکل شدن نوین نت هم که بچه ها تعریفش رو می کردن 3-4 روزه سرعت هاش محدود به 60-70 کیلوبایت شده اسیاتک هم که معلوم الحاله فن اوا ه که دچار محدودیت شده و قعطی و هزارتا بامبول دیگه اعصاب مشترکاشونو بهم ریخته پارس انلاین که بهش اصلا فکر نکردم شاتل هم که شاه دزده 500 مگ شبانه دانلود کنی محدود میشی
    پس نتیجه اخلاقی اینه مخابرات هر طوری هست بچسبین بهش که فعلا اوضاع کل کشور اینترنتش بهم ریختست و فعلا بین دزدا هنوز هم مخابرات بهتره
    عزیز ازتون پرسیدم با این سرویس قدیمیتون سرعت دانلودتون چند کلیوبایت هست در حال حاضر ؟ هم شبانه و هم روزانه

8. این کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.

حداکثر سرعت دانلود برای 256 بنده که طرح قدیمی هستش و سرعت دانلود 32 کیلوبایت در ثاینه شده! شهرستان بابل
    در صورتی که دیتا روی 22مگ بسته شده!

انگاری مخابرات سهمیه خودشو داده دست اسیاتک ! اگر تست سرعت بگیرید میبینید به سرور میزنه اسیاتک

اینم عکس همین الا :

Last edited by Javad0111; 28-11-2012 at 13:36.

10. 4 کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

عزیز ازتون پرسیدم با این سرویس قدیمیتون سرعت دانلودتون چند کلیوبایت هست در حال حاضر ؟ هم شبانه و هم روزانه
    سرعت واقعی رو داره فیکس 32 نه کمتر نه بیشتر چه شب چه روز

12. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

عجب داستانایی میگین و میسازید.آقا hamidreza sakhai سرویسم یه مگ بود.تازه اونم با هزار بدبختی و پارتی بازی گرفتم.مگه میدادن؟ تازه اونم فقط به استاد دانشگاه ها و خبر نگارا و شرکت ها و از اینجور آدما.و اینم بگم سرعت برا تمام سرویس های مخابرات پاینه و هر چی شما و من و خیلی کسای دیگه ای که دارن بین صفر تا صد متغییره.حتی این جدیدا.نمیدونم یکی میاد میگه جلسه گذاشتنو و شنبه درست میشه و از اینجور حرفا من درآوردی.یه مقدار زمان میخواد درست بشه.تا یادم نرفته بگم که کادنتیا هم سرویس جداگانه میدن به این شکل که برا یه مدت رایگان میتونی استفاده کنی البته بعلاوه ی 5 تومن حق نصب و اگه خوشتون اومد میتونین تمدید کنین و هیچ محدودیتی از نظر ترافیک و سرعت براتون وجود نداره هر سرویسی رو که بخواین میتونین انتخاب کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه و میکرد.محدوده ی خونه ی ما هم بلواره کشاورزه.آقا maskot ما تو شرکتمون بهشون میگیم کئیی شور.کارشون فقط دزدی قالب سایته.هیچ هنری ندارن.قبلا یادمه میگفتن اره ما خودمون سرویس پیام کوتاه رو برنامه نویس کردیم که یه دفعه گندش دراومد.ولش کن بابا.بیاین به همدیگه کمک کنید تا همدیگه رو بیشتر گمراه کنید.راستشو بگین.اصلا خود مخابرات هدفش از اینکار این بوده که تعداد کاربراشو افزایش بده نه اینکه بیاد نابودشون کنه.من به خاطر رشته ی دانشگاهیم هفته ای دو بار میرم پیش داییم تو مخابرات مرکزی بابل تا به من چیز میز یاد بده.وقتی این حرفایی رو که شما میگینو بهش بگم از خنده میترکه.میگه کی این حرفارو از قول ما گفته.

14. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام.

حداکثر سرعت دانلود برای 256 بنده که طرح قدیمی هستش و سرعت دانلود 32 کیلوبایت در ثاینه شده! شهرستان بابل
    در صورتی که دیتا روی 22مگ بسته شده!

انگاری مخابرات سهمیه خودشو داده دست اسیاتک ! اگر تست سرعت بگیرید میبینید به سرور میزنه اسیاتک

اینم عکس همین الا :

الان مشکل این تستتون چیه اسیاتک کجاشه؟

16. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

عجب داستانایی میگین و میسازید.آقا hamidreza sakhai سرویسم یه مگ بود.تازه اونم با هزار بدبختی و پارتی بازی گرفتم.مگه میدادن؟ تازه اونم فقط به استاد دانشگاه ها و خبر نگارا و شرکت ها و از اینجور آدما.و اینم بگم سرعت برا تمام سرویس های مخابرات پاینه و هر چی شما و من و خیلی کسای دیگه ای که دارن بین صفر تا صد متغییره.حتی این جدیدا.نمیدونم یکی میاد میگه جلسه گذاشتنو و شنبه درست میشه و از اینجور حرفا من درآوردی.یه مقدار زمان میخواد درست بشه.تا یادم نرفته بگم که کادنتیا هم سرویس جداگانه میدن به این شکل که برا یه مدت رایگان میتونی استفاده کنی البته بعلاوه ی 5 تومن حق نصب و اگه خوشتون اومد میتونین تمدید کنین و هیچ محدودیتی از نظر ترافیک و سرعت براتون وجود نداره هر سرویسی رو که بخواین میتونین انتخاب کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه و میکرد.محدوده ی خونه ی ما هم بلواره کشاورزه.آقا maskot ما تو شرکتمون بهشون میگیم کئیی شور.کارشون فقط دزدی قالب سایته.هیچ هنری ندارن.قبلا یادمه میگفتن اره ما خودمون سرویس پیام کوتاه رو برنامه نویس کردیم که یه دفعه گندش دراومد.ولش کن بابا.بیاین به همدیگه کمک کنید تا همدیگه رو بیشتر گمراه کنید.راستشو بگین.اصلا خود مخابرات هدفش از اینکار این بوده که تعداد کاربراشو افزایش بده نه اینکه بیاد نابودشون کنه.من به خاطر رشته ی دانشگاهیم هفته ای دو بار میرم پیش داییم تو مخابرات مرکزی بابل تا به من چیز میز یاد بده.وقتی این حرفایی رو که شما میگینو بهش بگم از خنده میترکه.میگه کی این حرفارو از قول ما گفته.

18. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

اقا یکی میشه به من توضیح بده چی شده... من از 128 طرح قدیم ارتقا دادم به 2 مگ ترافیک 2گیگ طرح جدید ... چون ترافیکش کمه رفتم ترافیک بخرم زده :

.خرید سرویس برای شما مسدود می باشد. برای رفع این محدودیت با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

این الان به من ترافیک نمیدن همین 2 گیگ کافیه یا اینکه مشکل سایته
    راستی بخش خرید سرویس هم همین ارور رو میده اما ارتقا کماکان کار میکنه

20. این کاربر از mypdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •