سلام دوست عزیز ، شما یک بار به ساعت نگاه کن ببین ساعت چنده ! بعدش هم مردم بی کار که نیستن یک سره بازی کنن .
با تشکر - Delta
Irancraftonline.tk
سلام دوست عزیز ، شما یک بار به ساعت نگاه کن ببین ساعت چنده ! بعدش هم مردم بی کار که نیستن یک سره بازی کنن .
با تشکر - Delta
Irancraftonline.tk
لطفا آی پی یک سرور جدید و فعال ایرانی رو به من بدین !(1.4.7)
دوستان ما داریم سعی می کنیم بهترین سرورو آماده کنیم ! از خیر سرور زدن با 512 بیرون بیاید 512 برای 1 نفر جواب میده فقط! :| اگر هم از perm های و این ها چیزی نمی دونید یک کم در اینترنت سرچ کنید و یاد بگیرید
چرا کسی نمیاد تو این سرور خالیه بیاد دیگه
نوشته شده توسط alivw71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرور دائمی روی linux ران کردم ازمایشی تا دوستانی که میتونن در زمینه بهتر شدن سرور کمک کنن دریق نکنن.
130.185.72.88
نه برای 10 نفر فکر کنم کافی باشه چون الان که سرور رانه با وجود اینکه 4 نفر تو سرور هستن حدود 402 مگ رممصرف شده که سرور خالی باشه 380 مگ رم مصرف میکنه.
![]()
خوبببببببببب سرور Game5 درست شدبه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ثبته نام کنید
سپس با ای پی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سرور جوین شدید
سرور کاملا درست شد و دیگه کرش نمیکنه![]()
سلام به همه دوستان
ممنونم که از سرور Hamachi ما به این اندازه استقبال کردید ، سرور 4 Irancraftonline نیز راه اندازی شد !
Hamachi Network : Minecraft4 Online 1.4.7
Pass: 123123
Minecraft IP :25.213.120.98
با تشکر - Delta
برای اطلاعات بیشتر به وب ما مراجعه کنید : IrancraftOnline.tk
سرور آفلاین شده
متاسفم واقعاسرور به این خوبی ران کردیم اومدید دارید Hamachi میزنید و میگید سرور آفه
واقعا که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)