تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 421 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام - چجوری میتونم گذشته تلخی که داشتم رو فراموش کنم؟ آیا چنین چیزی ممکنه ؟
    منظورتون همون قضیه عدم پذیرشتون توسط دوستانتون هست؟
    عزیز شما زندگی رو اینقدر تک بعدی در نظر نگیرید بهتره
    خیلی چیزی دیگه هست که مهمتره و ارزش وقت و هزینه ی عاطفی بیشتری داره

راهش اینه که اینقدر در ذهنتون مرور نکنید همه چیز رو و اولویتتون رو جایگزین کنید با یک مسئله دیگه مثلا هدف گذاری کنید برای موفقیت تحصیلی یا موفقیت در ورزش و یا اینکه به ظاهرتون اینقدر اهمیت بدید که اعتماد به نفستون رو بالا ببره
    سعی کنید بهترین باشید در یک مسئله دیگه!
    برای فراموشی راه دیگه علاوه بر مرور نکردن خاطرات اینه که از هرعاملی که تداعی کنندست فاصله بگیرید !
    اگر شماره کسانی رو که باعث اذیت شدنتون شدن دارید پاک کنید کلا اگر وسیله ای دارید که اونا رو یادتون میاره کنار بگذارید فضا رو عوض کنید حتی فضای اتاقتون رو . تغییرات ظاهری هم خیلی خوب تاثیر داره

2. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منظورتون همون قضیه عدم پذیرشتون توسط دوستانتون هست؟
    عزیز شما زندگی رو اینقدر تک بعدی در نظر نگیرید بهتره
    خیلی چیزی دیگه هست که مهمتره و ارزش وقت و هزینه ی عاطفی بیشتری داره

راهش اینه که اینقدر در ذهنتون مرور نکنید همه چیز رو و اولویتتون رو جایگزین کنید با یک مسئله دیگه مثلا هدف گذاری کنید برای موفقیت تحصیلی یا موفقیت در ورزش و یا اینکه به ظاهرتون اینقدر اهمیت بدید که اعتماد به نفستون رو بالا ببره
    سعی کنید بهترین باشید در یک مسئله دیگه!
    برای فراموشی راه دیگه علاوه بر مرور نکردن خاطرات اینه که از هرعاملی که تداعی کنندست فاصله بگیرید !
    اگر شماره کسانی رو که باعث اذیت شدنتون شدن دارید پاک کنید کلا اگر وسیله ای دارید که اونا رو یادتون میاره کنار بگذارید فضا رو عوض کنید حتی فضای اتاقتون رو . تغییرات ظاهری هم خیلی خوب تاثیر داره
    سلام - بله ... ماشالله خوب یادتون میمونه ها

تک بعدی در نظر نمیگیرم میدونم زندگی چیزای خوب و شاد کننده زیادی داره ... اما حقیقتش اونا ضربه بدی به من زدن ... گهگاهی از بس ناراحت میشم اشکم در میاد دست خودم نیست ...

از دوستان و شما واقعا ممنونم که منو خوب درک میکنین ، آره واقعا با شما موافقم من قبل ها شاگرد زرنگی تو مدرسه بودم !!! یاد اون روز ها بخیر همه به من احترام میزاشتن و میخواستن با من دوست بشن!!!

اما الان همه از من متنفر ... با کسایی میخواستم مثل برادر رفتار کنم (مرام و صمیمیت بعدش اونجوری شد...)

من یک سوال دارم من وقتی اون دوستایی که بدجور دل منو زجر دادن رو می بینم ... بدجور ناراحت میشم و دست خودم نیست اون موقع چیکار کنم ؟ خود به خود یدفعه می بینمشون بعدش بازم خاطراتشون میاد ذهنم

و مثل این میمونه که روی زخمم نمک بپاشن ... :(

من کلا موبایل رو واسه خودم تعطیل کردم ... چون دوستی ندارم که حوصله منو داشته باشه به دوستام پیام میفرستادم فحش میدادن ... ( بد فکر نکنین ها من خودم موذن هم هستم... و آزارم به کسی نرسیده نمیدونم چرا اینا اینجوری با من رفتار میکردن ... )

بار ها سعی کردم که فراموششون کنم و از ذهنم پاکشون کنم اما حتی روز تولد رفیقام که میشه باز میاد تو ذهنم!!! یا مثلا می بینمشون ... به خدا قسم من پسر بدی نیستم -

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تک بعدی در نظر نمیگیرم میدونم زندگی چیزای خوب و شاد کننده زیادی داره ... اما حقیقتش اونا ضربه بدی به من زدن ... گهگاهی از بس ناراحت میشم اشکم در میاد دست خودم نیست ...

از دوستان و شما واقعا ممنونم که منو خوب درک میکنین ، آره واقعا با شما موافقم من قبل ها شاگرد زرنگی تو مدرسه بودم !!! یاد اون روز ها بخیر همه به من احترام میزاشتن و میخواستن با من دوست بشن!!!

اما الان همه از من متنفر ... با کسایی میخواستم مثل برادر رفتار کنم (مرام و صمیمیت بعدش اونجوری شد...)

من یک سوال دارم من وقتی اون دوستایی که بدجور دل منو زجر دادن رو می بینم ... بدجور ناراحت میشم و دست خودم نیست اون موقع چیکار کنم ؟ خود به خود یدفعه می بینمشون بعدش بازم خاطراتشون میاد ذهنم

من کلا موبایل رو واسه خودم تعطیل کردم ... چون دوستی ندارم که حوصله منو داشته باشه به دوستام پیام میفرستادم فحش میدادن ... ( بد فکر نکنین ها من خودم موذن هم هستم... و آزارم به کسی نرسیده نمیدونم چرا اینا اینجوری با من رفتار میکردن ... )

بار ها سعی کردم که فراموششون کنم و از ذهنم پاکشون کنم اما حتی روز تولد رفیقام که میشه باز میاد تو ذهنم!!! یا مثلا می بینمشون ... به خدا قسم من پسر بدی نیستم -
    یکی از دوستان من هم وضع شما رو داشت، خیلی عاطفی بود و به همین خاطر ضربه زیاد خورد تو زندگیش

5. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام - چجوری میتونم گذشته تلخی که داشتم رو فراموش کنم؟ آیا چنین چیزی ممکنه ؟
    سلام

مهمترین عامل گذشت زمان هستش.به مرور فراموش میکنی.
    در ضمن اگه موضوع زیاد مهمی نباشه ، به مرور زمان مقاومتتون بالا میره و اهمیتی به این مسائل نمیدین.
    پس تجربه شما در مقابل این تیپ مشکلات هم عامل مهمی هستش.

7. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چه قدر احساساتی هستید ..ا زاون مردهایی رویایی..ا زاون مردهایی که اگر ازدواج کنن خانوادشون رو می پرستند. همسرش رو با بالاترین احساسات درک میکنه..خیلی خوشم میاد از شما.

ببینن نظرم اینه که شما یه روانشنس بالینی بری کمکت میکنه. خانم هم باشه خیلی بیشتر درک میکنه عاطفه تو رو..چون زنها عاطفی ترن..برو درد دلتو خالی کن ..گوش میکنه باهات همدردی میکنه..جو خیلی خوبیه ..من خودمم میرم من 25 سالمه میرم پیش یه خانم

30 ساله روانشناس بالینی..خیلی خوش میگذره دوست میشه باهات ..برو 1 بار تست کن ببین من چی میگم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ببینید ما گاهی حس میکنیم که درست و خوب رفتار میکنیم! اصلا ربطی نداره که بگم ادم خوب یا بد
    بهرحال هرکسی یکسری اشتباهات در گذشته داشته و همه هم اینطور هستند و خاص شما نیست
    ((مثلا من یادم میاد شاید پارسال با شما برخوردی داشتم که اونوقت از رفتار شما خوشم نیومد! اما قرار نیست الان هم اوضاع همون باشه ادما تغییر میکنند و همیشه یک جور نیستند به خصوص در سن های پایینتر...))
    حالا به هردلیلی این دوستان شما رو طرد کردند یا خوششون نمی اومده یا هرچیزه دیگه شما اگر اندکی به شخصیت خودتون بیشتر اهمیت بدید اتفاقا وقتی اونها رو میبنید باید خیلی هم محکمتر از قبل جلوشون ظاهر بشید و ندیده فرضشون کنید!
    خودتون رو بالاتر فرض کنید و اونها رو در حدی پایین که لایق دوستی با شما نبودند بازهم قضیه اعتماد به نفس پیش میاد گاهی لازمه ادم به خودش حتی بیش از حد بها بده و خودشو بالا بگیره! این در نهایت به نفع شما خواهد بود.

10. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که شما همیشه خودتون رو در مقابل دلخوری دیگران مسئول میدونید ناشی از اعتماد به نفس کم است
    همگی تایید میکنید این جملرو ؟؟
    اگه اره واسه افزایش اعتماد به نفس چه باید کرد ؟؟
    (شرکت تو جلسه حضوری یا رابطه حضوری با افراد اصلا واسم امکان پذیر نیست )

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سعی کنید همیشه خودتون رو مقصر ندونید، برای رفتاری که داشتین به خودتون هم حق بدید، اینطور زیاد اذیت نمیشین، و بهتر میتونید رابطه رو ترمیم کنید

13. 3 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

خوب بهتره از کتاب ها شروع کنید و اعتماد به نفستتون رو تقویت کنید تا راحت بتونید با بقیه گفتگو کنید و قدرت تصمیم گیری در برابر سخنان دیگران رو بدست بیارید و قدرت نه گفتن رو بدست بیارید
    حکایت شما مثل فردی هست که ارام قدم بر میدارد مبادا زمین از او برنجد باید یاد بگیرید چجوری میشه یک قدم محکم برداشت
    اگر همینجوری وارد محیط هایی که پسر ها هستند وارد بشید خیلی راحت نخواهید بود و از طرفی مشکلان زیادی حواهید داشت(بالاخره هر چی باشه خودم پسر هستم و میدونم ما پسرا چه ادمایی هستیم)

15. 4 کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درباره خودباوری هم چیزی شنیدید ؟؟؟
    البته من قرص خودباوری شنیده بودم . تو اینترنت سرچ کردم چیزی نبود .
    یه مشکل دیگه هم دارم اینه که خیلی هدفامو عوض میکنم . هرسال تصمیم میگیرم برم یه رشته ایی .
    (اگه سوالام مربوط به تایپیک دیگه اس ممنون میشم راهنمایی کنید )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •