تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 405 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    بین پکیج بوتان مدل اپتیما و روما بنظر شما کدوم رو انتخاب کنیم؟ علت انتخابتون هم برام بگید. ممنون

داره خودمونی میشه hagi-naser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت جناب تعمیرکار .

دوست عزیز من برای خونه جدیدم که متراژش 86 متر هست دو خواب 12 متری هر کدام با یک جای رادیات و پذیرایی 45 متری که دوتا جای رادیات داره و یک حوله خشک کن در حمام و در طبقه چهارم قرار داره میخام پکیج بگیرم . کل هزینه ای که برای رادیاتور و پکیج میتونم بکنم حدود 3.300.000 تومان هست. ضمنا پنجره ها دو جداره و دیوارها تقریبا با پلاستو فوم عایق شده ولی کف و سقف رو نمیدونم . کل ساختمان هم 5 طبقه هست . لطفا با توجه به بودجه ای که در نظر دارم یک پکیج خوب و نوع رادیاتور ها و تعداد پره ها برای پذیرایی و اتاقها معرفی کنید. با درودی دوباره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم

من برای خرید پکیج و رادیاتور مناسب برای یک واحد 135 متری طبقه آخر (سوم) راهنمایی میخواستم
    خودم پکیج ایمرگاس EOLO MINI 24 رو انتخاب کردم، آیا خوبه؟ بعضی ها میگن دست بالا بگیر و 28000 بگیر، به نظر شما چی بگیرم؟
    رادیاتور هم پنلی خارجی مد نظرم هست، ولی فروشنده به من مارک آتروبان ایرانی رو معرفی کرده و گفته خوبه، نظر شما چیه؟ رادیاتور پنلی ایرانی بهتره یا خارجی؟ چه مارکی؟
    سوال آخر هم این که میشه پکیج را در فضای باز بالکن نصب کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون از راهنمایی هاتون

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من برا خونه پکیج باکسی اکو 4 دارم ولی چند تا سوال و مشکل با هاش دارم

1. اوایل که فشار آب خونه کم بود آب گرم نمیکرد تماس گرفتم خدمات اومدن گفتند فشار کمه
    اما الان جدیدا فشار آب که زیاد شده وقتی شیر آب گرم رو کامل باز میکنم بازم گرم نمیشه ولی وقتی کم میکنم آب شروع به گرم شدن میکنه تماس گرفتم خدمات گفتند که برا دستگاه یه فشار حداقل و حداکثر تعریف شده (خیلی افتضاحه) آیا راهی برای حل مشکل وجودد داره ؟

2.با شیر های اهرمی خوب نمیشه گرمای آب رو تنظیم کرد و نوسان داره راهی برای حل این مشکل وجود داره ؟

3. اوایل منطقه ما گاز نبود خدمات اومد جیگلورهای گاز کپسولی گذاشت و با کپسول استفاده میکردیم ولی الان که گاز اومده هم دارم با همون جیگلورها کار میکنه آیا اشکالی داره ؟ چون داره کار میکنه و برا گرمایش مشکلی ندارم

4. یه دفترچه راهنما داره که به 10 زبان دنیا ترجمه شده و اصلا به زبان انگلیسی که ما دست و پاشکسته بلدیم نیست آیا تو وب راهنمای انگلیسی یا فارسی اش وجود داره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج 24 هزار اوپتیما بوتان حدوداً 1700000 و حدود 54 پره رادیاتور بوتان هر پره ای22 تا 23 هزار تومان چون قیمت جدید رو ندارم.وسایل نصب هم برای پکیج لازم داری (چون 4 تاشیلنگ داخل کارتن پکیج بوتان هست یک مقداری هزینه وسایل پایین میاد)با دودکش که حدود 110 تا هزار تومان150 ، هزینه نصب و شیر رادیاتور و اتصالات مربو ط به رادیاتور را هم باید اضافه کرد که برای هر رادیاتور حدود 60 هزار تومن هزینه لازم داره . در مجموع فکر میکنم با چیزی که شما میخواهید هزینه کنید برابر باشه.
    پکیج دیواری ری بایکان هم حدوداً 1800000 میشه که یک دیجیتالی. و کیفیت خوبی هم داره.که اگر تهران باشی شاید بتونی ارزونتر هم بگیری.
    با سلام خدمت جناب تعمیرکار .

دوست عزیز من برای خونه جدیدم که متراژش 86 متر هست دو خواب 12 متری هر کدام با یک جای رادیات و پذیرایی 45 متری که دوتا جای رادیات داره و یک حوله خشک کن در حمام و در طبقه چهارم قرار داره میخام پکیج بگیرم . کل هزینه ای که برای رادیاتور و پکیج میتونم بکنم حدود 3.300.000 تومان هست. ضمنا پنجره ها دو جداره و دیوارها تقریبا با پلاستو فوم عایق شده ولی کف و سقف رو نمیدونم . کل ساختمان هم 5 طبقه هست . لطفا با توجه به بودجه ای که در نظر دارم یک پکیج خوب و نوع رادیاتور ها و تعداد پره ها برای پذیرایی و اتاقها معرفی کنید. با درودی دوباره

6. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دو تا رادیاتور 12 پره برای اتاق خواب ها و دوتا رادیاتور 15 پره هم برای پذیرای و یک حوله خشکن80 سانتیمتری یا 50 سانتیمتری هم برای حمام.
    سلام خدمت اساتید محترم

من برای خرید پکیج و رادیاتور مناسب برای یک واحد 135 متری طبقه آخر (سوم) راهنمایی میخواستم
    خودم پکیج ایمرگاس EOLO MINI 24 رو انتخاب کردم، آیا خوبه؟ بعضی ها میگن دست بالا بگیر و 28000 بگیر، به نظر شما چی بگیرم؟
    رادیاتور هم پنلی خارجی مد نظرم هست، ولی فروشنده به من مارک آتروبان ایرانی رو معرفی کرده و گفته خوبه، نظر شما چیه؟ رادیاتور پنلی ایرانی بهتره یا خارجی؟ چه مارکی؟

ممنون از راهنمایی هاتون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کلیه پکیج های 24 هزار در دلتا تی 25 درجه 11 تا 13 لیتر آب گرم در دقیقه تحویل میدهند.
    پکیج های 32 هزار در دلتا تی 25 درجه 15 تا 18 لیتر آب گرم در دقیقه تحویل میدهند.
    حالا اگر از این مقدار کمتر باشه آب خیلی جوش میشه و سردو گرم شدن آب زیاد اتفاق میافته. و اگر از این مقدار تعریف شده بیشتر باشه آب خوب گرم نمیشه .
    بهتره که ژیگلورها را عوض کنید و از ژیگلور شهری استفاده کنید.
    من برا خونه پکیج باکسی اکو 4 دارم ولی چند تا سوال و مشکل با هاش دارم

1. اوایل که فشار آب خونه کم بود آب گرم نمیکرد تماس گرفتم خدمات اومدن گفتند فشار کمه
    اما الان جدیدا فشار آب که زیاد شده وقتی شیر آب گرم رو کامل باز میکنم بازم گرم نمیشه ولی وقتی کم میکنم آب شروع به گرم شدن میکنه تماس گرفتم خدمات گفتند که برا دستگاه یه فشار حداقل و حداکثر تعریف شده (خیلی افتضاحه) آیا راهی برای حل مشکل وجودد داره ؟

2.با شیر های اهرمی خوب نمیشه گرمای آب رو تنظیم کرد و نوسان داره راهی برای حل این مشکل وجود داره ؟

3. اوایل منطقه ما گاز نبود خدمات اومد جیگلورهای گاز کپسولی گذاشت و با کپسول استفاده میکردیم ولی الان که گاز اومده هم دارم با همون جیگلورها کار میکنه آیا اشکالی داره ؟ چون داره کار میکنه و برا گرمایش مشکلی ندارم

4. یه دفترچه راهنما داره که به 10 زبان دنیا ترجمه شده و اصلا به زبان انگلیسی که ما دست و پاشکسته بلدیم نیست آیا تو وب راهنمای انگلیسی یا فارسی اش وجود داره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

9. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای شهری مثل تهران تا متراژ 140 متر پکیج 24 هزار خوبه.
    ایمر انتخاب خوبیه. و کیفیت خوبی هم داره.
    رادیاتور آتر پان ؟؟؟؟؟ ولی رادیاتور کرمی آلمان یا فرولی ایتالیا خیلی بهتره.
    بله پکیج فن دار را میشه در فضای آزاد نصب کرد فقط به شرطی که پوششی داشته باشه و باد و باران بهش نخوره.و لوله ها هم خوب عایق بشه تا در زمستان مشکلی پیش نیاد.
    سلام خدمت اساتید محترم

ممنون از راهنمایی هاتون

داره خودمونی میشه hagi-naser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پکیج 24 هزار اوپتیما بوتان حدوداً 1700000 و حدود 54 پره رادیاتور بوتان هر پره ای22 تا 23 هزار تومان چون قیمت جدید رو ندارم.وسایل نصب هم برای پکیج لازم داری (چون 4 تاشیلنگ داخل کارتن پکیج بوتان هست یک مقداری هزینه وسایل پایین میاد)با دودکش که حدود 110 تا هزار تومان150 ، هزینه نصب و شیر رادیاتور و اتصالات مربو ط به رادیاتور را هم باید اضافه کرد که برای هر رادیاتور حدود 60 هزار تومن هزینه لازم داره . در مجموع فکر میکنم با چیزی که شما میخواهید هزینه کنید برابر باشه.
    پکیج دیواری ری بایکان هم حدوداً 1800000 میشه که یک دیجیتالی. و کیفیت خوبی هم داره.که اگر تهران باشی شاید بتونی ارزونتر هم بگیری.
    دوست من پکیج ری بایکان خدماتش چطوره ؟ جنسش از بوتان بهتره؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج با کیفیتی.پشتیبانی و خدماتش با شرکت ری (شهرک ) است. کاملا دیجیتالیه و مجهز به عیب یاب دیجیتال. شرکت ری ایران یک شرکت خوش نام و معتبره.که سابقه چندین و چند ساله در زمینه تاسیسات گرمایشی داره.
    دوست من پکیج ری بایکان خدماتش چطوره ؟ جنسش از بوتان بهتره؟

13. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •