از اینترنتش نه , وقتی به اوپراتورهای دیگه وصل بشه اینترنتش هم میشه gprs . تا وقتی که ایرانسل و همراه اول اینترنت 3g رو راه اندازی کنن
از اینترنتش نه , وقتی به اوپراتورهای دیگه وصل بشه اینترنتش هم میشه gprs . تا وقتی که ایرانسل و همراه اول اینترنت 3g رو راه اندازی کنن
اندروید کیت کت هست ولی اینکه که جنس شبکه رو نشان بدهد تو گوشی سامسونگ نیست.
درست میگی شما سونی این قابلیت رو داره روی 4.1 هم نشون میداد...
یک سوال
الان سیم کارت رایتل که بگیری شارژ اولیه هم داره یا نه ؟
من یک ماه پیش یکی گرفتم هیچی شارژ نداشت .
OpenSignal
آپ خوبیه برای اینکه دکل bts های 3g رو توی نقشه مشخص کنید. به نظرم یه امتحانش بکنید جالب و کاربردی هست.
دوستان این کد سیم کارت هدیه رو دقیقا باید کدوم قسمت سایت رایتل وارد کنیم ؟
منم گوشی سونی دارم . سرچ کردم فقط همراه اول و ایرانسل رو پیدا کرد هر دو هم 2g بودند . چیزی به اسم رایتل پیدا نشد . یعنی توی اصفهان رایتل کلا از رومینگ استفاده میکنه و چیزی به اسم 3g نداره ؟
این تلویزیون همراه رایتل هزینش چقدره ؟ قضیش چیه ؟![]()
اگه کیفیت کانکشن "3G" شون بخواد مثل EDGE فعلی باشه که مفت هم نمیارزه! خیلی وقتاش عملا غیر قابل استفادس اصلا. همین EDGE رو با کیفیت خوب و سرعت واقعیش بدن 3G پیشکش...
با این تعداد مشترکی که ایرانسل هم داره نمیشه زیاد به کیفیت خوب امید داشت. امیدوارم البته اینطور نباشه و وضع بهتر بشه.
Sent using Tapatalk
Last edited by NaughtyCat; 16-07-2014 at 23:15.
EDGE یه ظرفیت داره یعنی اگر اکثریت بخواند از اینترنت ایتفاده کنن این مشکل به وجود میاد که حتی گوگل هم باز نمی کنه! ولی در نسل سه به این صورت نیست سلولهای شبکه افزایش پیدا کرده و تعداد بسیار بیشتری همزمان می تونند از اینترنت استفاده کنند بدون افت سرعت.
شما هم به توییتر رسمی ایرانسل سر بزنی می بینید که تست سرعت 10مگ گذاشته از شبکه 3G ایرانسل
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)