با سلام
من در مرحله ای که تو یه خونه ویلایی کناره استخر یک نفر افتاده یک نفر دیگه بعد از گفتگو خودش و تسلیم می کنه گیر کردم چون سرباز دیگه می یاد ومن رو می کشه نمی دونم چه کار کنم
با سلام
من در مرحله ای که تو یه خونه ویلایی کناره استخر یک نفر افتاده یک نفر دیگه بعد از گفتگو خودش و تسلیم می کنه گیر کردم چون سرباز دیگه می یاد ومن رو می کشه نمی دونم چه کار کنم
اون مرحله باید فرماندتو همونی که داره میاد بکشی.
دوستان رزولیش این بازی رو باید تو چند بزارم که کامل نمایش بده وکیفیتش هم زیاد بد نشه
برای من که اصلا بعضی از توضیحات رو نشون نمیده و میوفته بیرو ن صفحه و موقعی که بازی رو اجرا میکنم اولش تصویری نیست و فقط یک صدا کمی هست و وقتی کلید ویندوز رو میزنم تصویر میاد
داره از این بازی بدم میاد یکی راهنمایی کنه چرا این اینجوریه ؟!
ram 4
cpu cor i 5
radeon 6470
برایه منم هم همش مشکل بوده هم روی لپتاپ xps .بیخیال شدم.میرم سراغ کال اف دیوتی
سلام - همه چی تون اپدیت هست ؟
پیشنهاد من اینه : Win 64 bit Ultimate نصب کن - DirectX رو اپدیت کن - درایور ATI Catalyst 12.1 Preview رو دانلو کن - نسخه نهایی بازی رو استفاده کن .
فکر کنم درست بشه .
من با برنامه درایور zone driver scanner درایور ati خودم رو دانلود کرد ویندوزمم 64ذهف 7 هست .ولی directX رو نه راستسش برای دانلود پیدا نکردم .
مشکل من اینه که تو بازی مثل اینکه کل صفحه نشون نمیده مثلا وقتی مرحله بازی رو انتخاب میکنم عکس loading رو نشون نمیده ولی وقتی alt tab میگیرم میتونم ببینم مشکل من عجیب هست
شلیک نمی کنه
باید همون اول درجا بزنی
سلام
من سیستم اینای که نوشتم با اینا جواب میده.
cpu:dual core g620(2.6
ram:4gig
graphic:9500gt
یعنی بتونه راضیم کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)