329 هزار تومان .... واسه خارجی ها............
329 هزار تومان .... واسه خارجی ها............
درسته رمش 1 گیگه ولی بخاط سیستم عامل فوق العادش و سرعت عالیش کم نمیاره
ل
لطفآ جواب دهید سوال ایشان سوال بنده هم هست.
دوستان فک کنم اینجا تاپیک اندروید هست :| برای ادامه سوالاتم لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنین مرسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بهترین تبلت تو این رنج قیمت همین hyndai t7s هست که واقعا شاهکارهنوشته شده توسطbitaphone [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آقا خواهشا یکی به من درست و درمون جواب بده تو صفحه 201 هم مطرح کردم اماپاسخی نگرفتم...
دوستان عزیز...
یک کلام ختم کلام Samsung P3100 بگیرم یا HIUNDAI T7S
سامسونگ گرون تر و از نظر سخت افزار ضعیف تره اما هیوندای ارزون تر و از نظر سخت افزار قوی تره
ملاکهای من واسه خرید تبلت:
خوردن سیم کارت اصلا مطرح نیست...
حتما بلوتوث داشته باشه
GPS اگه داشته باشه بهتره ولی مطرح نیست
حتما رمش 2 گیگ باشه
واسه بازیهای 3 بعدی حجیم میخوام و دیدن فیلمهای اچ دی و اینترنت
کیفیت صفحه نمایش هم حتما عالی باشه...
حداکثر قیمت هم تا 850تومان
لطفآ جواب دهید سوال ایشان سوال بنده هم هست.
پردازنده قدرمتند چهار هسته ای سامسونگ
رم دو گیگ
دوربین خوب
3g - gps - wifi
صفحه نمایش با کیفیت عالی و مناسب برای فیلم
خوش دست و زیبا بودن
دیگه چی از این بهتر !!!!
سلام
نظر دوستان رو در مورد galaxy note 10.1 میخواستم. مهمترین مطالبی که میخوام بدونم این هست که
1- آیا قابلیت قلم و تبلت به اندازه ای هست که کاملا بتونم جایگزین قلم و کاغذ معمولی کنم و مثلا سر کلاس با اون یادداشت برداری کنم؟
2-آیا با همان سرعتی که روی کاغذ میشه نوشت با این تبلت هم میشه نوشت؟
3-آیا میشه موقع نوشتن دست رو راحت روی صفحه تبلت تکیه داد ( مثل زمان نوشتن روی کاغذ)؟ یا اینکه فقط باید نوک قلم با صفحه تبلت تماس داشته باشه و دست از صفحه اون جدا باشه؟
البته واضحه که نوشتن با قلم و کاغذ معمولی سریعتر و راحتتره، ولی خب میخوام بدونم نوشتن با این تبلت تا چه حد به نوشتن روی کاغذ از لحاظ سرعت وراحتی نزدیک هست؟
Last edited by Hamid4777; 29-04-2013 at 20:57.
تا 1.200 1.300
بهترین گزینه چی هست؟ قیمت زیر این باشه خیلی بهتره
سیم کارت ساپورت کنه
من خودم مد نظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم با صرفه تر باشه
گزینه بهتری هست؟
همین گزینه خودت بهترینه
Sent Frome My Nexus 7 Using Tapatalk HD
دوست عزیز به نظر من nexus 7 3g بهتره در این رنج قیمت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم تصمیم با شماست عاقلانه تصمیم بگیرید موفق باشید .
آقای forgotten عزیز , دوست عزیزمون گفتن تاچش خوب باشه سرعتش عالی باشه درزم نمیدونم چرا شما اینقدر به سیم کارت و اینترنتش علاقه دارید.!!!
عزیز من , یعنی منی که هر روز با اینترنت سر وکار دارم بیشتر از ایشون به اینترنت نیاز ندارم ؟
بعضی از شماها چیز هایی میگید که آدم مخش هنگ میکنه !!! شما از سیم کارت کجا میخواید استفاده کنید !!! در خانه که اینترنت Wireless فراهمه
حالا اگر هم میخواید سیم کارت خور بگیرید میدونید چقدر خرجش میشه !!!!! علاوه بر اینکه باید نسخه سیم کارت خور بگیرید باید 20 تومن سیم کارت بگیرید چقدر هم ماهانه بابت اینترنت باید هزینه کنید یه راه بهتر هم هست که من پیشنهاد میکنم به دوست عزیزمون .
شما برید آیپد مینی که گفتم بگیرید بعد برید اینترنت wimax بگیرید کل هزینش تو 2 سال میشه با نت 2 مگابیت 500 تومن تهش !!!!
اونوقت اگه شما بیاید نسخه سیم کارت خور بگیرید باید بابت سیم کارت خور بودن تبلت 500 تومن بشتر بدید و هزینه 2 سال اشتراک رایتل با نت 1 مگابیت هم میشه حدود 800 تومن واقعا شما فکر دراز مدت این رو کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دیگه نمیدونم چی بگم هر تصمیمی که میگیرید موفق باشید .
Last edited by sajjad_doost; 30-04-2013 at 14:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)