تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 2605 اولاول ... 1081581982042052062072082092102112122182583087081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ناراحت نباشین ، این مسئله همگانی هست من هم همین مشکل رو پیدا کردم برای دو سه روز ، البته از اول بهمن اینطوری شد دقیقا ، بعد من که قبلا DNS م رو تغییر داده بودم ، حالا برش گردوندم به حالت پیشفرض و شده مث قبل باور کن حتی یکم بهتر شده ، سرعتم 120 ثابت. قبلا این یک 10 15 روزه شده بود 25 تا ! به امید پشتیبانیشون نباش ، اصلا سواد ندارن.
    پس نگران نباش دوست خوبم درست میشه ،
      محتوای مخفی: پ نـــــ 
    تا آخر بهمن شاید اینطوری بمونه برای شما اما بعید میدونم

شاد باشین../.
    كدوم شهر هستيد كه سرعتتون 120 هستش؟ تهران هستيد؟ نامحدوده؟
    دوستان برای دریافت سرویس 512 مخابرات ، کپی کارت دانشجویی کافی هست ؟ در ضمن منظور از ضریب اشتراک 10 چیه ؟ یعنی سرعت دانلود یک دهم عددی هست که تحت عنوان سرعت اینترنت ، میدن ؟
    سلام دوست عزیز...
    سرعت دانلود همیشه اینطوریه، مثلا اگه شما 512 Kb میگیرین تقسیم بر 8 میشه که 64 KB برای اونایی که نامحدود میگیرن، و دور و بر 120 برای محدودها.
    اون ضریب هم ، ضریب تبدیل کیلو بیت به کیلو بایت هستش.
    موفق باشین../.
    توضيح درباره ضريب اشتراك 1 به 10 :
    فرض كنيد شما سرويس 512Kbps (كيلوبيت) گرفتي. سرعت دانلود اين سرويس ، 64KBps (كيلوبايت) خواهد بود.
    حالا طبق قانون ميتونن كه سرويس 512 شما رو بين 10 نفر به اشتراك بذارن.
    اگه فقط شما استفاده كني ، سرعتت 64 كيلوبايت خواهد بود ، ولي اگه تمام 10 نفر در حال استفاده باشن ، سرعتت به 6.4 كيلوبايت مي رسه.
    اين مورد ، كاملا قانونيه و شما حق هيچ گونه اعتراضي رو نداريد.
    Last edited by feizol65; 05-02-2012 at 13:51.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

13

سلام اوست امین چطوری داداش گلم
    اره https سرعتش کمتر هست.اتفاقا واسه کدگذاریش هستش که اینها هم پورتش رو دست میزنن.ساکس من هم چون https بود سرعتم رو نابود کرده بود.
    چند تا از بچه ها ارشادمون کردند و ما هم لبیک گفتیم و یه استخاره کردیم و گسیل شدیم سمت socks 5.یسم اله گفتیم و شروع کردیم تحریم های استکبار رو دور زدنالانم هی دور میزنم هی دور میزنیمبه قول قهرمان ملی مون : قطار هسته ای ما ترمز چی عزیزان ممممممن ندارهههههه

سلام آقا نیما...

اوضاع اوحوال روبراس؟
    اگه این HTTPS نبود اکانت همه تا بحال هــک شده بود!

كدوم شهر هستيد كه سرعتتون 120 هستش؟ تهران هستيد؟ نامحدوده؟

سلام.. من شهر اراک هستم مهربون. و اینکه محدود هستش.

شاد باشین../.

3. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

EEE !!!

نمیشه که ! چطوری HTTPS سریعتر از HTTP هست ؟

یه پیج وقتی HTTPS هست تموم محتواش رمز نگاری شده ، و برای خوندن اون پیج باید دوباره رمزگشایی بشه که زمان زیادی رو میگیره،

االبته امنیت زیادتری داره مثلا گوگل رو یکبار با هردو باز کنین سرعت رو مقایسه کنین

شاد باشین../.
    دوست عزیز جسارتا شما موضوع رو غلط متوجه شدید
    بنده منظورم این نبود که HTT*PS سریعتر از HTT*P هست
    هر عقل سلیمی میدونه HTT*PS به همون دلایلی که شما ذکر کردید (رمز گشایی محتوای رمزنگاری شده و ...) زمان بیشتری میگیره
    ولی منظور بنده مقایسه پروتکل HTT*PS و So*cks 5 در بحث Pro*xy بود
    که طبق تجربه شخصی و تحقیقی که کردم برام مشخص شد پروتکل HTT*PS از سرعت مناسب تری برخورداره

جدی اینطور هست! خود منم فکر کردم آیین نامه جدید اومده... خانمه اینو گفت، دوبار هم پرسیدم... البته کارت دانشجویی کارشناسی ارشد نشون دادم.
    آخه اگه آیین نامه جدید ابلاغ شده باشه پس چرا هیچ جا صداشو در نیاوردن
    اگه کسی از دوستان خبری در این مورد داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه

5. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوست عزیز جسارتا شما موضوع رو غلط متوجه شدید
    بنده منظورم این نبود که HTT*PS سریعتر از HTT*P هست
    هر عقل سلیمی میدونه HTT*PS به همون دلایلی که شما ذکر کردید (رمز گشایی محتوای رمزنگاری شده و ...) زمان بیشتری میگیره
    ولی منظور بنده مقایسه پروتکل HTT*PS و So*cks 5 در بحث Pro*xy بود
    که طبق تجربه شخصی و تحقیقی که کردم برام مشخص شد پروتکل HTT*PS از سرعت مناسب تری برخورداره
    سلام..
    چه روحیه ی جنگنده ای داری شما

فرمایشتون محترمه قربان !
    مبحث پـــروکســی یا غیر پــروکســی نیستش دوست خوبم..

>>>>

SOCKet Secure یا همون S O C K S درهرصورت الان سریعترین محسوب میشه به عنوان آخرین پروتکل موجود..

حالا سوای اون مسئله یک سری ها خیال میکنن S O C K S 5 خیلی بهتر از S O C K S 4 هست.. تنها تفاوتایی که این دوتا با هم دارن محدوده ی آی پی هست که از IPv6 استفاده میکنه ، authentication وسیعتر برای اتصال به سرور.. که تا حدودی از ساختار UDP هم پیروی میکنه که به شدت سریعتر از TCP هستش.

یه مثال
    S O C K S: رضا میخواد از طریق اینترنت به محمد وصل بشه. اما بینشون روی شبکه یک فایروال وجود داره.
    خود رضا اجازه و دسترسی نداره که بتونه از بین فایروال عبور کنه تا بتونه با محمد ارتباط برقرار کنه... پس به پــــروکســـی S O C K S خودش متصل میشه و میگه که من میخوام با محمد این نوع از Connection رو داشته باشم و اطلاعات فرستاده میشه..حالا S O C K S میاد یک کانکشن از طریق فایروال ایجاد میکنه و ارتباط بین رضا و محمد برقرار میشه.

<<<<

عذر خواهی میکنم که بحث من ارتباط چندانی به موضوع تاپیک نداره شرمندم

7. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی از دوستان هست که از مرکز شهید جعفری اینترنت مخابرات گرفته باشه؟ سرعتش مناسبه؟
    اگه کارت دانشجویی ببرم بهم 256 یا 512 میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام..
    چه روحیه ی جنگنده ای داری شما

فرمایشتون محترمه قربان !
    مبحث پـــروکســی یا غیر پــروکســی نیستش دوست خوبم..

>>>>

SOCKet Secure یا همون S O C K S درهرصورت الان سریعترین محسوب میشه به عنوان آخرین پروتکل موجود..

حالا سوای اون مسئله یک سری ها خیال میکنن S O C K S 5 خیلی بهتر از S O C K S 4 هست.. تنها تفاوتایی که این دوتا با هم دارن محدوده ی آی پی هست که از IPv6 استفاده میکنه ، authentication وسیعتر برای اتصال به سرور.. که تا حدودی از ساختار UDP هم پیروی میکنه که به شدت سریعتر از TCP هستش.

یه مثال
    S O C K S: رضا میخواد از طریق اینترنت به محمد وصل بشه. اما بینشون روی شبکه یک فایروال وجود داره.
    خود رضا اجازه و دسترسی نداره که بتونه از بین فایروال عبور کنه تا بتونه با محمد ارتباط برقرار کنه... پس به پــــروکســـی S O C K S خودش متصل میشه و میگه که من میخوام با محمد این نوع از Connection رو داشته باشم و اطلاعات فرستاده میشه..حالا S O C K S میاد یک کانکشن از طریق فایروال ایجاد میکنه و ارتباط بین رضا و محمد برقرار میشه.

<<<<

عذر خواهی میکنم که بحث من ارتباط چندانی به موضوع تاپیک نداره شرمندم
    عزیزم اگه یه نگاه به اسم تاپیک بندازی متوجه میشی که بنده منظورم چی بوده
    بحث این بود که دوستمون پرسید تو پروتکل های موجود پرو*کسی برای دور زد*ن تحـ*ریمـ*ات این بهتره یا اون
    منم اصلا حرفی نسبت به بحث تخصصی شما ندارم
    حرفم این بود که در حال حاضر طبق تجربه خودم پروتکل HTT*PS تو این قضیه سرعتش بهتره
    اینجا هم بحث درباره ADSL مخابراته
    منم چیزی که با این اینترنت سازگاری بهتری داره رو طبق تجربه عرض کردم
    شایدم بخاطره اینه که مخابرات کمتر میتونه رو کاهش سرعت HTT*PS مانور بده
    ولی تو اکثر سایت هایی که واسه فروش این قضیه هست خودشون HTT*PS رو به عنوان سرعت بهتر و قطعی کمتر معرفی میکنن
    ولی گذشته از این حرفا من سطح بالای اطلاعات تخصصی شما رو تحسین میکنم
    شما علمی پاسخ دادید و منم تجربی
    حالا انتخاب با خود دوستان

10. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

عزیزم اگه یه نگاه به اسم تاپیک بندازی متوجه میشی که بنده منظورم چی بوده
    بحث این بود که دوستمون پرسید تو پروتکل های موجود پرو*کسی برای دور زد*ن تحـ*ریمـ*ات این بهتره یا اون
    منم اصلا حرفی نسبت به بحث تخصصی شما ندارم
    حرفم این بود که در حال حاضر طبق تجربه خودم پروتکل HTT*PS تو این قضیه سرعتش بهتره
    اینجا هم بحث درباره ADSL مخابراته
    منم چیزی که با این اینترنت سازگاری بهتری داره رو طبق تجربه عرض کردم
    شایدم بخاطره اینه که مخابرات کمتر میتونه رو کاهش سرعت HTT*PS مانور بده
    ولی تو اکثر سایت هایی که واسه فروش این قضیه هست خودشون HTT*PS رو به عنوان سرعت بهتر و قطعی کمتر معرفی میکنن
    ولی گذشته از این حرفا من سطح بالای اطلاعات تخصصی شما رو تحسین میکنم
    شما علمی پاسخ دادید و منم تجربی
    حالا انتخاب با خود دوستان
    من معذرت میخوام دوست خوبم ، بخدا قصد جسارت نداشتم ببخشید..شما سرور مایی مهربون..

حالا برای اینکه پست من اسپم محسوب نشه ، خواستم بگم که الان اصلا شاهد هیچ نوع قطعی نیستم و اون قطعی ها که داشتم به کلی درست شده خداروشکر...

شاد باشید..

داره خودمونی میشه hadi007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.من مرکز مالک اشتر هستم.از دیشب ساعت 2 نصفه شب تا الان که ساعت 1 ظهر هستش اینترنت قطع شده.زنگ زدم گفتن پیش شماره های 66 این مشکل رو دارن.کسی اینجا هستش که با این پیش شماره باشه؟میخوام ببینم راست میگن یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من مرکز مالک اشتر هستم.از دیشب ساعت 2 نصفه شب تا الان که ساعت 1 ظهر هستش اینترنت قطع شده.زنگ زدم گفتن پیش شماره های 66 این مشکل رو دارن.کسی اینجا هستش که با این پیش شماره باشه؟میخوام ببینم راست میگن یا نه
    بله 12 ساعته قطعه معلوم نیست چه غلطی کردن ترکیده . گفت شاید 1 ساعت دیگه درست بشه شاید 1 روز !!!!! خدا لعنتشون کنه فکر کن 1 درصد کسی به خاطر این یک روز عدم اتصال ما خسارت بهمون بده!!

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

برای ما که وصل هست که اینترنتمون پوکیده سرعت دانلود از 1 تا 7 وگاهی هم به بایت می رسه ...
    معلوم نیست چه مرگشه ...
    البته یه حدثهایی میشه زد بحث لنگر کشتی و....
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •