تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 320 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کاپلو که عزیز-ه اما هواداری که میاد تیمی که هر بازی 3-4 تا گل میزنه رو هو میکنه، عمرا حاضر شه که کاپلو-یی که بازی جذاب یکی از آخرین دغدغه هاشه، مربیش بشه!
    تو رو خدا این کیه!
    من از همون اول بدم میومد از این اراگونس!
    تازه اینم با رئال مشکل داره و نمونش خط زدن رائول حتی وقتی آماده شده بود!
    این دوتا مورد از نظر من بهترین جانشین های ممکنه هستن ولی نمیشه از اشخاص دیگه ای مثل بنیتز هم گذشت. البته در مورد شخص بنیتز یا آرسن ونگر، بعضی از دوستان تصورشون اینه که اگه بیان رئال، همون سبک دفاعی یا فقط بازیکن پروری رو ادامه میدن که من قبول ندارم. به نظرم توانایی اونا خیلی بالاتر از این حرفاست!
    بنیتز؟!
    جان کسری شوخی میکنی دیگه نه؟!: دی
    من حتی از فکر کردن به روزی که بنیتز بشه مربی رئال میترسم!
    یادمون نره که وقتی مورینیو اومد رئال، همه گفتن رئال تمام بازی هاشو 1-0 یا 2-1 میبره. اما الان دیگه کسی جرات نمیکنه به تیمی که یکی از بهترین آمارهای گل زنی در سطح اروپا داره، همچین اتهامی بزنه. پس مهمه که مربی کجا کار میکنه، تو کدوم لیگ، کدوم تیم و با چه بازیکنایی. مطمئنن ونگر وقتی بیاد رئال و بودجه خوب باشگاه رو ببینه، در صورت نیاز هرکی رو بخواد میخره.
    همه؟!
    بارسایی ها منظورته؟!
    چون خوزه تویه اینتر و اونم 2تا بازی با بارسا دفاعی بود!
    اینتر هم چون سبک ایتالیا تدافعی اونطور بود وگرنه تویه چلسی 4-3-3 بازی میکرد و همیشه تیم هاش زیاد گل میزنن!
    اصلا این رو قبول ندارم که خوزه دفاعیه..

اما اینکه به تیم ربط داره، کاملا مشخصه...
    هرچند بعید میدونم ونگر بتونه با بازیکنای بزرگ کار کنه و تحملشون رو داشته باشه!

2. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ایشون که سن پدر پدر پدر ... من رو داره
    سرجیو راموس :"هفت سال در این جا هستم و برای اولین بار است که ایکر را در سالن بدنسازی می بینم ... !"

سرجیو راموس ، پس از تمرین چهارشنبه رئال مادرید در والدبباس با ایکر کاسیاس شوخی کرد . این مدافع که پس از سپری کردن تعطیلاتی کوتاه به مادرید بازگشته است و برابر ساراگوسا به علت مصدومیت بازی نکرد ، در صفحه توئیترش گفت :" در هفت سال حضورم در رئال مادرید ، این اولین باری است که ایکر را در سالن بدنسازی می بینم . باور نکردنی است اما حقیقت دارد . "

راموس همچنین در مورد تصمیم کمیته مسابقات در این مورد که کارت زرد دومش در بازی برگشت مرحله یک چهارم کوپا برابر بارسلونا را نبخشیدند گفت :" این تصمیم کمیته که به داور اعتراض گذاشته اند را نمی توانم ترک کنم . در تصاویر ویدئویی کاملا مشخص بود ، آن صحنه کارت نداشت و باید محرومیتم برداشته می شد . این چیزها فقط در این جا اتفاق می افتند ."
    منبع:مرجع اخبار رئال

4. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاپلو که عزیز-ه اما هواداری که میاد تیمی که هر بازی 3-4 تا گل میزنه رو هو میکنه، عمرا حاضر شه که کاپلو-یی که بازی جذاب یکی از آخرین دغدغه هاشه، مربیش بشه!
    هوادارا تو فصلی که رئال قهرمان شد هیچ شکایتی نکردن. خود کالدرون معلوم نیست واقعا به چه علتی اون رو خط زد.

ضمن اینکه این فصل هم همه بخاطر نتیجه نگرفتن در ال کلاسیکو و ترکیب عجیب مورینیو هوش کردن.

تو رو خدا این کیه!
    من از همون اول بدم میومد از این اراگونس!
    تازه اینم با رئال مشکل داره و نمونش خط زدن رائول حتی وقتی آماده شده بود!
    ببین نظر شخصی رو تو تصمیم گیری دخالت میدی. اون جریان رائول هم، من باهاش موافق بودم. به چند دلیل، اولا ویا جوون بود و باید بهش بازی میدادن. ثانیا ویا کارش خوب بود، مشکلی نداشت. ثالثا اون فصل به نظرم رائول بیشتر نقش یه تمام کننده رو داشت، ولی آراگونس از ویا به عنوان وینگر استفاده میکرد، رائول اون سرعت، چابکی و قدرت دریبلینگ گذشته خودش رو نداشت.

بنیتز؟!
    جان کسری شوخی میکنی دیگه نه؟!: دی
    من حتی از فکر کردن به روزی که بنیتز بشه مربی رئال میترسم!
    ببین بنیتز دوبار تیمش رو برد فینال CL. به نظرت فقط با ترکیب تدافعی کار کرد؟ ضمن اینکه یادت نره مهره های اون چی بود و مال رئال چی بود. یادت نره که همین چند سال پیش چطور مارو تو CL حذف کردن.

همه؟!
    بارسایی ها منظورته؟!
    چون خوزه تویه اینتر و اونم 2تا بازی با بارسا دفاعی بود!
    اینتر هم چون سبک ایتالیا تدافعی اونطور بود وگرنه تویه چلسی 4-3-3 بازی میکرد و همیشه تیم هاش زیاد گل میزنن!
    اصلا این رو قبول ندارم که خوزه دفاعیه..

اما اینکه به تیم ربط داره، کاملا مشخصه...
    هرچند بعید میدونم ونگر بتونه با بازیکنای بزرگ کار کنه و تحملشون رو داشته باشه!
    • قبول دارم که یک سری از هواداران بارسلونا این چنین حرف هایی رو میزدن. اما کلا خوزه تو هیچ تیمی همچین خط حمله ای رو ارائه نداده بود.
    • درباره ونگر هم، تا زمانی که خودش این حرف رو نزده، این تصور رو تو ذهنت راه نده. ونگر از ناچاری میره هانری رو دوباره میاره!

6. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هوادارا تو فصلی که رئال قهرمان شد هیچ شکایتی نکردن. خود کالدرون معلوم نیست واقعا به چه علتی اون رو خط زد.

ضمن اینکه این فصل هم همه بخاطر نتیجه نگرفتن در ال کلاسیکو و ترکیب عجیب مورینیو هوش کردن.
    اره اونکه مشخصه که کالدورن گند زد با اون تصمیمش...اما دلیل اون حمایت این بود که رئال 4 سال بود جامی نیوورده بود و کاپلو که این جام رو آورد، یجورایی قهرمان هوادارا شد!
    اما دیگه بعد رفتن خوزه، ایشالله ما اون کمبود جام رو نداریم..
    در نتیجه هوادارا به کم چیزی راضی نمیشن و فقط جام براشون مهم نیست!
    کلا هوادارای خاصی داریم که یه مربی خاص فقط میتونه جواب گو باشه!
    ببین نظر شخصی رو تو تصمیم گیری دخالت میدی. اون جریان رائول هم، من باهاش موافق بودم. به چند دلیل، اولا ویا جوون بود و باید بهش بازی میدادن. ثانیا ویا کارش خوب بود، مشکلی نداشت. ثالثا اون فصل به نظرم رائول بیشتر نقش یه تمام کننده رو داشت، ولی آراگونس از ویا به عنوان وینگر استفاده میکرد، رائول اون سرعت، چابکی و قدرت دریبلینگ گذشته خودش رو نداشت.
    اره نظرشخصی و باید باشه!
    آراگونس با رئال مشکل داره پس چرا ما قبول کنیم مربی تیممون بشه؟!
    بعد بخش رائول رو اصلا قبول ندارم!
    رائول یه فصل خیلی خوب رو داشت و همه میگفتن باید دعوت بشه اما آراگونس چون مشکل داشت، دعوتش نمیکرد!
    به اسطورمون احترام نذاشته، بذاریم سرمربی بشه؟!
    درسته حرفه ای باید فکر کرد اما یه سری چیزا فرق دارن!
    ببین بنیتز دوبار تیمش رو برد فینال CL. به نظرت فقط با ترکیب تدافعی کار کرد؟ ضمن اینکه یادت نره مهره های اون چی بود و مال رئال چی بود. یادت نره که همین چند سال پیش چطور مارو تو CL حذف کردن.
    کلا شیوه بازی تیم های این مربی رو من دوست ندارم..شخصا..
    و معتقدم اصلا در حد رئال نیست!
    مهره های اونم کم نبودن..جرارد اون زمان شاهکار بود!
    اما کلا خوزه تو هیچ تیمی همچین خط حمله ای رو ارائه نداده بود.
    خب اینکه مشخصه که این خط حمله عالیه!
    اما خب بذار اماری بگیم..چطوره؟
    مثلا چلسی...خوزه تویه حدود 3 سالی که چلسی بود، خط حملش در مجموع 330 گل زد!!
    یعنی سالی بیش از 100 گل!!! این تدافعیه، پس تهاجمی چیه؟!
    تویه پورتو هم تویه حدود 2 سال، 222 تا گل زده تیمش!
    یا تویه لییرا تویه 20 بازی تیمش 47 تا گل زده یعنی میانگین 2.7 تویه هر بازی!!
    حتی توه همون اینتر لیگ تدافعی ایتالیا هم 185 گل تویه 2 سال زد که میانگین بیش از 90 گل برای هر فصل رو داره!

پس هیچ رقمه نمیشه قبول کرد که تیم های حوزه تدافعی کار میکنن!
    درباره ونگر هم، تا زمانی که خودش این حرف رو نزده، این تصور رو تو ذهنت راه نده. ونگر از ناچاری میره هانری رو دوباره میاره!
    یعنی ونگر بگه من این ضعف رو دارم؟!
    بدون شک نمیگه!
    من میگم ونگر مربی خیلی خوبیه اما بقول سروش، قراره بیاد و این همه سال ما رو بی جام بذاره؟! از همین الان باهاش خداحافظی میکنیم!: دی

8. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

....

ولی واقعا خاک بر سر اون هواداری که میاد خوزه رو هووو میکنه...یعنی چیزی که لیاقتش رو داره اون هوادار همون زیر سایه ی بارسا موندنه...یعنی از اون حماعت احمق تر هم میتونه وجود داشته باشه؟؟؟یا از مورینهو مربی بزرگ تر؟؟؟حتی در طول تاریخ...!!!
    Last edited by Ezel; 02-02-2012 at 09:02. دليل: حذف تصویر - حاشیه ساز / sir0c0

10. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان مورینیو هنوز زندست ! هنوز نفس میکشه !

جدای از مزاح ! : دی

آراگونس گزینه ی بسیارخوبیه به نظر من ، فقط اگر از لحاظ سن و سال و این فشار وحشتناک رئال مشکلی براش پیش نیاد /
    +
    صرف اینکه یک مربی به یک بازیکن اعتقاد نداره و در قالب تاکتیکیش نمیگنجه ، نمیشه بگیم که با رئال مشکل داره ، یادمون بیاد همین مورینیو هم رائول رو نخواست !

کاپلو صرفنظر از شخصیت کاریزماتیکش و کنترل و باج ندادن به ستاره ها ( مثل نیمکت نشین کردن رونالدو و بکس در همین رئال ) ، به نظرم باید واقعا خودش رو آپدیت کنه که باز هم به نظرم خودش اینو نمیخواد و ترجیح میده کماکان با متدهای ساکی کار کنه /
    +
    برگشت به عقب برای بارسوم ؟؟؟

یک گزینه ی بسیار مهم که دوستان از قلم انداختند گاس هیدینک کبیر هست ، که به نظر من تنها کسی که میتونه بهتر از مورینیو باشه برای رئال همین گاس هست ، ضمن اینکه انگیزه داره که کارهای ناتمومش با رئال 98 رو این بار تموم کنه /

حرف زدن از بنیتس حتی شوخیش هم قشنگ نیست

12. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برتری رئال مادرید به بارسلونا از نظر نفری

رئال مادرید از نظر ترکیبی که در اختیار دارد ، کاملا به بارسلونا سر است . در حالی که در رئال مادرید دعوا بر سر این است که کدام بازیکنان در ترکیب اصلی قرار گیرند ، گواردیولا هر بازی باید کلی به ترکیبش فشار بیاورد تا بتواند به زور 11 نفر بفرسته تو زمین . مشکل اخیر کاتالان ها در مقابل مصدومیت ها نشان می دهد که رئال مادرید در حال حاضر صاحب بهترین ترکیب ممکن است .
    رئال ماردید در همه خطوط شامل بازیکنان بزرگی است . به طور مثال در غیاب بازیکنانی نظیر دی ماریا و خدیرا که در هر تیم دیگری می توانست نبودشان صدمه جبران ناپذیری بزند ، رئال مادرید توانست با قضیه کنار بیاید . ترکیب رئال مادرید شامل شمار گسترده ای از بازیکنان است که در هر زمان می توانند معما را حل کنند .
    در حالی که در بارسلونا این طور نیست . مصدومیت ویا ، کار را برای گواردیولا مشکل کرد و سپس نوبت مصدومیت های نوبتی پدرو آندرس اینیستا، الکس و در نهایت آفلای بود . مربی بارسلونا تقریبا 14 بازیکن آماده دارد و چاره ای به جز اتکا به آکادمی ندارد .
    منبع:مرجع اخبار رئال

14. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تشکر کريس رونالدو از هواداران رئال مادريد

کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، از هواداران تيمش به خاطر تشويق هايشان در حمايت از او در ديدار مقابل ساراگوسا تشکر کرد.

این ستاره پرتغالی در یکی از دیدارهای اخیر تیمش بعد از گل خوشحالی نکرد و بسیاری آن را در اعتراض به هو شدن توسط تماشاگران دانستند و به همین دلیل شایعاتی در مورد نارضایتی او از حضور در این باشگاه منتشر شد.

اما به نظر می رسد بعد از تشویق های تماشاگران در دیدار مقابل ساراگوسا، رونالدو بار دیگر با آنها آشتی کرده است.
    او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" من واقعا از تشویق های تماشاگران در دیدار این هفته در برنابئو تشکر می کنم."
    این ستاره پرتغالی در حال حاضر با 24 گل زده در 20 بازی، در صدر جدول گلزنان لالیگا قرار دارد.

کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، از هواداران تيمش به خاطر تشويق هايشان در حمايت از او در ديدار مقابل ساراگوسا تشکر کرد.

این ستاره پرتغالی در یکی از دیدارهای اخیر تیمش بعد از گل خوشحالی نکرد و بسیاری آن را در اعتراض به هو شدن توسط تماشاگران دانستند و به همین دلیل شایعاتی در مورد نارضایتی او از حضور در این باشگاه منتشر شد.

اما به نظر می رسد بعد از تشویق های تماشاگران در دیدار مقابل ساراگوسا، رونالدو بار دیگر با آنها آشتی کرده است.
    او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" من واقعا از تشویق های تماشاگران در دیدار این هفته در برنابئو تشکر می کنم."
    این ستاره پرتغالی در حال حاضر با 24 گل زده در 20 بازی، در صدر جدول گلزنان لالیگا قرار دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 7 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرخیو راموس: عدم بخشش محرومیت من، اتفاقی است که فقط اینجا رخ می دهد

مدافع اسپانیایی درمورد عدم بخشش کارت قرمزی که در جریان دیدار برگشت تیمش مقابل بارسا دریافت کرد صحبت کرده

سایت گل- سرخیو راموس، در صحبتهایی درمورد تصمیم کمیته برگزاری رقابتهای فوتبال اسپانیا درمورد حفظ و عدم بخشش کارت زرد دوم او در دیداربرگشت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری مقابل بارسلونا اظهار نظر کرده:« بعد از تصمیم کمیته، این موضوع را می پذیرم که داور ممکن است اشتباه کرده باشد ولی درک نمی کنم که بعد از تماشای ویدئوی صحنه برخورد که در آن کاملا مشخص و روشن بود که این برخورد کارت زرد نداشته، چرا کارت و محرومیت من بخشیده نشده است. این مسائلی است که فقط اینجا رخ می دهد. چه کار می توانیم بکنیم.»

سرخیو راموس انتقادش نسبت به عدم بخشش محرومیتش را در صفحه توئیتر نوشته.این درحالی است که او چند روز پیش هم در صفحه توئیترش نسبت به سرخیو بوسکتس موضع گیری کرده و اعلام کرده بود که بازیکن تیم کاتالان در جریان دیدار برگشت دو تیم در کوپا دل ری تمارض کرده و این تمارض بوسکتس باعث شده تا داور کارت زرد دوم و درنتیجه کارت قرمز را به او (راموس) نشان دهد.

راموس درادامه انتقادش نسبت به اخراجش در آن بازی نوشته بود:« خوشحالم که سران باشگاه نسبت به کارت زرد دوم من درخواست فرجام خواهی داده اند، چرا که با وجودی که برخی ها دست از تمارض نمی کشند، ولی حتی آرنج من با بوسکتس برخورد هم نکرد.»
    ولی اکنون با رای کمیته برگزاری رقابتهای فوتبال اسپانیا، مشخص شد که کارت زرد دوم و درنتیجه محرومیت سرخیو راموس بخشیده نشده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

....

ولی واقعا خاک بر سر اون هواداری که میاد خوزه رو هووو میکنه...یعنی چیزی که لیاقتش رو داره اون هوادار همون زیر سایه ی بارسا موندنه...یعنی از اون حماعت احمق تر هم میتونه وجود داشته باشه؟؟؟یا از مورینهو مربی بزرگ تر؟؟؟حتی در طول تاریخ...!!!
    آقا این حرف رو نزن. یعنی چی که خاک بر سرشون؟
    شما نمیدونم در مورد مسائل مختلف چطوری فکر میکنی. هیچکس همیشه درست نمیگه. هیچکسهمیشه حق باهاش نیست. چه بین دانشمند ها، چه بین ورزشکاران و چه مربیان و حتی کسایی که من دیگه نمیتونم در موردشون اینجا صحبت کنم، باید همیشه دوباره و دوباره ثابت کنن که حق با اون هاست. نباید از پیش بهشون حق داد.
    به نظر من اتفاقاً کارشون خیلی هم درست و به موقع و به جا بود. رقیب اصلی رئال در این چند سال بارسلونا بوده. هیچ تیم دیگه ای نمیتونه جلوی رئال کمر راست کنه. بارسلونا از آخر های فصل قبل نشانه های تزلزل رو از خودش بروز داد. و امسال ضعیف ترین تیم این 3-4 سالش رو داره. همون فصل پیش هم من تو خونه وقتی مورینیو تیم رو دفاعی میذاشت بهش بد و بیراه میگفتم. یاد حرکت رونالدو بیفتین. تیمی که بره تو خونش دفاع کنه، در حالی که تیم حریف ضعف از خودش نشون داده و بهترین فرصت برای غلبه به اون هست، این قضیه چطوری قابل توجیه هست؟ مطمئن باشید اگه بازی قبلی ما خدیرارو مصدوم نداشتیم، نمیومد تو نیو کمپ ترکیب هجومی بزاره.
    حالا یه توضیح هم میدم تا مثلاً احمد نیاد بگه فلان قدر گل زدیم و ...
    مورینیو یه انتظاراتی داره. ایشون بد تر از من ایده آل گرای شدید هست. ترکیب هاش رو نگاه کنید. همش با یه مهاجم و چند هافبک هجومی بازی میکنه که در اصل دو تا بال و یه هافبک هجومی هستن. بقیۀ تیم، عناصر دفاعی هستن. این طوری ایشون انتظار داره تیم 100% موقعیت هاش رو گل کنه. یعنی طراحی این سیستم اینطوریه. همچین چیزی در فوتبال امروز عملی نیست.
    اولاً که تیم ها تاکتیک های مختلفی دارن. دوماً استعداد های روز به روز دارن کمتر میشن.
    10 تا هافبک تهاجمی که دارن بازی میکنن نام ببرین که فوق ستاره به حساب بیان! نداریم! 10 سال پیش میتونستید 20 تا نام ببرید.
    توفیقی که دست داد تا جلوی بارسلونا تو نیو کمپ با دو تا هافبک تهاجمی بازی کنیم، بیشترش به خاطر اون قضیه تماشاگرا بود. هوادارای مادرید تیمشون رو میشناسن. فلسفۀ تیمشون رو میشناسن. مادرید بزرگترین باشگاه تاریخه. احتیاجی به دفاع کردن مقابل رقیب اصلیش نداره. احتیاجی بهخ لگد کردن دست حریف نداره. مطمئن باشید خیلی از طرفدارای تیم های دیگه اصلاً کثیف بازی کردن بازیکن هاشون رو نمیبینن یا اگر هم ببینن براشون مهم نیست. ولی خیلی قبل از اینها، من همینجا گفته بودم که راضیم همین الان پپه بره. این فقط یه مثاله. یه نمونۀ خیلی بد دیگش بازی دادن به کاروالیو بود. سر گل اول که دقت کنین چطوری بلند شد و تو رو نزد. یهو همه چی به هم میریزه. راموس میره تا جای اون رو پر کنه. جای خودش خالی میشه. همه گفتن پپه اشتباه کرد ولی اشتباه اصلی رو کاروالیو کرد. در تمام طول نیمۀ اول پاس تو عمق از سمت کاروالیو فرستاده میشد به پشت سر آلتینتاپ. آخرش هم تو همین وضعیت کاروالیو آفساید رو پر کرد که گل دوم رو خوردیم. یا بازی دادن به دیارا در خط هافبک در حالی که تیم در اونجا به عنصر خلاقیت احتیاج داشت. چند پست قبل مقایسۀ همکاری های دیارا با اوزیل و کاکا با اوزیل رو گذاشته بودین. این خودش گویای همه چیزه. فوتبال به همون لحظات بستگی داره که یه پاس 0نمونش پاس مسی به آبیدال) همه چیز رو تععین میکنه.
    اگه قرار باشه مورینیو بیاد با تیمی با شخصیت رئال، با این بازیکن ها جلوی بارسلونایی که ضعیفترین فرم خودش رو داره، در بازی داخل خونه که باید از حمایت تماشاگرا استفاده کنی و حمله کنی، در حالی که طرفدار ها برای حمله تشویق میکنن، در حالی که هنوز چیزی به دست نیاوردی تا ازش دفاع کنی، بیای سه تا هافبک دفاعی بزاری، نتیجش میشه اینکه به دست خودت حذف میشی.
    همۀ شما هم بعد از بازی برگشت این حس رو داشتین که به دست خودمون (مورینیو) حذف شدیم. در واقع نباید خودمون رو گول بزنیم. مطمئنم که تو ذهن خودش دل به دریا زد و ریسک کرد که تو بازی برگشت حمله کرد.
    در حالیکه به نظرم تو نصف بازی های پارسال هم به دلیل ترسو بودن و دفاعی چیدن تیم باختیم. اون موقع هم خودزنی کرده بودیم ولی خوب همه یه جور فکر نمیکنن.
    یه بار دیگه بگم که فوتبال با بیلیارد فرق داره. تعداد متغییر های فوتبال بیشمار هست. یه وزش باد رو جهت توپ تاثیر داره. یه فلش دوربین تو چشم بازیکن باعث گل نشدن توپ میشه. یه داد یک تماشاگر تاثیر داره. یه توپی که مربی حریف از دستت میقاپه و پرت میکنه تو زمین رو اعصاب بازیکن تاثیر داره. نمیشه خط کشی شده بازی کرد. نمیشه انتظار داشت نصف عناصر هجومی طراز اول دنیا رو داشتنه باشی و بزاریشون رو نیمکت و منتظر بمونی 2 تا توپ ببری و 2 گل بزنی.

الان وضعیتی که تیم داره، مثل نقطۀ تساوی نیروی گرانش ماه و زمین هست. یک احتراق 20 ثانیه ای موتور ها تعیین میکنه که شما به سمت زمین برمیگردی یا میری به سمت ماه. الان موقعیه که مورینیو باید اسمش رو در تاریخ ثبت کنه. اگر همین روند که تیم به فکر حمله هست رو ادامه بده و این روحیۀ امیدوار رو حفظ کنه (منظور جلوی بارساست وگرنه بقیه که رقمی نیستن) اونوقت میگن این کسی بود که به حکومت بارسا پایان داد. و این زمانی با ارزش تر میشه که همۀ ما میدونیم برخی اتفاقات با چه جهت و سمت و سویی اتفاق میفته. اما اگه تیم خودش حمله کنه و گل رو بزنه، دیگه فلان قدر پنالتی گرفته نشه یا فلان قدر کارت داده نشه، در اون احساس پیروزی و شادی گم میشه و اهمیتش رو از دست میده. اون موقع هست که تو از بالا به پایین نگاه میکنی و حس میکنی حقت رو گرفتی!

20. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •