اينم لينك smart patchsmart patch chie ?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما اينيم ديگه9 دقیقـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه ؟ چطوری اونوقت![]()
اينم لينك smart patchsmart patch chie ?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما اينيم ديگه9 دقیقـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه ؟ چطوری اونوقت![]()
سلام
به اون تاپيك كه لينك دادم برو مي فهمي فعلا همين توضيح رو داشته باش:
مشخصات :
اخرين نقل و انتقالات تا 27 تير ماه
30 اديت زيبا براي E_text
26 اديت براي 0_text ( البته 23 تا ادبورد هست )
داراي تيم هايي چون :
منتخب جهان
منتخب اروپا
منتخب انگليس و...
نگفتم که لینک تایپک بدین گفتم چیه![]()
سلام
با عرض پوزش پست 2072 رو بخوننگفتم که لینک تایپک بدین گفتم چی
آقا اگه ندارین بگین نداریم
آقا پوریا(porya66ps)ما از شما انتظار داشتیم وقتی تو وبلاگت آموزششو میزاری حداقل برنامه شو داری
حالا اگه من برم یه تاپیک بزنم زود قفل می کنن و میگن بیا اینجا
اگه ندارین بگین ن د ا ر ی م
بازم سلام
به نظر من دوستان ir knami patch رو دانلود کنن چون (به نظر شخصی من ) بهترین پچی هست که تا به حال دیدم این پچ حدود 400 مگابایت هستش که با kgb شده 30 مگابایت که شامل 5000 لباس 80 توپ 2000 صورت 1000 مو 312 کفش و تغیرات چشمگیری تو خود منو ها و ....... خللصه نظر من خیلی توپه نسبت به super patch و پچهای دیگه که حجمشون خیلی بالاست وکیفیت چندانی ندارن واقآ پچ خوبی هست که فقط اشکالش نداشتن استادیوم وصدا هستش .ولی واقآ بازی رو متحول میکنه و آپشن فایلشم به روزه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه سوال.شما که میگید به دلیل نبودن کد رجیستر اصلی توی ایران نمیتونیم آنلاین بازی کنیم نمیشه به یکی اونور آب بگیم بازی رو برامون بخره و خودش ثبت نام بکنه بعدش کد و پسوردشو بده به ما تا ما بتونیم آنلاین بازی کنیم؟چون من توی کانادا یکی از فامیلامون هستش.این راه عملی هست؟
اگه شد به ما هم بگو
ما که له له زدیم اینقدر این کامپیوتر بدبخت رو بردیم![]()
بچه ها سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اولین بار درایران مسابقات لیگ کامپیوتری کونامی رو برگزار میکنه.اونایی که مایل به اطلاعات بیشتر و ثبت نام هستن به سایتش سر بزنن.
سلام
آره میشه اشکان جان . قبلا تو یکی از آموزشهایی که دانلود کرده بودم ،
دیدمش . ولی یادم رفت . چون انجام نمیدم که
ولی مطمئن باش هست . چون خود کامپیوتر اکثر مواقع اینکارو انجام میده .
پس شدنیه .
پیداش کردم ، میگم بهت
نه دوست عزیز ، فکر نکنم شدنی باشه .
چون از یه یوزر و پسورد که چند نفر استفاده کنن ، اونا
متوجه میشن و تو لیست سیاه قرارش میدن .
غیر از این بود ، الان همه ی ایرانیا آنلاین بازی میکردن
چون متخصص کرک و این حرفا هستن
یا حق
![]()
Last edited by ElmO; 27-07-2007 at 00:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)