تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 314 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

ببخشید لپ تاپ 6080 با گارانتی هماهنگ رو از کجا بخرم؟
    داخل پاساژ پارسیان لپ تاپ با این گارانتی می فروشن؟
    با نمايندگي هاي فروشش تماس بگير از اونا بخر
    اين سايتشه
    شمار تماسشم اونجا نوشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

دوباره سلام

اینم عکس دوم

کد:
    قضاوت با خودتون.

البته اگه منظورتون دمای هسته های CPU باشه حق با شماست و فقط یکی دو درجه اختلاف دارن، اما من منظورم اون آبیه تو task bar هستش.

من برم که حسابی از 90 موندم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

این عکس اول، از کول پد استفاده کردم، شد 62

کد:
    نرم افزارو نصفه گرفتم که شما ساعتو هم بتونید ببینید!

حالا میرم ادامه ی بازی رو انجام میدمو ( بدون کول پد ) و 1:15 بر میگردم دوباره عکسو نشونتون میدم.

دوست عزيز اين چه لينكي نه آدرسش صحيحه نه عكسي رو به نمايش ميذاره؟؟

5. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

دوست عزيز اين چه لينكي نه آدرسش صحيحه نه عكسي رو به نمايش ميذاره؟؟
    خودمم نمیدونم چرا اینطوری شده!!!

حیف اون یک ساعت و نیم وقتی که گذاشتم!!! از 90 هم موندم!

به هر حال اختلاف دمای هسته های CPU یکی دو درجه بیشتر نبود اما اختلاف دمای Ambient همونی بود که خدمتتون عرض کردم.

آقا Error که موقع روشن کردن لپ تاپ میده اینه:

the system has detected that a cooling fan is not operating correctly

یعنی فن ها مشکل دارن؟؟؟

بعدش هم یه سری توضیحات میده که ممکنه سیستمت یهویی شات دان بشه یا اینکه به سیستم آسیب هایی وارد بشه.

چیکار کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام دوستان
    حالا چطور میشه سرعت افزایش wear level باطری رو کاهش داد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    اول اینکه شما با فتوشاپ و کلا کار گرافیکی زیاد می کنین با رزولوشن 1366 مشکلی ندارین؟ البته خودمم ندارم ولی می خواستم ببینم شما کلا با چه رزولوشنی کار می کنین
    درست شنیدید کرت های سری جیفورس از سری 8000 به بعد تکنولوژی cuda دارند که در کار فتوشاپ (نسخه ی جدیدش از این تکنولوژی بهره می بره)سرعت بیشتری داره اما اینو نشنیدید که همون طور که جیفورس کودا داره گرافیک های سری رادئون هم تکنولوژی استریم دارند که دقیقا کار کودا رو انجام میده
    در مورد تکنولوژی فیزیکس ربطی به عملکرد بالا نداره و با فعال کردن این گزینه در بازی هایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مثل مافیا 2 خیلی عملکرد پایین تر هم میاد و افت فریم شدیدی داره که باید گرافیک خیلی قدرتمندی داشته باشید
    کارفیزیکس هم اینه که در انفجار ها طبیعی تر میشه بازی و کاملا ذرات شکسته شده رو میبینید مثل شیشه که این رو هم رادئون ها دارند با اسم havok که البته بعضی بازی ها از فیزیکس و بعضی بازی ها از هاوک پشتیبنی می کنند همون طور که مافیا 2 از فیزیکس پشتیبانی می کنه just cause هم از هاوک پشتیبانی می کنه
    دوست عزيز ممنون از راهنمايي كامل و جامعت
    در مورد اين دو تكنولوژي ATI radeon خبر نداشتم ممنون كه راهنماييم كردي
    آره در مورد فيزيكس ميدونستم كه افت فريم خواهم داشت
    من خيلي از كارهامو تو خونه و با پي سي انجام ميدم اما گاهي اوقات كه پروژه بگيرم احتياجم ميشه كه لپ تاپ همراهم باشه تا مثلا تو دانشگاه باهاش كار كم يا وقتي كه پروژم رو ميبرم شركت مشتري همونجا هر تغييري خواست اعمال كنم و ... كه احتمالا خودت مطلع هستي
    پس بنظرت فتوشاپ تكنولوژي رادئون رو هم پشتيباني ميكنه؟ از نظر صفحه نمايش به مشكل برميخورم اگه بخوام باهاش زياد كار طراحي و ... كنم؟
    پيشاپيش از راهنماييت ممنونم

9. این کاربر از commander.roger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مالکیت موتور HAVOK مال اینتله و این موتور برعکس موتور فیزیکی PhysX بر روی CPU پردازش میشه نه روی GPU که بشه گفت در مقابل Nvidia که از موتور PhysX برای پردازش فیزیک روی GPU استفاده میکنه ATI هم از HAVOK استفاده میکنه و اگه شما یه بازی که از موتور HAVOK استفاده میکنه رو تو هر دو کارت ATI و Nvidia اجرا کنی فرقی نمیکنه چون پردازش این موتور روی CPU هست نه روی GPU
    ATI و INTEL یه همکاری با هم دارن و قرار بود اینتل این موتور رو بر روی GPU های ATI اجرا کنه که کنسل شد.
    در مورد PhysX هم که اینقدر شلوغش کردن اولا اینکه تعداد بازی ها و نرم افزار هایی که از این موتو ر پشتیبانی می کنند خیلی کمه.
    و دوما Physx درسته که در کیفیت بازی موثر هست اونم نه کیفیت کلی بازی بلکه چیزایی مثل برخورد ها و تصادفاتو یه سری چیزای جزیی فیزیکی اما از سرعت اجرای بازی و فریم ریت اون به شدت کم میشه به طوری که حتی بعضی از کسایی که ازش استفاده میکنن برای اجرای سریعتر بازی PhysX رو خاموش میکنن و عملا امکان استفاده از این تکنولوژی فقط در کارت های High End و خیلی قوی Nvidia وجود داره
    در برابر CUDA هم که کمک به رندرینگ و گرافیک میکنه و تاثیری در اجرای بهتر بازی نداره که دوستمون هم گفتن همین کارو Stream ATI هم انجام میده و با مشارکت بین CPU و GPU برای پردازش به رندرینگ کمک میکنه
    پس نتیجه میگیریم که Radeon 6770 نسبت GT550 برتری داره و عملا این موضوع رو بنچ مارک های مختلف ثابت میکنه و همونطور که قبلا گفتم در اجرای بازیها نسبت به GT550 بیست الی بیست و پنج درصد سریعتر عمل میکنه.
    دوست عزيز ممنون از راهنماييت
    بله PhisX به شدت افت فريم مياره
    سوال تكنولوژي CUDA بود براي فتوشاپ كه اين دوستمون توضيح دادن. بازم از راهنمايي و كمكت ممنونم. پس با اين حساب كار با فتوشاپ ( كه خيلي نيازمه ) با تكنولوژي Stream حله ديگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا من احتمال زياد برم 6177 بگيرم و رمشو ارتقا بدم به 8
    نظرتون چيه؟
    هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
    6090 : 000 550 1
    6177 : 000 370 1
    فقط رنگش نقره اييه كه اثر انگشت كمتر از سري 6000 روش ميمونه وگرنه ديزاينش يكيه
    هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
    ديگه فرقي با 6090 نداره
    خواهشا همه دوستان نظر بدن كه چطوره؟

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------

آقا من احتمال زياد برم 6177 بگيرم و رمشو ارتقا بدم به 8
    نظرتون چيه؟
    هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
    6090 : 000 550 1
    6177 : 000 370 1
    فقط رنگش نقره اييه كه اثر انگشت كمتر از سري 6000 روش ميمونه وگرنه ديزاينش يكيه
    هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
    ديگه فرقي با 6090 نداره
    خواهشا همه دوستان نظر بدن كه چطوره؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

خواهش میکنم
    این کروکی که شما دادی میشد
    Troubleshoot>Performance and Software >Software drivers and BIOS
    اینجا چیزی به اسم HP Coolsense ندارم من
    نیست قربونت برم خواستم نصبشم کنم نمیشه
    اینم ارورر موقع نصبشه

کد:
    من اخر نتونستم نصب کنم به HP هم ایمیل زدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

میگم وقتی توی حالت عادی با لپ تاپ کار میکردم دما روی 40-50 بود ولی الان تقریبا از 60 به بالا هست و چند روزیه بیشتر شده نمیدونم چرا دلیلش چیه؟
    برنامه خاصی هم نصب نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم یه 6177 برداشتم قراره فردا ببرم رمش رو از 4گیگ به 8گیگ ارتقا بدم
    الان لپ تاپ من 40 شارژ داره، الان نمیدونم چی کار کنم، 12ساعت بذارم شارژ بشه یا باتریش خالیشه (لطفا کمک کنید)
    ضمنا پارتیشن بندی هم شده بود، حالا من میخواستم سایز پارتیشن ها رو تغییر بدم به نظر شما با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •