با نمايندگي هاي فروشش تماس بگير از اونا بخر
اين سايتشه
شمار تماسشم اونجا نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نمايندگي هاي فروشش تماس بگير از اونا بخر
اين سايتشه
شمار تماسشم اونجا نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره سلام
اینم عکس دوم
قضاوت با خودتون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه منظورتون دمای هسته های CPU باشه حق با شماست و فقط یکی دو درجه اختلاف دارن، اما من منظورم اون آبیه تو task bar هستش.
من برم که حسابی از 90 موندم!![]()
این عکس اول، از کول پد استفاده کردم، شد 62
نرم افزارو نصفه گرفتم که شما ساعتو هم بتونید ببینید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا میرم ادامه ی بازی رو انجام میدمو ( بدون کول پد ) و 1:15 بر میگردم دوباره عکسو نشونتون میدم.
دوست عزيز اين چه لينكي نه آدرسش صحيحه نه عكسي رو به نمايش ميذاره؟؟
خودمم نمیدونم چرا اینطوری شده!!!
حیف اون یک ساعت و نیم وقتی که گذاشتم!!! از 90 هم موندم!
به هر حال اختلاف دمای هسته های CPU یکی دو درجه بیشتر نبود اما اختلاف دمای Ambient همونی بود که خدمتتون عرض کردم.
آقا Error که موقع روشن کردن لپ تاپ میده اینه:
the system has detected that a cooling fan is not operating correctly
یعنی فن ها مشکل دارن؟؟؟
بعدش هم یه سری توضیحات میده که ممکنه سیستمت یهویی شات دان بشه یا اینکه به سیستم آسیب هایی وارد بشه.
چیکار کنم؟؟؟![]()
سلام دوستان
حالا چطور میشه سرعت افزایش wear level باطری رو کاهش داد؟
دوست عزيز ممنون از راهنمايي كامل و جامعت
در مورد اين دو تكنولوژي ATI radeon خبر نداشتم ممنون كه راهنماييم كردي
آره در مورد فيزيكس ميدونستم كه افت فريم خواهم داشت
من خيلي از كارهامو تو خونه و با پي سي انجام ميدم اما گاهي اوقات كه پروژه بگيرم احتياجم ميشه كه لپ تاپ همراهم باشه تا مثلا تو دانشگاه باهاش كار كم يا وقتي كه پروژم رو ميبرم شركت مشتري همونجا هر تغييري خواست اعمال كنم و ... كه احتمالا خودت مطلع هستي
پس بنظرت فتوشاپ تكنولوژي رادئون رو هم پشتيباني ميكنه؟ از نظر صفحه نمايش به مشكل برميخورم اگه بخوام باهاش زياد كار طراحي و ... كنم؟
پيشاپيش از راهنماييت ممنونم![]()
دوست عزيز ممنون از راهنماييت
بله PhisX به شدت افت فريم مياره
سوال تكنولوژي CUDA بود براي فتوشاپ كه اين دوستمون توضيح دادن. بازم از راهنمايي و كمكت ممنونم. پس با اين حساب كار با فتوشاپ ( كه خيلي نيازمه ) با تكنولوژي Stream حله ديگه؟
آقا من احتمال زياد برم 6177 بگيرم و رمشو ارتقا بدم به 8
نظرتون چيه؟
هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
6090 : 000 550 1
6177 : 000 370 1
فقط رنگش نقره اييه كه اثر انگشت كمتر از سري 6000 روش ميمونه وگرنه ديزاينش يكيه
هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
ديگه فرقي با 6090 نداره
خواهشا همه دوستان نظر بدن كه چطوره؟
---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------
آقا من احتمال زياد برم 6177 بگيرم و رمشو ارتقا بدم به 8
نظرتون چيه؟
هم گرافيكش همون 6770 هست البته 2 گيگ! هم ديزاينش با 6090 يكيه هم چون داره تازه وارد بازار ميشه قيمتش داره كم ميشه. آخرين قيمتي كه مدلها داشتم واسه يكشنبه از پاساژ پايتخته كه همه ميگن چون 6090 كم شده قيمتش رفته بالا
6090 : 000 550 1
6177 : 000 370 1
فقط رنگش نقره اييه كه اثر انگشت كمتر از سري 6000 روش ميمونه وگرنه ديزاينش يكيه
هاردش 750 هست و بلوري نداره ( كه استفادم نميشه فوقشم اگه استفادم بشه يه اكسترنال بعدا ميخرم) و رمش 4 گيگه
ديگه فرقي با 6090 نداره
خواهشا همه دوستان نظر بدن كه چطوره؟
من اخر نتونستم نصب کنم به HP هم ایمیل زدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
میگم وقتی توی حالت عادی با لپ تاپ کار میکردم دما روی 40-50 بود ولی الان تقریبا از 60 به بالا هست و چند روزیه بیشتر شده نمیدونم چرا دلیلش چیه؟
برنامه خاصی هم نصب نکردم
سلام دوستان
من امروز رفتم یه 6177 برداشتم قراره فردا ببرم رمش رو از 4گیگ به 8گیگ ارتقا بدم
الان لپ تاپ من 40 شارژ داره، الان نمیدونم چی کار کنم، 12ساعت بذارم شارژ بشه یا باتریش خالیشه (لطفا کمک کنید)
ضمنا پارتیشن بندی هم شده بود، حالا من میخواستم سایز پارتیشن ها رو تغییر بدم به نظر شما با چه نرم افزاری این کار رو انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)