منم فردا ميرم انقلاب و وليعصر
پيدا كردم ميم اينجا خبر ميدم
منم فردا ميرم انقلاب و وليعصر
پيدا كردم ميم اينجا خبر ميدم
این تورنت بازی برای 30 نوامبر، 200% هم سالمه و کار میکنه و Fake نیستنزدیک به 70 هزار نفر هم در حال دانلود تورنت هستن و نزدیک به 10 هزار نفرم Seed داره Seeder هم هم با سرعت های وحشتناک دارن از تورنت پشتیبانی میکنن و سرعت تورنت عالیه . فقط کرک نداره کرک های زیادی هم برای بازی هست که البته نمیدونم حتی یدونشم کار کنه یا نه ولی تورنت کاملا سالمه .
اینم چند عکس از نصب بازی و بازی نصب شده از دانلود کنندهای تورنت که سالم و درست بودنش رو اثبات میکنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 02-12-2008 at 22:47.
خب معلومه چون میخوان پستاشون اضافه شه ! =))
من که 8 ماه منتظر بودم ( در اصل سه سال و 8 ماه) دو روزم روش ! در نتیجه هیچ نظری نمیدم تا زمانی که ریلیز شه
نه دیگه! حتماً اینم Fake هستش!
Fake کجا بود بابا ! بسه کل کل!
کوییک جان کسایی که میگن فیک هست میخوان پستاشون بالا بره . شک نکن![]()
تعداد پست کجا بود؟؟؟؟؟
همه تو کفن! واسشون مهمه!
الان نگا تاپیک چند نفر بیننده داره. یکیش خودم الان نباید اینجا باشم و بحث کنم ولی چون واسم مهمه با دیال آپ آن شدم ببینم چه خبره.. اصلاً هم تعداد پست واسم مهم نیست!
عزیزم ایشون عکسو برای این گذاشتن که بگن تقلبیه.اگر نخوندین بخونین:
من قبلا امتحان کردم تقلبیه!Its fake. I tried this earlier and its fake
اسکرین شات ثابت کننده:(همونی که گذاشتی!)Proof Screenshot:
این داخل پارت 1 هست.This is inside the First Part
منظورش اینه که یکسری آتاشغال توشه.
بله لینکاش اومده.البته تورنت شما رو نمیدونم .در هر صورت تاپیکشو زدن با عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لینکا رو کسی 'گذاشته که11 هزار پست داره و مطمئن هست
کامل که گذاشت یکی تو قسمت دانلود بزاره.
کلا بحث من سر این بود که یکسری میگن بازی دو روزه که اومده.در صورتی که الان یک ساعتم نشده
عزیزم هنوزم از بن شدن یوزرات به خاطر من ناراحتی؟اصلا واسم مهم نیستی و پشیزی ارزش نداری.من روزی 8 ساعت آنلاینم و اگر بخوام پست بدم واسم کاری نداره.میبینی که هر دو روز میام اینجا!کوییک جان کسایی که میگن فیک هست میخوان پستاشون بالا بره . شک نکن![]()
بیاین همه دعا کنیم هرچه زودتر جی تی ای 4 بیاد![]()
تورنتی که من گذاشتم برای 2 روز پیشه اگر دقت کنی ! این تورنت هم معتبر ترین منبع این بازیه فعلا چون هیچ گروهی هنوز این بازی رو ریلیز نکرده بجز CloneDVD فکر کنم، هرچیزی هم رو نت باشه یا سروسش از اون تورنته یا CloneDVD که البته CloneDVD تازه ریلیز کرده . این مسئله رو توجه داشته باشین بازی ها همیشه رو تورنت اول میان بعد از تورنت حالا به اشکال مختلف پخش میشن . ولی حالا دیگه این مسائل مهم نیست مهم اینه که بازی اومده فقط باید یه کرک معتبر براش پخش بشه، این بازی هنوز کرک معتبر نداره .
Last edited by milky way; 02-12-2008 at 23:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)