خیلی از شما ممنونم جناب A-H Entertainment
سلام
من كلي بازي كردم 99 تا عسل رو دادم به لوئيز اما اون هيچي نداد چرا؟
اگه از روي راهنما رفتي بايد بگم كه اشتباه بزرگي انجام دادي چون بيشتر توضيحاتش الكيه![]()
ادعا ميكني رفتي شهر ولي خودت نمي دوني كاغذ پرينت پنجم رو از كجا بگيري؟
جالبه نه؟![]()
خوب چيزي گفتيا!
اصلا دقت نكرده بودم!![]()
اره منم نميدونم چه جوري به دست مياريمش
اي از بس اين 208 صفحه رو خوندم و صحبت از شهر بود دوباره بازي و شروع كردم نميدونم ميتونم يا نه .....
ولي اصلا تو اين صفحات صحبتي از دمويي كه روز مرگ مادر ان هستش واون ناراحته به ميون نيومده من خودم يه بار ديدمش ولي تاريخشو نميدونم كي بود؟
شما ديدين؟
سلام
چند تا سوال واسه من پیش اومده ؟!
تو بازی اگه دقت کرده باشید ، وقتی که خونش هنوز کوچیکه و بزرگ نکرده تعدادی جعبه روی زمینه و وقتی که خونه رو بزرگ و بزرگتر میکنی این جعبه ها کمتر و کمتر میشن ... من میگم خونش از اونی که اتاق داره بزرگتر میشه ... شماها چی میگین ؟
یه چیز دیگه ؛ تو میدون شهر یه سطل اشغال وجود داره ... من میگم باید اشغال هایی (قوطی کنسرو ، چکمه پاره و ...) رو که از ماهیگیری پیدا میکنه بریزه تو اون . حتماً در اخر یه اتفاقی می افته نه ؟؟؟
تو بسیاری از قواعد بازی نوشته شده که مثلاً 15 تا از فلان چیز رو ببره یه جایی بندازه یا به کسی بده ؛ در صورتی که ساکش 8 تا جا بیشتر نداره ؟؟!
اقا ببخشید یه سوال.تو سال چندم میشه زن گرفت؟
چند تا سوال دیگه:
1-زین اسب از کجا بخرم
2-گاو و گوسفند چجوری بخرم
3-چه کادوهایی باید به دخترا بدم تاقلبشون قرمز شه
4-بـــــا تــــــــــــــــــــــشک ر
هاگر درامد خوبی داشته باشی و هر روز با دخترهای دهکده حرف بزنی و به اونها گل بدی و باهاشون دوست بشی ، میتونی تو همون سال اول با یکی از دخترهای دهکده ازدواج کنی (البته بهترین انتخاب ها کارن و پوپوری(مخصوصاً کارن ، چون تو سال سوم شاهد اتفاقات جالبی خواهی بود) هستن) ... سعی کن به دخترها اون چیزی رو که دوست دارن بدی ... اگه توضیحات دیگه ای خاستی در خدمتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)