اقا من یه مشکل دارم اخرین نسخه فلش پلیر رو دانلود کردم نسخه 10.3 ولی سایت chesscube.com/play که میرم میزنه باید فلش داشته باشی هم تو uc browser امتحان کردم هم تو opera mini 6
اقا من یه مشکل دارم اخرین نسخه فلش پلیر رو دانلود کردم نسخه 10.3 ولی سایت chesscube.com/play که میرم میزنه باید فلش داشته باشی هم تو uc browser امتحان کردم هم تو opera mini 6
سلام
از نظر من نخر عزیز جون
این که گفتی ظاهریه ممکنه نرم افزاری هم مشکلی داشته باشه
ممنونم از توضیحتون و مقایسه هم دیدم جواب بقیه ی سوالاتم رو هم گرفتم فقط من فردا قراره بیام تهران اگه میشه آدرس علاءالدین رو می خواستم و طبقه های 5و6 که میگن بهتره اگه لطف کنین و اسم فروشگاه رو هم بگین ممنون البته اگه تبلیغش نشه. میدونم هنوز arc s قطعی تو تهران نیست اما خواستم قیمت هارو ببینم چجوریاست؟
خواستم شخصی بهتون pm بدم اما هنوز فعال نیستم تا بتونم. شرمنده![]()
اگه گوشی خودش ایرادی نداره این شکستگی و خش موردی نداره میشه کنار اومد
البته پول ازش کم میکنی
شما یک مارکت نصب کنین مثل بلک و ....
بعد از اونجا دانلود و نصب کنین
خواهش . بهترین راه برای علائدین اینه سوار مترو بشید حالا از هر مسیری بیاید ایستگاه حسن آباد خیابان حافظ شمالی رو برید بالا بعد میرسید به پل ماشین رو حافظ از پیاده رو ادامه بدید میبینید . تقاطع جمهوری و حافظ .نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبقه ای 5 و 6 هم مغازه زیاده نیاز به گفتن نیست هر کدوم فول پک رو بهت ارزون تر میداد بگیر فقط حتماً شرط کن فول پک باشه و دقت کن پلمپ باشه . قیمت آرک اس رو از یک جا من دیدم که 620 هست و هنوزم همونه یکی 2 ماه طول میکشه تا اون روند بشه .![]()
اگه نخواستید برید تهران تو انزلی آرک موجوده (پیدا میشه)نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
570![]()
نمونه فیلم برداری آرک
توش فراری داره
از کیفیتش لذت بردم ( این نظر کاملاً شخصیه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنچ مارک آرک و آرک اس
خودم کامل ندیدم هنوزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یک برنامه حفظ انرژی یا power saving امیدوارم به کار بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نمونه عکس پاناراما آرک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cool20063; 25-09-2011 at 23:56. دليل: اصلاح شد
لطفا عکسها رو ریسایز کنید یا فقط لینکشو بذارید .. یکی دو صفحه قبل هم عکس آرک اس گذاشتید صفحه سنگین شده
ممنون
داداش چيه اين آخههههههههه!
لينكش رو بذار بابا!
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
داداش چيه اين آخههههههههه!
لينكش رو بذار بابا!
من الان مدل Arc S با پردازنده اوورکلاک شده به 1.4 گیگاهرتز رو دارم
سرعت گوشی در تستهایی که گرفتم به مراتب بهتر شده و نسبت به آرک معمولی، عملکرد بهتری داره
حتی یه قابلیت عجیب و غریب هم داره که عکس سه بعدی میگیره! (البته باید در نمایشگر سه بعدی عکسش رو دید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)