براون حرف نداره
من چندساله دارم استفاده میکنم با اینکه چندبار از دستم افتاد ولی مثه روز اولشه
کلا خیلی ازش راضیم
براون حرف نداره
من چندساله دارم استفاده میکنم با اینکه چندبار از دستم افتاد ولی مثه روز اولشه
کلا خیلی ازش راضیم
سلام
من باشم، به گزینه 5 و 6 اصلاً فکر نمی کنم.
گزینه هام، به ترتیب، از شماره 1 تا 4 (دقیقاً همین مدل هایی که نوشتید) هست.
مسلماً گزینه 1 بهتر از 4 هست. ولی اگر بخواهید موضوع price to performance رو در نظر بگیرید (قیمت نسبت به کارایی) اونوقت گزینه 4 مقرون به صرفه هست. یعنی اختلاف قیمت 1 و 4 نزدیک به 200 تومن هست؛ ولی در عمل، گزینه 1 کمی بهتر هست. و ممکنه به خاطر صرفه اقتصادی، شما گزینه 4 رو انتخاب کنید. که خوب انتخاب بدی هم نیست.
ولی کلاً فارغ از اختلاف قیمتشون، من گزینه 1 رو بیشتر می پسندم.
سلام،
مدل Panasonic ESLT70 با قیمت حدود ۵۰۰ هزار تومان، معقول هست؟ من تا حالا Braun داشتم، اما الان دنبال یه ریش تراش هستم که وقتی صورت خیس و نمدار هست یا ریش یکم بلندتر هست هم بتونه ریش رو بزنه.
جناب مهندس خیلی ممنون همون گزینه یک از همه بهتره یه بار خرج میکنی واسه یه عمر
اینجا با گارانتی 650 کمتر گیر مید اینکه تو امازون 126 اودلاره که باید بشه 416000 تومن 250
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تومن واسه گارانتی واقعا بی انصافیه تازه اونا با ارزز مرجع 2600 میارن اصلا گارانتی واسه یه جنس ژاپنی معنایی نداره فک کنم 10 15 سال راحت کار کنه اخ نگه به هر حال ببینم بی گارانتی اصلی گیر میارم یا نه
عزیز تو این لینک زیر یه مدل دیگه هست که 5 دلار فرق داره با ال اف 51 ولی تو سایت اژند نداره این مدل چطوره به نظرت اگه یکی بتونه برام بیاره کدوم مدل بهتره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مدل ES-LA63:
توی همون صفحه آمازون نوشته که این مدل نسبت به ES-LF51 ، دارای آپشن های Multi-Flex Pivoting Head وUltra-Thin Vibrating Outer Foil هست.
کلاً فکر نمی کنم اختلاف 4 دلاری، بتونه تغییر شگرفی به وجود بیاره. ولی اگر کسی بتونه براتون بیاره (با قیمت مناسب، نسبت به ایران)، مدل ES-LA63 میتونه بهتر باشه. وگرنه اختلاف خاصی ندارن که شما بخواهید هزینه بیشتری کنید.
در مورد گارانتی هم با شما موافقم. گارانتی معمولاً یک یا دوساله هست. و جنس ژاپنی هم توی 2 سال، آخ نمیگه. پس عملاً گارانتی برای جنس های معتبر (با این اختلاف قیمت) فایده نداره.
من خودم به تازگی برای گذاشتن ته ریش، مدل Panasonic ER217 رو گرفتم. گارانتی آژند 265 تومن بود. هیچ جا کمتر از 240 قیمت ندادن. از فردوسی با گارانتی آریاکیش خریدم 190 تومن. درسته که به احتمال زیاد، ممکنه این آریاکیش، گارانتی متفرقه محسوب بشه و در صورت خرابی، پول تعمیر رو کامل بگیره. ولی آخه جنس ژاپنی که توی یکی دو سال خراب نمیشه. برای همین به جای 265 تومن با گارانتی آژند، 190 تومن با گارانتی آریاکیش گرفتم.
شما هم یه سر به فردوسی بزن، قیمت ها حداقل 50 تومن زیر قیمت سایت ها هست.
بهترین کارو کردی عزیز کلا به نظر من گارانتی زیر 12 سال واسه جنس اصلی ژاپنی معنی ندارهلامصب کیفیتشون عالیه
از این مدل راضی هستی شما نسبت به موزر بهتره یا تفاوت زیادی ندارن از لحاظ صدا و گرم کردن و زدن ریش ( ریشو کامل باهاش بزنی نسبت به ریش تراش یا تیغ مثله چند روز بعد تیغ یا ریش تراشه ؟ ) و اصلاح مویه سر ؟؟
البته به فردوسی دسترسی ندارم
ریش تراش های فیلیپس اگه اصلی باشه ساخت هلند بهترین هستند خودم 6 ساله دارم مثل روز اول کار میکنه ریش نسبتا بلند هم راحت میزنه
سلام دوستان
یه ریش تراش می خواستم بگیرم حدود 200 - 300 تومن
البته به 200 نزدیکتر باشه بهتره
می خوام صورت رو از ته بزنه بدون درد و ذوق ذوق
بد هم نزنه
خلاصه اینکه چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
زیاد آشنایی ندارم
ریش تراش خوب حداقل چه قیمتی داره؟
این مدلی که من گرفتم (panasonic er217) قیمتش 190 تومن هست؛ موزر 70 تومن هست.از این مدل راضی هستی شما نسبت به موزر بهتره یا تفاوت زیادی ندارن
واسه من، هم با برق مستقیم کار میکنه و هم میشه 8 ساعت با برق شارژش کنم و 50 دقیقه بدون سیم ازش استفاده کنم.
واسه من ساخت ژاپن هست و موزرهای بازار، اسماً ساخت آلمان و در اصل، ساخت چین هستن.
این مدل، تیغه ضد زنگ داره، تیغه های موزر معمولی هست.
خوش دست بودن و...
ولی از حق نگذریم، فکر میکنم کیفیت اصلاح هر دو مدل یکسان باشه. این اختلاف قیمت هم به خاطر، اصلاح بی سیم (داشتن باتری) و ساخت ژاپن و جنس تیغه هست. وگرنه (فکر میکنم) کیفیت اصلاح هردو یکسان هست.
راستش این مدل، میتونه ریش رو از شماره 0.5 به بالا بزنه و نمیتونه مثل تیغ، 6تیعه بزنه. من هم برای گذاشتن ته ریش، این مدل رو گرفتم.( ریشو کامل باهاش بزنی نسبت به ریش تراش یا تیغ مثله چند روز بعد تیغ یا ریش تراشه ؟
یک بار، موهای خواهر زاده ام رو باهاش زدم، خیلی خوب و یکدست زد.و اصلاح مویه سر ؟؟
توی این رنج قیمت، مدل مناسبی که بتونه انتظارات شما رو برآورده کنه، فکر نمیکنم وجود داشته باشه.
درضمن، ریش تراش های این رنج، اگر هم بتونن صورت رو خوب بزنن، مسلماً در اصلاح ریش زیر گلو، شما رو ناامید میکنن (کسانی هستن که ریش تراش های 300 تومنی استفاده میکنن و باز برای اصلاح زیر گلو، از همون تیغ استفاده میکنن.)
پیشنهاد میکنم کمی بودجه تون رو افزایش بدید و سراغ panasonic st25 برید.
Last edited by جناب مهندس; 21-05-2014 at 04:46.
سلام
من یه ریش تراش برا پدرم میخواستم بخرم .
مشخصاتی که میخوام :
بتونه ریش های بلند و ضخیم رو با نمره 0 کامل و بی درد بزنه.
تو رطوبت کم مثل عرق بدن بتونه کار کنه و آسیب نبینه.
بشه باهاش تا مثلا نمره چهار ریش زد ( داریم؟ )
خط انداختن باهاش راحت باشه.
قیمت هم مناسب باشه و فکر کنم حدود 400 ، 500 تومن کافی باشه.
مدلای شارژی و برقی هم زیاد فرقی نداره برام ولی اگه دو منظوره باشه بهتره.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)