تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 1185 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در ضمن کرید های ایران فکر نکنم بو و کیفیتشون به پای کرید هایی که کرید بوتیک میفروشه باشه
    همشون که بی کیفیت نیستن من خودم سه جا عطرفروش خیلی کار درست می شناسم که اتقاقا

محصولاتشون رو از همون دبی این جا می یارن وگرنه خودشون که محصولات

کرید رو تولید نمی کنن. سفارش هم می گیرن (حالا ق اچ اق شاید بیارن)

این که بگیم ایران فلانه خوب نیست... اتفاقا به خاطر نزدیک بودن به همون دبی

که گفتی خیلی از کارا زودتر از خیلی از جاهای دنیا می یان این جا، فقط مسلمه که

با آمریکا نمی شه مقایسه کرد... اون کارای فیک که می بینی زیاده خوب همه جا هست

حالا تو کشورایی که محصولات غیر قانونی زیاد وارد میشه دیگه بیشتر هست...

2. 4 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان کم لطفی میکنن و با وجود اینکه من دیروز روشنگری کردم و عمدا از یکی از دوستانمون در همین تاپیک قیمت ادکلن one milion مردونه را چندین بار پرسیدم . دوستمون گفت : 15000 تومن خریدمش!!!!!!!!!! منم چندین بار گفتم چطوریه که مغازه ها این عطر را 100000 تومن میفروشند.تمام هدفم این بود که به همه اساتید خودم در این فروم بگم که بابا دور این perfumeshoping,,و...............,,,,,,,,,,,,,,, رو خط بکشید
    مگه نمیبینید 10 برابر دارن باهاتون حساب میکنن بازم ازشون با خریدتون حمایت میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مگه پولتون رو از جوی آب پیدا کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!
    یا شاید هم پولتون از پارو بالا میره که ادکلن 80% الکلی را 70000 تومان به بالا از این سایتای اینترنتی میخرید و آخرشم با کلی منت گذاشتن سرتون 20000 تومنم پول پیک ازتون می خوان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خودتون میدونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از من حقیر فقط گفتن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پرفیوم شاپینگ درست میگید گرون میده.خودمون هم میدونیم.ولی همون فرستادنش بیشتر از این حرفا برایه

آدم میفته.

مخصوصا تو ادکنایه عربی مثله سپیل یا اجمل یا امپر خیلی بالا زده قیمت رو .ولی بقیه ادکلاناش تقریبا با جاهایه

دیگه یکیه.تازه حملش هم هست.

همون طور که هایک هم گفت این بنده خدا شانسی پیدا کرده اینو وگرنه این قیمتا نیست.
    Last edited by cyber861; 20-10-2011 at 11:53.

4. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunflowerr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

به دوستمون جناب Hike که انقد ادکلنای قدیمی و شدیدا تلخ مردونه مثل بیژن دوست داره پیشنهاد میدم دل رو به دریا بزنه و حتما و بدون هیچ گونه اتلاف وقت بره و این ادکن رو تست بزنه و بعد بگه که یعنی از این بو تلخ تر و وحشتناک مردونه تر یعنی میشه اصلا تو دنیا وجود داشته باشه؟؟؟
    این ادکلن چیزی نیست جز:
    Bogart Pour Homme

البته تاکید میکنم Bogart نه اون Bougart Pour homme که همه جا هست..
    این Bogart جعبه و شیشه اش این شکلیه:

حتما به اون شکل خودنویس روش توجه کنید

در ضمن خیلی هم کم گیر میاد اما اگه خواستی گیر بیاری یه مغازه ای تو اون پاساژ روبروی پارک پرواز شهرک غرب داره...همون پاساژ که کنار فروشگاه شهروند روبروی پارک پروازه

6. 5 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب دیروز یه سری سمپل از آمریکا رسید دستم...درست و حسابی همشون رو تست نکردم هنوز ولی کرید آیریش تویید رو تست کردم و فوق العاده باید بگم شبیه فلوریس jf هستش...و البته شبیه کول واتر ولی کول واتر همون اولش یه بوی الکلی ای داره و کمی که میمونه بوش خوب میشه ولی فلوریس و کرید خیلی بهتر هستند و از همون اول بوشون عالی هست و حتی شاید فلوریس کمی بهتر باشه(از نظر من)..ولی فکر میکنم ماندگاری کرید بیشتر باشه...
    در ضمن کرید های ایران فکر نکنم بو و کیفیتشون به پای کرید هایی که کرید بوتیک میفروشه باشه..اونها هم 280 دلار قیمت دارند و کرید بوتیک هم فقط پاریس و دبی و نیویورک هستش...خود سایت کرید تنها محصولات این سه فروشگاه و یه سری فروشگاههای دیگه مثل نیمان مارکوس رو تایید کرده..
    از جان وارواتوز ارتیسان و مدل معمولیش رو تست کردم هر دو خیلی خوب بودند و واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند..ارتسان یه بوی مرکباتی باحالی داره...
    تام فورد گری ویتیور رو خیلی ازش انتظار داشتم ولی خیلی بهم حال نداد..همین طور دیور ساویج..
    آمن ماگلر هم اصلا خوشم نیمد...بوش شیرین و ونیلی هست ولی از نوع بدش...
    باز هم برای اطمینان یه سمپل تغ هرمس سفارش داده بودم که بتونم با محصولات تو ایران مطابقت بدم...
    دیزینگ ارتیسان هم ناامیدم کرد...
    راستی امشب هم رفتم و عطرهای امپر و اجمل رو اکثرا تست کردم..کوبیسم بوی خوبی داشت و کمیستری هم بوش جالب بود...ممورایز زنونه هم عالی بود....کلی هم از این مینی های 5 میلی داشت و دو تاش رو خریدم...
    سکرت باندراس هم که میگفتن شبیه وان ملیونه تست کردم و تقریبا درست میگن ولی کمی بوش ملایم تره....
    سلام عزیزم.سمپل ها رو از کجا سفارش میدی و چطوری؟ چند میل هستند معمولا؟ منم میخوام. اگه دوست داشتی میتونی تو پیغام خصوصی بگی.ممنون

8. 5 کاربر از sagedmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان کم لطفی میکنن و با وجود اینکه من دیروز روشنگری کردم و عمدا از یکی از دوستانمون در همین تاپیک قیمت ادکلن one milion مردونه را چندین بار پرسیدم . دوستمون گفت : 15000 تومن خریدمش!!!!!!!!!! منم چندین بار گفتم چطوریه که مغازه ها این عطر را 100000 تومن میفروشند.تمام هدفم این بود که به همه اساتید خودم در این فروم بگم که بابا دور این perfumeshoping,,و...............,,,,,,,,,,,,,,, رو خط بکشید
    مگه نمیبینید 10 برابر دارن باهاتون حساب میکنن بازم ازشون با خریدتون حمایت میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مگه پولتون رو از جوی آب پیدا کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!
    یا شاید هم پولتون از پارو بالا میره که ادکلن 80% الکلی را 70000 تومان به بالا از این سایتای اینترنتی میخرید و آخرشم با کلی منت گذاشتن سرتون 20000 تومنم پول پیک ازتون می خوان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خودتون میدونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از من حقیر فقط گفتن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز یه چیزی تو دنیا داریم به اسم منطق که به انسان میگه که بالاخره یه جنسی رو هزاران مغازه در سراسر جهان دارن با قیمت 70 دلار به بالا دارن میفروشن و یکی میاد همون جنسو میگه 15 دلار به انسان گوشزد میکنه که بی برو برگرد یه جای کار ایراد داره و واقعا هم داره....
    اولا برای این که بهت ثابت بشه ادکلن 15 تومنی که خریدی با وجود همه اون مشخصات تقلبیه بهترین و قابل اثبات ترین راه اینه که حداقل 1 ماه به طور مرتب استفاده کنی و بعد خودت خواهی دید که بر سر مخاط بینیت چه بلایی خواهد اومد...بعد از اون برو و یه کار شناخته شده شرکتی حتی مثلا کارای اجمل و یا رصاصی رو امتحان کن حتی اونا هم با وجود قیمت ارزونشون هیچ بلایی سر بینی شما نمیارن که این جنسای تقلبی میارن...منی که اینارو دارم به شما میگم تجربه شخصی خودمم بوده ها..من هم مثل شما 1 سال پیش سادگی کردم و رفتم 3 تا ادکلن تقلبی با بویی دقیقا عین اصل خریدم اما 1 ماه چنان بلایی سر بینیم اومد که هر 3 تا رو بردم بخشیدم به دوستان و کاملا هم رایگان و با طیب خاطر دادم...چون فکر سلامت خودم بودم نه این که 2 ساعت یه ذره بوی خوب بدم...
    در ضمن اگه انگلیسیت خوبه بد نیست نگاهی به این لینک بندازی و بخونی که اولا تو خود ناف آمریکا هم عطر فروش تقلبی به وفور ریخته و دوم این که اید باورش سخت باشه اما تو این مطلب نوشته که در عطرای تقلبی اد رار استفاده شده.
    یه راه دیگه هم برای این که بفهمی عطرت تقلبیه اینه که شیشه عطرتو ببر یه مغازه درست حسابی و بعد بذار کنار شیشه عطر 80 تومنی همون مغازه وبعد خواهی دید که روی شیشه عطر 15 تومنی چقدر نا همواری و خط خوط و خراش داره که روی شیشه اون 80 تومنیه یه کدومشو پیدا نمیکنی..
    از این به بعد حتما توجه داشته باش که بارکد و جعبه با چاپ تمیز و سلفون و کد زیر شیشه و حتی اون لیزری به اصلاح مخفی اینا همه چیزایی هستن که درست کردنشو کار یه دستگاه چاپه و در عرض 5 دقیقه میشه درستشون کرد....من خودم از مدتها پیش فهمیدم که در بازار عطر خیلی باید حواست جمع باشه.

10. 4 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اینم لینک همون مطلبی که توش نوشته توی ادکلنای تقلبی ادرار داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

در سایت fragrantica فقط یک مدل از axe موجود است و اونم instinct است. خیلی ازش خوشم اومده .هرچند که بیشتر کاربرها بهش حمله کرده اند .بوی نسبتا fresh داره و کمی حس شادابی و سرخوشی به ادم میده و توش لطافتی داره که توی عطرهام یافت نمیشن. سازنده اش هم خانم Ann Gottlieb است که سازنده عطرهای مثل chic carolina herrea که عطر محبوب ارسنال خدابیامرز (برگرد حالا ،نمیشه؟) بود یا همین ck men که علی سایبر بهش اشاره کرد یا covet sara parker که mhek برای فروش گذاشته بود. یکی دوتا دیگه axe هم کار این خانمه
    کد:
    کد:

مرام کشم کردی هایک جون...به خاطر تو هم که شده برگشتم....البته من در جریان همه مباحث تا الان بودم فقط رو نکرده بودم

راستی تو این مدتم رفتم یه فراری مشکی خریدم که مثل چهارپایان از خریدنش پشیمونم...فکر نمیکردم انقد بدم بیاد ازش...اما هر موقع بوش به مشامم میخوره احساس میکنم فرآورده های نفتی مثل وازلین درش به کار رفته

14. 6 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پرفیوم شاپینگ درست میگید گرون میده.خودمون هم میدونیم.ولی همون فرستادنش بیشتر از این حرفا برایه

آدم میفته.

مخصوصا تو ادکنایه عربی مثله سپیل یا اجمل یا امپر خیلی بالا زده قیمت رو .ولی بقیه ادکلاناش تقریبا با جاهایه

دیگه یکیه.تازه حملش هم هست.

همون طور که هایک هم گفت این بنده خدا شانسی پیدا کرده اینو وگرنه این قیمتا نیست.

نه عزیزم شانسی پیدا نکرده....میخوای بدونی چرا؟؟؟ چون دقیقا همین کار رو برو دو روز بعد بساط عطر تقلبی فروش های راسته چهار راه ولیعصر رو نگاه بنداز ببین که همون جنس مثلا شانسی!!! رو 3 تا دونه دیگه ازش آورده...آقا به ضرص قاطع میگم که تقلبیه و فقط ظاهرش همه چیزو رعایت کرده....برو یه نگاه خب به جنسای تقلبی فروشا بنداز و ببین که این برادران تقلبی فروش چه پیشرفتی کردند دیگه...

16. 3 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تو قلب خدای مهربون

پيش فرض

بچها این ادکلن های 212 چجورین؟چجوری اصلشو تشخیص بدیم

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مرام کشم کردی هایک جون...به خاطر تو هم که شده برگشتم....البته من در جریان همه مباحث تا الان بودم فقط رو نکرده بودم

راستی تو این مدتم رفتم یه فراری مشکی خریدم که مثل چهارپایان از خریدنش پشیمونم...فکر نمیکردم انقد بدم بیاد ازش...اما هر موقع بوش به مشامم میخوره احساس میکنم فرآورده های نفتی مثل وازلین درش به کار رفته
    سلام! خوشحالم برگشتی چنده قیمتش؟ تست نکرده خریدی؟ ولی از شیشه و جعبه اش خوشم میاد. به قول یکی
    Synthetic, metallic, sweet, cheap, irritating.

19. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •