شما برگه گواهی شهادت از بسیج هم داشته باشی حداکثر 6 ماه کسری میگیری.
شما برگه گواهی شهادت از بسیج هم داشته باشی حداکثر 6 ماه کسری میگیری.
Last edited by S126; 04-05-2011 at 20:06.
مرسی دوست عزیز
ممنون
پارتی هم تا حدودی دارم اما...
..
.
من نمیدونم چیکار باید بکنم؟!@!
به کی؟ چی؟ باید بگم؟؟؟
هم تو سپاه، هم تو جای دیگه پارتی دارم.. اما یکم شیش و هشت میزنن!! (نمیدونن امریه چی هست و چیکار کنند)
از دوستان اگه باز کسی راجع به امریه اطلاعی داره ممنون میشم بگه.... یا اگه خودش امریه بوده یا هست
Last edited by onlyhvs; 04-05-2011 at 20:33.
دوستان شنیدم سپاه ظرفیتش با سرباز معلم برای تابستون پر شده و احتمالا اعزامیای تیر نیروی انتظامی یا ارتش میفتن!
چیزی شنیدین در این مورد؟
هههههههههههههههههههههههه ایول خیلی باحال بود![]()
هنوز محل خدمت من ابلاغیه ای نیومده اما فکر کنم با کفایت بشه 8 ماه
امریه مثلا سرباز سپاه شدن رو میگی ؟؟
برادر شما پا میشی میری مثلاً قرارگاه خاتم الانبیا، میگی پذیرش امریه دارین یا نه. اگه گفتن داریم، شرایطش رو بهت میگن. نهایت اگه واجد شرایط بودی (پارتی و بسیجی و اینا) برگ اعزامت رو میگیرن و بقیه کارها رو خودشون انجام میدن. بعد که برگه سفیدت میاد در خونه، تو برگه ات نوشته امریه فلان جا (فکر کنم)
من امریه سازمان فنی مهندسی شهرداری شدم، والا همین کل داستان بود! منتها اعزامم یک شهریوره.
مرسی ممنونم
پس یعنی شما هم واسه کاراتون رفتید شهرداری و گفتید امریه میخواید یا نه؟؟؟
بله، یک مقدار برید اونجا پرس و جو کنید، خودشون راهنمایی میکنند.
من نیرو دریایی ارتش ( کوهک ) هستم.
میخواستم ببنیم کسی آماری از بیمارستان گلستان داره؟ جای خوبی هست واسه خدمت؟ بخش اداریش یا هرجای دیگه ای.
ماشالله به هرکی میگی بچه تهرانی قبول نمیکنه آدمو . میگن بچه تهرانی ها دنبال مرخصی هستن.
خوب وقتی تو شهر خودتی مرخصی هم دوست داری بری که مجبور نشی مثل من امروز رو نهست کنی!!!!!!
کسی این خبر رو شنیده؟ میگن ارتش قراره 5 شنبه ها رو هم تعطیل کنه؟؟؟ ساعت کاری بشه تا 6؟
کسایی که امروز میدون سپاه بودن بگن چجوری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)