تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 416 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایوان زامورانو: بارسلونا نابودنشدنی است و رئال نامتعادل!

مهاجم سابق رئال مادرید می‌گوید رقیب به استانداردی غیر قابل رسیدن دست یافته است.

سایت گل – ایوان زامورانو، مهاجم سابق رئال مادرید بسیار از بارسلونا ستایش کرد و گفته این باشگاه «نابودناپذیر» است.

مهاجم سابق تیم ملی شیلی چهار فصل در سال‌های 1992 تا 1996 را در سانتیاگو برنابئو گذراند و در فصل 95-94 فاتح لالیگا شد. او حس می‌کند ژوزه مورینیو می‌تواند اوضاع رئال را دگرگون سازد، اما نباید درباره تیمی مانند بارسلونا اشتباه کرد.

او در مصاحبه با رویترز گفته است: «همان طور که اخیرا دیده‌ایم، بارسلونا تیمی غیر قابل دسترس و نابودنشدنی است، در حالی که رئال دسترسی‌پذیرتر است.

بارسلونا تیمی است که رحم نمی‌کند. تمام تیم‌های بزرگ بالا و پایین دارند، و آنچه برای رئال مادرید روی می‌دهد به دلیل عدم تعادل در کل تیم است. ما همه فکر می‌کردیم کار تیم عالی است چون آنها در ابتدای فصل قدرتمند نشان دادند، تا این که شکست به بارسلونا از راه رسید.

مطمئنیم مورینیو توانایی پیاده‌سازی چیزهای بسیار قوی‌تری را دارد و بخت بد را برمی‌گرداند.»

زامورانو درباره مصدومیت گونسالو ایگواین هم صحبت کرد: «ایگواین مصدوم است و سه ماه بعد برمی‌گردد، و مورینیو باید با آنچه در تیمش دارد کنار بیاید. او بازیکن بسیار مهمی برای تیم بود. آنها آدبایور را استخدام کردند تا با این مشکل مقابله کنند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/2/5

دل بوسکه و اعلام لیست بازیکنان برای دیدار دوستانه کلمبیا

کد:
    2011/2/4

پاسخ دل‌بوسکه به مورینیو: هر بازیکن اسپانیا ممکن است مقابل کلمبیا 90 دقیقه بازی کند

کد:
    2011/2/5

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

مادرید شماره 10 را برای آگوئرو ذخیره میکند

دیگر پیشخوانها:

بهترین شماره را به آگوئرو میدهند

در حال حاضر این شماره برای لاس است

در پایانِ فصل این شماره خالی خواهد ماند

مادرید تا 30 می برای بازخرید کردنِ نگردو فرصت دارد

CR7 در حالی که تمام رکوردهایش را جا به جا کرده امروز تولد 26 سالگی خود را جشن میگیرد

ژابی:تیم به من وابسه نیست

:مو کوپادلری را بسیار جدی گرفت

:باید فینالها را برد

:انگیزه ی بسیار زیادی برای این لیگ قهرمانان دارم

گواردیولا:برگزاری فینال در برنابئو دادنِ یک امتیاز به مادرید بود

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

دل بوسکه،مارکِس

(مارکس یه عنوانِ افتخاری که شاه به افراد برجسته که کار خاصی کرده باشن میده.عنوانِ مارکِس از لحاظ ارزشی بعد از دوک و قبل از کنت قرار میگیره)

دیگر پیشخوانها:

شاه اسپانیا به خاطر افتخارات ارزشمند کسب شده در عرصه ورزش به دل بوسکه عنوانِ مارکِس را اهدا کرد

دل بوسکه:این عنوان کمی مرا اذیت میکند،امیدوارم بازیکنان همچنان مرا مربی یا ویسنته صدا کنند

دل بوسکه لیستِ بازی دوستانه مقابل کلمبیا را با یک نصیحت برای بازیکنانش اعلام کرد:این بازی به منزله ی یک برگشت برای ماست.باید با تمام توان به میدان برویم

کریستیانو امروز 26 ساله میشود

اولین هدفِ کریستیانو برای 26 سالگی اش:بهترین کادوی تولد من کسبِ دهمین جام اروپاست

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پيروزهاي خانگي تيم فوتبال و بستكتبال رئال مادريد

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

تيمهاي فوتبال و بسكتبال رئال مادريد تا به اينجاي فصل توانستند در 17 مسابقه اي كه در خانه انجام دهند پيروزي 100 درصد داشته باشند

شاگردان ژوزه مورينيو تا به اينجاي فصل در همه بازيهاي لاليگا - 3 بازي در ليگ قهرمانان و 4 بازي جام حذفي در سانتياگو برنابئو موفق به پيروزي 100 درصد خانگي شدند .اين در حالي است كه تيم بسكتبال رئال نيز با هدايت مسينا توانستند در ورزشگاه خانگي خود(one at Madrid Arena)در 10 بازي ليگ و 7 بازي ليگ اروپا به پيروزي كامل دست يابند

اخرین باری که تیم در این مقطع فصل توانست یک رکورد عالی (13 پیروزی) را کسب کند به فصل 92/93 باز میگردد . فصلی که توانست جام حذفی را در ان به دست اورد . تیم بسکتبال نیر 4 سال پیش یعنی در فصل 2006/07 توانست به این موفقیت دست یابد و فاتح لیگ ACB و جام اروپا شود .

کد:
    برنامه بازيهاي رئال در ماه فوريه

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

برنامه بازيهاي رئال مادريد در ماه فوريه مشخص شد

رئال مادريد در اوايل در 2 فوريه در نيمه نهايي جام حذفي توانستند سويا را 2-0 شكست دهند و به فينال راه يابند .سفيدها حالا در اين ماه 4 بازي در ليگ و 1 بازي در ليگ قهرمانان نيز بايد روبرو شوند.

رئال6فوريه در برنابئو ميزبان سوسيه داد هستند .سپس در تاريخ 13 يا 12فوريه در خانه اسپانيول بايد روبرو شوند.در 19 فوريه در ورزشگاه خانگي خود (برنابئو) ميزبان لوانته خواهند بود .سپس در 22 فوريه در مرحله 1/16 ليگ قهرمانان در ورزشگاه ---- بازي رفت اين مرحله را انجام ميدهند و در آخرين بازي خود در ماه فوريه در تاريخ 26يا 27 در ورزشگاه ريازور مهمان لاكرونيا خواهند بود .

برنامه بازيهاي رئال در ماه فوريه

کد:
    رِئال مادرید مستایا را ترجیع می دهد

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

استادویم باشگاه والنسیا مستایا یکی از سه نامزد فینال جام حذفی اسپانیا که در تاریخ 20 آپریل بین دو تیم رِئال مادرید و بارسلونا برگزار می شود می باشد.

به گزارش مارکا RFEF در نظر دارد تا آخر هفته جلسه ای برگزار کند و میزبان رو مشخص کند درست است که مستایا یک استادیوم بی طرف برای دو تیم می باشد اما با 55000 نفر گنجایش کمتری نسبت به سانتیاگوی 8000 نفری و نیو کمپ 98000 نفری دارد.

RFEF در نظر دارد تا بهترین تصمیم را اتخاذ کند تا عدالت برای هر دو باشگاه رعایت شود.

سندرو راسل مدیر عامل بارسلونا می گوید بازی باید در استادیومی با گنجایش بیشتر برگزار شود این یک حقیقت است که مستایا نمی تواند جمعیت زیادی را در خود جا بدهد .

رِئال مادرید هم می خواد بازی کند در استادیوم خانگی خودش سانتیاگو برنابِئو رِئال مادرید آخرین بار در فینال جام حذفی برابر دپورتیوو لاکرونیا شکست خورده بود.

این دو غول اسپانیای تا به حال 5بار در فینال ها به مصاف یکدیگر رفتند که آخرین بازی آن بر می گردد به فینال سال 1990 در مستیا که با برتری 2-0 آبی آناری پوشان به پایان رسید.

کد:
    صحبتهاي ايوان زامورانو در خصوص رئال مادريد

ايوان زامورانو بازيكن شيليايي اسبق رئال مادريد در خصوص وضعيت رئال با خبرنگاران به مصاحبه پرداخت

زامورانو از سال 1992 تا 1996 به مدت 4 فصل در رئال مادريد حضور داشته است و در سال 94-95 نيز قهرماني با رئال را تجربه كرده است

زامورانو در خصوص وضعيت دو تيم بارسا و رئال به Reutersگفت:

" در ماه هاي اخير همچنان بارسلونا دست نيافتني مانده است اما رئال مادريد نيز فصل خوبي را پشت سر گذاشته است "

وقتي رئال مادريد فصل را آن قدر خوب شروع كرد همه در انتظار يك سال فوق العاده بودند تا اين كه برابر بارسلونا شكست سختي خوردند با اين حال ما به مورينيو و توانايي هايش ايمان داريم و او مي تواند كه رئال مادريد را با كسب برد قدرتمندتر سازد .همه تيمهاي بزرگ فراز و نشيب هايي دارند و براي رئال مادريد نيز همين طور است . "

زامورانو در خصوص وضعيت مصدوميت هيگواين نيز گفت:

"هيگواين مصدوم است و برگشتنش به رئال حدودا 3 ماهي طول خواهد كشيد و مورينيو بايد جايگزين خوبي براي او پيدا ميكرد .هيگواين بازيكن مهمي براي تيم است اما متاسفانه اين اتفاق برايش افتاد و آنها آدبايور را خريدند تا بتوانند كه جاي خاليش را پر كنند ."

کد:
    مرور تمرينات هفته قبل از بازي يكشنبه با سوسيه داد

بازيكنان امروز ساعت 11 به وقت محلي آخرين تمرينات را قبل از بازي فرداشب با سوسيه داد برگزار ميكنند

سفيدها امروز آخرين تمرينات را در والدبباس برگزار ميكنند تا خودشان را براي بازي يكشنبه شب مقابل سوسيه داد برگزار كنند

بعد از پايان تمرينات ژوزه مورينيو اسامي بازيكنان دعوت شده را اعلام و به مدت 15 دقيقه در كنفرانس مطبوعاتي حاضر خواهد شد .رئال يكشنبه ساعت 19 به وقت محلي (9.30 شب به وقت ايران)در برنابئو ميزبان سوسيه داد است

کد:
    صحبتهاي ديماريا در خصوص شرايط تيم

آنخل ديماريا هافبك آرژانتيني رئال مادريد در خصوص شرايط تيم و بازي يكشنبه با سوسيه داد يا راديو ورزشي RNE به مصاحبه پرداخت

"از اينكه با مورينيو رابطه بسيار خوبي دارم خيلي خوشحالم .من زماني كه به رئال آمده ام او به من اين فرصت را داده است تا بيشتر بازي كنم و از اين بابت از او تشكر ميكنم "

""مورينيو شخصيت فوق العاده اي دارد . هميشه شوخي مي كند ، مربي بزرگي است و مي تواند هر گروهي را متحد كند .مورينيو به مرور از ما مي خواهد كه سخت تر و جدي تر پيش برويم . چهار ماه از شروع كار مي گذرد ، بازيكنان زيادي به تيم ملحق شده بودند و بايد با تيم و گروه هماهنگ مي شدند "

"هنوز بازيهاي زيادي از ليگ مانده است .هر دو روز بازي كردن كار آساني نيست و كمي مرا خسته كرد .در برابر سويا بهتر بازي كردم و حالا مي خواهم به همان روندي كه داشته ام برگردم . اميدوارم در بازيهاي بعدي نيز در سطح خوبي بازي كنم و نقش موثري در پيروزي تيم داشته باشم"

"بازي يكشنبه با سوسيه داد برايمان بسيار مهم است و ديگر حق از دست دادن امتياز را نداريم .هنوز بازيهاي زيادي از نيم فصل دوم باقي مانده است و بايد ببينيم چه اتفاقاتي در پايان رخ خواهد داد .اميدوارم در اين بازي نيز بازي خوبي ارائه دهم "

"زماني كه به مادريد آمدم ميدانستم كه بازي كردن در برنابئو كمي سخت است ولي با تلاش و گاهي گلزني مي توان هوادارن را خوشحال كرد .من هم تمام تلاش خود را انجام ميدهم تا مردم از عملكرد من راضي باشند"

"بازي فينال جام حذفي بين بارسا و رئال بسيار جالب خواهد شد و حال و هواي خاصي خواهد گرفت .هميشه دوست داشته ام كه همه چيز را ببرم . اميدوارم كه اين امر تحقق يابد هر چند كه راه زيادي در پيش است . اگر بخواهم از بين قهرماني در لاليگا - ليگ قهرمانان و جام حذفي يكي را انتخاب قطعا ليگ قهرمانان را ترجيح ميدهم و دوست دارم امسال آن را بدست بياورم"

کد:

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گفتم كه اين يه احتماله
    درثاني اين جواب اون دوستمون بود
    بعد هم ربطي به تاريخ نداره مگه هرچيزي بايد شبيه گذشته اش اتفاق بيفته
    مگه در تاريخ چند بار شده كه اين دو تيم توي پنج روز با هم دو بازي انجام بدن؟

مشکل اینجاست که شما رقابت این ۲ تیم رو مثل رقابت تیمهایه دیگه تو لیگ‌های مختلف می‌بینید.
    تو پست قبل هم گفتم مهمترین چیز برای طرفدار‌های ۲ تیم برد تو الکلاسیکو هست نه قهرمانی تو چمپیونز لیگ یا لالیگا یا کوپا دل‌ ری
    نمیگم ارزشی نداره ولی‌ از اونجایی‌ که مدیریت ۲ باشگاه توسط مردم تعیین می‌شه در نتیجه برد تو این بازی اولویت اول طرفدار‌ها هست و مدیریت ۲ باشگاه میدونن که اگه میخوان تو این سمت بمونن ناگزیر چاره‌ای ندارن جز اینکه دنبال نتیجه این بازی باشن.
    تو بازی برگشت الکلاسیکو تو سانتیاگو برنابئو که اگه مصدومی بارسا نداشته باشه با ترکیب اصلی‌ بازی می‌کنه بدون حتی یک تغییر
    تو فینال کوپا دل‌ ری هم یک تغییر که مصلم هست و اون استفاده از پینتو جای والدز و احتمالا ماسکرانو جای بوسکتس.
    خوبی‌ این تیم هم اینه که هیچ راهکاری جز ضدّ فوتبال و شانس برای مقابله باهاش وجود نداره در حال حاضر حتی اگه مربیش مورینیو باشه و تیم مقابلش هم رئال.
    پ ن: در ضمن این تیم بارسا در حال حاضر خودش تاریخ ساز هست و به تاریخ گذشته کاری نداره، و مطمئن باشین شکستن رکورد ۷ سال شکست ناپذیری مورینیو تو دیدارهای خانگی هم از الویتهای گواردیولا و تیمش هست.
    Last edited by fr0st; 05-02-2011 at 16:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشکل اینجاست که شما رقابت این ۲ تیم رو مثل رقابت تیمهایه دیگه تو لیگ‌های مختلف می‌بینید.
    تو پست قبل هم گفتم مهمترین چیز برای طرفدار‌های ۲ تیم برد تو الکلاسیکو هست نه قهرمانی تو چمپیونز لیگ یا لالیگا یا کوپا دل‌ ری
    نمیگم ارزشی نداره ولی‌ از اونجایی‌ که مدیریت ۲ باشگاه توسط مردم تعیین می‌شه در نتیجه برد تو این بازی اولویت اول طرفدار‌ها هست و مدیریت ۲ باشگاه میدونن که اگه میخوان تو این سمت بمونن ناگزیر چاره‌ای ندارن جز اینکه دنبال نتیجه این بازی باشن.
    تو بازی برگشت الکلاسیکو تو سانتیاگو برنابئو که اگه مصدومی بارسا نداشته باشه با ترکیب اصلی‌ بازی می‌کنه بدون حتی یک تغییر
    تو فینال کوپا دل‌ ری هم یک تغییر که مصلم هست و اون استفاده از پینتو جای والدز و احتمالا ماسکرانو جای بوسکتس.
    خوبی‌ این تیم هم اینه که هیچ راهکاری جز ضدّ فوتبال و شانس برای مقابله باهاش وجود نداره در حال حاضر حتی اگه مربیش مورینیو باشه و تیم مقابلش هم رئال.
    پ ن: در ضمن این تیم بارسا در حال حاضر خودش تاریخ ساز هست و به تاریخ گذشته کاری نداره، و مطمئن باشین شکستن رکورد ۷ سال شکست ناپذیری مورینیو تو دیدارهای خانگی هم از الویتهای گواردیولا و تیمش هست.
    دوست عزیز، هیچ بایدی تو کار نیست! همونطور که کاپلو ال کلاسیکو رفت و برگشت رو برد، قهرمان لالیگا هم شد، اما اخراج شد! شوستر هم، دقیقا همین کار رو کرد، اما 1 سال بیشتر موند...

از اون طرف هم رایکارد یک فصل هم باخت، هم کاپ نیاورد، اما بازی موند...! تا اینکه فصل بعدترش اخراج شد...

کلا توقعات تو این دو تیم خیلی بالا هست، مخصوصا رئال...

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز، هیچ بایدی تو کار نیست! همونطور که کاپلو ال کلاسیکو رفت و برگشت رو برد، قهرمان لالیگا هم شد، اما اخراج شد! شوستر هم، دقیقا همین کار رو کرد، اما 1 سال بیشتر موند...

از اون طرف هم رایکارد یک فصل هم باخت، هم کاپ نیاورد، اما بازی موند...! تا اینکه فصل بعدترش اخراج شد...

کلا توقعات تو این دو تیم خیلی بالا هست، مخصوصا رئال...
    پیشنهاد می‌کنم یکبار دیگه پست منو بخونین چون فکر می‌کنم جوابی‌ که شما دادین رو پست من نبوده، این باید از کجای پست من بیرون اومده؟
    من گفتم بارسا با ترکیب اصلی‌ بازی می‌کنه اگه مصدومی نداشته باشه ولی‌ مطمئناً در مورد رئال نمیتونم چیزی بگم چون معلوم نیست
    در رابطه با اخراج کاپلو دلیلش این بود که فوتبالی که رئال انجام میداد مورد تایید طرفدارها و کادر مدیریت تیم نبود چون تیم به شدت نتیجه گرا و دفاعی کار میکرد و مسلما مورینیو هم می‌دونه که نمیتونه با همچین مدل بازی‌ای دل‌ طرفدارها رو بدست بیاره
    برکناری رایکارد هم به این دلیل بود که دیگه چیزی برای انتقال دادن به تیم نداشت و تیم به یه هوای جدید نیازمند بود چون به شدت افت انگیزه تو بازیهای بارسا تو فصل آخر دیده شده بود
    جواب من به اون دوستانی بود که هنوز فلسفه بارسا و رقابت با رئال رو به درستی‌ درک نکردن، بود

در رابطه با اون قسمتی‌ که میگین توقعات از دو تیم بالاست درسته ولی‌ با کدوم ترازو وزن کردین که میگین توقعات از رئال بیشتر هست؟ افتخارات رئال کم نیست ولی‌ آخرینش برای کی‌ بود؟ الان کجاست؟

آخرین نظر سنجی در مورد پرطرفدار‌ترین تیم‌های باشگاهی جواب شما و یا کل دوستانی که نمیخوان این مهم رو قبول کنن به صورت واضح میده

تیم بارسلونای اسپانیا با 57.8 میلیون نفر عنوان پرطرفدارترین تیم اروپایی را از آن خود کرد.تیم های منچستر یونایتد و چلسی انگلیس نیز به ترتیب با 30.6 و 21.4 میلیون نفر در رده های دوم و سوم این رده بندی ایستادند. تیم های بایرن مونیخ آلمان با 20.7، آرسنال انگلیس با 20.3، میلان و اینتر ایتالیا با 18.4 و 17.5، لیورپول انگلیس با 16.4، یوونتوس ایتالیا با 13.1، زنیت روسیه با 12.5، زسکا مسکو با 10.5، اسپارتا مسکو با 9، مارسی فرانسه با 7.8، آژاکس هلند با 7.1، گالاتاسرای ترکیه با 6.8، لیون فرانسه با 6.6، فنر باغچه ترکیه با 6.1، آ اس رم ایتالیا با 6و دینامو کیف اکراین با 5.3 میلیون طرفدار در رده های چهارم تا بیستم قرار دارند.

رئال کجاست؟

کد:

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پیشنهاد می‌کنم یکبار دیگه پست منو بخونین چون فکر می‌کنم جوابی‌ که شما دادین رو پست من نبوده، این باید از کجای پست من بیرون اومده؟
    من گفتم بارسا با ترکیب اصلی‌ بازی می‌کنه اگه مصدومی نداشته باشه ولی‌ مطمئناً در مورد رئال نمیتونم چیزی بگم چون معلوم نیست
    در رابطه با اخراج کاپلو دلیلش این بود که فوتبالی که رئال انجام میداد مورد تایید طرفدارها و کادر مدیریت تیم نبود چون تیم به شدت نتیجه گرا و دفاعی کار میکرد و مسلما مورینیو هم می‌دونه که نمیتونه با همچین مدل بازی‌ای دل‌ طرفدارها رو بدست بیاره
    برکناری رایکارد هم به این دلیل بود که دیگه چیزی برای انتقال دادن به تیم نداشت و تیم به یه هوای جدید نیازمند بود چون به شدت افت انگیزه تو بازیهای بارسا تو فصل آخر دیده شده بود
    جواب من به اون دوستانی بود که هنوز فلسفه بارسا و رقابت با رئال رو به درستی‌ درک نکردن، بود

در رابطه با اون قسمتی‌ که میگین توقعات از دو تیم بالاست درسته ولی‌ با کدوم ترازو وزن کردین که میگین توقعات از رئال بیشتر هست؟ افتخارات رئال کم نیست ولی‌ آخرینش برای کی‌ بود؟ الان کجاست؟

آخرین نظر سنجی در مورد پرطرفدار‌ترین تیم‌های باشگاهی جواب شما و یا کل دوستانی که نمیخوان این مهم رو قبول کنن به صورت واضح میده

تیم بارسلونای اسپانیا با 57.8 میلیون نفر عنوان پرطرفدارترین تیم اروپایی را از آن خود کرد.تیم های منچستر یونایتد و چلسی انگلیس نیز به ترتیب با 30.6 و 21.4 میلیون نفر در رده های دوم و سوم این رده بندی ایستادند. تیم های بایرن مونیخ آلمان با 20.7، آرسنال انگلیس با 20.3، میلان و اینتر ایتالیا با 18.4 و 17.5، لیورپول انگلیس با 16.4، یوونتوس ایتالیا با 13.1، زنیت روسیه با 12.5، زسکا مسکو با 10.5، اسپارتا مسکو با 9، مارسی فرانسه با 7.8، آژاکس هلند با 7.1، گالاتاسرای ترکیه با 6.8، لیون فرانسه با 6.6، فنر باغچه ترکیه با 6.1، آ اس رم ایتالیا با 6و دینامو کیف اکراین با 5.3 میلیون طرفدار در رده های چهارم تا بیستم قرار دارند.

رئال کجاست؟

کد:
    عمو این لینکه رو خودت دیدی؟! رئال دومه نه منچستر

نمودار جالبیه..دقت کنید بارسلونا حد فاصل 2008 تا 2010 نزدیک 14 میلیون به هوادار هاش اضافه شده...دقیقا همون موقعی که تو اوج بوده...

به نظر شما اینا طرفدار واقعین؟!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عمو این لینکه رو خودت دیدی؟! رئال دومه نه منچستر

نمودار جالبیه..دقت کنید بارسلونا حد فاصل 2008 تا 2010 نزدیک 14 میلیون به هوادار هاش اضافه شده...دقیقا همون موقعی که تو اوج بوده...

به نظر شما اینا طرفدار واقعین؟!!
    طرفدارهای رئال کی‌ اضافه شدن بیشترشون؟
    یادمه یه مدت به تیم رئال میگفتن تایتانیک
    ۹۰% طرفدارهاشون تو قسمت اول سریال کهکشانیهایه ۱ اضافه شدن، اسم اینو چی‌ میذارین؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

طرفدارهای رئال کی‌ اضافه شدن بیشترشون؟
    یادمه یه مدت به تیم رئال میگفتن تایتانیک
    ۹۰% طرفدارهاشون تو قسمت اول سریال کهکشانیهایه ۱ اضافه شدن، اسم اینو چی‌ میذارین؟
    جدا؟90 %؟ ماشالا منطق!

حرف زدن با تو بی نتیجست....وقتی میگی 90 % !

در هر صورت حرف من اینه که به این آمار نمیشه زیاد توجه کرد چون با زمان متغیره!

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جدا؟90 %؟ ماشالا منطق!

حرف زدن با تو بی نتیجست....وقتی میگی 90 % !

در هر صورت حرف من اینه که به این آمار نمیشه زیاد توجه کرد چون با زمان متغیره!

اول اینکه بهتر بگین شما نه تو
    اتفاقا حرف زدن با شما و کسائی که منطقی‌ مثل شما دارن بی‌ نتیجست
    من کی‌ این بحث کشیدم که کی‌ و چرا و به چه علت طرافدار تیمی شدن؟
    جالب اینجاست خودتون بحث باز می‌کنین بعد میدوین میرین تو سوراخ میگین کی‌ بود کی‌ بود من نبودام و بحث منطق رو وسط میکشین جلال خالق
    انگار طرفدار یه تیم تو بورکینا فاسو شودین
    پس بهتر این بحث‌ها رو پیش نکشین یا اینجوری اظهار کم آوردن نکنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •